עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  3. מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שמתי סרט שהיה לי הוא לא עבד במכשיר, לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו? (אני לא רוצה להשתמתש בתוכנה של המכשיר כי היא איטית מאוד) ב. קניתי היום מגן מסך למכשיר - דבר דפוק שהוא יותר קטו מהמסך, יש חלק לא קטן שהוא לא מכסה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  6. אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. אני יודעע ששאלו את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים אבל אני שואל שוב. מתכון לקנות את המכשיר מחנות פרטית וכולם מוכרים רק עם תמיכת עברית. אשמח אם מישהו ייתן לי לינק למדריך שיסביר לי כמו שצריך איך להתקין עברית מלאה על המכשיר. עשיתי חיפוש מסיבי על הנושא וקראתי כ"כ הרבה מדריכים אך לא מצאתי שם את הידיים ואת הרגליים וזה רק בלבל אותי עוד יותר. תודה לעונים וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by AmL1,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by hardgore1,

הי, מתלבט בינהם.. הבנתי של m1 note חסר את התדר 850 mhz, ושזה יכול להפריע בקליטה למי שעל סלקום ופלאפון. אני ברמי לוי - פלאפון. אשמח לדעת למי יש אותו ושהוא על אחת מהרשתות האלו, אם באמת מורגש משהו, או שהכל בסדר? לגבי שאר הדברים- לא משנה לי של 1 אין הרחבה. הוא יותר חזק אז זה קורץ לי יותר, וגם טיפה יותר סוללה. השימוש שלי בסיסי בטלפון: קצת- וויז, וואצאפ וגלישה. האם הm2note יספיק לי וזהו? האם ההבדל בסוללה יורגש בכלל? או שהוא ממש קטן שזה לא נחשב? אני לא מבין, למה גרסה שניה של טלפון עושים עם נתונים פחות טובים?? תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. 16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  11. שלום ! אני טס עוד מעט לחו"ל, ורציתי לברר האם בדיוטי פרי מוכרים מכשירי סלולר ? כי נכנסתי לאתר שלהם : http://www.dutyfree.co.il/ ולא מצאתי שם מוצרי אלקטרוניקה... רק בשמים ושוקולדים... אם אי אפשר לקנות בדיוטי פרי, האם יש בנתב"ג חנויות אלקטרוניקה\סלולר פתורות ממכס ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  12. דיווחים ברשת אודות משא ומתן שמתקיים בין שתי ספקיות הסלולר על איחוד בשווי מאות מיליוני שקלים שעלול לפגום קשות בתחרות בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-הוט-מובייל-בדרך-לרכוש-את-גולן-טלקום/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היום יש לי אפשרות לקנות את האייפון במחיר זול ב- 550$ הגירסה של 16GB, אני יותר מחפש מכשיר טלפון עם מסך נגיעה שכולל GPS. ולאייפון אין, רציתי לדעת האם APPLE תוציא גירסה שכוללת גם GPS וגם את הדור השלישי בתוך המכשיר ?? תודה רבה זאב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matan2411,

אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מצלמת ה-RX100 המפורסמת של סוני, בגירסת ה-Mark II שלה, מוצעת במבצע באמאזון רק עד סוף היום לכתבה

17. עשיתי טיפה מחקר לגבי המחירים בארץ והגעתי למסקנה שב-eLine יש את המחירים ואת הדיל המשתלם ביותר: המכשיר עצמו ------------------------------------------ 2,875 ש"ח עידכון גירסה ל-2.2 + עברית מלאה ------------------- 340 ש"ח מגן מסך + מגן אחורי מבית היוצר קייס-מייט ---------- 149 ש"ח +אחריות לשנה סה"כ - 3,364 ש"ח זה יוצא יותר ממה שתכננתי לבזבז עליו.. והשאלה הנשאלת מסתתרת בכותרת: אילו חנויות בארה"ב באיזור לוס אנג'לס אני יכול לקנות את המכשיר במחיר הכי נמוך? והאם אוכל להתקין 2.2 + ממשק עברית מלא בעצמי בקלות? (יש לציין שיצא לי לעבוד ולפרוץ אייפודים למיניהם ולהתעסק עם ה-root שלהם). תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אולי אני דביל(סביר להניח) - אבל אני לא מצליח לקבל הנחיות קוליות בגוגל מאפס("פנה ימינה")... נקסוס 4 JB 4.2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Art Tatum,

הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.

20. שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by spon83,

שלום לכולם אני מכיר רק את הIPOD במחיר הזה, אם למישהו יש המלצה אחרת אני אשמח לשמוע. תודה

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. היתי מנוי בגולן טלקום עוד מהחבילה של ה99 שח ללא הגבלה מהימים הראשונים של ההשקה. היתי מבסוט והכל עבד כמו שצריך. לפני כחודשיים עברתי ל012 מובייל ב44 שקלים. הניוד התבצע ב3.1, אך מכיוון שמערכת החיובים של גולן גובה חודש מראשכל 25 לחודש, חוייבתי תשלום מלא על שימושים של 8 ימים. מסתבר שאין דבר כזה חיוב יחסי. בנוסף, גולן המשיכו לחייב אותי גם בחודש שלאחר מכן ב99 שח, אחרי שכבר מזמן שחכתי מהם! רק לאחר פניה החיוב הופסק וכעת הם עובדים על זיכוי, אך נותרתי עם טעם מר בפה של מערכת שרירותית ואטומטית. אז ללקוחות גולן שרוצים לעבור חברה, מומלץ לבצע זאת בתאריכים הבאים בלבד: 23 לחודש. חלם.

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  24. המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.