גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות טאבלט לבית. סתם כדי שיהיה לו עם מה "לשחק" בזמן שהוא רואה טלויזיה. ולכן הגדרת התקציב היא באיזור ה-1000 שקל. לא חובה (ואף מומלץ) לא להשתמש בכל התקציב הסתכלתי (בעקבות הכתבה בנושא) על Vi10 ועל Cube i10 (הסתכלתי קצת באתר gearbest - אין לי בעיה להזמין מחו"ל). אני לא יודע כמה קריטי ה-dual bot אבל זה נראה לי משהו נחמד. כנ"ל לגבי כיסוי הכולל מקלדת... מה דעתכם בנושא..? אגב, לא בא לי שהטאבלט יהרס אחרי שבוע-שבועיים. ככה שאם זה המקרה עם הטאבלטים הסיניים, זה דיל ברייקר מן הסתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת טאבלט 10 אינץ' לרכב (שהיא תמיד תוציא ותכניס מהרכב , ממעמד מתאים שהיא רכשה ) לצרכי צפייה בסרטים , גם באינטרנט (לא חייב סים, במקרה הצורך היא תתחבר דרך HOTSPOT של הטלפון) וגם על גבי המכשיר באמצעות כרטיס זכרון או פתרון אחר שתציעו אשמח להמלצות כאשר התקציב הוא 800 ש"ח. במידה ואתם חושבים שיש משהו ממש כדאי אפשר לחרוג קצת ולהגיע ל1000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר מתעקש לקנות טאבלט ללימודים למרות שאמרתי לו שזה לא הדבר הכי נוח. מה אפשר להציע לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי על 2 הת'ראדים הגדולים שהיו כאן ורק יצאתי יותר מבולבל, חוץ מזה רוב ההמלצות שם מדברות על מכשירי ה- '7 הסיניים. בעקרון הדרישות הן כאלה: (עם עדיפות לקנות טאבלט מחברה מוכרת) - צפייה בסדרות/סרטים בדרכים. - משחקים - אינטרנט - קריאת PDF וספרים אלקטרוניים. זהו בגדול. מה דעתכם על העסקה הזאת למשל? (אני לא מתמצא בדורות של הזוום) http://www.ebay.com/itm/MOTOROLA-XOOM-MZ600-32GB-WI-FI-3G-VERIZON-ONLY-10-1IN-rc-BLACK-/150889225928?pt=US_Tablets&hash=item2321b2dec8
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים. מחפש כיוון לטאבלט- בעיקר לסרטים וסדרות ברכבת. חשוב שתהיה לו סוללה די חזקה ותהיה לו אפשרות להרחב הזיכרון, לא איכפת לי גם להזמין מחו"ל או יד 2. אשמח לעזרה - - - תגובה אוחדה: - - - *לא חייב 3G
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת. אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום. ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה. רציתי לשאול אם כן: - האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים. - אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור? - האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים ההורים שלי כרגע בחופשה בסין וחשבתי שזה יהיה הזדמנות טובה לתת להם שם של טאבלט שיקנו לי אם הם כבר שם... מחפש טאבלט יחסית זול אבל שמציע תמורה גבוהה למרות המחיר. אשמח להצעות של דגמים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט בערך ב150$. חשוב לי שאני אוכל להשתמש בו גם בתור reader מסך IPS יכולת גלישה מהירה ונוחה סוללה שמספיקה לזמן סביר 6 שעות ומעלה חשבתי על ה NOOK TABLET או COLOR ראיתי שיש את ההמלצות על ה Ainol Novo7 Aurora II האם הוא יכול לשמש לקריאה נוחה? והאם קיימים בשבילו רומים ברשת? כמו שלNOOK יש רום של Cyanogen יש המלצות כלשהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זיכרון - לא חשוב לי כלכך אני יסתדר גם עם 4GB מסך מעל 8 אינץ' - בדקתי היום מסך של 7 אינץ' וזה ממש קטן אז לא להציע לי בבקשה 7 אינץ' WIFI, אין צורך ב 3G USB (אפשר גם מיני אבל עדיף רגיל) תמיכה בעברית חיבור HDMI לטלויזיה שיריץ משחקים (כמו טמפל ראן, פארקינג מאניה, נינג'ה פרויט) חלק, שלא לא יהיה איטי מדי, שיריץ סרטים באיכות טובה. איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? שאלות: 1. האם זה נכון שהטאבלטים אמורים להתייקר בגלל שהדולר התחזק? 2. אם אני מחבר את הטאבלט דרך HDMI לטלוויזיה שבסלון אני יכול להזרים ישירות סרטים מהמחשב שבחדר שלי דרך הWIFI?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בטאבלט בגודל של 9-10 אינץ', השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטים, ומעט גלישה באינטרנט. חשוב שיהיה למכשיר כניסה לSIM ועדיף תמיכה בLTE. התקציב שלי הוא סביב ה300$ . (התכנון לרכוש את המכשיר בחודש הבא בארה"ב). על מה הייתם ממליצים? אם יש דגמים סינים אחרים שעדיפים בתקציב הנ"ל (כולל משלוח/מיסים ..) , אשמח גם לשמוע.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. אני מחפש טאבלט זול לקריאת ספרים וצפייה בסרטים. חייב להיות 7 אינץ. תקציב: 700 שקל. יש משהו יחסית טוב שעונה על הדרישות שלי?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט שכל מטרתו הוא רק כדי להזרים סרטים ל-ChromeCast בעזרת Popcorn Time. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף אבל הכי חשוב זה שהוא יריץ טוב את הפופקורן טיים אפשר אפילו המלצה למפרט טוב שיעשה את זה ואני כבר אחפש טאבלט מתאים.. יש המלצות? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-