גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש GPS חדש, עם מפות מעודכנות, נוח ופשוט לשימוש ואמין (גם מבחינת הניווט וגם מבחינת החומרה), עם הכוונה קולית (חובה). אין צורך להתחשב בעלות מנוי לעדכונים... אני לא אהייה פה כמה שבועות אז תזרקו בינתיים הצעות שנראות לכם טובות ואני אענה על שאלות (אם צריך) בהמשך.. תודה לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קניתי מאורנג'. אני רוצה להסיר ממנו ישומים מטופשים כמו ה-TV וכו'... איך מסירים? איך אני מגדיר לו לשאול אותי דרך איזה חיבור אני רוצה להתחבר כשאני פותח את הדפדפן? או משהו שדורש אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה