גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
צפו בשני הסמארטפונים הגדולים החדשים של סמסונג מוצגים במלוא הודם במה שנראה כמו תמונות יחסי ציבור רשמיות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-note-5-וה-s6-edge-plus-נחשפים-בתמונות-רשמיות/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול להשיג כחדש יש שנייה ב300-350 שקל... הבנתי שאין דברים יותר טובים בתקציב הזה. שווה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני נועשות מחפש אחר גרסא עובדת של ה " marble maze " לנוקיה 5800 שהיא לא גרסאת india או משו כזה.. בנתיים לא הצלחתי להתקין אף אחת חוץ מאת ה " India " שאחריי שלוחצים עלייה היא לא עולה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע בקנדה לשבועיים הקרובים ואני שוקל להביא איתי בחזרה פלאפון חדש. אני די נעול על הE55 שמותאם בדיוק לדרישות שלי (לא גדול מידי, עושה טוב מה שטלפון אמור לעשות, זמן סוללה ארוך מאוד וכל הצעצועים הנלווים) צריך את עזרתכם בקצת מידע, זה הפעם הראשונה שאני מביא מכשיר מחול. 1. האם אוכל להתקין עברית לבד? או שאצתרך לקנות שירותי מעבדה מיורוקום/יבואן מקבילי כלשהו? 2. כמה אמורה לעלות מקלדת של אותיות עברית/אנגלית? 3. מישהו מכיר חנויות טובות, זולות ואמינות בקנדה או בארה"ב(ששולחות לקנדה) שמוכרות את המכשיר פתוח? בינתיים ראיתי אותו רק בwww.expansys.ca עולה 525 דולר קנדי כולל מיסים ומשלוח (בסביבות 1800 שקל) שבדיוק נגמר להם המלאי ורק מחר אני אבדוק עם החנות אם הולך להגיע להם מלאי והאם הם יצל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/02/06/official-looking-kindle-2-pictures-and-pricing-leak-out/ רק חבל על המחיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קיצר המסך הפנימי מראה תצוגה אבל ממש חלשה ורוב האנשים לא יראו כלום ,ניתן להתייחס כאילו הוא לא עובד בכלל ,כל השאר רגיל ניתן לקבל שיחות ולדבר וכו יש עצות ,משוה שניתן לעשות לבד בנידון !!!? חנויות שמומלץ לתקן בהם בחיפה ?תודה ,וכן מדובר על NOKIA לא זוכר דגם חח דגם של לפני שנתיים בערך .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2013/11/13/5096680/motorola-moto-g-announced-price-availability לפי איך שזה נראה, במחיר של סמארפון סיני מקבלים טלפון מחב' מוכרת יותר (לפחות בשוק המערבי) , עדכון מובטח ל4.4 ורום קרוב לסטוק. למתעצלים לקרוא: snapdragon s400, מסך "4.5 ברז' 720P, גיגה 1 של RAM, נפח של 8/16 GB, חריץ הרחבה, מצלמת 5 מגה פיקסל אחורית ו1.3 קדמית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתיי לפני חודש בארה"ב נגן Iaudio I7 8GB נגן מעולה הייתי מרוצה והכל אך לצערי לאחר חודש ברוב טיפשותי שמתי על הרגל משקולת בחדר הכושר והוא היה בכיס ללא מגן ונשבר לו המסך (נסדק מבפנים ולא רואים כלום), הנגן עצמו עובד אך לא רואים כלום ועכשיו גם לא מצליח לשמוע כי אין לי מושג איך להפעיל לא רואים שום דבר. התקשרתי ליבואן הרישמי בארץ MPTech הם אמרו שהם לא מטפלים בנגנים שנקנו בחו"ל, השאלה האם שווה לי לתקן או לפנות בכלל לתיקון של דבר כזה לחנות פרטית או שכדאי כבר לוותר ולקנות אחד חדש? (עלה לי 110$ - כשהדולר היה 3.5) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש למישהו נסיון? נאמר לי שזה הפלאפון הכי טוב ברשת פלאפון - זה נכון? אבל אין בלוטות להעברה, והמצלמה היא רק 1.3 נתונים מקובלים לדעכם? יש חוויות שימוש למישהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאיזה טלפון חכם יש את תוכנת ה-Calendar הכי טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית השנייה בגודלה לא מעוניינת להמתין ולבחון האם השמועות אודות יריבתה הן מדוייקות - ומכריזה כבר עכשיו על התאריך בו תחשוף בפנינו את מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-oneplus-one-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הם המועמדים לטאבלט הסביר ביותר במחיר המינימאלי עם התמורה המקסימאלית? סביבות ה $140-220 בלי להתפשר על מעבד שלא סוחב, או רזולוציה או צג קטנים מידי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, ושאלה כאן בפורום - אני רואה שמה שאני צריך זה נגן MP3 טוב, לא בהכרח PMP אבל שיהיה פלאש (בשביל הריצה) ושיהיה לפחות 8GB. אני יודע על ה D2 - 8GB אחרי הוספת כרטיס סנסה E280 8GB IPOD NANO 8GB CLIX 2 8GB יש עוד? מה מהם הכי טוב - במובן של תמיכה בפורמטים, ובחוזק/עמידות שלו (אין לי ידים עם כפפות של משי).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיין לא הספקנו להסדיר את הנשימה מרגע השקתו של ה-Vivo NEX, והנה מגיע מכשיר חכם נוסף מהמזרח הרחוק שמאתגר את המושגים הטכנולוגיים אליהם התרגלנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-