גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מחפש כיסוי (מלא) + מגן מסך איכותי ל IPAD AIR 2. את המגן האחורי של אפל לא אהבתי - אני מחפש משהו יותר מסיבי שיעטוף את כול המכשיר כמו שצריך. מגן מסך - הבנתי שמגני זכוכית באופנה עכשיו. תקציב בערך 80 דולר (ebay\amazon) או בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש נגד מוסיקה פשוט יחסית, הפיצ'ר הכי חשוב לי הוא יכולת להעביר שירים ע"י לחיצה כפולה על הכפתור של האוזניות (זה שעונים איתו על שיחות). (לחיצה ארוכה מתנגשת בהרצת חיפוש של google now משום מה). השתמשתי בPowerAmp שהיא אפליקציה ממש מעולה שעושה בדיוק מה שאני רוצה אבל לצערי היא לא חינמית. האם יש אופציה חינמית ? המכשיר המדובר הוא SGS2 עם רום CM10. (הנגן שבא עם הרום הוא "Apollo" ויש לו אפשרות רק לעשות Pause ע"י לחיצה על הכפתור של האוזניות)
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג מציעה הצצה ראשונה לטכנולוגיות חדשניות שיאפשרו למצלמה ולרכיבים נוספים בחזית המכשירים החכמים להפוך לחלק מהמסך - האם זה מה שצפוי במכשיר הדגל הבא שלה? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי אוזניית bluetooth - מהרגע שפעם אחת התאמתי אותה עם הטלפון (הייתי צריך להקיש קוד "סודי" בסגנון של 1234), אני יכול להתחבר אליה מהטלפון ללא צורך בהתאמה מחדש. השאלה הנשאלת היא מהם אותם פרמטרים שנשמרים במכשיר ומה מונע מאדם זר עם כוונות זדון, להתחבר לאוזנייה או לכל התקן בלוטות' אחר, בהנחה והוא יודע את אותו קוד "סודי"?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
יש למישהו נסיון? נאמר לי שזה הפלאפון הכי טוב ברשת פלאפון - זה נכון? אבל אין בלוטות להעברה, והמצלמה היא רק 1.3 נתונים מקובלים לדעכם? יש חוויות שימוש למישהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
-
חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי הנוקיה 6288 שלי הלך לעולמו אחרי 3 שנים של שימוש... אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של 1000 שקל (אפשר לעלות קצת, אולי ל1100)... חשוב לי פלאפון שיהיה קומפקטי ונוח, עם מקשים נוחים, ומצלמה איכותית עם פלאש טוב... זה כל מה שאני מחפש (עם עדיפות לסליידר אולי אבל זה לא ממש משנה).. אה ואני לא סובל מוטורולה או סמסונג... אני מחפש נוקיה או סוני אריקסון.. יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם כדאי ללכת למעבדה פרטית לתיקון, או שעדיף המעבדה של סלקום (אין לי אחריות). במידה וכדאי, האם תוכלו להמליץ לי על מקום בירושלים, באיזור מאפית אנג'ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אוזניות הBT תופסות תאוצה ורציתי לשאול... מה לדעתכם (בעיקר בעליי אוזניות אלחוטיות...) איזה אוזניות אתם חושבים שהם הכי טובות? לי יש freepulse האיכות העיצוב והנוחות שלהם מעולים... אבל...הם לא תומכות AVRCP , HSP ובתוכנות VOIP למיניהם....
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי לאבא טאבלט Nexus 7. הוא גולש לאתר רוסי בשם odnoklassniki (הגרסה הרוסית לפייסבוק). משום מה כרום לא מציג ומפעיל את האתר כראוי. אין אפשר לעשות זום, טקסט עקום, בקושי אפשר לגלוש. דרך Safari באייפד האתר עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני חדש באנדרואיד אז תהיו עדינים ??? אני מחבר אותו למחשב ואז מה? כי שירים לא הלך לי ובסוף נאלצתי להשתמש בKIES המעצבן הזה .. נגיד משחק כמו nova 3 , אני רוצה להתקין אותו (אין לי כרטיס SD חיצוני אז אני בינתיים מתקין בפנימי טיפה משחקים..) מאיפה מורידים אותו (אם בכלל מותר לדבר פה על "פרוץ") ואיך אני מתקין אותו? אם אפשר בבקשה בבקשה, שלב אחרי שלב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום. אחרי מותו של הנטבוק שלי, אני חוכך בדעתי לקנות טאבלט. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט וניהול התמונות שאני מצלם. לשם כך הייתי מעדיף נפח אחסון גדול יחסית ואפשרות לחיבור לקורא כרטיסי SD (או שיש טאבלטים עם קורא מובנה? אני מתכוון לכרטיס SD גדול של מצלמה ולא מיניSD). התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה, עדיאל
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-