עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  2. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by djelectric,

אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  4. הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349

5. Started by yousux,

http://www.engadget.com/2009/02/06/official-looking-kindle-2-pictures-and-pricing-leak-out/ רק חבל על המחיר.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  6. קיצר המסך הפנימי מראה תצוגה אבל ממש חלשה ורוב האנשים לא יראו כלום ,ניתן להתייחס כאילו הוא לא עובד בכלל ,כל השאר רגיל ניתן לקבל שיחות ולדבר וכו יש עצות ,משוה שניתן לעשות לבד בנידון !!!? חנויות שמומלץ לתקן בהם בחיפה ?תודה ,וכן מדובר על NOKIA לא זוכר דגם חח דגם של לפני שנתיים בערך .

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  7. שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול

8. Started by galr52,

שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  9. יש לי אייפון 4gs ודיבורית בלוטות קבועה ברכב כאשר אני מנגן סרטים ופודקאסטים הם מושמעים דרך הרמקול של המכשיר להבנתי על מנת לאפשר ניגון האודיו מהדיבורית מבלי לפרוץ את האייפון, הדיבורית חייבת להיות סטריאו (אם כי לא אכפת לי שיהיה רק רמקול אחד) מחפש המלצות על דיבורית שהיא: 1. קבועה 2. סטריאו 3. לאייפון 4. בלוטות תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  10. עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  11. ראיתי שנשאלו שאלות על GPS אבל רציתי לדעת מה עדיף בשבילי? הייתי רוצה GPS כלשהו וכמובן שלא יקר מידי שיעשה את העבודה כמו שצריך עם התוכנה של IGO כי הבנתי שהיא הכי טובה... רק משאני לא יודע אם באמת עדיף מכשיר כף יד או GPS רגיל :s05: התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח והייתי מעדיף בפחות. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  12. קיבלתי את E71 החדש שלי וזה בערך הסלולרי הריאשון שלי שעושה יותר מלחייג ככה שאני לא מבין יותר מדי בתחום. הוא מגיע עם FLASH PLAYER , REAL PLAYER אבל לשניהם יש חיסרון מעצבן אי אפשר להריץ קדימה ואחורה אני מחפש נגן או כמה נגנים שיאפשרו לי לצפות ב DIVX ,FLV וכל פורמט אחר שקיים אבל גם יאפשר להריץ קדימה ואחורה.

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by dave.r,

אחרי הרבה חיפושים, ושאלה כאן בפורום - אני רואה שמה שאני צריך זה נגן MP3 טוב, לא בהכרח PMP אבל שיהיה פלאש (בשביל הריצה) ושיהיה לפחות 8GB. אני יודע על ה D2 - 8GB אחרי הוספת כרטיס סנסה E280 8GB IPOD NANO 8GB CLIX 2 8GB יש עוד? מה מהם הכי טוב - במובן של תמיכה בפורמטים, ובחוזק/עמידות שלו (אין לי ידים עם כפפות של משי).

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by jfkk,

שלום מתלבט בקניה מכשיר טאבלט. https://www.hist.org.il/business.aspx?catnumber=19940 business.aspx?catnumber=19940 הדגם MG952LL/A business.aspx?catnumber=1 המכשיר הינו מחודש -שנה אחריות מחיר 1240 משלוח חינםhttp://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=6020&siteurl=http%3a%2f%2fwww.mtmobile28.co.il%2fitems%2f1566721&modelid=930202&prodId=152472652&platform=2 מה ההבדל בין יבואן רשמי לבין מקביל. תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by Danits1,

יש במשפחתי כ-15 מכשירים, חלק מהם נקנו מחברות הסלולר הוותיקות. הבעיה היא שנוצר מצב מונע תחרות, המכשירים נעולים לחברות אחרות. ידוע כי אפשר להתקשר לחברה הוותיקה ושיפתחו (על פי חוק!) את המכשיר לכל הרשתות (להלן: סים פרי) אבל יש כמה בעיות קטנות: 1. יש אנשים מבוגרים שלא יודעים בדבר המכשיר הנעול בידיהם, וכך לא יכולים לשפר את התנאים שלהם בפשטות. 2. יש המון אנשים שקיבלו מכשיר שעובד על רשת סלקום לדוגמא, אבל הוא נתקבל ממישהו שכבר נייד את עצמו לחברה אחרת, כך שהוא כבר לא לקוח בחברה הישנה בכדי לפתוח. 3.זמני ההמתנה בלתי נסבלים, של 40 דקות, מונעים מאנשים להתקשר. בקיצור יש המון חסמים! שלחתי מכתב למשרד התקשורת בכדי ליצור שקיפות בקודים של המכשירים, מה עוד שמדובר לרוב במכשירים דור 2, שמחיר ה…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  16. http://blog.gsmarena.com/a-plethora-of-apps-get-discounted-at-the-google-play-store-here-are-some-of-them/ http://blog.gsmarena.com/ea-and-gameloft-celebrate-thanksgiving-day-with-ios-and-android-sales/

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  17. Started by Anomen,

שלום יש לי התלבטות לגבי איזה נגן mp3 להביא מארה"ב - ה-Creative Zen Vision:M או IAudio x5l מצד אחד הzen פשוט יותר מומלץ ונחשב סה"כ ממש שקראתי. גם יש לו מסך הרבה יותר גדול למקרה שאני ארצה לראות סרט. ד"א עד כמה זה רלוונטי הקטע של סרטים על נגן כזה? באמת יהיה לי שווה להשתמש בזה? חוץ מזה המחיר שלו בארץ ממש מופקע ככה שהרווח לקנות בארה"ב יותר גדול מצד שני יש את ה-IAudio שהזמן סוללה שלו פשוט מדהים! וזה בולט במיוחד על ה-16 שעות בלבד של הזן. הקטע הזה של הזמן סוללה די מדאיג אותי בכלליות. כל מקרה אני צריך המלצות מכל מי שיש לו ניסיון עם המכשירים

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by zombie,

ואם כן אפשר המלצה למגן איכותי?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  19. שלום לכולם לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר. אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' " התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות. תודה רבה לעוזרים נ.ב אפשר לחסוך כסף , לדוגמה : אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון. תודה שוב.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  20. האם השוק שלנו זקוק לסמארטפון עם מסך משני אחורים ובלתי סימטרי? בקרוב נגלה לכתבה

21. רכשתי 6120C לפני יומיים ואני מניח שהוא מריץ סימביאן 9.2 S60 3rd Edition כמערכת הפעלה. מצאתי דפדפן של אופרה לגירסת סימביאן זו באתר ישראלי מוכר, האם אני יכול להתקין אותה על ה6120? האם מישהו יודע אם אופרה טוב יותר מהדפדפן שמגיע כברירת מחדל(יותר לכיוון המחדל)?האם זה WAP או סוג אחר של גלישה סלולארית? או דפדפן אמיתי כמו של מחשב שולחני? שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  23. Started by tom892,

היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by ConRoe X Fire,

מצאתי דרייברים והם לא ממש עזרו לי, התקנתי את התכנה PST והיא גם לא ממש עזרה, הצלחתי לקבוע שהפלאפון יהיה כמודם אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לפלאופ וההיפך ואני לא יודע איך. אבא שלי קיבל את הפלאפון הזה מהעבודה בלי כבל USB ובלי דיסק, כבלים יש לי כמה מנגני MP3 ומעוד מכשירים. מישהו יכול לעזור לי? שום דבר לא עובד! תודה רבה.

25. מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.