עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by eegg,

רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by דוד וויס,

אני רוצה לקנות סמארטפון בגודל כיס ולא יקר מידי איזה אתם מציעים

4. Started by snoweather,

אז ככה, יש לי את המכשיר galaxy nexus, רציתי לדעת איזה טאבלט כדאי לי לקחת לצידו? nexus 7 או galaxy tab 2 P3110 לשניהם יש מסך 7 אינצ', השאלה מה יותר שימושי וטוב?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by iakovl,

עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by crow3d,

יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…

8. שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by hag,

בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9b%d7%a0%d7%92%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by nadabometal,

היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  14. Started by asaf16,

דוד שלי מביא לי אותו מארה"ב. תהיה אפשרות לשים לו עברית?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום יש לי מכשיר MIO DIGI WALKER עליו מותקן IGO8. אני מעוניין להתקין IGO9 על מכשיר אחר, ולהעביר את הנתונים ששמרתי בIGO8 אליו (נקודות מועדפות וכו') האם אפשרי ואם כן כיצד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, שמעתי מישהו מספר שיש לו את ה-E71 של פלאפון. חוץ מזה שהוא נשמע מאוד מרוצה, הוא אמר שהוא מקבל פקסים ישר לפלאפון, כלומר שלוחים פקס למספר הסלולרי שלו והוא מקבל אותו וקורא בפלאפון. יש למישהו מושג איך זה עובד? זו פונקציה שיש במכשיר או שצריך להתקין לזה תוסף כלשהו? מבחינתי זו סיבה מספקת לעבור למכשיר הזה...

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by RonTwins,

שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. Started by yoav1000,

האם כדי לקנות את הנגן cowon a2 או לחכות למשהו חדש? (כמו cowon A3)

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by geigera,

שלום אני נמצא בארה"ב (עוזב מחר). חיפשתי טלפון unlocked ואין כאן הרבה. הייתי בבסט ביי והדבר היחיד שמצאתי שתומך בעברית (חוץ ממוטו G שאינני רוצה) זה G4 32 ג'יגה. זה במבצע ב 380 דולר. נדמה לי שהמחיר הרגיל הוא 700. האם זה יכול להיות? בארץ זה בסביבות 1800-2000 שקל. פחות מהמחיר הרגיל של בסט ביי ולא רחוק ממחיר המבצע שלהם. אולי זה יקר שם? יש למישהו המלצה לחנות אחרת (וושינגטון)? תודה אר

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה

21. מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל

22. Started by mosheazran,

שלום אפשר בבקשה קישור לסוללה לאייפון 4 עם הקיט החלפה? והאם זה אותו דבר כמו של ה4s? תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  23. שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד

25. Started by taltarablus,

גירסה משופרת למשחק התפקידים הקלאסי המצויין Icewind Dale ומשחק ההרפתקה המקורי והאפל The Wolf Among Us מגיעים לסאמרטפונים ולטאבלטים שלכם! ויש גם רובוטריקים, רוצחים שכירים ועוד מלחמת הכוכבים שממתינים לכם בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-45/

• 0 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.