גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חקרתי ומצאתי שדרך אמאזון יעלה לי הכי זול. אבל מישהו יודע איך עניין האחריות עובד? אני מקבל אחריות בינלאומית? לאן אני הולך אם צריך לתקן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
התחלתי לפי המדריך באתר של SONY ולא הצלחתי לעבור את מס 13 (http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions) כשאני צריך לבחור את התיקיה עם הדריבר הוא רושם לי שהוא לא מזהה כלום אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יצא כבר לעולם? מה אמור להיות המחיר בערך???? איך הוא בהשווה לDH2 MINI
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
האם המכשיר הנ"ל מקבל קבצי מוזיקה רק על ידי סינכרון ? או שהוא תומך בהעברה גם על ידי חיבור פשוט למחשב ככונן חיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9b%d7%a0%d7%92%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
צריך המלצה על נגן MP4 שמנגן סרטים באיכות טובה עם מסך יחיסית גדול 2.4 ומעלה לאחר סריקה בפורום ובאינטרנט ראיתי את המכשירים הבאים Meizu M6 האם זה נכון שסרט באורך מעל 40 דקות עושה בעיות לא מריץ טוב וכדומה, מה אתם אורמים על הנגן הזה? philips sa5285 מה אתםן אומרים על הנגן הזה, האם הוא מנגן סרטים באיכות טובה,? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (לא לחרוג), צריך נגן שמנגן סרטים ואודיו באיכות טובה, ללא מסך מגע. באופן כללי כמה לוקח להמיר סרט של GB1 בתוכנות ההמרה שמצורפות?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-