גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2013/11/13/5096680/motorola-moto-g-announced-price-availability לפי איך שזה נראה, במחיר של סמארפון סיני מקבלים טלפון מחב' מוכרת יותר (לפחות בשוק המערבי) , עדכון מובטח ל4.4 ורום קרוב לסטוק. למתעצלים לקרוא: snapdragon s400, מסך "4.5 ברז' 720P, גיגה 1 של RAM, נפח של 8/16 GB, חריץ הרחבה, מצלמת 5 מגה פיקסל אחורית ו1.3 קדמית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.areamobile.de/php/pages/slideshowImageView.php?img=images/handies/sonyericsson/Xperia-Pure/200909031605sony-ericsson-xperia-pure-20.jpg&vendor=Sony+Ericsson&bez=Xperia+Pure למרות שמדובר במכשיר מתקדם,חדשני ומיוחד אפשר להגיד, לא ממש אהבתי... מה איתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לגבי התוכנה החדשה.... אני קצת מבולבל. קראתי בכמה מקומות שזה תומך רק (!) באייפון 4GS ובכמה מקומות אחרים קראתי שזה תומך גם באייפון 3GS. מה משתי הטענות נכונה? :-\ ובמידה וזה כן תומך ב-3GS.... איך משיגים את התוכנה? לא מצאתי את האפליקציה ב-app store. טיינקס!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Zenfone 5z הטרי ינסה להחזיר את אסוס לעניינים בעזרת יחס עלות-תועלת מפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי גלקסי 2 כבר הרבה זמן. לא טורח להחליף מאחר ואני משתמש בוואצאפ באופן יום יומי ואני מפעיל waze פעם ב.. שאני צריך. לא משחק ולא משתמש במכשיר יותר מידי וזה לא ישתנה. אני מחפש מכשיר חדש כי הגלקסי מתחיל להראות סימני עייפות. מצאתי מכשיר שמאוד מדבר אליי - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g4-reviews-8103.php מה שמתאים לי במכשיר הזה זה שבגדול הביקורות חיוביות מאוד, הוא מגיע עם אנדרואיד נקי בלי שטויות מיותרות והמחיר אמור להיות סביר מאוד. 1. האם מישהו יודע אם אפשרי לקנות את המכשיר בארץ ? במידה ולא, האם מכשירים כאלה דרך אמאזון יעבדו טוב ברשתות של ישראל ? יש אופציה לעברית ? 2. אשמח אם יש המלצות למכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך/סרט לתיקון huawei P8. מישהו מכיר קישור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחי טס לדרום אמריקה והביא לי את האייפון 4 שלו עד שיחזור. אני צריך לגבות את המכשיר לפני שאני משתמש בו. המכשיר פרוץ(יש cydia). ביצעתי backup דרך האייטונס כולל גיבוי של כל האפליקציות(purchase transfer) למחשב. כמה שאלות: 1. מה כולל הגיבוי כפי שביצעתי ? אנשי קשר ? יוזר וסיסמא לאפליקציות ? 2. אחרי שגיבתי, אוריד אפליקציות, בחיבור הבא לאייטונס במחשב בו נמצא הגיבוי ידרוך לי את הגיבוי שעשיתי. איך ניתן לפתור את זה ? לשמור על הגיבוי עד שאחי יחזור ובנתיים להמשיך לעבור כרגיל ? 3. המכשיר הוא עם IOS5, אוכל לשדרג את המערכת הפעלה ל-IOS6 ואח"כ כשאצטרך לשחזר לגיבוי שעשיתי עם IOS5 ? 4. אחרי ששמרתי את הגיבוי, אני רוצה לעבוד על המכשיר בצורה נקיה, כמו חדש. איך ניתן לבצע restore default ? רוב תו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי אוזניית bluetooth - מהרגע שפעם אחת התאמתי אותה עם הטלפון (הייתי צריך להקיש קוד "סודי" בסגנון של 1234), אני יכול להתחבר אליה מהטלפון ללא צורך בהתאמה מחדש. השאלה הנשאלת היא מהם אותם פרמטרים שנשמרים במכשיר ומה מונע מאדם זר עם כוונות זדון, להתחבר לאוזנייה או לכל התקן בלוטות' אחר, בהנחה והוא יודע את אותו קוד "סודי"?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן פשוט וזול בשביל חברה שלי (בשביל להחליף את הדיסקמן שלה שפרש לגמלאות). הכי חשוב לה שהנגן יתמוך ב-playlists (ושיהיה אפשר לעשות shuffle לכל השירים בplaylist מסויים). אני מסתכל על ה-sansa m240, ורשום שיש שם תמיכה ב-playlists, אבל לא מוסבר איך עושים את זה. מישהו מכיר את הנגן ויודע?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מפרוייקט הגמר באוניברסיטה אני צריכה לבנות אפליקציית אנדרואיד מבוססת GPS התוצר אמור להיות מפה עליה מסומנים מסלולים בהם אנשים הלכו עם ניתוח כלשהו של הנתונים. כיוון שזו ההתנסות הראשונה שלי בפיתוח אפליקציות אני צריכה קצת ייעוץ, איך ניתן ליצור תיעוד על גבי מפה של מסלולים בהם הלך מישהו? אם יש בזה צורך, יש לי אישור מWAZE להשתמש בAPI שלהם. תודה גלית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי התבלטות רבה בין הIPHONE לHD, דווקא בגלל הממשק של WM ובגלל המפרט החלטתי ללכת על הHD. התחלתי לקרוא באינטרנט על המכשיר. עדיין לא הבנתי על מה עליי להסתכל שאני רוכש אחד. חבר יקנה לי אותו שטס לסן פרנסיסקו בינואר. אני אשמח לטיפים לפני רכישה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/02/06/official-looking-kindle-2-pictures-and-pricing-leak-out/ רק חבל על המחיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם השוק שלנו זקוק לסמארטפון עם מסך משני אחורים ובלתי סימטרי? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם קיימת תוכנה שבעזרתה הנגן יוכל לקרוא עברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לאשר שיש רדיו FM במכשירים שלא מהיבואן הרשמי? אני חייב לקנות היום או מחר וזה קריטי בשבילי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את A3 הנחמד והייתי רוצה להחליף אותו השאלה היא לאיזה יותר כדאי לי ל o2 או ל s9 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום. חשוב בפלאפון: *סאונד טוב *BT *מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי) *מצלמה איכותית... (מעל 2.0) *הרבה מקום אחסון *אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +... לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה. בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?.. או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-