עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by its me,

שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

אני בא היום להכניס שירים אבל מה? כשאני מחבר את המכשיר אני מגלה בתוכנה Rhapsody שאין לי שירים אני מנתק אותו מהמחשב מיסתכל כן כל השירים של נימצאים שם עכשיו אני שוב מחבר ואין לי שום שיר אני מעביר שירים ואין שום דבר לא באמת עובר לנגן מסקנה חרא תוכנה האם תוכנה חלופית?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Frozen,

שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה

7. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?

8. שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?

9. Started by ארי גייגר,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד בגיל 9. צריך בעיקר משחקים וגם יוטיוב. חשוב מאד המחיר, שיהיה זול כמה שאפשר, אבל עדיין שלא יהיה זבל. תודה רבה

10. Started by dani9998,

היי... אני חושב לקנות MOTOROLA ATRIX ,חשבתי על איביי אבל השאלה אם צריך לשלם על זה מכס? ואם כן האם יש דרך לעבור את זה? וגם האם יש איזה סמרטפון אחר שיותר משתלם לקנות?מבחינת מחיר-תמורה תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by PQI,

מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by YoNix1,

קודם כל, במה ה5800 יותר טוב מהאייפון והN95 (אם בכלל)? ואפשר מפרט מדויק של ה5800? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו N-GAGE (ראיתי משחק ביוטוב שדומה למשחק מכוניות הזה של הN-GAGE, משהו דומה לפחות)? יהיה אפשר להתקין על ה5800 GPS? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו שיש לאייפון (אימולטורים של GBA וכו')? יש תאריך יציאה מדויק של ה5800 באירופה (בעיקר גרמניה)\ארה"ב, או שעדיין ידוע שהוא יצא רק חודש הבא? ושאלה אחרונה והכי חשובה, אם קונים בחו"ל כל מה שצריך זה לשים SIM של הארץ? או שיש חסימה כלשהי? אני יודע שעל רוב השאלות אי אפשר ממש לענות, אבל גם השערות יתקבלו בברכה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום חברים, נגנב לאבא שלי האייפון. מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות היום בארץ אייפון 4? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by mp91,

אהלן, ברשותי גלקסי 3 9300I וGPS/הWAZE מדי פעם עובד טוב ומדי פעם לא(מתי שמתחשק לפלאפון). רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? ישנם מקרים בהם אני נוהג והוייז לא עובד וכשאני ממזער את האפליקצייה של הוייז ונמצא במסך הבית נגיד של הפלאפון איזה דקה אז פתאום הוייז מתחיל לעבוד והתוכנה מתחילה לדבר ולנווט אותי כמו שצריך ומראה את מקומי המדויק.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Boris_yo,

שלום. אני צריך שנאי אירופאי של 5V 2.5A לPIPO M9 MAX בדקתי ב: http://pipomall.com/ http://actablet.com/ http://aliexpress.com/ בשניים ראשונים שלחתי אמייל לאתר ואף אחד לא חזר אליי. שלחתי מספר פעמים דרך אגב אז כנראה אף אחד לא שם. נשאר ALIEXPRESS אבל הם לא מכבדים תשלום דרךPAYPAL ואני לא מרגיש בטוח לקנות עם כרטיס אשראי. מישהו כבר קנה עם כרטיס אשראי דרכם ואם זה בטוח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ב-sony xperia z2 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי יחסית זניחה - כיצד לנקות את מסך הטלפון באופטימליות המירבית? חשוב לי שהניקוי לא יפגע במסך עצמו (למרות ששמתי על המסך מגן מסך זכוכית). האם אני צריך לקנות נוזל מיוחד לניקוי מסכים של סמארטפונים? אפשר להעזר באלכוהול מסוג מסוים (90% או 70% וכו...)? או ניקיון בעזרת מים? אשמח לעזרה וסליחה על החפירה (:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. היי, אני שוקל לקנות ספר אלקטרוני באתר DX, ראיתי שם ספרים בגודל 7 אינצ' עם המלצות טובות סך הכול. השאלה שלי האם יש פה מישהו שרכש מהם ספר כזה? במידה וכן מעניין אותי מה אתם חושבים עליהם ואם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by hardware maniac,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. אקצר ככל אפשר. יש לי HTC ONE M7 חדש בן 3 חודשים בקושי מישראל מחברת פלאפון. המכשיר מעולה אך ישנה בעייה שמפריעה לי בשגרת היום יום איתו. מהירות הגלישה.אני משלם ל T Mobile לחבילה הטובה ביותר ללא הגבלות מהירות עם תמיכה מלאה ב4G ובעבר חודש נסיון עם AT&T (ככה שהבעיה היא לא תלוי ספק) . המכשיר שלי קולט אך ורק 3G. לא משנה איפה אני,באיזה עיר, באיזו מדינה וכו'. אנשי התמיכה הטכנית אמרו לי בגלל שהמכשיר מישראל אין לו תמיכה באנטנות ה4G פה. ההבנה שלי באנרויד היא טובה אך בסיסית. זה נכון? מה ניתן לעשות בנידון? זה מפריע לי מאוד. בדיקות בסיסיות עם אפליקציית SPEED TEST הראו שאני גולש במהירות שנעה בין 2 מגה ל4 בממוצע, בעוד שחבר שלי עם גלקסי s5 שנקנה בארהב כמו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שמתי סרט שהיה לי הוא לא עבד במכשיר, לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו? (אני לא רוצה להשתמתש בתוכנה של המכשיר כי היא איטית מאוד) ב. קניתי היום מגן מסך למכשיר - דבר דפוק שהוא יותר קטו מהמסך, יש חלק לא קטן שהוא לא מכסה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/

25. אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.