גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי בMILESTONE.. עכשיו אני לא מצליח להבין איך רכיב הGPS עובד ללא מפות. כל עוד אני באזור עם WIFI אין בעיה- גם גוגל MAPS וגם WAZE פשוט מורידים את האזור היחסי בו אני נמצא. הבעיה מתחילה כשאני יוצא לדרך. הWAZE שעושה שימוש בGPS משתמש ב"X" מפה שהוריד מראש וברגע שאי עובר את הטווח הזה המפה מתה (ואני "מרחף באוויר") . איך בעצם משתמשים בGPS ? איך אני מגדיר לWAZE לדוגמה להוריד מפה של כל הארץ, או מאיפה אני משיג/קונה מפה של כל הארץ שהWAZE יידע לעבוד איתה?
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגלוש מכל מקום ואני משום מה לא מצליח אם הוא לא מחובר לרשת אל חוטית.... אני לא מוצא את ההגדרה.... המכשיר הוא 3GS 16GB...פרוץ עם 3.1.3 יש לי אפליקציה שנקראת SBSETTING...אבל עידכנתי אותה לאחרונה והאיקון של הגילשה ב3G לא קיימת יותר מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במכשיר GPS IGO 8 בזיכרון הפנימי . בהתחלה הייתה הודעת שגיאה 'CANT FIND APLICATION DIRECTORY' שיניתי את קובץ SYS.TXT שיצביע על הזיכרון הפנימי . אחר כך נוצרה בעייה חדשה , לאחר העלייה המכשיר עושה RESET. מישהו מכיר את הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון. הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ) בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל. אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר. השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים. אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף. למישהו יש ניסיון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני בחודש הקרוב מתכנן לשדרג את הנייד, התחלתי קצת להסתכל ולקרוא, אבל אני מאמין שיש פה חברה שכבר מכירים את השוק הזה יותר טוב.. מה שחשוב שלי בפלאפון זה כמה דברים: 1. שהוא לא מסך מגע 2. WI FI 3. אפשרות לפייסבוק 4. רמקול 5. מצלמה שהיא לפחות 5M (שאר הפיצ'רים, או איזה חברה זה לא משנה לי ממש) על מה הייתם ממליצים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מכשר פשוט , זול , עמיד , עדיף שיהיה קטן כמה שיותר ועדיף בצורת פומית או סליידר. פלאפון לשיחות ו- Smsים יותר מזה לא מעניין אותי. וכמובן רמת קרינה כמה שיותר נמוכה אם מישהו יוכל לומר לי מה רמות הקרינה של המכשירים אני אשמח. אם זה בצורת פומית אני אשמח לדעת אם אתם יודעים אם קל לפתוח את המכשיר ביד אחת כי זה מתסכל כל פעם לפתוח ב- 2 ידיים. מה שראיתי בינתיים ב- Zap (נ.ב המכשיר לא ירכש מחברת סלולר אלא מחנות פרטית) נוקיה 2720 סמסונג Z230 סמסונג E1310 סוני אריקסון T303 סמסונג X510 סוני אריקסון W205 נ.ב יש לי סלידה ממכשירי מוטורולה וחברות לא מוכרות כמו אלקטל. בתודה מראש , לידור.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד תקציבי שכנראה אזמין מחו"ל בגלל המחיר מה דעתכם על שני הדגמים האלה ? מה הייתים מעדיפים ? והאם אתם מכירים דגמים אחרים ששווים בדיקה? שניהם עולים בסביבות ה 300 דולר שאלה נוספת: הטאטו פועל על אנדרואיד 1.6, האם אפשר להתקין עליו את ה2.1 ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש לקבל המלצה לאוזניית בלוטוס איכותית ונוחה. בשלב זה עוד לא החלטתי על סוג האוזנייה הרצוי (קשת\כפתור) כך שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתמול הנקסוס נחת בשעה טובה בארץ הקודש. לפי המפרט של גוגל הפלאפון מכיל 512MB של זכרון פלאש ו512MB של אחסון קבצים פנימי. בשימוש בכל אפליקציות המידע רשום לי שגודל האחסון הפנימי הוא 196MB ובסיכום של הזיכרון הפנוי+הזיכרון בשימוש יוצא לי 396MB של פלאש. מה הולך פה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בלק ברי 9700 ואני רוצה לדעת איך שולחים ומקבלים אימייל דרך הג'ימייל באמצעות הבלק ברי שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט מדהים http://www.tgspot.co.il/cellphone/14-megapixel-altek-leo-launch/ http://www.gsmarena.com/altek_leo__14mp_cameraphone_with_hd_video_and_optical_zoom-news-1693.php דגם נוסף ששוחרר באוגוסט 2009 נקרא Altek A806 Altek A806 *מסך 2.4'' עם רזולוציה של 240×320 *מקשים *מצלמת 12.2mp בעלת חיישן CCD בגודל 1/2.33 אינץ' *זום X3 *פלאש LED\XENON. ישנו דגם נוסף שנקרא T8606 שהוא בעל אותם ספסיפיקיישן רק עם מסך מגע. שלחתי שאילתה לחברה וגם לכמה מוכרים בEBAY שמתעסקים עם צריבת שפות,במידה ויש תמיכת עברית 280$ לחיה רעה כזו (Altek A806) זה דבר ששווה להשקיע. מחכה לתגובת החברה. G0 Altek
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאיזה כיוון עדיף ללכת HD2 עם מסך capacitive וממשק Sense UI או DIAMOND 2 עם מסך resistive וממשק TouchFLO 3D של HTC? אלו שני הפיינליסטים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ500 ש"ח. הייתרונות של הHD2 הם שהוא מגיע מהאריזה עם יותר זיכרון RAM, מעבד בתדר כמעט כפול, ועם WIN MOBILE 6.5 וככל הנראה אפשרות לשדרג לWIN MOBILE 7. באותה נשימה, האם הSANSA FUZE 8GB ב340 ש"ח הוא קניה טובה? יש למישהו נסיון לגבי כמה הוא מחזיק על הסוללה שלו? יש המלצה אחרת באותו תחום תקציב? הCLIP לא מחזיק יותר מדי על הבטריה.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-