עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by Green,

היי אני יכול לבקש בערך מה שאני רוצה שיביאו לי מארהב כמובן חשבתי ישר על האיפון אבל אני לא בטוח ב100% היתי שמח לשמוע הצעות לטלפונים ניידים וגאגטים בכללי ששווה להביא מארהב או שאולי האיפון באמת הגאגט הנבחר להיום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוזניות הBT תופסות תאוצה ורציתי לשאול... מה לדעתכם (בעיקר בעליי אוזניות אלחוטיות...) איזה אוזניות אתם חושבים שהם הכי טובות? לי יש freepulse האיכות העיצוב והנוחות שלהם מעולים... אבל...הם לא תומכות AVRCP , HSP ובתוכנות VOIP למיניהם....

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  5. היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by דיוגנס,

היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by MooMinIL,

שלום, יש לי גלאקסי S3 i9300 שאצלי כבר שנה וחצי ושירת אותי נאמנה. לאחרונה הופיעה בעיה מציקה מאוד, אין סאונד בעת שיחות ואז הטלפון מאבד קליטה והשיחה מתנתקת. למען הסר ספק לא מדובר בבעיה של הרמקולים או הסאונד של הטלפון וכל פעולה אחרת בטלפון עובדת יופי, החל מסמסים לגלישה וצפייה בסרטים. עכשיו אני עם זה כבר שבועיים ואחרי שהחלפתי רום\מודם הבעיה לא הסתדרה, כך שיכול להיות שהבעיה בעצם חומרתית ויכול להיות שמישהו קצת יותר מוכשר ממני יכול להוציא מהמכשיר הזה (שדרכו אני כותב את הפוסט באוטובוס) טלפון פעיל לחלוטין. אני כרגע סטודנט ואני מעדיף שלא להתחיל להתעסק עם לנסות לתקן את המכשיר אלא לקנות אחד חדש או לקחת משומש מחברים. אז מה הייתם עושים עם המכשיר הישן? הוא מתפקד יופי ביום יום וכרגע …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

השאלה בכותרת. מצד אחד, אני רוצה שהסלולר יהיה איתי בשביל מקומות שיש בהם WI-FI ולמקרי חירום. מצד שני, אני ממש לא רוצה שכל העולם ואחותו יתקשרו אליי(כי זה יהיה על חשבוני לפי מה שהבנתי) וכבר קראתי סיפורי בלהות על אנשים בחו"ל שהייתה להם "גלישה" בחו"ל של כמות בודדת של מגהבייטים וחיוב של מאות-אלפי שקלים בעקבות כך. אני מנוי של סלקום, והטלפון שלי הוא E71, אגב. עריכה: אם הדיון מתאים יותר לפורום צרכנות, מוזמנים כמובן להעביר - אני לא אעלב

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by omerbr,

אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by Nahum2,

אז ככה איזה פלא ברשת אורנג, כדאי לקנות ולמה? אני מקבל עזרה של 20-50% מההורים תלוי כמה אלחץ. ואני רוצה רק NOKIA. חשבתי ללכת על Nokia 6131 ואני תוהה מה חברי הפורם אומרים? (vזה אומר שאני יכול למתוח עד כ 1500 לכל העסק.) אני לא רוצה דור שלישי. (ואולי מישהו מודע למבצע טוב לחיילים?)

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  11. אני צפוי לקנות טלפון חדש בשבוע הקרוב בדיוטי פריי המחירים : אייפון 6 פלוס 64Gנפח 1029 דולר גלאקסי 6 אג' 64G נפח 1000 דולר גלאקסי 6 64G נפח 859 דולר הבעיה היא כזאת גלאקסי מראה ביצועים יותר טובים , אבל מניסיון שלי עם גאלקסי כשעובר הזמן הוא נהיה יותר ויותר חלש ומאכזב. המצלמה של גאלקסי יותר טובה ,אל אני לא איזה צלם גדול אבלל זה דבר יפה וחשוב. אני אוהב יותר את הפשטות באייפון , לדוגמא גאלקסי תמיד מגיע עם איזה 50 אפליקציות מובנות במכשיר ורובם סתם , וזה הורס את היופי והנוחות. אני מבאס לקנות מכשיר שקיים 9 חודשים ועוד 3 4 חודשים יצא מתקדם ממנו , ובאותו כסף אפשר לקנות מכשיר זיצא לפני חודש. האייפון נראה יותר טוב וזה גם חשוב. וזהו בעיקרון , אם כסף לא היה משנה לכם בנושא הזה מההייתם …

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום. אני מקבל בקרוב סנסה, וזה די הדאיג אותי העינין של להטעין את המכשיר דרך המחשב. איך אפשרות לקנות מתאם או משהו כדי שאוכל להטעין אאת המכשיר?

13. Started by hwMiller,

שלום לכולם, אני מחפש SmartPhone לחברה שלי, התקציב שלה בסביבות 1000 ש"ח, אפשר למשוך עד 1500. (כך שמובן שאנחנו מחפשים יד 2) מה חשוב לה במכשיר? 1. שיהיה מסך מגע 2. שהיא תוכל להנות מאפליקציות 3. עדיף - שיראה טוב עקרונית הייתי מעדיף את ה - Iphone 3g אבל נדמה לי שאי אפשר להתקין עליו את מערכות ההפעלה שאחרי גרסא 4.1 מה שאומר שהיא לא תוכל להתקין אפליקציות חדשות. ב Xperia יש אנדרואיד 1.6, אני לא כל כך מבין בזה או אם יש מגבלות בנושא הזה. אשמח לקבל תגובות והצעות גם למכשירים אחרים.

14. Started by guyby,

שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות לג 4 (אגב מתי ייצא?) או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? לי אישית מאוד חשוב צילום ואיכות שלו גם בסלפי,אני אוהבת להצטלם המון והמון ! שיהיה לי המון מקום בפלאפון במיוחד גלישה אינט,מתגלשת המון . וכן שיהיה רוטט חזק שאוכל להרגיש אותו במיוחד בתור שעון מתעורר. אפשרות להשים תמונה במסך הבית ונעילה בצורה אורך ולא מרחב. להשים תמונה במקלדת וערכת נושא יפה. שיהיה מהיר וחלק,בלי להיתקע. שיהיה לו כיסוים יפים ומעוצבים. כמו שיש לאייפון 4S . אשמח גם שתמליצו על כמה דברים שרצוי שיהיה באותו פלאפון. תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.

16. Started by Drek Boy,

השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם בעוד כשבוע אני מקבל את האיפון 16 גיגה רציתי לדעת אם שי דברים שעלי לקנות לו לפני ההגעה כמו מגן מסך או כיסוי??? האם הוא עמיד לנפילות וכו

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  18. יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. לא מזמן רציתי לקנות מכשיר סלולרי חדש דור 3 והתגלה לי שחוץ מעלות המכשיר והשיחות אני חייב לשלם עוד 20שח כל חודש. מה נכלל ב 20שח האלה ולמה אני חייב לשלם אותם?! אני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממה שנכלל ב 20שח האלה...אז למה אני חייב לשלם את זה?!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

???

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by guypld,

אולי טחנו את זה מספיק..אבל כבר זמן מה אין תזוזה בנושא וזהממש מתחיל לעצבן. מישהו יודע אם כבר יצאה תמיכה של עברית או שלא? בזמנו שלחתי להם כמה מיילים והם ניסו להתחמק עם התשובות, אבל כבר השימוש באייפוד נעשה מסובך מדי וכל החוויה שבו נהרסת בגלל העברית. האם יש עוד אנשים שזה מפריע להם? לפי דעתי צריך להגיש לאיידיגיטלבקשה ייצוגית עם הרבה חתימות כדי שיתחילו לזוז פה עניינים.

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by boludo,

עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by saar3,

מה יותר שווה עבור המחיר שלו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.