גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חברה בשם Integral Memory מצהירה כי תהיה הראשונה בשוק להציע כרטיס אחסון חיצוניים זעירים בנפח שיאפיל על השיא אותו קבעה סאנדיסק בשנה שעברה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
בצעד המאפיין בצורה מושלמת את המדיניות של אפל, תידרש תמיכה ב-64 ביט לכל אפליקציה בחנות לפלטפורמת iOS החל מחודש פברואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-64-%d7%94%d7%99%d7%90-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
הגלגול החדש והמשופר של מעמד ה-DeX מבית סמסונג מוצג לנו מספר שבועות לפני ההכרזה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לדעת? כי הם מוציאים את זה N70 N80 N90 N71 N81 N91 או בעקרון על רעיון כזה,אז מה בעצם הדירוג של כל פאלאפון בסדרה הכוללת?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי S2 מסלקום (לא שלי), בהגדרות של המכשיר כתוב "גרסאת ליבה:2.6.35.7-i9100tjkj1, ואז גרסת Build:Gingerbread.jikj1. מה צריך להתקין בישביל לגרום לו להריץ ICS?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה במקום לשמוח זה רק עשה אותי עצבנית.... עדיין לא מכירה היטב את כל האופציות וגם השפה היא באנגלית מה אתם מציעים לירוקה כמוני ? בנוסף אני מתכוונת להפוך את המכשיר למודם למחשב (לא גולשת הרבה) האם זה כדאי? האם חברות הסלולר תומכות במכשיר למרות שהמכשיר נקנה לא מהם? אם אפשר טיפים להפעלה קלה .. אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דיווח פרוע מצייר לנו מכשיר דגם עם טרה-בייט של אחסון מהיר מובנה וגם 12GB של זכרון דינאמי - לאלו שיהיו מוכנים לשלם (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האלטרנטיבה האירופאית ל-Redmi K20, עם שבב עיבוד מופחת ביצועים ביחס לדגם ה-Pro המלהיב, זמינה לרכישה רשמית גם בארץ הקודש בשני תתי-דגמים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם (הרבה זמן לא ביקרתי בפורום!), אשמח לקבל מכם המלצה לסמארטפון עד 500 יורו (קונה את המכשיר בגרמניה) עם אפשרות לחריגה קלה (אם שווה את התוספת). יש לי כרגע גלאקסי S8, מרוצה ממנו. הבעיה היא שהסוללה נגמרת דיי מהר (אני איתו כבר שנה וחצי לפחות). התחשק לי גם משהו אחר... אז לא חייב גלאקסי חדש או משהו בסגנון, ממש לא, אבל בגדול מעדיף אנדרוייד. השימושים שלי בגדול: מולטיטאסקינג, צילום, פייסבוק ואינסטגרם. חשוב לי(!) סוללה שמחזיקה משמעותית יותר זמן (לפחות 20% יותר זמן). עדיפות למסך טוב (OLED) ומצלמה טובה. לא חייב מערכת שבבים הכי טובה כי אני לא משחק במכשיר, כמעט בכלל לא, אבל כן משהו שהוא נחשב מעל לסביר של ימינו. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
טוב, נפלה לידי האופציה לקנות ככל הנראה אנדרואיד חדש שיחליף את הNEXUS 1 שלי קרוב משפחה וחבר קרוב (חוקי מרפי, לא מישהו אחד אלא שני אנשים במקביל) מגיעים בקרוב לארץ וחשבתי לנצל את ההזדמנות המחשבה הראשונה כמובן היא הסמסונג גלקסי S, שעד כמה שאני מבין נמכר שם באזור ה600~$ אחרי זה התחלתי לחשוב גם על קרובי המשפחה שלו שנמכרים ב100$ פחות אני גם מוכן לשקול אופציות אחרות אם אתם מכירים אני גם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי לחנות טובה במקרה היותר טוב אפילו חנות פיזית שנמצאת בשיקגו או קליבלנד
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-