גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
ערוץ ה-YouTube הנודע JerryRigEverything בחן את הסמארטפון המוביל המאסיבי של סמסונג - וסיפק שבחים רבים עבורו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחי שגר בלאס וגס קנה טלפון חדש ושלח לי את הטלפון הקודם שלו. אשמח לקבל מדריך כיצד אני משחרר את הסים לפרי. בתודה מראש אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
סמארטפון הדגל החדש של LG, שיתמודד מול הצמד המוצלח והמצליח של סמסונג, יחל להגיע ללקוחות ברחבי העולם החל מסוף החודש הנוכחי, ואמור לנחות גם ארץ הקודש בקרוב מאוד מכשירי ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge כבר כאן, ועושים חיל עם ביקורות נהדרות וגם דיווחים על היקפי מכירות מרשימים. כעת, אנחנו מקבלים אישור לכך שהמתחרה המרכזי, ה-G5 של LG, אשר כבר מוצע להזמנה מוקדמת במקומות רבים ברחבי הגלובוס, יצטרף אל החגיגה רשמית בקרוב – ב-31 במרץ, ליתר דיוק. תאריך זה מהווה הקדמה מסויימת, לכאורה, להכרזה המקורית של LG אודות זמינות בתחילת חודש אפריל. לפי המידע הזמין נכון לעכשיו, הסמארטפון החדש אמור להגיע גם לישראל בקרוב – במהלך השבוע הראשון או השבוע השני של אפריל, ובכך להתאים את עצמו למתחרה הגד…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רכישה מוקדמת עבור ה-iPhone SE 2020 זמינה במגוון חנויות ורשתות בארץ הקודש, במחירים שמתחילים מ-1,900 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי יש מישהוא שיודע היכן ניתן להשיג אייפד בזול ואם רוצים לקנות יש שניה איך אני יכול לבדוק שאני קונה מכשיר תקין תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מנכ\"ל היצרנית הסינית מכריז באופן חגיגי כי מכשיר הדגל החדש ישא תג מחיר משתלם מאוד - אך עדיין יהיה יקר מקודמו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%92%d7%9d-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9e-450-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול לגבי וידאו שזה live באתר מסויים באינטרנט , ובוידאו זה גם ניתן להעביר מלא שעות אחרונה , כלומר זה בלייב אבל גם זמין מלא שעות קודם לכן. השאלה שלי האם קיימת אפליקצייה לאנדרואיד בה אני יכול ישירות לגזור ולשמור קטעים מסויימים מהוידאו למכשיר הטלפון שלי ? אני מציין שוב הוידאו המקורי לא במכשיר שלי אלא באתר אינטרנט מסויים. ואם לא איזה דרך אחרת או איזה אפליקצייה כן ניתן לעשות זאת ? יש אפליקציית הקלטה אבל זה פחות טוב כי אז אני צריך להשאיר בפליי ולהקליט מלא שעות(כולל שעות שאני לא צריך). יש גם אפשרות של הקלטה ואז גזירת קטעים אבל שוב זה מחייב אותי תחילה להקליט מלא שעות מהוידאו…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הדגם התחרותי ביותר בקטלוג של היצרנית הסינית יציע לכם שבב Snapdragon, נפח אחסון ונפח RAM ראויים ותמיכה בכל תדרי הסלולר בישראל, בעלות של כ-500 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-של-xiaomi-סמארטפון-ה-redmi-2-pro-זמין-במחיר/
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
-
דגם ה-Nokia 8.2 5G מיועד להפוך לרשמי בעוד מספר שבועות - אך יאלץ להמתין מספר חודשים עד לבכורה הקולנועית שנועדה לדחוף אותו לתודעה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח פרוע מצייר לנו מכשיר דגם עם טרה-בייט של אחסון מהיר מובנה וגם 12GB של זכרון דינאמי - לאלו שיהיו מוכנים לשלם (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר סלוולרי יחסית פשוט , לא "חיית אנדרואיד" או משהו כזה ,לאמא שלי האמתי , חשוב שתהיה מצלמה ופלאש, ושיהיה עמיד, מבין שלושת אלה מה מומלץ יותר ומה מומלץ פחות? נוקיה X2 , נוקיה 6700 או סוני אריקסון C902 ?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-