גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בצורה שקטה ומופנמת השיקה סוני את מכשיר ה-Xperia E4 לשוק הנמוך, שמגיע עם גרסת Dual SIM ועיצוב מעניין במיוחד שעשוי להיות הניצן הראשון לשפת עיצוב מחודשת ומעודכנת לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-e4-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%97%d7%93/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים חושפת מודמים סלולריים עתידיים שיוכלו להגיע למהירויות העברת מידע מטורפות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי לאחרונה את השיומי רידמי נוט 4, ואני רוצה לצרוב לו רום חדש. יש כלי של היצרנית לפתיחת הריקברי, אבל כדי לעשות את זה בפועל צריך: 1) לפתוח חשבון אצלהם ולאמת את המייל שלך. 2) לבקש לפתוח את המכיר הספציפי שלך, ז"א לתת להם את הטלפון שלך. וצריך לכתוב את "הסיבה האמיתית" לפתיחת המכשיר. הם מודיעים שתשובה תתקבל תוך שבועיים (מה?? הם בוחנים כל בקשה??) 3) צריך לשייך את החשבון שפתחתי בשיומי למכשיר ספציפי 4) מתקבלת הודעת SMS שמאשרת לך (או שלא...) לפתוח את המכשיר שלהם. 5) צריך להעביר את המכשיר למצב מפתחים ***בשלב הזה הרגשתי אושר עילאי וחשבתי שאני יכול לפתוח את המכשיר. אבל לא*** 6) צריך להמתין 72 שעות שמכשיר יהיה ב"מצב מפתחים" …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את ה"בעיה" הבאה. אני מצלם תמונות במצלמת SLR עם חיישן של 24M פיקסלים ואחרי דחיסה יוצא גודל תמונה ממוצע של 8-9MB. אני רוצה להעביר את התמונות שיהיו זמינות בטלפון, שמירה על הענן בלבד לא מספיק טובה לי. הבעיה היא שללא דחיסה נוספת, הטלפון מתמלא די מהר (נקסוס 4). לא ממש אכפת לי לשמור על האיכות של התמונות, גם ככה המסך קטן ואין משמעות לרזולוציה מטורפת. העניין הוא שאני מצלם בתדירות גבוהה ואין לי כח להתעסק ידנית ולדחוס כל פעם את התמונות ואז להעביר לטלפון. האם אתם מכירים איזו תוכנה או דרך אחרת לסנכרן בצורה אוטומאטית את התמונות כך שהגודל שלהן יקטן בצורה אוטומאטית בזמן שמעבירים לטלפון? עדיף משהו ייעודי ולא סתם תוכנה שיכולה לדוגמא לדחוס תיקיות שלמות כי זו עדיין התעסקות (ליצור עותק …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות: מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה. שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדשה בכל הקשור לאנדרואיד ואני רוצה לקנות סמארטפון חדש של אנדרואיד. ההתלבטות היא בין LG G3 לגאלקסי S5. אני בעיקר מחפשת בפלאפון את איכות המצלמה, זמן שהסוללה מחזיקה מעמד במהלך היום, שלא יתקע/ יכבה, רזולוציה טובה של המסך ושיראה ברור, קל לתפעול ופשוט שיהיה טוב. הבנתי שהם דיי דומים ולכן ההתחלבטות שלי. הבעיה שלי היא שאני אקנה אותו בחו״ל כנראה ובכל הקשור לאייפון אני יודעת שיש עברית מובנית כבר בתוך מערכת ההפעלה, אבל האם זה ככה גם בפלאפונים האלה? האם כשמאתחלים את הפלאפון אפשר לבחור בעברית? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 בתקציב של 100-300 ש''ח +- ויש מצב לחריגה . שיכלול בו את הדברים הבאים : א) 1GB ב) אני במכון כושר, לכן אני צריך נגן MP3 שלא יפול לי על הריצפה בעת ביצוע תרגילים ובעת ריצה בהליכון . שיהיה לו מקום לטלייה על הגוף איפשהו . הדגש הכי גדול זה על זה שהוא לא יפול ויהיה מחובר לגוף חזק כדי שיהיה נוח במכון איתו . ג) מסך - שיראו טוב את שמות השירים וכו' שלא יהיה קטן מדי . ד) כפתורים נוחים ללחיצה ה) תמיכה בעברית ו) זמן סוללה של שעה וחצי מינימום
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקסוס 4 יד שניה שקניתי לפני חודש. עובד מצויין חוץ מהמטען שהחל מאתמול לא מטעין....לא יודע אם הבעיה היא במטען עצמו (אורגינלי של גוגל- המכשיר נקנה בגוגל פליי), או במתאם לשקע. הטלפון והכבל תקינים, כי דרך המחשב זה נטען. אז יש רעיון איפה לקנות מתאם טוב ומהיר שלא יהרוס לי את הטלפון? עדיפות לחנות בחיפה והקריות, כדי שלא אצטרך להמתין למשלוח. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%91-65-%d7%93%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפליקצית תזכורת מונחית מיקום.כמו בios5 אני צריך דחוף אפליקציה דומה שהתזכירים שלה מופעלים כשאתה מגיע למקום/עוזב מקום.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי לגלקסי נקסוס אמורה להיות התוכנה הנקייה של גוגל. אבל גם קראתי שיש מקומות בארץ שמוכרים את המכשיר הזה עם תוכנת הפעלה אחרת, של סאמסונג או משהו אחר. איך אפשר לדעת איזה תוכנה יש על המכשיר ואיך אפשר לשדרג לתוכנה הכי עדכנית של הג'לי בין ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוצריה של חברת Whoosh! מבטיחים להיות הפתרון הנוח והמעשי ביותר לחיסול אינספור החיידקים שנמצאים על חזית המכשיר החכם האהוב שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש כיסוי גם מגן יחסית על הצדדים וגם שלא מעבה את המכשיר בצורה משמעותית שנראה איכותי ולא זול, אשמח לקישור לאיביי למוכר זול ששולח לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה למה זה??? חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות?? מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון? או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה? אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד.. אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-