גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
למה זה? הוא אגב חדש ומעודכן ועובד עם מוטו ג'י דור 2
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Xiaomi מדברים ומדברים על עדכון אנדרויד וMIUI גדול באוגוסט אבל הנה אוגוסט נגמר ולא ממש הבנתי מה יהיה. אני קונה אותו עוד שבוע, ידוע מתי המכשיר מקבל את נוגט בגרסה הבינלאומית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
קיצר המסך הפנימי מראה תצוגה אבל ממש חלשה ורוב האנשים לא יראו כלום ,ניתן להתייחס כאילו הוא לא עובד בכלל ,כל השאר רגיל ניתן לקבל שיחות ולדבר וכו יש עצות ,משוה שניתן לעשות לבד בנידון !!!? חנויות שמומלץ לתקן בהם בחיפה ?תודה ,וכן מדובר על NOKIA לא זוכר דגם חח דגם של לפני שנתיים בערך .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לנגן איזה קובץ MP3 באנדרואיד (שיהיה סתם ברקע של האפליקציה) הבעיה היא שאחרי 5 שניות הוא מפסיק (בדיוק באותו מקום) הקוד עצמו הוא נורא בסיסי private MediaPlayer mPlayer; protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.game_play); mPlayer = MediaPlayer.create(GamePlay.this, R.raw.intro1); mPlayer.start(); } אשמח לעזרה בתודה מראש :-)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנייד החדש של היצרנית הטאיוואנית מתפאר במסך שמהווה 97 אחוזים ממימדיו הכוללים - והמחיר יוקרתי בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את E71 החדש שלי וזה בערך הסלולרי הריאשון שלי שעושה יותר מלחייג ככה שאני לא מבין יותר מדי בתחום. הוא מגיע עם FLASH PLAYER , REAL PLAYER אבל לשניהם יש חיסרון מעצבן אי אפשר להריץ קדימה ואחורה אני מחפש נגן או כמה נגנים שיאפשרו לי לצפות ב DIVX ,FLV וכל פורמט אחר שקיים אבל גם יאפשר להריץ קדימה ואחורה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגמים החדשים של Huawei נוחתים בשוק המקומי במהירות שיא תודות למיקוד המחודש של היצרנית עצמה - עם דיל מעניין שכולל גם את השעון החכם החדש לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://reltronics.shopy.co.il/products/95321 http://www.navitech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=957 יש את שניהם פלאפון סמסונג 600I מה עדיף? מישו מכיר את השניים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HTC מוציאים בשיתוף עם lenovo טלפון סלולארי חדש עם מערכת הפעלה Android של Google. הבעיה היא שככל-הנראה הטלפון הזה ישווק רק בסין. אני ממש נדלקתי על הטלפון הזה, ואם למישהו יש פרטים נוספים אודותיו (מפרט מלא, תמונות נוספות, זמינות, SimFree), אשמח לקבל מידע. http://www.engadget.com/2008/12/16/more-shots-of-lenovos-android-powered-ophone-love-on-the-rock/ http://www.modmygphone.com/forums/showthread.php?t=8691
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי IPOD 80 ג'יגה שקיבלתי במתנה הבעיה שנוצרה היא כך בהתחלה חיברתי את המכשיר למחשב והמחשב זיהה אותו ככונן נייד אולם האיי פוד נתן במסך שלו איזה מן הודעת שגיאה הלכתי ללוח הבקרה > ניהול מחשב > ניהול דיסקים > וכשנכסתי לחלון של ניהול הדיסקים ראיתי שמכשיר הIPOD שלי לא מוקצה ולא מאותחל ולכן ניסיתי לבצע אתחול אחרי ביצוע אתחול הכונן לא היה מוקצה ולכן במקום להקצאות את הכונן לחצתי בטעות על הוצא מרגע שלחצתי על הוצא הכונן IPOD שלי לא מזוהה יותר במחשב מה עושים איך אפשר לפטור את התקלה עזרתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נגנב לי הפלאפון לפני כחודש, ופניתי למשטרה, הם מצאו את הגנב והחזירו לי את הפלאפון, אך הוא נותר נעול, ללא כל יכולת להחזיר אותו ליוזר הקודם, (ניסיתי הרבה מדריכים באינטרנט וכלום לא עבד). היה אימות במשטרה עם הגנב במשטרה, והם לא הצליחו להוציא ממנו את הקוד בטענה שהוא שכח. (מעבר לזה שהגנב הזה קטין וכרגע אני לא יכול לתבוע אותו כי המשטרה עוד לא סיימו את ההליך שלהם) מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל אבל לא מצאתי שום יכולת לתקשר איתם. לדעתי זה רואה את הimei ומשווה ליוזר האחרון שהשתמש במכשיר. דווקא בערב שהייתי צריך תמיכה עם הCHROMECAST ממש עזרו לי מהר. אבל לANDROID זה כאילו שאין תמיכה... אשמח לעזרה כי כרגע אני אובד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. זה נכון שצריך להטעין את הסלולרי כמות קצרה של זמן? נגיד משהו כמו שעתיים? בגלל שסוכן מכירות של פלאפון אמר לי שעדיף להטעין כל יום שעתיים ולא להחזיק את הטלפון בטעינה כל הזמן כי כשהטלפון והמטען מתיישנים אז יש שם איזה דיודה במטען שלא מגינה מהחשמל והטלפון ממשיך להיטען אחרי שהוא כבר מלא והסוללה יכולה אפילו להתפוצץ. זה נכון? 2. אותו הסוכן אמר שהמכשירים של פלאפון, יש להם הרבה פחות קרינה מהמכשירים של אורנג' וסלקום, בגלל שהמכשירים של פלאפון מתקשרים עם אנטנות, והמכשירים של החברות האחרות מתקשרות עם הלווין, ובגלל זה אצלם הקרינה יותר גבוהה. זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי מגיע מלוס אנג'לס בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יקנה לי שם נגן MP4. למיטב ידיעתי, יש נגנים יותר טובים ויותר זולים מאייפוד, לכן אני פותח את האשכול הזה, כי אני לא מכיר שום נגן חוץ מאייפוד. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על נגן שהוא לא אייפוד שהוא לא נופל ממנו??? או שהאייפוד הוא הטוב ביותר בתחום שלו כרגע?? דרישות חשובות: מסך די גדול שיהיה כיף בו גם לראות סרטים, מינימום 2.5 אינץ'. עדיפות גדולה מאוד לנגן תומך עברית(לא משנה אם הוא בא ככה או שצריך להתקין Firmware) שלא יהיה ענק מדי. המון המון תודה למי שיעזור אלעד נ.ב, אל תשכחו, לא חובה שיהיה את זה בארץ. נ.ב 2 , הוא מגיע אוטוטו ואני כבר צריך להגיד לו מה לקנות... שוב תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא השתמשתי המון זמן בנגן, היום החלטתי לשים עליו שירים ומשום מה נראה לי ש-6 דקות בישביל להעביר 800 מגה זה המון. זה הגיוני או לא? זכור לי שהיה לוקח ל 3 גיגה להעביר 6 דקות, יש מצב אני טועה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה המלצה למכשיר עד מקסימום מסך 4.5 אינצ, לא של אפל, עד $500 אני גר ב ארה"ב, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים חושפת מודמים סלולריים עתידיים שיוכלו להגיע למהירויות העברת מידע מטורפות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-