גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הלינקים לקנייה: Freelander I20: http://www.pandawill.com/freelander-i20-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p70195.html Newman N2 http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html JIAYU G4 Advanced http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html שאלות על כל המכשירים: מתאים ל HOT MOBILE?וכל שאר החברות? אתר אמין?כדאי להזמין עכשיו או לחכות קצת? עכשיו שאלה נוספת: איזה מכשיר הכי כדאי לקנות מבין השלושה? מבחינת סולל…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי אוזניית bluetooth מדגם motorola h700 בארה"ב, כך שהמטען שלה הוא עם שקעים אמריקאים. בהוראות שמצורפות כתוב שצריך להטעין את האוזנייה שעתיים ורק אז להשתמש בה. כדי להטעין את האוזנייה אני צריך כמובן לחבר לה מתאם. חיברתי מתאם פשוט למטען ואין היא נטענת כלל. ההשערה שלי היא שהמתאם לא בדיוק מתאים ולכן כל העסק פשוט לא עובד. הוספתי תמונה עם המטען(כל הנתונים החשמליים של המטען מופיעים) כך שהמבינים יוכלו להגיד מה עלי לקנות. אם מישהו חושב שהבעיה היא בכלל משהו אחר אז אני אשמח לנסות. תודה מראש יגאל נ.ב. זאת התמונה http://img453.imageshack.us/my.php?image=tmp615yk1.jpg
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקע אני מתגייס עוד עוד שבועיים , חשבתי להחליף את הפלאפון לאיזה משו חדשני , עד עכשיו היה לי Z610i ודווקא נהנתי ממנו אבל אני רוצה פלאפון שיהיה טוב גם בתחום האמפי , ושיחסוך לי את התרחה להסתובב עם שניהם. למישהו יש המלצה על פלאפון כזה ברשת אורנג'?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לברר, איפו אני יכול לצפות בתנאי תוכנית שבאתר? אין פשוט פרטים מלאים וזה נראה כמו זלזול בלקוח, לדוגמה באתר של בזק ניתן להוריד עותק של תנאי התוכניות. אני צריך מידע על תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל, רשום בפרטים באתר הדבר הבה : קצבי הגלישה (כולל האטה) הינם על פי תנאי התכנית. פלאפון רשאית להפסיק את תנאי התכנית. השאלה מה הוא הקצב? או לכמה זמן הוא, וכו'. באתר "כמה זה", רשום : מהירות הגלישה למשך חודשיים ראשונים: המהירות המקסימלית בהתאם ליכולת המכשיר של הלקוח (ועד 42 מגה). לאחר מכן המהירות תהיה 4 מגה או תוספת תשלום למי שרוצה להישאר במהירות הגבוהה. אז מי צודק? כי באתר שלהם כלל אין מידע מלא. *אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי מה שקורה התוכניות שלהם ותמיד יש איז…
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זונים וזונות מה שלומכם ? אחרי שהפסדתי במאבק להשמצת פלאפון וגישת ה - "היי, אני לא מאמין שאפשר ליצור אש מחיכוך שתי אבנים זו בזו" השדרוג שלי הוא בתוך הרשת מבירור קצר האופציות (המוגבלות,אני יודע) שעומדות בפניי הן :770,E815 ו-V3]C[. כרגע ה-E815 מסתמן כמועמד לכתר, אבל הבנתי שמכשירים נוספים אמורים להכנס לרשת אוטוטו, דוגמת ה-Q. כמובן שזה היה NB אם ה-Q היה חלק קבוע בקטלוג אבל הוא לא.עדיין. :-\ מה אתם ממליצים? בהנחה שמדובר באידיוט שמעריך קודם כל פיטצ'רים ונותן מעט מאוד קרדיט,אם בכלל, לעיצוב...
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה סרטון על מכשיר - הדף בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734983 בדגם הS555 יש גם קישוריות BT אבל אני לא זקוק לה. לכבוד קניית מכונית חדשה החלטתי לקנות גם מערכת ניווט וזאת נראתה לי מאוד מתקדמת ונוחה לשימוש, ובמחיר טוב למדי. שווה לקנות? למישהו היה ניסיון עם המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, אפליקציית ichoose שאפשרה הפניה אוטומטית של שיחות מהנייד לנייח כבר לא נמצאת בחנות וגם לא ניתן להתקין APK שלה. מחפשת תחליף. טלפון גלקסי s7, אנדרואיד 8.0 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סמארטפון ה-Xperia 5 החדש מציע את החידושים הטכנולוגיים של מכשירי דגל גדולים - אבל מבטיח להיות נוח הרבה יותר לכל הצרכנים שעדיין מתגעגעים לדגמים הקומפקטיים מהעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מתלבט בין שני הנגנים האלה.. אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד.. ואני רוצה שיהיה וידיאו איכותי.. מה אתם ממליצים לי? ואם יש עוד נגנים אז אני אשמח לשמוע.. תקציב 1200+-
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו. היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד). היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים. עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם: 1. איכות סאונד. 2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו'). 3. תמיכה בעברית? 4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו). זהו בינתיים. אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות. תודה למייעצים, עודד.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מסכי Super AMOLED מהווים שדרוג גדול בהשוואה לטכנולוגיות של המותג מהשנים הקודמות - אבל דגמי הביניים החדשים של היצרנית הסינית מגיעים כולם עם שבבי עיבוד בינוניים, ללא תמיכה בדור החמישילכתבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-