גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אחרי שקניתי את המכשיר אני רוצה להתקין בו כרטיס SD בשביל להרחיב את הקיבולת הכללית של המחשב, אני לא מוצא שום מפרט שמציין את הקיבולת המקסימלית של קורא הכרטיסים, מדובר על מחשב / טבלט - של חברת אסוס דגם T100. (כרגע מחובר 64GB) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כנראה אייפון 4 באופן פרטי לאור חבילה ממש משתלמת שיש לי כרגע, הבנתי שיש אפשרות לקבל זיכוי על מחיר המכשיר בחשבון החודשי אצל המפעיל הסלולרי. האם מישהו יודע מה הם הפרטים המלאים? מהם התנאים לקבלת הזיכוי? מהוא הזיכוי החודשי? האם אני אשאר עם אותה חבילה שיש לי כיום? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (סליחה על הבורות) כי רק לפני יומיים קנו לי פלאפון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת חברה שמייצרת פלאפונים? או תוכנה? באתר שלהם בעברית כתוב שיש גירסאות להורדה עבור עבור גלאקסי 2, HTC.... מה זה?
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מה זה Symbian? מה ההיתרונות בפלאפון שיש בו Symbian על פלאפון בלי Symbian? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי זה נגן שיכול להראות סרטים ותמונות, אבל מה זה אומר לגבי המוזיקה ? כי אני רואה נגנים שבמקום אחד אומרים עליו שהוא MP3 אבל מראה סרטים ,ובמקום אחר רשום עליו MP4 ולכן שאלתי מה זה אומר "MP4" ?
-
- 14 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
בהנחה שיש לכם היום סמארטפון, איזה מין שיפורים היו גורמים לכם לרצות לשדרג אותו? מה שהכי מטריד אותי היום, הוא עניין חיי הסוללה, במיוחד בהפעלת GPS. אם היה צ'יפ GPS שצורך הרבה פחות חשמל, ויכולתי להשאיר פועל באופן קבוע, הייתי מאד מרוצה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום בתקופה האחרונה אני מסתכל על HTC One ודיי שוקל לקנות אותו, אבל מנגד אני נחשף לתופעה מעניינת של יצרניות סיניות שהחליטו שנמאס להן להיות אנונימיות, והן רוצות לייצר טלפונים טובים, ולעמוד מאחוריהם. יש מגוון יצרנים כאלה, והחלטתי לקחת לדוגמא טלפון מסוים, במקרה הזה THL W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-p-74173.html 152$ שזה בערך 550שח מריץ Android v4.2 כיוון שיש כאן אנשים שהתנסו עם מגוון טלפונים מיצרנים שונים, כולל מסין, אני סקרן מאד לשאול.. יש לי האפשרות לקנות HTC One, ב-4000שח. ויש לי האפשרות לקנות THL W100, ב-150$ = 550שח. זה כמעט שמינית מחיר. תכלס, בן אדם יכול במקום לקנות HTC One, לקנות טלפון סיני לא …
-
- 285 תגובות
- 23.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להתאפק ולא לעבור לסמסונג ס2. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הסמארטפון הבא? אני מוכן לחכות בשביל משהו טוב. מעבד טוב יותר, מסך גדול יותר (שמעתי ש4.7 זה הקפיצה הבאה), עם יכולות HD מלאות, וגם הרחבת זיכרון גדולה (SD). מישהו יודע מה מצפה לנו? מה עם HTC? או שרק סמסונג? אני כמובן מתעניין רק במכשירי אנדרואיד ולא איי פון תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות N95 עכשיו, או לחכות (אפילו שנה) ולקנות IPHONE... מה אתם אומרים? מה יותר טוב? או אולי יש משהו הרבה יותר טוב משניהם?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נגיד שאני רוצה להעביר מפלאפון אחד לשני שיר או משהו ואין לי בעיה מבחינת מרחק ..זאת אומרת זה לא משנה לי אם אני אשתמש באינפרה אדום או בבלוטות' אז מה יותר מהיר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
או שעוד כמה זמן יצאו פלאפונים יותר טובים אז אולי כדי לחקות עוד כמה זמן?
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-