גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש דיבורית BT לרכב ראיתי את הדגם הזה בוואלה שופס http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2586588 מישהו מכיר? יכול להמליץ עליו? או על דגם אחר? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני הולך לקבל את הרכב שהזמנתי בשבוע הבא עלינו לטובה, ואני רוצה להתקין דיבורית BT קבועה ברכב. אי לכך אין לי שום כוונה להתקין משהו שיראו אותו ואז יגנבו - זו לא הכוונה. חשבתי על "מראת ה-BT" אבל אני חייב להודות שזה לא נראה לי רציני מבחינת שמע וכו' - אלא אם כן למישהו יש ניסיון באמת טוב עם זה. כמו כן ראיתי אנשים שיש להם סוג של פנאל כזה שחור קטן של שלושה כפתורים (להגביר/להנמיך ולענות) שמחובר לחשמל הרכב - מישהו יודע איפה רוכשים דבר כזה וכמה עולה? הסוכנות מציעה דבר כזה בכ-1000 ש"ח שנראה לי "קצת" מוגזם
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
עד עכשיו חשבתי שכדאי את הN93 אבל עכשיו כשחשבתי על זה הN93 הוא בעצם טלפון צדפה בלי יותר מידי פיצ'רים יותר מהN93 (למשל אוטופוקוס שלא כ"כ איכפת לי) בN95 אני לא הולך להשקיע מן הסתם.... (יקר מידי ) את הדגמים החדשים של NOKIA שפורסמו כאן איפה שהוא בפורום כאן לא אהבתי וחסר פיצ'רים.... אני לא כ"כ מת על SAMSUNG אבל יש לי 855 שלהם שיש לו בטריה בסדר גמור אבל חסר הרבה פיצ'רים ועכשיו כשחשבתי על זה הסימביאן לא עד כדי כך חשוב (מומלץ אך לא חייב) ולK800 יש מצלמה טובה במיוחד (אני יודע שלא בוידאו) יש לו את הWALKMAN שיט הזה שהם שמו בטלפונים שלהם רק חסר את הMEGABASS שיש בW850 יש לו TRACKID לפי מה שהבנתי וזמן בטריה לא ידוע.... איך הפלאפון? יש לו TRACKID? כמה זמן בטריה יש לו (כמה ימים הוא מחזיק…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העדפה ל-9", בטריה שלא מתה כעבור שעה ולא מוגבל מדי מבחינת פורמטים. מעדיף המלצות על סמך ניסיון אישי, מכיוון שכל המכשירים נראים בערך אותו הדבר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אוזניות BT שמתאימות לדרישות שלי? א. נוחות. ב. יש להן סאונד טוב. ג. יכולות לתפקד גם כדיבורית (מיקרופון איפשהו עליהן) ד. בעלות סוללה שתחזיק יום עם מוסיקה. ה. עולות עד 500 ש"ח. עריכה: איך הPlantronics Backbeat 903? יש לי הזדמנות לקנות אותן ב171 ש"ח. אני מהסס כי בביקורת שקראתי נאמר שהסאונד שלהם לא כ"כ איכותי.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות in ear לנגן אמפי3 במחיר של עד 150 ש"ח. יש למישהו המלצה\ות כלשהם ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-