עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Mike-,

אהלן, אני לא הכי מבין בכול עולם הרומים והאנדרואיד בכללי... יש לי SGS2 I9100 עם רוט וCWM, המכשיר נקנה בצורה הזאת. ביצעתי גיבוי דרך הCWM, מה בעצם מתגבה ? רק הרום ? במונחים של מחשב, אפשר לחשוב על הרום בתור כונן מערכת ההפעלה ללא אפליקציות המשתמש ? האם גם הקרנל התגבה ? בהגדרות הטלפון, המסך "אודות" יש את הBuild number, האם הגירסה הזאת מתייחס לרום בלבד ? יכול להיות שכבר הבנתם לאן אני חותר, בחנות שקניתי את הטלפון שמו רום משלהם\קימפול משלהם עם שם החנות בBuild Number, בהנחה שאני אתקין רום חדש. אוכל לשחזר את הרום המקורי דרך הבCWM ? אם לא, איך אני יכול לשחזר אותו ? האם קיים כבר רום JB יציב עם מלוא הפיצ'רים לSGS2 ? האם אצתרך לעדכן בשבילו את הקרנל ? בתודה מראש, מייק.

2. Started by or7755,

למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?

3. Started by romanroman,

שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-oneplus-one-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  5. שלום לכולם, לא מזמן עברתי ל-HTC One X אחרי הרבה זמן שהייתי עם אייפון, ואני מאוד מרוצה אך חסרה לי האופציה להפעיל את נגן המוזיקה ישירות ממסך הנעילה. האופציה היחידה שמצאתי היא להוריד אפליקצייה שמחליפה את מסך הנעילה, אבל אני דווקא אוהב את מסך הנעילה המקורי של ה-Sense ומעדיף לא להחליף אותו. יש דרך להוסיף ווידג'ט של הנגן למסך הנעילה המקורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  6. שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…

7. Started by ToMeRv32,

(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by zohar678,

מיזה זמן רב כשמתקשרים אלי אני בקושי מסוגל לשמוע את הצד השני, ואני ממש מצמיד את המכשיר בכוח לאוזן. אם אני שם על ספיקר אז אני שומע טוב, או לחילופין מחבר אוזניות וגם אז אני שומע מצויין. השאלה שלי האם הבעיה במכשיר וניתן לתקן? או שהבעיה קשורה לכרטיס הסים או לחברת התקשורת (הוט מובייל)? גרסת האנדרואיד שלי היא 4.2.2

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by idan8871,

שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. Started by יוסףא,

אני מקוה שזה הפורום הנכון לשאול. מדובר על כיסוי הרשת האלחוטית בבית ב-MESH .המחשבים שלי בממד ויש לי מחסן מחוץ לדירה. הייתי רוצה שיהיה כיסוי כי לפעמים יש בעיות קליטה אלחוטית בבית. הראוטר שלי הוא של בזק (אני מנוי שלהם). יש הצעה באמזון איטליה לקנות את המכשיר הזה TP-Link Deco P7 AC1300 + AV600 Wireless Home Network Hybrid Complete solution system המחיר כרגע ירד ל-199 יורו, האם זה שווה (הרוב כתוב באיטלקית אבל יש לי גם הסבר באנגלית) AC1300, HomePlug AV600; Wi-Fi + PLC Hybrid Mesh: Hybrid network increases bandwidth speed. With the power line NO distance limitations, more. Qualcomm Quad Core Processor and with the Deco P7 dis…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה

12. השקה מוקדמת לגלקסי נוט החדש פתחה את התיאבון עבור חברת הענק, שלפי הדיווחים מתכוננות במרץ להשקתו של הגלקסי S7 כבר בחודש ינואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/הזריזה-ביותר-תנצח-סמסונג-מתכוננת-להשק/

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  13. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  14. שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by Holography,

אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by LaHaV1,

שלום! אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה לפלאפון נוקיה 6600 שהוא יתמוך ב mp3 ראיתי שיש כזאת תוכנה ואני לא מוצא אותה מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…

21. שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 בתקציב של 100-300 ש''ח +- ויש מצב לחריגה . שיכלול בו את הדברים הבאים : א) 1GB ב) אני במכון כושר, לכן אני צריך נגן MP3 שלא יפול לי על הריצפה בעת ביצוע תרגילים ובעת ריצה בהליכון . שיהיה לו מקום לטלייה על הגוף איפשהו . הדגש הכי גדול זה על זה שהוא לא יפול ויהיה מחובר לגוף חזק כדי שיהיה נוח במכון איתו . ג) מסך - שיראו טוב את שמות השירים וכו' שלא יהיה קטן מדי . ד) כפתורים נוחים ללחיצה ה) תמיכה בעברית ו) זמן סוללה של שעה וחצי מינימום

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  22. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

מצאתי דרייברים והם לא ממש עזרו לי, התקנתי את התכנה PST והיא גם לא ממש עזרה, הצלחתי לקבוע שהפלאפון יהיה כמודם אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לפלאופ וההיפך ואני לא יודע איך. אבא שלי קיבל את הפלאפון הזה מהעבודה בלי כבל USB ובלי דיסק, כבלים יש לי כמה מנגני MP3 ומעוד מכשירים. מישהו יכול לעזור לי? שום דבר לא עובד! תודה רבה.

24. 1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by OnlyOne,

אחרי שהבאתי לחבר את הMP4 הקודם שלי AUM DIGITAL X-940 אני מעוניין בחדש אני בחיפוש אחר נגן MP4 עם 2GB זיכרון מינימום מסך 2.8 ואיכות סאונד סבירה שתהיה שווה או טובה יותר מאשר ה aum digital x-940 2gb (אחלה נגן) אני מוותר על המיזו רק בגלל גודל המסך היה לי נגן עם גודל מסך כזה ופשוט מחפש יותר גדול אני רואה הרבה סרטים ושומע מוזיקה בעיקרון עיקר זה לשמוע מוזיקה אך אני מטייל הרבה ונוסע ואני אוהב לראות סרטים בMP4 ככה כמו שאמרתי האיכות של המסך והגודל חשוב אבל כמובן שגם הסאונד חשבתי על הנגן הזה ...אם האיכות קול שלו דומה או טובה יותר מה "aum digital x-940 2gb") אז הוא מעולה והשימוש בו מעולה ואחלה דאוין על הח'ברה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MA654 שהשם האמיתי שלו הוא Ergo…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.