גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אפליקצית תזכורת מונחית מיקום.כמו בios5 אני צריך דחוף אפליקציה דומה שהתזכירים שלה מופעלים כשאתה מגיע למקום/עוזב מקום.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
ה-50d Helium מציע מפרט בינוני וסביר במחיר אשר יוכל להפוך אותו לאחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר שיש מחוץ לגזרה הסינית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-archos-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד מוצר הדגל שיריץ את Windows 10 S החדשה (או את חלונות 10 המלאה, אם תרצו), במיקרוסופט עתידים להציג לנו בקרוב מוצר נוסף מהמותג הפופולרי - אבל זה לא יהיה ה-Surface Pro 5 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
- 2 followers
-
-
הרשמה מוקדמת לרכישתו של ה-Red Hydrogen One המסתורי נפתחת אצל מפעילת הסלולר האמריקאית Verizon, בתור רמז עבה לעיתוי המתקרב של הגעתו לשוק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל הטאיוואנית חושפת לנו מעט מדגם ה-Helio X30 שאותו היא מכינה לשנה הבאה, אך האם זה באמת יספיק מול המיטב של סמסונג וקוואלקום? כמעט כל שבב מובייל מודרני מסוגל לספק כיום רמת ביצועים ראויה עבור רובם המוחלט של המשתמשים ורובן המוחלט של המשימות, אך נראה שלמרות זאת המירוץ והתחרות בין מפתחות השבבים השונות בעולם המכשירים החכמים רחוקים מאוד מלהגיע אל קיצם – ועתה, זמן קצר לאחר שניתן היה להכתיר את ה-Snapdragon 820 כשבב העוצמתי ביותר בקטגוריה לתחילת שנת 2016, במתחרה Mediatek בוחרים להזכיר לנו על שבב הדור הבא שלהם, שלכאורה יהיה בעל פוטנציאל לדלג אפילו מעל המיטב העדכני של קוואלקום. תיעוד מתוך מסמך שהציגו אנשיה של Mediatek למשקיעים מספק לנו מבט ראשוני על שב…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עומד לנסוע לארהב בקרוב ויכול לקנות שם את המכשיר עם מעבד הסנפדרגון. או לחילופין להזמין אותו לארץ. בשעתו נאמר לי שיש התאמה טובה יותר של תדרים בארץ לExynos. למישהו מידע על הנושא?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
הי מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק לנגן הנ"ל+אוזניות? לא מצאתי בשום מקום משהו נורמלי, אבל אני מניח שלא חסרים, כי הוא פופולרי. ד"א, הנרתיק יהיה רק לאיחסון ושהוא בתיק. אין צורך שיהיה מותאם לכפתורים ומסך (יכול להיות סגור לחלוטין). עדיף כמה שיותר זול. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות את ה asus a696 אני רוצה שיהיה כרטיס זיכרון גדול האם המכשיר מקבל כרטיסי זיכרון SDHC של 8G , עדיף 16G האם מישהו ניסה ? אולי סוג אחר (MMC וכו'), אבל גודל זהה ? האם מקבל ULTRA / EXTREME ? אני כנראה אקח SanDisk אלא אם כן יש המלצות אחרות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
אני בימים הקרובים הולך לקנות אחד כזה, אני ממש מתלבט בין השניים. חשוב לי לדעת אם שתיהם תומכים גם בישומי פייסבוק (נגיד בפוקר וכל מיני משחקי פלאש,ג'אווה) חשוב לי הכל מהכל: סוללה, איכות עוצמה, איכות שמע, נוחות, משקל.. כל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו אבל השאלה מה יותר טוב באמת. תודה רבה, אורן
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
-
היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני עם מיילסטון ROOTED מהחנות (מאפשר OC ושטויות אחרות). חיכיתי בסבלנות ליציאה נורמלית וסמי תיקנית של 2.2. כדי להתעסק כמה שפחות ב"תיקונים" ושאר דברים שאסתבך איתם. והנה יצאה לה הגרסא של GOT. אז זה היה הזמן המתאים לעבור. עבדתי לפי המדריכים השונים ברשת, הורדתי גרסאות מעודכנות של RSD (4.5.7) , דרייברי USB 64BIT למכשיר (4.6.5). את ה-G.O.T OpenRecovery V2.0, התקנתי, עשיתי גיבוי עם הNANDROID המובנה. כל ההתקנות הלכו חלק והיו די מובנות. ואז התחלתי את התהליך: קודם כל ניקיון המכשיר- הסרת רוב האפליקציות שיכולתי, הWIPEים בRECOVERY, מחיקת מחיצת CACHE וINSTALL מחדש של MEMHACK. כבר אז התחיל הסיוט שנמשך יום שלם- המכשיר נכנס לBOOT LOOP בלוגו של האנדרואיד. והBACKUP נעלם. מהמכשיר אני י…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
סמארטפון עם 3GB של זכרון RAM בפחות מ-550 שקלים וסמארטפון מתכתי בפחות מ-700 שקלים. אלה הם ההצעות העדכניות של היצרנית הסינית Elephone, וקשה מאוד להתעלם מהן לכתבה: http://hwzone.co.il/סיבה-למסיבה-הסמארטפונים-של-elephone-זמינים-ב/
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי ההשקה המוצלחת יחסית עבור המחשבים האישיים, מיקרוסופט מתחילה להתפנות גם להשקת הגירסה האלטרנטיבית לסמארטפונים, ומפרטת מיהם המכשירים שיקבלו את העדכון המיוחל ראשונים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מחכים-לחלונות-10-בסמארטפון-אלה-המכשירים/
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם, אבקש את המלצתכם לטאבלט הבא של אינול בהשוואה ל ASUS ומה ההבדלים בעצם (ה ASUS פשוט יקר והמפרט של האינול נראה לי בסדר לא?): http://www.aliexpress.com/item/Ainol-Novo9-Spark-Quad-Core-A31-Tablet-PC-9-7-Inch-Android-4-1-Retina-IPS/739502812.html והאם מישהו יודע כמה אשלם מס בארץ אם אזמין את האינול הזה? בכל מקרה אני מחפש טאבלט 10 אינץ טוב בעל ביצועים טובים שיעלה לי סרטים HD תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי HTC my touc 4G עם גירסה 2.3 יש למישהו מושג איך אני משדרג לגירסה האחרונה?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
משהו נחמד, עם מצלמה וידיד למשתמש
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-