עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, בתור מישהו שחדש לגמרי בכל הקטע של הקודי, אני צריך קצת עזרה. מה הדרך הכי טובה ויעילה לנגן קודי על הטלויזיה? האם כדאי לקנות HTPC או איזה kodi box ייעודי? במידה kodi box זה הכיוון, אשמח לקבל המלצה למכשיר טוב. נ.ב. - המליצו לי להסתכל על minix z68w ועל tronsmart mxIII. מה דעתכם על המכשירים האלה? מאשרים או שוללים? תודה אנשים.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היצרנית הסינית הכריזה רשמית על סמארטפון ה-Vibe X3 שלה, והוא מרשים אפילו יותר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-vibe-x3-החדש-של-לנובו-הוא-סמארטפון-משתלם-עם/

3. Started by bennnn,

היי קראתי ביקורות טובות ורעות על המכשיר..... עולה 189 דולר בחנויות עולה 798 שח האם מומלץ?? או יש מכשיר אחר בטווח ה 200 דולר שאתם ממליצים עליו?אמרו שה איי גו תוכנה טובה יותר מהספיריט...אני לא ככ מבין בזה מה המכשיר הכי מדוייק ונוח בתקציב הנל בבקשה עזרה כי אני טס מחר בבוקר תודה@!!!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by kobibo,

יש ברשותי את הנגן הנ"ל ולאחרונה נתקלתי בבעיה די מוזרה ברגע שאני מנסה להכניס שיר ואו שירים לסיפריה בנגן ואח"כ אני יוצר רשימת השמעה,רשימת ההשמעה מופיעה כריקה. רק לאחר מחיקה ואו הסרה של הסיפריה ויצירת רשימת השמעה חדשה זה מסתדר. בקיצור זה מוציא אותי מדעתי. תופעה זאת לא היתה לפני כן. (לא שונה דבר). רשימת ההשמעה הינה כקובץ Pla .

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by atomic rooster,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shlomom,

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by elhanan1986,

אהלן, נשבר לי המסך בגלקסי 2 שלי... מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המסך ? מכיר חנות אמינה וזולה? או לחילופין יכול לתת טיפים איך מזהים שזה מסך מקורי ולא תחליף סיני? תודה רבה!

9. שלום לכולם אני צריך המלצה לנגן MP3, סתם בשביל לשמוע ובשביל ספורט. ראיתי בתקציב הזה את הSAN DISK ואת הMEIZU? מה יותר מומלץ? (ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינת הSAN DISK?) כמו כן, יש לי אפשרות להשיג נגן יד שנייה (שנקנה מחו"ל), שלא היה בשימוש הרבה זמן, CREATIVE ZEN VISION 8 GIGA (בהנחה שאני לא טועה בדגם) בכ270 שקל... מה כדאי לעשות?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הקאמבק של החברה הפינית לעולם המובייל עשוי להיות ממש מעבר לפינה לכתבה

12. Started by עומריעיני,

שלום, אני חדש פה אז אני מצטער אם כתבתי בפורום הלא נכון או משהו. בכל אופן אני רוצה למצוא טלפון לאבא שלי במחיר זול יחסית שיאפשר מסך טאצ גדול יחסית (5.2-5.5) . מצאתי את הטלפון Lenovo K5 Note ורציתי לדעת אם הוא תומך בעברית תודה לעונים !

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  13. אני לא לחוץ על נגן, יש לי משהו פשוט בנתיים שמספיק לי עד השידרוג שאני יכול לחכות איתו, השאלה האם זה זמן קצר עד שיצא ה ipod touch וכל ה WS שדיברו עליו

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by oshikv,

מצלמה חדשה עדיין באריזה, מעולם לא נפתחה. 1800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים נגן לאמא של חברה שלי, ומכיוון שיש שוק גדול כל כך התבלבלתי והחלטתי לשאול כאן. מה מומלץ בתחום של עד 200 ש"ח עם לפחות 2GB. שיהיה נגן קל להפעלה ואמין. למוסיקה בלבד. תודה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. לצד מוצר הדגל שיריץ את Windows 10 S החדשה (או את חלונות 10 המלאה, אם תרצו), במיקרוסופט עתידים להציג לנו בקרוב מוצר נוסף מהמותג הפופולרי - אבל זה לא יהיה ה-Surface Pro 5 לכתבה

17. אני מחפש לקנות טאבלט למטרות קריאה של קטעי טקסט באתרים - בלוגים, כתבות, ויקיפדיה וכו'. הסמארטפון טיפה קטן מדי בשביל זה, ובשביל ספרים יש לי קינדל. אני לא בטוח מה הגודל והמשקל האופטימלים עבורי, אני מניח שאני אעדיף משהו שאפשר להחזיק ביד אחת למשך זמן מה. כמובן שהסוללה חשובה, לא הייתי רוצה להטעין את הטאבלט כל שעתיים. אני מנחש שמרבית הטאבלטים מריצים דפדפן שמותאם לmobile, אבל אם יש כאלו שיודעים להריץ גרסאות מותאמות לdesktop זה יהיה בונוס נחמד. חבר המליץ לי על Ipad Mini, אבל אין לי נסיון עם מוצרי אפל ואני חושש שאני לא אוהב את הממשק. חוץ מזה שנתקלתי בכתבות מהשבוע שמדברות על חיסול המוצר.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by MDK,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו. כמה שאלות לפני כן: האם הוא נכנס לכיס של החולצת מדי א'? האם הוא עדיף מכל הARCHOS החדשים (604\AV700) ? והאם יש מצב לקנות אותו בDUTY FREE בקרואטיה במחיר נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות

20. Started by Galit17,

כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חבריה , אני לא בא לדרוך לכם על היבלות אך הכתבה הזו מוכיחה כי פריירים לא מתים הם רק מתחלפים המסקנות הם כי הטייקונים בארץ ובעולם מתעשרים ללא כל פרופורציה הגיונית ושמים עלינו קצוץ "וישמן ישורון ויבעט" מחיר עלות של גלקסי 4 841 ש"ח מחיר מכירה>3241 ש"ח -3600 ש"ח פי 4.3 2759 ש"ח הפער בין העלות למכירה לדעתכם כמה סמסונג מרוויחה ?לעניות דעתי כ-30% אם כן מי מתחלק ביתרה של 2600 ש"ח!!!!!! מוכרים לכם את "אחריות לשנתיים","מכשיר עם אבא"(עם אבא סחטן כזה אני מעדיף להיות יתום זו דעתי ) במשך השנה הקרובה יצא הדגם הבא וחלק ירוצו לקנות אותו כרגיל מסקנתי היא , ארכוש מכשיר ב150$-200$ ואחליף אותו כל שנה במשך 6 שנים ועדין יוותר בידי עודף מסכום של 3600 ש"ח ותחשבו על זה http://www.mako.c…

23. שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. ההשקה החגיגית של יישום ה-Steam Link למכשירים החכמים נגמרה מוקדם מהצפוי במכשירי ה-iOS, ובאופן שעשוי לרמז על כך שאפל מתכננת השקת שירות גיימינג ייעודי משלה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.