עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by crow3d,

יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…

3. Oppo מסרבת להירגע - ועם בדיקות ראשונות נראה כי דגם ה-Reno Ace שלה הוא האלוף החדש בתחום הטעינה המהירה לכתבה

4. יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.

5. Started by zaphod,

אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. סמארטפון הדגל החדש של LG, שיתמודד מול הצמד המוצלח והמצליח של סמסונג, יחל להגיע ללקוחות ברחבי העולם החל מסוף החודש הנוכחי, ואמור לנחות גם ארץ הקודש בקרוב מאוד מכשירי ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge כבר כאן, ועושים חיל עם ביקורות נהדרות וגם דיווחים על היקפי מכירות מרשימים. כעת, אנחנו מקבלים אישור לכך שהמתחרה המרכזי, ה-G5 של LG, אשר כבר מוצע להזמנה מוקדמת במקומות רבים ברחבי הגלובוס, יצטרף אל החגיגה רשמית בקרוב – ב-31 במרץ, ליתר דיוק. תאריך זה מהווה הקדמה מסויימת, לכאורה, להכרזה המקורית של LG אודות זמינות בתחילת חודש אפריל. לפי המידע הזמין נכון לעכשיו, הסמארטפון החדש אמור להגיע גם לישראל בקרוב – במהלך השבוע הראשון או השבוע השני של אפריל, ובכך להתאים את עצמו למתחרה הגד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by מגדל,

היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by wooper,

אני לא חוויתי את התופעה הזו ברשותי מכשיר que nq502 מה שקורה זה שבמשך הזמן גם בזמן שהמכשיר כבוי הסוללה מתרוקנת כל יום קצת עד למצב של התרוקנות מלאה האם זה נורמלי או שיש פו פגם? תודה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…

10. שלום, אני רוצה לשמור את ה SMS, רשימות אנשים כמובן ועוד ירקות ודברים חשובים לי מה PPC. מדובר ב HTC HD אם זה משנה.. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המכשיר אבל לא מצאתי איך להעביר מידע אל המשחב במקרה של הריסת תוכנה במכשיר (קרה בעבר ולא רוצה לחוות זאת שוב) יש לכם מושג איך אפשר לשמור את הדברים האלו על גבי המחשב שלי? אני לא מוצא שיטה עם ACTIVE SYNC, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  11. צמד הפאבלטים החדשים ועתירי היכולות של סמסונג יחשפו לכאורה בעוד כשבועיים, ויגיעו אל החנויות בתוך זמן קצר לאחר מכן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זה-רשמי-ה-galaxy-note-5-מגיע-ב-13-באוגוסט/

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  12. היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by eli_kats,

מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  14. Started by rani,

אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by yuvalm2,

גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  17. שלום לכולם, אחי שגר בלאס וגס קנה טלפון חדש ושלח לי את הטלפון הקודם שלו. אשמח לקבל מדריך כיצד אני משחרר את הסים לפרי. בתודה מראש אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by Second Edition,

היי, אני מתלבט בין שני המכשירים האלה.. יש לי מספר שאלות, שאני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן: 1. האם למכשירים הנ"ל, יש מודלים/גרסאות שלא יעבדו בארץ ? (אני חושב שלאקספריה יש - אבל לא בטוח) 2. אני מעדיף את הפיקסל.. האם יש לו בעיות ידועות כלשהן ? תודה רבה !

19. לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  20. Started by eyalben,

טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  22. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם, לפני 3 שעות הם פרסמו הודעת חידה: Thermonuclear pop! * Well it isnt a British Thermonuclear Device. * It isnt an episode from The Twilight Zone * And it certainly isnt iPhone 3G related (right now) * There is one other device * It fits in your pocket.. * What can it be? הם פרסמו גם תמונה, שלפיה רואים חלק מג'וק, שהתברר שהוא המעבד של ה-iTouch החדש. יותר מזה, ה-DEV-TEAM אישרו את זה בתגובות!!! אז כן חברים, מתקרבים לפריצת ה-iTouch 2G... אני מת על ה-Dev Team האלה!!!

23. Started by napoleon45,

בבקשה - https://www.androidauthority.com/galaxy-s10-launch-livestream-watch-956514/ זה עדיף - https://www.youtube.com/watch?v=ISjiJQGJ72o

24. קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  25. מעוניין לקנות מכשיר חדש. עד 1500 שקל.. מחפש אמינות ועדכונים טובים... היה לי מוטו ג'י 3 אבל הוייז עובד רק שליש מהפעמים בתקופה האחרונה למרות שעשיתי איפוס מלא... בנוסף בBT לא ממש מתחבר טוב למכשירים... הוא מתנתק מלא ויש מלא תקלות איתו. הוא גם מוחק מכשירים מהרשימה של הBT בעצמו. רציתי לשאול על איזה מכשיר תמליצו לי... ממש חשוב לי שיהיו עדכונים בזמן ולא שהטלפון יהפוך לפרצת אבטחה מהר מאוד ושהיו אביזרים בארץ

• 3 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים