עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by oren99,

אני חייב לפתוח דיון עליו. על פניו נראה מכשיר שיש בו הכל (הרוב) במחיר מעולה. משהו שלא מצאתי וחסר לי אלו המידות שלו. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 מה דעתכם? האם אפשר לקנות מכשיר כזה בהזמנה מוקדמת בלי לדעת עליו עוד?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מכיוון שעברתי לקיבוץ , ישנה בעית אינטרנט כאן (אם עובד...לפעמים כן לפעמים לא זה 120 שקל ל5MB ! של בזק...ייקר מדיי) אז חשבתי על רעיון הנטסטיק סלקום מציעים לי ב 82 שקל לחצי שנה UNLIMITED (לא כולל עלות הנטסטיק שזה עוד 400 שקל) שאלות : 1. יכול להזמין בEBAY \ DEALEXTREME נטסטיק שיעשה את העבודה בתדרים של הארץ ויתמוך לי בכל החברות ? יחסוך את קניית הנטסטיק מסלקום הייקרים לדוגמא ? 2. האם יהיו לי בעיות של הורדה \ העלאה באימיול LOW ID \טורנטים ? 3.שאלה אחרת , האם יש חברה סלולארית שנותנת UNLIMITED בתוך החבילת שיחות\SMS\אינטרנט ? (כי יכול להפוך את הגלקסי 2 לראוטר) תודה !

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  3. היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.

4. יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by kdani,

הי, מישהו יודע מה האופציה הכי טובה לשימוש בפלאפון (בעיקר DATA) בקפריסין למשך שבוע ? (מבחינת עלות וכיסוי כמובן...) תודה.

• 13 תגובות
    • 13.7k צפיות
  6. שלום לכולם , אני חושב לקנות את ה PLANTRONICS DISCOVERY 925 , מישהו מכיר אוזניה יותר טובה בסדר גודל של המחיר הזה שעדיפה? תודה על העזרה ועל הייעוץ

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by yakir8,

טוב מצאתי 2 בזאפ ועד אחד בP1000 תגידו לי אם הם טובים או שיש לכם המלצה על משהו אחר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401151 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9681522 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452635

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. סמסונג נכנסת לשלב ההכנות הסופי לקראת השקתו של ה-Galaxy Tab S4 לכתבה

9. חשבתם שה-Mi Max 3 הוא שיא השיאים? כעת יש לו מתחרה שמצליח לדחוס תצוגה גדולה קצת יותר לתוכו לכתבה

10. Started by habahaba,

שלום רב, אני מקבל את הטאבלט הנ"ל כמתנה מהעבודה. נראה די סיני ולפי המחיר ב- ZAP אני מבין שהוא לא הטבלט הכי יקר שיש. רציתי לשאול האם הוא שווה משהו? האם כדאי לבקש מתנה אחרת? האם הוא באמת מצליח להריץ סרטונים ב- HD? איך זמן הסוללה שלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by עובר אורח,

קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים

13. Started by Amit_Alcobi,

אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB

15. מסכי Infinity-V וסוללות בקיבולת נדיבה מאי פעם מצפים לנו במשפחת ה-Galaxy M לכתבה

16. בלי יותר מידי הקדמה, פשוט תהנו, ;D Click Here עדכון#1 תמונות ממצלמת הN95 [נא לא לשכוח שזאת גירסאת בטא, בגירסא בגמורה, vתוצאות יהיו הרבה יותר טובות (כמו שהיה בN93)] עדכון#2 מנכ"ל יורוקום-נוקיה מבסס את השמועה שהN95 ינחת בארץ בסביבות אפריל. http://www.thecom.co.il/article.php?id=2814

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אז אחרי שמסך הנוקיה 5310 לא שרד פגיעה ישירה בסלע (כל השאר עדיין עובד, אגב. זה כמו פלאפון שאפל או משהו) החלטתי שהגיע הזמן וסוף סוף אקנה לעצמי סמארטפון. חמדתי בHTC DESIRE S שעלה 2200 בELINE אבל אזל המלאי כרגע. לא זה מה שמפריע לי- מפריע לי יותר מה יקרה אחרי שכבר יהיה לי את הפלאפון. האחריות שלהם מכסה שנה אחת של תקלות יצרן (החלפת הפלאפון במקרה של אחיזת המוות, לדוגמה) אבל לא יותר מזה. לא הם יתקנו, ולא סלקום כי המכשיר לא נקנה אצלם, כמו הנוקיה 5310 שלי. אמרו לי שאם יקרה למכשיר משהו, אוכל פשוט לזרוק אותו לפח כי לא יהיה לי איך לתקן אותו. האם המצב באמת ככה, ולא תהיה לי דרך שפויה ואמינה לתקן פלאפון שלא נמכר בצורה מסודרת ברשתות הסלולריות? אם לא אז חשבתי על הGALAXY S, גם מאיליין. מה יה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לאחר ההצלחה הנאה של משפחת ה-Galaxy S10 המשולשת, נראה כי סמסונג מוכנה לקחת את הרעיון צעד נוסף קדימה במחצית השנייה של השנה לכתבה

19. Started by amit27,

יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. לאחר זמן מה עם הHTC ONE, אני מעלה כמה דברים שמאוד מציקים ועדיין לא מצאתי פתרונות, או שיש פתרונות צולעים. אשמח להצעות לשיפור שאולי אני לא מודע אליהם (הכל חוץ מROOT כמובן). - אין עוד אופציה להדליק את המסך חוץ מהכפתור היחיד למעלה זה די סיוט. בזה הG2 לקח בסיבוב. ואין דרך יעילה לפתור את זה. לעשות את הכפתור ווליום דורש ROOT, ואפלקציות של מגע אן GESTURES סתם מסבכות את העניינים. באסה. (המשך יבוא)

21. Started by high_barny,

כשאני מדליק את המכשיר מופיע לי התמונה הכחולה של Cowon ולאחר כמה שניות מופיע לי תמונה של Cowon A2 עם איקס אדום בתוך עיגול ניסיתי להתקין קושחה חדשה אבל זה גם לא מתקין... ישר עובר לאותו המסך עם האיקס האדום ניסיתי לפרמט את הנגן ל- FAT32 והווינדוס לא מאפשר את זה, רק NTFS זה מאפשר. מה אני יכול לעשות? יש דרך אחרת לפרמט בכוח את המכשיר דרך תוכנה כלשהי? *אני מצליח להטעין אותו והוא מתחבר למחשב (ראיתי כמה מקרים שגם זה לא עבד לאנשים) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה

23. Started by kfirbep,

יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.