גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יצא כבר לעולם? מה אמור להיות המחיר בערך???? איך הוא בהשווה לDH2 MINI
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הטלפון הנ"ל. למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת? כל מה שאני צריך מהטלפון הם הדברים הבאים: 1.מסך מגע. 2.נגן MP3. 3.WIFI. 4.GPS. מעבר לזה,הכל לא חשוב. אם למישהו יש הצעה למכשיר אחר בסכום דומה,גם טוב.(אבל מכשירים אך ורק של נוקיה,כי אני מעדיף לעבוד רק איתם,אלא אם כן יש מכשיר ממש טוב של חברה אחת בסכום זהה) ודבר אחרון: האם המכשיר מתאים גם לרשת פלאפון? תודה, יוחאי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, החלתתי להתקדם לANDROID והחלטתי על I9000 של סאמסונג. אבל משהו אמר לי שאדיף לי לחקות כי בעוד כחודש יוצאים מכשירים עם TEGRA2 של NVIDIA שיהיהו הרבה יותר טובים גם בביצועים וגם בזמן סוללה. אז מתי ואיזה מכשירים יוצאים? האם באמת שווה לחקות?
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
מישהו התיישב לי על המכשיר, D2+ (השם שלו), ונשבר לו המסך. אמנם יש אחריות, אך לא על זה. מכשיר חדש עולה אותו מחיר כמו מסך חדש (400 ש"ח+-) האם ניתן לרכוש מסך במחיר מוזל איכשהוא? אם לא, מה אתם מייעצים לעשות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לראות רק HANDS ON וכל מיני כתבות על "מה שעתיד לבוא" ולא ביקורת רצינית על הפלאפון, הוא יצא בכלל לחנויות? אפילו ביקורת של קונים ביוטיוב לא ראיתי..אבל הוא מוצג למכירה פה http://tikcom.co.il/sg_product~HTCDesireHD~2~0.htm במחיר הזוי לחלוטין..נראה לי קצת מעורפל העיניין הזה. הפלאפון יצא לחנויות, או לא? אני בדילמה בינו לבין הסמסונג GALAXY S.
-
- 41 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות! ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS. מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים. מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.מה מבין 2 האופציות הבאות תיתן לי תוצאה טובה יותר או שאולי אין הבדל בכלל(עזבו את עניין הנוחות) לקנות נטסטיק ולגלוש באמצעותו או לשים חבילת גלישה גדולה על הפלאפון שלי ואז לחבר אותו למחשב ולהשתמש בפלאפון כמודם סלולרי(ככה לא צריך להתחייב על חבילת גלישה..) מה עדיף מבחינת יציבות ומהירות בלבד?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתם על האפליקציה שמראה לכם איך תראו כשתהיו זקנים ? אתה מצלם את עצמך ואז תוך כמה שניות הפנים נופלות ומתמלאות קמטים. מטורף. אני אומרת למה לא להמציא הפוך - בוטוקסאפס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהIPHONE אמור להיות מכשיר פשוט ואנשים פשוטים (או טיפשים) אבל ברגע שרוצים לעשות משהו קצת מתקדם הם מה זה סירבלו הכל ! פשוט טימטום ! והחנות המקוונת שהם כל כך גאים בה - כל כך מכוערת , חסרת פיצ'רים של חיפוש ואיטית - כל העיצוב במכשיר ולא יכלו לעצב את הAPPSTORE ? ועכשיו לשאלתי - קניתי אייפון מכיוון שאיך אומרים יש לו הכל (תוכנות ומשחקים) - אפילו יש לו שליטה על הפלאש של המצלמה המקצועית שלי (CANON 50D). השאלה מה להוריד ? מה לחפש ? אין איזה אתר מהיר שנותן ביקורות והמלצות עם SCREENSHOTS לתוכנות או משחקים - או מי שאוהב את המילה הפופולרית "אפליקציות".
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה- HTC Mozart? האתר היחיד שמצאתי זה amazon.de http://www.amazon.de/HTC-Mozart-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B0046Z7R6U/ref=pd_sim_ce_5 אבל הם לא מוכנים לשלוח לכתובת שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא במסלול חיילים של סלקום, לאחר כמעט שנה עם המכשיר המעפן סמסונג אולטרה טאצ', הגיע הזמן לשדרג אותו במיוחד אחרי שהעלות של השידרוג הוא כמעט חינם. לאחר שהבנתי שאייפון 4 לא ממש רלוונטי והוא יקר לי, המוטורולה משכה לי את העין ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו. 1. איך האינטרנט שלו? הוא דומה לאינטרנט שיש במחשב? (בעיקר חשוב לי הצ'אט בפייסבוק) אני עומד להתגייס ואני צריך שיהיה בפלאפון תחליף טוב לאינטרנט במחשב בבית. בסלקום הוא אמר לי שמגיע לי עם המכשיר 200MB גלישה, האם זה יספק אותי נגיד משהו כמו 10-15 דקות גלישה בפייסבוק-לא WIFI? 2. יש אפשרות של הורדה של משחקים תוכנות וכל שאר היישומים בחינם? 3. איך אורך חיי הסוללה שלו? (לא להביא לי את הנתונים של הסוללה כי כבר ראיתי אותם, הכוונה …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן! תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה. טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים. החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי. דרישותיי: איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה. מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין ב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
VLC סוף סוף שוחרר להורדה באפסטור של האיפון/איפוד חודש אחרי הגירסה של האיפד והכי טוב זה בחינם תהנו
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-