עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by zombie,

אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני נועשות מחפש אחר גרסא עובדת של ה " marble maze " לנוקיה 5800 שהיא לא גרסאת india או משו כזה.. בנתיים לא הצלחתי להתקין אף אחת חוץ מאת ה " India " שאחריי שלוחצים עלייה היא לא עולה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  2. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  3. אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה

4. תואם ה-GTA שהפך חינמי, שני כותרי מלחמת הכוכבים שמגיעים ישירות מה-PC וגם קאמבק לרובוטריקים של פעם - זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-1/

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום קניתי נגן MP 3 של סאן דיסק מדגם 240 עכשיו השאלה הראשונה היא אך אני מעדכן קשוחה אני יודע מאפו להוריד אבל אך אני מבצע את זה(מה זה בדיוק משנה אני יודע שזה טוב אבל לא יודע מה זה משנה) והשני היא אם יש אפשרות לחלק/לעשות קבוצות של שירים אם כן אך....(נסית לצור תיקיה ולהכניס אלה שירים אבל זה לא עבד)

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by Mikhael,

שלום רב. אני רואה שבחלק מהאתרים( כולל כל האתרים מחו"ל) רשום שלסמארטפון הזה יש סוללה בקיבולת 1700, ובאתרים אחרים( כולל באתר של היבואן רונלייט) רשום 1500. מה הסיבה לזה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  8. בבקשה המלצה למכשיר עד מקסימום מסך 4.5 אינצ, לא של אפל, עד $500 אני גר ב ארה"ב, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by Holography,

אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  10. תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה

11. מכשירי ה-Galaxy S10 Lite וה-Galaxy Note 10 Lite עשויים לראות את אור הזרקורים בעוד כשבועיים - ובינתיים יש לנו שמועות שמתיימרות להרוס במעט את אפקט ההפתעה לכתבה

12. רוצים לבדוק כמה מהמעבד המרכזי, הגראפי ומהסוללה מנצלות אפליקציות במכשיר החכם שלכם? נסו את אפליקציית הניטור החדשה מהמקצוענים בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%a9%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-qualcomm-%d7%aa%d7%92/

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אני רוצה לשדרג פלאפון, ואני לא בטוח שSkype עובד עליו. זה די דחוף, אני נמצא באורנג'.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. אני מתלבט בין s8 plus, oneplus 5t/6, pixel xl או אם יש משהו אחר שאתם ממליצים. חשוב לי מצלמה, מסך טוב, ואם אין כרטיס זיכרון, אז לפחות 128 גיגה,עדיפות לעמידות למים.

15. Started by הדוד משה,

שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by AMD Master FX,

היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....

17. Started by idan8871,

שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. היצרנית הקוריאנית השנייה בגודלה לא מעוניינת להמתין ולבחון האם השמועות אודות יריבתה הן מדוייקות - ומכריזה כבר עכשיו על התאריך בו תחשוף בפנינו את מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה

19. השקה מוקדמת לגלקסי נוט החדש פתחה את התיאבון עבור חברת הענק, שלפי הדיווחים מתכוננות במרץ להשקתו של הגלקסי S7 כבר בחודש ינואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/הזריזה-ביותר-תנצח-סמסונג-מתכוננת-להשק/

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  20. שלום לכם מקווה שתצליחו לעזור לי למצא את הmp3 המושלם במחיר שאני מקציב אני לא מבין כלום בנושא טוב המחיר שלי הוא בערך עד 1450 (עדיף 1200 אבל) קריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. איכות מעולה (אני שומע לרב פסיכודלי) 2. סוללה עדיף חשמלית שתיהיה ארוכת טווח 3. לפחות 8 גיגה עדיף 20 בערך +- (אם יש יותר כמובן יותר טוב) 4. צבעוני עם מערכת טובה קלה (עדיף עם mp4 לא חייב ) שיהיה משחקים אם אפשר לא חובה קורא תמונות וידאו 5. גודל עדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא חובה אבל לא ענק 6. שיהיה תמיכה עברית הערות : ** הייתי רוצה שתביאו לי בנפרד מכשיר בלי קשר למכשיר עם הקריטריונים האלה - קורא טלויזיה לראות כמה עולה כי אז יש אפשרות במכשיר כזה שאבא שלי יעזור לי ** אם אפשר ורק אם אתם יודעים מחיר משוער כמה…

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

סמסונג מציעה הצצה ראשונה לטכנולוגיות חדשניות שיאפשרו למצלמה ולרכיבים נוספים בחזית המכשירים החכמים להפוך לחלק מהמסך - האם זה מה שצפוי במכשיר הדגל הבא שלה? לכתבה

22. Started by qwerty1987,

מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי אוזניית bluetooth - מהרגע שפעם אחת התאמתי אותה עם הטלפון (הייתי צריך להקיש קוד "סודי" בסגנון של 1234), אני יכול להתחבר אליה מהטלפון ללא צורך בהתאמה מחדש. השאלה הנשאלת היא מהם אותם פרמטרים שנשמרים במכשיר ומה מונע מאדם זר עם כוונות זדון, להתחבר לאוזנייה או לכל התקן בלוטות' אחר, בהנחה והוא יודע את אותו קוד "סודי"?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by dids22,

היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  24. אהלן, מי שלא שם לב, המון משחקי אינדי נמכרים במחירים מוזלים. הנה קישור לרשימה המלאה. תהנו, ושתפו מה קניתם או במה שיחקתם. אני קניתי Anomaly Warzone Earth HD

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  25. חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:

• 5 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.