עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כל העולם חיכה לטאבלט של אפל, מיקרוסופט החליטה לשחרר הצהרה קודם נראה פשוט טוב כמובן שיש עוד זמן עד שנראה דבר כזה בשוק, אבל נראה שיש למה לחכות http://www.engadget.com/2009/09/22/microsofts-courier-booklet-emerges-said-to-be-in-late-prototy/#continued

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by or7755,

למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?

3. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות אותו לאמא שלי במקום הS1 הבעייתי שיש לה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. רוצים לבדוק כמה מהמעבד המרכזי, הגראפי ומהסוללה מנצלות אפליקציות במכשיר החכם שלכם? נסו את אפליקציית הניטור החדשה מהמקצוענים בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%a9%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-qualcomm-%d7%aa%d7%92/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by roeesnir,

אני רוצה לשדרג פלאפון, ואני לא בטוח שSkype עובד עליו. זה די דחוף, אני נמצא באורנג'.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by הדוד משה,

שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום קניתי נגן MP 3 של סאן דיסק מדגם 240 עכשיו השאלה הראשונה היא אך אני מעדכן קשוחה אני יודע מאפו להוריד אבל אך אני מבצע את זה(מה זה בדיוק משנה אני יודע שזה טוב אבל לא יודע מה זה משנה) והשני היא אם יש אפשרות לחלק/לעשות קבוצות של שירים אם כן אך....(נסית לצור תיקיה ולהכניס אלה שירים אבל זה לא עבד)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Mikhael,

שלום רב. אני רואה שבחלק מהאתרים( כולל כל האתרים מחו"ל) רשום שלסמארטפון הזה יש סוללה בקיבולת 1700, ובאתרים אחרים( כולל באתר של היבואן רונלייט) רשום 1500. מה הסיבה לזה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by zohar678,

מיזה זמן רב כשמתקשרים אלי אני בקושי מסוגל לשמוע את הצד השני, ואני ממש מצמיד את המכשיר בכוח לאוזן. אם אני שם על ספיקר אז אני שומע טוב, או לחילופין מחבר אוזניות וגם אז אני שומע מצויין. השאלה שלי האם הבעיה במכשיר וניתן לתקן? או שהבעיה קשורה לכרטיס הסים או לחברת התקשורת (הוט מובייל)? גרסת האנדרואיד שלי היא 4.2.2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by GNR,

מישהו יודע מתי הפלאפון הזה עומד לצאת ? והאם הוא מגיע בכלל לארץ ? כי כתוב בGSMARENA שהוא יצא כבר , אבל לא ראיתי שום ביקורת או משהו דומה ברשת.. אני חושב שמדובר בפלאפון הבא שלי אחרי 3 שנים עם הW800 בהנחה שהאייפון לא יגיע בזמן הקרוב לארץ .. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c901_greenheart-2819.php

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by dids22,

היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, יש מעין נוזל שניתן לתבול בו מכשירים חשמיליים [לפאפונים/נגנים וכד'] ואז הם חסינים בפני מים - ראיתי סרטון הדגמה של זה לפני יותר משנה ביוטיוב כשזה היה בשלבי פיתוח. אשמח מאוד אם מישהו שיודע על מה אני מדבר יכתוב את שם החברה והמוצר ויביא לינק [לסרטון ביוטיוב או לחברה]. **אם זה עוזר אני זוכר שהסמל של החברה היה צב... בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כלומר, מה כדאי לוודא שיש למכשיר, שמטרתו העיקרית היא GPS (אך גם ניידות) ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר. אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' " התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות. תודה רבה לעוזרים נ.ב אפשר לחסוך כסף , לדוגמה : אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון. תודה שוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש זכרון פלאש יותר גדול מ8 ג'יגה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה

22. שלום, נגנב לי הפלאפון לפני כחודש, ופניתי למשטרה, הם מצאו את הגנב והחזירו לי את הפלאפון, אך הוא נותר נעול, ללא כל יכולת להחזיר אותו ליוזר הקודם, (ניסיתי הרבה מדריכים באינטרנט וכלום לא עבד). היה אימות במשטרה עם הגנב במשטרה, והם לא הצליחו להוציא ממנו את הקוד בטענה שהוא שכח. (מעבר לזה שהגנב הזה קטין וכרגע אני לא יכול לתבוע אותו כי המשטרה עוד לא סיימו את ההליך שלהם) מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל אבל לא מצאתי שום יכולת לתקשר איתם. לדעתי זה רואה את הimei ומשווה ליוזר האחרון שהשתמש במכשיר. דווקא בערב שהייתי צריך תמיכה עם הCHROMECAST ממש עזרו לי מהר. אבל לANDROID זה כאילו שאין תמיכה... אשמח לעזרה כי כרגע אני אובד…

23. Started by ConRoe X Fire,

מצאתי דרייברים והם לא ממש עזרו לי, התקנתי את התכנה PST והיא גם לא ממש עזרה, הצלחתי לקבוע שהפלאפון יהיה כמודם אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לפלאופ וההיפך ואני לא יודע איך. אבא שלי קיבל את הפלאפון הזה מהעבודה בלי כבל USB ובלי דיסק, כבלים יש לי כמה מנגני MP3 ומעוד מכשירים. מישהו יכול לעזור לי? שום דבר לא עובד! תודה רבה.

24. 1. זה נכון שצריך להטעין את הסלולרי כמות קצרה של זמן? נגיד משהו כמו שעתיים? בגלל שסוכן מכירות של פלאפון אמר לי שעדיף להטעין כל יום שעתיים ולא להחזיק את הטלפון בטעינה כל הזמן כי כשהטלפון והמטען מתיישנים אז יש שם איזה דיודה במטען שלא מגינה מהחשמל והטלפון ממשיך להיטען אחרי שהוא כבר מלא והסוללה יכולה אפילו להתפוצץ. זה נכון? 2. אותו הסוכן אמר שהמכשירים של פלאפון, יש להם הרבה פחות קרינה מהמכשירים של אורנג' וסלקום, בגלל שהמכשירים של פלאפון מתקשרים עם אנטנות, והמכשירים של החברות האחרות מתקשרות עם הלווין, ובגלל זה אצלם הקרינה יותר גבוהה. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ראיתי שנשאלו שאלות על GPS אבל רציתי לדעת מה עדיף בשבילי? הייתי רוצה GPS כלשהו וכמובן שלא יקר מידי שיעשה את העבודה כמו שצריך עם התוכנה של IGO כי הבנתי שהיא הכי טובה... רק משאני לא יודע אם באמת עדיף מכשיר כף יד או GPS רגיל :s05: התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח והייתי מעדיף בפחות. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.