עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש נגן MP3 שייתן לי את איכות השמע הכי טובה שיש כרגע חשוב לי שיתמוך בקבצים כמו FLAC או WAV FLAC זה חובה...WAV לא חובה אין תקציב מוגדר לא צריך כלום חוץ מאיכות שמע לא סרטונים לא סרטים ולא כלום חובה לפחות 1 ג'יגה רצוי 4-10 תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. השאלה בכותרת. יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  4. היי. כרגע אני משלם 240 שקל לאורנג' (חבילה שמהווה שריד לתקופה שלפני "המהפכה") ומקבל אינטרנט במהירות מגוכחת של מקסימום 1.5 מגה, העלאה של 0.3 מגה, ופינג באזור ה 150. זאת ועוד, לעיתים הוא מחליט להתנתק למספר שניות. בכל מקרה, שמעתי שלפלאפון יש את האינטרנט המהיר ביותר. האם יש דברים בגו? ומה לגבי יציבותו? בנוסף, יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ל personal hotspot מבלי לעקוף את המגבלה (הלא חוקית) של המפעילה בדרכים עקלקלות. אני אציין שאני לא בדיוק נמשך למפעילות הקטנות והחדשות, אני מעדיף לחשוב שבמקרים של תקלות או בעיות כלשהן - יש עם מי לדבר. תודה.

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והמכשיר שאותו אני רוצה לקנות הוא ה-n73. לא מזמן גיליתי שרמת הקרינה שלו היא מאוד(!) גבוהה- 1.12. הדבר הזה מרתיע אותי ואף מונע ממני לקנות את המכשיר ( בצער רב מאוד! ). אולם הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שביטול ה-3g במכשיר יוריד בצורה משמעותית את רמת הקרינה. יש לי כמה שאלות על כך: - עד כמה זה יוריד את הקרינה? האם זה יוריד לרמה של כ-0.8? והאם זה יוריד באופן קובע ( כל עוד אני לא מחזיר את ה-3g ) או משתנה ותלוי במשהו ספציפי? - איך בדיוק אני מבטל ומחזיר את מצב ה-3g? אני רוצה להוסיף שבאותה בעיה נמצאת אחותי הקטנה שרוצה את ה-6120, אם יש משהו שלא מתקיים גם על ה-6120 אז תצינו זאת בבקשה. תודה מראש, יובל.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. ברשותי אייפד חדש 64ג"ב , אני רוצה להשתמש בו לצורך קריאת מסמכי PDF , יש הרבה תוכנות מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by def,

הי, ברשותי מחשב כף יד MIO 169 והוא סונכרן עם המחשב הביתי שעבד על XP המחשב התקלקל וכרגע יש לי רק את ההרד דיסק שעובד בלי תקלות אני מעוניין להעתיק את כל המידע למחשב אבל לא מוצא את הספריה ואו את הקבצים המחשב החדש עובד עם ויסטה איפה אלי לחפש את הקבצים?והאם ניתן לסנכרן את כל המידע? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

9. Started by m1ke,

https://market.android.com/ גוגל ממשיכה לבצע שינויים במארקט. נראה שגם קיימת האפשרות לעשות web install כמו שהיה אפשר מתישהו עם app brain.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ענקית התוכנה הודיעה על רכישתה של חברת Swiftkey הבריטית בעבור סכום של כ-250 מיליון דולר האם אי פעם תהיתם כמה שווה המקלדת הוירטואלית שבה אתם משתמשים במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם? ובכן, אם המקלדת הזו הייתה במקרה של חברת Swiftkey הפופולרית, התשובה היא רבע מיליארד דולר, מסתבר. מיקרוסופט הודיעה כי תרכוש את החברה הבריטית שקמה לפני כשמונה שנים, ומתמקדת בפיתוח של מקלדות תוכנתיות ייעודיות עבור מכשירים חכמים, בסכום של כ-250 מיליון דולר במזומן – מה שיעניק לה דריסת רגל משמעותית נוספת בעולם התוכנה של אנדרואיד ו-iOS (ב-Swiftkey מצהירים על מעל ל-300 מיליון משתמשים במקלדות שלהם), ואולי גם טכנולוגיה בשלה עבור המקלדות הוירטואליות שלה במערכת החלונות, הן למחשבים אישיים והן למובייל…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. לעדכן גרסה אחרונה ולנווט (עוד אין "כתבות" על זה...).

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. היישום שהיה מובנה עד כה במכשיריה הייעודיים של חברת הענק זמין מעכשיו גם בתור אפליקציה להורדה חופשית וחינמית בחנות ה-Play Store לכתבה

13. ממחר (שלישי) בבוקר, כל לקוח של חברת אורנג' שירצה להשתמש בסמארטפון שלו כמודם סלולרי, יאלץ להפרד מ20 שקלים בכל חודש. לקוחות שכבר משתמשים בו כמודם כיום, יוכלו להשתמש בו עד הפעם הבאה שיבצעו שינוי בקו שלהם (שינוי תכנית/שדרוג וכו'). אחרי זה יאלצו לשלם. חוקי? כנראה. מסריח? מאוד. עריכה: אורנג' מנחה את עובדיה, אם וכאשר לקוח מעלה את סוגיית החוקיות של כל העניין לענות בכך ש"הדבר נהוג בכל העולם וכי חברת פלאפון והוט מתכננות להגביל את הגלישה כמודם סלולרי בעתיד".

• 71 תגובות
    • 10.2k צפיות
  14. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. לינק לפוסט המקורי - מהיכן הכי כדאי לקנות טאבלט סיני טוב? על הכוונת: Ainol Novo 7 Aurora Ⅱ - דגם במחיר מצויין, חזק מאוד ועם מוניטין מעולה ומוכח. FreeLander PD10 Leader - מאוד דומה אבל כולל GPS/BT, מצלמה קדמית עם פלאש ומבוסס TEGRA2 ובזול יותר Typhoon Tablet PC - מישהו מכיר? מעבד סביר, מסך IPS ברזולוציה גבוהה ומעבד גרפי מצויין. לא במקום הנ"ל אלא כמתנה לילדה בת 11. עריכה: ראיתי עכשיו את ה-Window (YuanDao) N70 שדומה מאוד ל-AURORA2 אבל מבוסס על מעבד RK3066 שלפחות שמעתי עליו הרבה שבחים: http://goo.gl/8DZSj אשמח לעצה.

• 73 תגובות
    • 13.6k צפיות
  16. Started by Aviko,

לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by KF,

אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה

18. צמד הסמארטפונים המתקדמים החדשים של השחקנית הסינית מציעים תצוגה בקצב רענון גבוה של 144 הרץ במחיר הנגיש ביותר עד כה - ביחד עם שבבי Snapdragon 865 ותמיכה ברשתות 5Gלכתבה

19. היצרנית הסינית שדוהרת קדימה ללא הרף הציגה את דגם ה-Snapdragon 845 החדש שלה, בתגי מחיר שמרגישים כמעט טובים מכדי להיות אמיתיים לכתבה

20. Started by ShahafH,

שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lev-27,

אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.

22. Started by liav12,

אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by xMoniT,

יש לי Galaxy S3 וגם Lenovo S930 היום ב Galaxy S3 שהוא עם 2,100 נפח של סוללה הוא היה עם 37% ושמתי אותו לטעינה במטען (לא מקורי) של 2.1A והוא תוך 10 דקות עלה ל- 53% מ- 37% עם ה- Lenovo שהוא עם 3,000 נפח סוללה היה עם 50% סוללה והמטען של 2.1A לא משפיע על המהירות הטענה שלו מה יכול להיות הגורם שהוא לא נטען גם מהר כמו ה- Galaxy S3 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jonys,

שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by spitzi,

היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.