עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yuvalm2,

בהנחה שיש לכם היום סמארטפון, איזה מין שיפורים היו גורמים לכם לרצות לשדרג אותו? מה שהכי מטריד אותי היום, הוא עניין חיי הסוללה, במיוחד בהפעלת GPS. אם היה צ'יפ GPS שצורך הרבה פחות חשמל, ויכולתי להשאיר פועל באופן קבוע, הייתי מאד מרוצה.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by smulikon,

היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. שלום בתקופה האחרונה אני מסתכל על HTC One ודיי שוקל לקנות אותו, אבל מנגד אני נחשף לתופעה מעניינת של יצרניות סיניות שהחליטו שנמאס להן להיות אנונימיות, והן רוצות לייצר טלפונים טובים, ולעמוד מאחוריהם. יש מגוון יצרנים כאלה, והחלטתי לקחת לדוגמא טלפון מסוים, במקרה הזה THL W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-p-74173.html 152$ שזה בערך 550שח מריץ Android v4.2 כיוון שיש כאן אנשים שהתנסו עם מגוון טלפונים מיצרנים שונים, כולל מסין, אני סקרן מאד לשאול.. יש לי האפשרות לקנות HTC One, ב-4000שח. ויש לי האפשרות לקנות THL W100, ב-150$ = 550שח. זה כמעט שמינית מחיר. תכלס, בן אדם יכול במקום לקנות HTC One, לקנות טלפון סיני לא …

4. מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eninyo,

שלום, הצלחתי להתאפק ולא לעבור לסמסונג ס2. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הסמארטפון הבא? אני מוכן לחכות בשביל משהו טוב. מעבד טוב יותר, מסך גדול יותר (שמעתי ש4.7 זה הקפיצה הבאה), עם יכולות HD מלאות, וגם הרחבת זיכרון גדולה (SD). מישהו יודע מה מצפה לנו? מה עם HTC? או שרק סמסונג? אני כמובן מתעניין רק במכשירי אנדרואיד ולא איי פון תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by frank053,

אני מתלבט בין לקנות N95 עכשיו, או לחכות (אפילו שנה) ולקנות IPHONE... מה אתם אומרים? מה יותר טוב? או אולי יש משהו הרבה יותר טוב משניהם?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???

9. Started by AVISHAI12,

איזה מכשיר יותר כדי לקנות nokia n95 8gb או iphone

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eli33,

נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yotam360,

אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by amit27,

או שעוד כמה זמן יצאו פלאפונים יותר טובים אז אולי כדי לחקות עוד כמה זמן?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by card,

שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card

14. Started by card,

שלום חזרתי עכשיו מארה"ב, וכשהייתי שם קניתי שני דברים: 1) לפטופ קטן 11.6" 2) טאבלט 8.3" עם הלפטופ הקטן אני הולך להשתמש הרבה, במיוחד בטיול לאירופה שאני הולך לעשות במאי - הלפטופ יהיה איתי. עם הטאבלט לעומת זאת, זה נראה שאין לי מה לעשות ממש. התכנון היה דווקא שהטאבלט יילקח לטיול לאירופה(זה טיול במשך של חודש), בגלל שהטאבלט שוקל 340גרם, אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף את הלפטופ בגלל שיש עליו Windows, וגם הוא כולל מקלדת. יוצא אם כך, שקניתי טאבלט, ובסוף אני לא ממש יודע מה לעשות איתו. אז לפני שאני נותן אותו מתנה לאיזה קרוב משפחה או משהו, מישהו יכול לתת לי רעיונות מה אפשר לעשות עם טאבלט? תודה..

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by blancman,

שלום. אני מתלבט מה כדאי לקנות - טאבלט 7" או סמארטפון. אני צופה איתו בסרטים ככה שחשוב לי שתהיה לו רזולוצית HD. צריך גם שיהיה לו חריץ MICRO SD. הצרכים שלי מטאבלט: צפייה בסרטים, GPS אינטרנט, 3G, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס וכאלה). השיקולים שלי מה עדיף מבין השניים נובע משיקולי עלות-תועלת בעיקר. אשמח גם לקרוא מכם המלצות על טאבלט/סמארטפון כלשהו.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gator_play12,

או שכדאי לשמור את הכסף למשהו אחר ולקנות משהו פחות טוב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה

20. איזה נגן כדאי יותר לקנות? לי אישית חשוב איכות השמע מאוד ואמידות הנגן.. תודה

21. Started by Shmuel Gaon,

מה כדאי להמשיך עם גלקסי או לעבור לאייפון?

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11776486#detail אם אני קונה את זה אז מוסיף מטען ואז זה יוצא 307 שקל או http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11393459 ????. תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by chenrp,

שתיהם בערך אותו גודל. בגלל זה אני מתלבט. הIMATE יקר פי 2 מה 6680 אבל הוא הרבה יותר פתוח לתוכנות וכו'. ה6680 זול יותר ונותן דברים דומים שנותם מחשב כף יד אבל אין מה להשוות בתחום זה. השאלה מי יהיה יותר נוח ביום יום לסלולרי? הבנתי שאפשר להתקין תוכנות ל IMATE כך שיעשו אותו יותר נוח לסלולרי...? את ה IMATE אני יכול לקנות ב1000 שח ואת ה6680 ב500. שתיהם מגיעים עם כבל וכו'. מה אתם אומרים? רוב השימוש שלי הוא סלולר אבל אני רוצה גם אפשרות להתקין דברים שאולי אצתרך פעם ב..

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני עתיד להיפגש מחר עם אדם שמעוניין למכור galaxy s4 במחיר שמעט מחשיד אותי. הוא נתן לי את מספר ה-IMEI שלו - 357138056102343. עפ"י בדיקה באינטרנט, זה נראה לגיטימי. http://www.imei.info/?imei=357138056102343 הוא טוען שמדובר במכשיר קוריאני, מקורי ואמיתי. מצורפת תמונה שלפיה נראה כי המכשיר מקורי (המסגרת מסביב למסך בעובי המתאים - לא עבה מידי). מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.