עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. העדפה ל-9", בטריה שלא מתה כעבור שעה ולא מוגבל מדי מבחינת פורמטים. מעדיף המלצות על סמך ניסיון אישי, מכיוון שכל המכשירים נראים בערך אותו הדבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. Started by taz24,

הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by full_clip,

אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by manenbu,

שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו מכיר אוזניות BT שמתאימות לדרישות שלי? א. נוחות. ב. יש להן סאונד טוב. ג. יכולות לתפקד גם כדיבורית (מיקרופון איפשהו עליהן) ד. בעלות סוללה שתחזיק יום עם מוסיקה. ה. עולות עד 500 ש"ח. עריכה: איך הPlantronics Backbeat 903? יש לי הזדמנות לקנות אותן ב171 ש"ח. אני מהסס כי בביקורת שקראתי נאמר שהסאונד שלהם לא כ"כ איכותי.

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  9. אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות in ear לנגן אמפי3 במחיר של עד 150 ש"ח. יש למישהו המלצה\ות כלשהם ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by iakovl,

מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  13. מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  14. אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by saarpwnz,

אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk

16. איכות שמע טובה, איכות גלישה טובה, תמיכה טובה גם בדור 4, המסלול צריך להיות ללא הגבלה ולגבי הגלישה - לפחות 2-3 ג'יגה ובמידה ואני עובר את נפח הגלישה אז שתהיה האטה בגלישה ולא ניתוק, מחיר מאוד אטרקטיבי (אולי מישהו יודע להמליץ על מסלולים יותר זולים שהחברות לא מפרסמות?) וסים בחינם אם אפשר להוציא. כרגע אני בפלאפון ללא הגבלה עם נפח 3 ג'יגה גלישה ומשלם יקר - 79 ש"ח. אני בטוח שאוכל להוריד אותם במחיר וזה מוביל לשאלה נוספת - האם מישהו יודע להמליץ על מסלול בפלאפון כמו שלי אבל במחיר הרבה יותר זול, בסביבות מה שהחברות החדשות מציעות? מישהו אמר לי שהתמקח עם פלאפון ובסוף סגר איתם על 29 ש"ח לחודש. אני מדבר רק על מסלול ללא הגבלה כמו שרשמתי למעלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!

18. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by yellow acid,

שלום לכולם! לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו... הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה. הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון. מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by IlanF,

הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הי, אני סטודנט בטכניון ומחפש להחליף את המחברות שלי. נוצר מצב שבד"כ גם ככה אני רושם את רוב התוכן על קבצי PDF שמפרסמים (אני מדפיס, רושם ואז סורק). בשביל השאר, ראיתי כבר כמה אפליקציות נחמדות שמאפשרות לך ליצור מחברות. אני מחפש משהו זול. טאבלט למטרה הזו בלבד. (בגדול מעבר לטאצ', צריך לכלול WIFI) אני יודע שיש טאבלטים שיש להם עט ייעודי אבל אני כמובן אתפשר על עט גנרי ברכישה נפרדת. אני לא אוכל להרשות לעצמי משהו מעל 1000 ש"ח, וגם עדיף שיהיה הרבה פחות. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rockstarr,

אני מחפש טאבלט הבא: רזלוצייה: 10"+ במתוכנת FULLHD או גבוהה מכך. אחד שישרוד עם סוללה חזרה מערכת הפעלה ANDROID זקוק למכשיר שיתמוך 4G אינטרנט מחוץ לבית. שאלה שפחות מכיר, אני צריך משהו שמסך שלו לא משתקף בשמש ושאפשר לראות גם בחוץ באופן נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.