עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה שאני מחפש בעצם זאת אפליקציה שתאפשר לי לשמוע שירים ששמורים בסמארטפון באמצעות מערכת הרמקולים שמחוברים למחשב. אשמח לדעת האם קיים דבר כזה, תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. מצטער על הכותרת המסורבלת, בגדול אני מחפש אפליקציה שדומה למערכת שיש בקופות עצמיות בסופר כשמחפשים את סוג הירק או הפרי. לפריטים שלי אין ברקוד. תחשבו שאתם הולכים בפארק ורואים סוגים שונים של זבל על הרצפה. המטרה היא לספור את כמות הפריטים מכל סוג=קטגוריה (מסטיקים, סיגריות, בקבוקים, פחיות, נשמיות וכו' וכו'). אנסה לאפיין יותר במדויק: 1. מאפשרת להזין קטגוריות שונות (סביבות 100) עם אופציה לתוספת. 2. לכל קטגוריה יש שם ובאופן אופציונאלי אפשר להכניס תמונה של הפריט. הקטגוריות מוצגות בתור רשימה. 3. לחיצה על התמונה\שם הקטגוריה מעלה את מספר היחידות מהפריט ב-1. כל לחיצה מוסיפה 1. יש גם אופציה להוריד כמות פריטים (סימן מינוס). בכל זמן רואים את סך הפריטים שהוזנו…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by M.o.D,

חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. בוקר טוב, בקרוב אנחנו טסים לאירופה ואני מחפש אפליקצייה חינמית לניווט ג'יפיאס בכבישים באירופה. כמובן שהייתי רוצה שזה יהיה בחינם ויעבוד ללא צורך בחבילת אינטרנט אלא בעזרת מקלט ג'יפיאס בלבד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אם קיים לאנדרואיד 2 מעולה אם לא אני אחליף את הסלולרי למשהו חדיש יותר. הדרישות: 1) אפשר להקליט בלי קול. 2) מצלם לאורך כל הזמן ומאפשר להשתמש בפלאפון כרגיל לדברים אחרים. 3) רצוי שהיה אפשר להפעיל את התוכנה בלחיצה אחת דרך widget ממסך הבית. עד עכשיו מצאתי הרבה תוכנות, ברובם היה תקלות ובאלה שלא היה תקלות אי אפשר היה להשתמש בטלפון כרגיל בזמן שהתוכנה עבדה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ShahafH,

אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. שלום אחי עכשיו בטיול בניו-זילנד למשך החודשים הקרובים. הןא עשה שם סים מקומי אבל החבילת גלישה הכי גדולה שיכל להשיג היא של 500 מגה בתכלס הוא כמעט כל הזמן בטרקים ולא משתשמש בטלפון אבל כאשר הוא צריך להחזיר כמה הודעות מידי פעם או להתקשר בסקייפ אז הוא צריך שימוש באינטרנט אבל כאשר הוא מדליק את הדאטה במכשיר האינטרנט מופעל על הכל אם זה עדכונים לאפליקציות או התראות של כל מיני אפליקציות הוא ביקש ממני למצוא אפליקציה שיכולה לשלוט על מה האינטרנט יבוזבז לדוגמא לבחור שרק הוואצפ ישתמש באינטרנט ולא יתבזבז אינטרנט על כל מיני דברים אחרים אם מישהו יודע אם יש אפליקציה כזאת או דרך לעשות את זה אשמח לשמוע!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. BT יהיה יתרון אפשר להסתדר בלי.. עברית לא חובה נטו שיוציא ויקבל שיחות ומסרונים. הזמנה מחול באה בחשבון בדיוק כמו קניה בארץ..

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום לכולם. כבר כמה זמן אני מתחבט בשאלה איזה מכשיר חדש לקנות אך לא מגיע למסקנה (מריבוי המכשירים שיש היום ומחוסר הידע שלי). אפרט בפניכם את הדרישות לנייד שישרת אותי ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי לאור זאת איזה מכשיר כדאי לקנות: 1. אפשרות להפעלת WAZE, מיילים וגלישה פשוטה באינטרנט. 2. מהירות תגובה של המכשיר ולא קופץ/ נתקע. 3. סוללה חזקה. 4. אחריות בארץ. 5. בלי צורך בתיאומי תדרים/GPS או כל דבר שאין לי זמן להתעסק איתו. 6. מכשיר אמין שאפשר לסמוך עליו בשלוש שנים הקרובות תו"כ שימוש סביר. 7. ממשק קל הפעלה. 8. ועם כל אלו עדיין נראה לי שאפשר למצוא משהו זול יחסית 9. שיהיה מספיק נוח וסביר לכתוב בו הודעה. 10. ממש לא מעוניין במדיה בנייד שלי- נטו לדבר ולהיעזר בעזרים פרקטיים בלבד. בקיצור דרו…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , לפני כחצי שנה קנית את ה samsung gear 2 neo . אחלה שעון , גרם לי להבין איזה מוצר אדיר זה אבל קצת הפריע לי שהוא לא מריץ android wear והוא (בעקרון) מחייב אותי להיות עם סמרטפון של סמסונג שמריץ רום סטוק. בסופו של דבר נמאס לי והחלטתי שאני רוצה משהו חדש יותר וטוב יותר אז פרסמתי אותו למכירה , לא שהייתי לחוץ על למכור אותו או משהו... בכל מקרה , שבוע שעבר השעון נמכר וכבר אחרי דקה הרגשתי בחסרונו. העניין הוא שמחיפוש שטחי שביצעתי השעון היחיד שנראה לי הוא ה samsung gear s , הבעיה היא שאם אני קונה אותו אז לא עשיתי כלום , הוא גם מריץ טייזן וגם סמסונג עם אותו הסיפור. רציתי לבקש המלצה לשעון. דרישות : סמרטווטש אמיתי עם מסך צבעוני וטוב (לא pebble ) , מריץ android wear , עדיפות…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Alex89,

אני צריך אתר להורדת אייקונים בשביל התפריט הראשי של הפל' דגם: נוקיה 5610 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  21. וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שבוע טוב לכולם האם יש אתר שאפשר דרכו לרכוש חומרה למחשב בזול עם משלוח זול/חינם לארץ? החומרה שאני מתעתד לרכוש היא : * 8gb X2 1600 * SSD 120GB~180 * GPU 7950 * HDD 500~1TB HYBRID באתר NEWEGG יש מחירים זולים יחסית אך לא רואה אופציה לשלוח לארץ. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.