גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש בחור שמוכר את המכשיר שלו כיד2 . יצרתי איתו קשר עכשיו, נשמע בחור נחמד, עבד 3 שנים בסלקום ועלות פתיחה ל-SF היא 75 ש"ח בסה"כ והוא אף מוכן להוריד לי בלי בעיה למחיר של 1600. הוא טוען שהמכשיר תקין לחלוטין והיה בשימוש ימים בודדים עד שגילה שהוא לא יכול לשמש כמודם ולכן בעצם גם מוכר אותו. הוא מגיע עם כל הערכה וכו'. העניין הוא שאני לא אוכל לממש אחריות יצרן מאחר והבעלות תישאר על שמו - מה דעתכם, לא קצת מפחיד עם מכשיר עם מסך מגע יקר? אשמח לכל דעה נוספת לגבי האחריות/המחיר וכו'
-
- 309 תגובות
- 27.7k צפיות
-
-
-
המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בקרוב חוזרים לעוד שנה בדרום, והפעם בדירה החדשה לא מצאתי סיבה לחיבור להוט. אני רוצה לקנות ממיר דיגיטלי לטלויזיה, ובגלל שאין לי בכלל ידע בנושא - יש לי מספר שאלות 1. האם למשהו יש נסיון עם רמת הקליטה בדרום? (באר שבע והסביבה) 2. האם יש ממירים להם ניתן לחבר כונן usb או אפילו דיסק קשיח בחיבור usb? 3. האם אנטנה בסיסית מספיקה לאיכות קליטה סבירה או שיש צורך באנטנה נפרדת? תודה לכל מי שיודע לעזור! נ.ב. אם למשהו יש נסיון מוכח עם ממיר (בעיקר בנושא ה-usb) זו כנראה תהיה הבחירה שלי
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד לא מזמן היתה לי התלבטות לגבי רכישת מכשיר מבוסס אנדרואיד או מבוסס MAEMO (הפצה של לינוקס) עד כה היו ברשותי ה-HTC TOUCH HD וה-HTC VENUS אשר הם בעלי מערכת הפעלה WINMOB. המכשיר שעמד ברשותי מספיק זמן היה ה-SE XPERIA X10i שלא כולכך הלהיב אותי. המכשיר הבא הוא הNOKIA N900 שבעל מבנה מוצק מאוד רמקולים טובים,איכות שיחה טובה ולינוקס עליו (לפי הביקורות) מאחר ולא היה לי את המכשיר מעבר ל5 דקות,אין לי כולכך הרבה ניסיון. למי שיש את המכשיר אשמח לדעת עליו כמה שאפשר כמובן את הנקודות הטובות והפחות טובות שלו.
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
היי מישהו יודע במקרה איך הופכים nokia n85 ל-simfree? המכשיר של אוראנג'. תודה מראש לפותר נכונה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תגידו לא נמאס להם כול הזמן לצעוק:,הנה האימייל עומד למות הנה זה מגיע!! http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/155/571.html בהתחשב בזה שיש לfacebook חרא של אימייל ,אני בספק אם מישהוא יחליף את המייל שלו במייל של הפרופיל שלו! פשוט מגוכח!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במסגרת חיפושיי הקדחתניים (אולי קצת פחות משל עמרי) להחלפת המכשיר שלי בסמארטפון חדש, אני די בטוח שירדתי מה-SGS שהוא גם יקר יחסית, גם סובל מבעיות ב-GPS וגם נראה לי גדול מדי. האייפון 4 בנתיים בעדיפות עליונה אבל הוא די סגור מבחינת מערכת הפעלה וגם מאוד יקר לפי מה שהבנתי. המיילסטון נראה לי מאוד אבל אין לי צורך במקלדת פיזית והוא מאוד מאוד מאוד כבד! בקיצור, שוטטתי קצת וראיתי את ה-HTC Wildfire, הנתונים נראים די טובים בסה"כ הן מבחינת חומרה והן מבחינת גודל. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת עליו (בתקווה שיש אחת כזו לפחות). היתרון מבחינת הנתונים שלו שהספקתי לראות זה משקל נמוך יחסית, מסך מכובד אך לא ענק של 3.2", מצלמת 5MP, אנדרואיד 2.1 (בתקווה שיהיה אפשר לשדרג לשניים). בסה"כ מהביקורות וידאו …
-
- 49 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אין סיפור, המשפחה טסה לבלגיה עוד שבוע ואני רוצה לקנות טלפון חדש באותה הזדמנות. לבלגיה יש יתרון, שכל מכשיר נמכר שם סימפרי לפי חוק. האפשרויות: 1. אייפון 4 סימפרי ב-630 יורו 2. SGS ב-550 יורו 3. HTC DESIRE ב-500 יורו רק לציין שאין לי נסיון עם טלפון אנדרוייד (עד היום היה לי סוני אריקסון פשוט) ואת ה-iOS אני מכיר מהטאצ'. הנטיה לאייפון כרגע. מה הייתם עושים?
-
- 34 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי את הנושא באורנג'. http://orange.co.il/he-il/cellular/packages/deals/sim-free-refund/ אני לא בטוח שמה שהם דורשים שם (החזר בהתאם לתקופת ההתחייבות למסלול) הוא חוקי. אם המחוקק קבע שהם חייבים לזכות אותי על המכשיר בגין שימוש, אבל אז הם באים ובשביל לנצל את זה - מכריחים אותי להתחייב למסלול שלהם, אז מה עשינו פה? הרי כל הרעיון בקניה מבחוץ הוא לא להיות משועבד לחברת הסלולר. כך שאם עוד חצי שנה אני רוצה לעבור חברה - אני יכול לעשות את זה ללא שום מגבלות, בהנחה כמובן שאני לא בהתחייבות (שזה בדיוק מה שאני מנסה להימנע ממנו, ומה שאורנג' מנסים לכפות עליי), ואז להמשיך ולקבל את הזיכוי בגין שימוש שלי על המכשיר, על פי חוק, בחברה החדשה. מה דעתכם? מה לשון החוק אומרת? יש למישהו ניסיון עם הנושא …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל לאומניה אבל אין לי מושג עם זה מתאים ל8300 יש חריץ USB מסוים ואני יודע שהוא מעביר אודיו ומידע דרכו אבל אין לי מושג עם קימת אפשרות להוציא סרטים דרכו
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
^ האם כשאני לוחץ על "כיבוי" פעם אחת ואז על "לא מכוון" מונע קרינה באופן אבסולוטי? ההודעה בנוגע לקרינה בסלולר מדגם נוקיה E72. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שיניתי את הסיסמה לתיבת ג'ימייל שלי ועכשיו הגלקסי לא מצליח להתחבר לאימייל או למרקט. כשאני מכניס את הסיסמה החדשה הוא אומר לי שהשם משתמש/הסיסמה שגויים (אני בטוח שאני מכניס אותה נכון). חיפשתי את האופציה למחוק את החשבון כדי להכניס אותו מחדש אבל אני לא מוצא אותה. אם אני מנסה להכניס חשבונות אחרים אני מקבל את ההודעה: can't establish a reliable data connection to the server מה עוד אפשר לעשות? ??? ערן.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (ראיתי שהיו פה הודעות בנושא זה בעבר). אני רוצה לקנות מחשב כף יד, שיכיל: 1. GPS מובנה 2. תמיכה ב-Wi-Fi 3. מתאים לשימוש כקורא ספרים (מסך גדול וחד). 4. יאפשר התקנת תוכנות כמו Skype, דפדפנים, נגני מדיה וכו'. 5. עמיד, לא מועד לתקלות ורצוי עם חיי סוללה ארוכים. הייתי רוצה לקבל המלצות למכשירים מתאימים. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סוף סוף קיבלתי את המכשיר מאמסטרדם (420יורו אחרי החזר מס) מכשיר מטורף וביכלל מערכת מדהימה אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר ישירות להתקין משחקים גדולים לכרטיס הזיכרון... יש את האפליקציה APP2SD אבל היא לא יכולה להעביר משחקים ששוקלים הרבה לכרטיס הזיכרון מה שבסוף אין מקום בזיכרון המכשיר עצמו ואי אפשר להתקין יותר מ 2 משחקים... המכשיר שלי ROOTED ועם רום LEEDROID הכי אחרון....זה ממש באסה אם זה כך
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? היחידה שיצא לי לנסות זו WAZE ומשם מה בכלל לא אהבתי אותה.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-