עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, קניתי לאחרונה את השיומי רידמי נוט 4, ואני רוצה לצרוב לו רום חדש. יש כלי של היצרנית לפתיחת הריקברי, אבל כדי לעשות את זה בפועל צריך: 1) לפתוח חשבון אצלהם ולאמת את המייל שלך. 2) לבקש לפתוח את המכיר הספציפי שלך, ז"א לתת להם את הטלפון שלך. וצריך לכתוב את "הסיבה האמיתית" לפתיחת המכשיר. הם מודיעים שתשובה תתקבל תוך שבועיים (מה?? הם בוחנים כל בקשה??) 3) צריך לשייך את החשבון שפתחתי בשיומי למכשיר ספציפי 4) מתקבלת הודעת SMS שמאשרת לך (או שלא...) לפתוח את המכשיר שלהם. 5) צריך להעביר את המכשיר למצב מפתחים ***בשלב הזה הרגשתי אושר עילאי וחשבתי שאני יכול לפתוח את המכשיר. אבל לא*** 6) צריך להמתין 72 שעות שמכשיר יהיה ב"מצב מפתחים" …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אנשים, רציתי לדעת מה התוכנה שאתם ממליצים עליה לגיבוי ושחזור אנשי קשר, תמונות, תוכנות וכו' באנדרויד. תודה אנשים.

3. ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shon,

אהלן חברה! רציתי לשאול אם ה i river h10 שמכיל 6 ג'יגה יכול לשמש ככונן להעברת תמונות אליו ישירות ממצלמה דיגיטלית עם כבל usb, ללא תיווך מחשב. אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KoM,

כן סוףסוף ארכוס שילבה תמיכה בקבצי תרגום בעברית, פשוט שמים סרט וקובץ תרגום לידו ועובד כמו חלום. לכל בעלי הנגן המעולה הזה יש קובץ FIRMWARE חדש באתר, כדאי מאד !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ngc224,

iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eranmor,

חיפושים באינטרנט הניבו חרס מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם השוק שלנו זקוק לסמארטפון עם מסך משני אחורים ובלתי סימטרי? בקרוב נגלה לכתבה

9. עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

יש לי את A3 הנחמד והייתי רוצה להחליף אותו השאלה היא לאיזה יותר כדאי לי ל o2 או ל s9 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…

12. שלום לכם מקווה שתצליחו לעזור לי למצא את הmp3 המושלם במחיר שאני מקציב אני לא מבין כלום בנושא טוב המחיר שלי הוא בערך עד 1450 (עדיף 1200 אבל) קריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. איכות מעולה (אני שומע לרב פסיכודלי) 2. סוללה עדיף חשמלית שתיהיה ארוכת טווח 3. לפחות 8 גיגה עדיף 20 בערך +- (אם יש יותר כמובן יותר טוב) 4. צבעוני עם מערכת טובה קלה (עדיף עם mp4 לא חייב ) שיהיה משחקים אם אפשר לא חובה קורא תמונות וידאו 5. גודל עדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא חובה אבל לא ענק 6. שיהיה תמיכה עברית הערות : ** הייתי רוצה שתביאו לי בנפרד מכשיר בלי קשר למכשיר עם הקריטריונים האלה - קורא טלויזיה לראות כמה עולה כי אז יש אפשרות במכשיר כזה שאבא שלי יעזור לי ** אם אפשר ורק אם אתם יודעים מחיר משוער כמה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by oDot,

היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,

16. Started by ANTONIO,

שלום, אני מחפש מדריך/סרט לתיקון huawei P8. מישהו מכיר קישור ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אתמול קנו לי במתנה Sansa Clip 2GB מקרביץ במחיר של 189 ש"ח עם אחריות לשנתיים. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהחבר'ה פשוט מ-ה-ל-ל-י-ם אותו פה. שאלות (אם אפשר לקבל תשובות גם מבעלי נסיון עם הנגן אני אשמח): *אני מתכוון להשתמש בנגן לריצות ושאר פעילות בחדר כושר ומחוצה לו, האם הקליפס יתפוס חזק והמכשיר לא ייפול לי בזמן שאני רץ? *קראתי במקומות שונים שהקליפס עדין/שביר מאוד, צריך לדאוג מזה או שהוא חזק מספיק? (אני מוכן להוסיף כסף ולהחליף את המכשיר תמורת משהו עם קליפס חזק ועמיד). תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 1stcowgirl,

שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, כחלק מפרוייקט הגמר באוניברסיטה אני צריכה לבנות אפליקציית אנדרואיד מבוססת GPS התוצר אמור להיות מפה עליה מסומנים מסלולים בהם אנשים הלכו עם ניתוח כלשהו של הנתונים. כיוון שזו ההתנסות הראשונה שלי בפיתוח אפליקציות אני צריכה קצת ייעוץ, איך ניתן ליצור תיעוד על גבי מפה של מסלולים בהם הלך מישהו? אם יש בזה צורך, יש לי אישור מWAZE להשתמש בAPI שלהם. תודה גלית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349

21. מכשירי ה-Galaxy S10 Lite וה-Galaxy Note 10 Lite עשויים לראות את אור הזרקורים בעוד כשבועיים - ובינתיים יש לנו שמועות שמתיימרות להרוס במעט את אפקט ההפתעה לכתבה

22. Started by extra-g,

<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AMD Master FX,

היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....

24. היצרנית הסינית הציגה סמארטפון דגל חדש באיכות גבוהה מאוד, אך טכנולוגיית ה-Force Touch החדשנית שהייתה במרכז העניינים תגיע בפועל רק בדגם היקר ביותר, ורק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/משוכלל-או-סתם-מטורלל-ה-huawei-mate-s-מציע-חדשנות-ע/

25. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי את הנגןc240 של סנדיסק . עכשיו שמעתי על הדבר הזה רוקבוקס הורדתי את זה אבל אני לא יודע איך להתקין את זה ואני לא רוצה להרוס כלום . יש לי כמה שאלות 1.איך אני מתקין את זה ? 2.אם אני מתקין ואני לא יהיה מרוצה מזה אפשר להחזיר את הגירסא המקורית? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.