גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שאתם בוודאי יודעים, ב-22 לחודש החלו למכור את ה-iPhone 3G ב-22 מדינות נוספות בעולם ואחת מהן היא צ'כיה. בצ'כיה יש 3 ספקיות סלולר: O2 (חברת בת של Telefonica הספרדית), Vodafone ו-T-Mobile. לפי בדיקה שעשיתי, שלושתן מוכרות את ה-iPhone 3G גם ללא התחייבות וכשהוא מגיע פתוח לחלוטין, ללא יוצא מן הכלל. ב-T-Mobile מוכרים בשלב זה רק את גרסת ה-8GB ובשתיים האחרות מוכרים את שתי הגרסאות. אני בחרתי לרכוש מ-O2, כי הם הראשונים שחשפו את כל המידע באתר שלהם, כולל מחירים, עוד טרם ההשקה, כך שיכולתי להתארגן מראש ולאתר חנויות קרובות. המחירים לרכישת מכשיר פתוח (fully unlocked/simfree) וללא התחייבות הם: עבור גרסת 8GB - המחיר הוא 11,995 קרונות צ'כיות = כ-720 דולרים אמריקאים = כ-490 יורו = כ-2570 …
-
- 37 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב משני הדגמים האלה של ווינדוס פון Acer Jade Primo או Alcatel IDOL 4S היכן אני יכול להשיג אותם בארץ?אים אני קונה מחול מה אני צריך לבדוק ובנוסף אשמח לדעת אים הם תומכים בעברית? והבנתי שיש דגמים עים שתי סים אני רוצה את הדגם עים סים אחד. הנטייה היא לכיוון הACER .אשמח לקישור לקניה באיבי או אחר . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אהיה באירופה (אוסטריה) בקרוב וחשבתי לקנות שם. בהנחה שאקח את הגרסה עם הLTE שיכולה לעבוד ללא טלפון (בתקווה שמתישהוא זה יעבוד בארץ). האם ישנם עניינים של נעילה אזורית \ גרסאות עם המוצר הספיצפי הזה? האם אני עשוי לסבור מבעיות קושחה בגלל שהוא נקנה בחו"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר nokia n85 של חברת Orange. ברצוני לדעת אם יש דרך לפרוץ אותו לסלקום מבלי לגשת לחברה כלשהי ? לי יש דרך עצמאית לפרוץ אותו או שזה רק ע"י כבלים ותוכנה ? תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי כמה טיזרים שעוררו את הסקרנות שלנו, יש תאריך הכרזה - דגם ה-Wing כפול המסכים הייחודי יוצג רשמית לעולם בעוד כשבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי NEXUS 4 שאף אפשרות ב- cell bradcast settings אינה מסומנת. עם זאת, בתרגילים האחרונים של פיקוד העורף, קיבלתי הודעות מציקות (כאילו שאפשר היה לא לשמוע את אחת מארבעת האזעקות אחת אחרי השנייה...), בליווי לינקים למילוי סקרים. איך חוסמים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לחברה שלי יש פלאפון ישן מדגם NOKIA 6070. רציתי לגבות לה את הנייד על המחשב. בדקתי באתר של נוקיה והטלפון תומך ב-Nokia PC Suite 7. התקנתי את התוכנה, אבל חיבור המכשיר למחשב עם כבל, מביא הודעה של "חומרה חומרה לא ידועה ל-USB, בלה בלה בלה". בירור באתר של נוקיה הראה שהכבל שלי (למכשיר 6280) הוא CA-53, ואילו את המכשיר שלה צריך לחבר עם כבל CA-48... לה אין כבל. יש פתרון מלבד לרכוש כבל מיושן שמתאים למכשיר שלה, והאם זה בכלל יפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סלולר שמגיע עם מעבד של Snapdragon מול סמסונג מכיל שפות עיבוד aptX HD, aptX Adaptive לסאונד שפות אלו נותנות סאונד טוב יותר ? דרך סטרימינג כמו יוטיוב ? מה יתרון של עיבוד זה ? ראה כאן ? איזה סלולר יתן לי את איכות הסאונד הטובה ביותר מסטרימינג ולמה ? לאוזניות Bluetooth או אוזניות כבל
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב החדש של החברה האמריקאית יציע את מלוא פוטנציאל היכולות הזמין בשוק כיום - במחיר התחלתי שגבוה מ-10,000 שקלים, לפני תוספת מסלכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-