עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amisu,

אני לא ממש חסיד של פלאפונים מתוחכמים ולכן רציתי ללכת על משהו פשוט. אז קניתי את המודו לפני שבועיים, אך כמה שהוא חמוד ומקורי וכל מי שראה התלהב, הוא בכלל לא פרקטי עם סוללה חלשה וצלצול מגוכך בעוצמתו (לא שומעים אפילו מהכיס). בנוסף המעבד איטי, אין מחשבון ולוח השנה לא מראה את התאריכים של כל החודש, אהה והקליטה לא משהו. יש פוטנציאל. אבל חבל על הכסף. 500 ש"ח בבאג. התאכזבתי. עוד מישהו?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by liav12,

היי, שמתי לב שכשאני מנסה לצלם ממש קרוב (לדוגמא, את המדבקה של ATI על המחשב הנייד שלי) הכל מטושטש, ממרחק סביר הכל טוב, אבל מקרוב, המצלמה לא מצליחה לעשות פוקוס, היא כאילו עושה את הריבוע הזה של הפוקוס של HTC באמצע, מתקרב כמה שיכול ואז מצלם. צירפתי תמונה לשם השוואה, מישהו מכיר את הבעיה הזו? האם זה בכלל אמור להיות ככה? http://img80.imageshack.us/i/imag0558g.jpg/ http://img528.imageshack.us/i/imag0557.jpg/ http://img401.imageshack.us/i/imag0556.jpg/

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  3. בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ovid,

שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למישהו יש אתר טוב להמליץ לי? אתר כמו אייבי או דיל אקסטרים לא אכפת לי לרכוש את זה מחול

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איפה אפשר לקנות אייפון 3GS\4 ללא התחייבות בניו יורק? למישהו יש נסיון בחנות ספציפית שם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by naortal,

מישהו יודע איך אני מעדכון MIO MOOV 500. ???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by udi,

שלום רב זה זמן רב שאני רוצה ללמוד שפת תוכנה אשר תאפשר לי לרשום אפליקציות לWindows Mobile ולאנדרוייד אני יודע שלכל אחד יש את השפה המתאימה לו כך שאשמח אם תפנו אותי לשפות המתאימות לגבי Windows Mobile אז מדובר בגירסת 6.5 ו 7 למכשיר HTC אני מעוניין ליצור גרסת עברית מלאה ולגבי אנדרוייד אשמח לדעת באיזה שפה משתמשים שם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי אייפון ויקח קצת זמן עד שאני אחבר אותו לרשת סלולרית(אגב, איזו חברה הכי משתלמת?). רציתי לדעת אם בינתיים אפשר לעשות איתו משהו.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by shimronfio,

אהלן, קניתי לפני שבוע כונן קשיח חיצוני WD My Book Essential של 1TB, עכשיו אני רוצה לקנות לי גם סטרימר שאני יוכל לחבר אותו לכונן ולצפות במה שאני מוריד, חשוב לי מאוד העניין של האיכות של הקבצים שהסטרימר מסוגל לנגן, חשוב לי התמיכה בעברית, פחות חשוב לי הקטע של החיבור האינטרנטי של הסטרימר אבל אם יש אז סבבה. וחשוב ביותר שהסטרימר יעבוד חלק ככל שניתן. בדקתי 3 דגמים: Xtreamer Sidewinder Xtreamer Pro WD TV LIVE מה עדיף מבין השלושה? ותנמקו לי למה הייתם בוחרים בו.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by YogiBear,

אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ערב טוב לכולם הרבה אנשים בכל פורום שאני רק מתקרב אליו לוחצים עלי, אז הנה, רשמים ראשונים/מיני סקירה של הסאמסונג GALAXY S החדש. המכשיר הגיע אלי אתמול (שני) אני חייב להגיד שברגע שראיתי את הקופסה, זה היה די מתסכל. למה ככל שהמכשיר מתקדם יותר הוא בא בקופסה קטנה יותר? אני חושב שהחברות באמת יכולות להשקיע בעוד לקוח עוד טיפה קרטון. לא בקשה גדולה. סה"כ האריזה נראית נחמד, כיתוב כסף על קופסה שחורה, לא משהו מיוחד, אבל יפה. בצד האחורי של הקופסה יש קצת פרטים הרשתות והתקנים שהמכשיר תומך בהן, כמות הזיכרון המובנה, וכו' וכו'. פרטים יבשים- אין טעם לכתוב הכל, אז פשוט מאוד: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php דברים שלא מופיעים שם: -יש TVOUT. חיבור ה 3.5 מ"מ הו…

• 3.3k תגובות
    • 312.7k צפיות
  16. Started by NI4NI,

שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire

18. Started by YohaiM,

שלום, יש לי נייד של נוקיה מדגם 2730. אין לו GPS,אבל יש לי סטיק של הולוקס,שמאפשר לו לתפקד כ-GPS. אני מחפש תוכנה חינמית,שלא דורשת חיבור לאינטרנט.(אני יודע של-NOKIA יש תוכנה כזו,אבל לצערי הרב,אין עדיין מפה של ישראל) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מסתבר שכן http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Wave_S8500 מדובר באותו המעבד רק שאפל כינו אותו "A4" ה-SOC S5PC110 כולל בתוכו ליבה גרפית בשם POWERVR מסדרת SGX דגם 540! השוואת מפרטים ה-Wave נחשב לאחיו הקטן של ה-GALAXY-S VIBRANT ברמת המפרט, שניהם בעלי אותו המפרט רק עם OS אחר. השוואת מכשירים IP4 vs Wave vs Galaxy S Vibrant http://www.careace.net/2010/06/08/comparison-of-iphone-4-vs-samsung-wave-and-samsung-galaxy-s/ דבר אחד שאינני בטוח בו הוא חלוקת זיכרון ה-RAM : 256MB RAM הולכים לכרטיס הגרפי ו-256MB RAM הם לזיכרון המכשיר? או 512MB RAM זיכרון מכשיר + עוד 256MB נוספים לכרטיס הגרפי? ודבר נוסף שמטריד אותי הוא,מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת ה-WAVE שח…

20. Started by lev-27,

gsmarena פרסמו ביקורת על Nokia C6-01 והם מאד התרשמו. http://www.gsmarena.com/nokia_c6_01-review-537.php המכשיר מאד מתאים לי מבחינת תקציב, גודל, מפרט ומשקל, אבל מפחד שמדובר במערכת הפעלה מתה. מה הסיכוי של נוקיה להצליח עם Symbian^3? איזה אלטרנטיבה טובה יש למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by psychuil,

מה דעתכם, ולמה? עוד משהו כמו חודש אני צריך לבחור, ואני עם נטיה מאד חזקה למיילסטון.

• 57 תגובות
    • 10.7k צפיות
  22. Started by orelzion,

הי משום מה אני לא מצליח לקרוא xml משום אתר, הוא תמיד נותן לי שגיאת permission denied. להלן הקוד private RSSFeed getFeed(String urlToRssFeed) { URL url=null; try { // setup the url url = new URL(urlToRssFeed); // create the factory SAXParserFactory factory = SAXParserFactory.newInstance(); // create a parser SAXParser parser = factory.newSAXParser(); // create the reader (scanner) XMLReader xmlreader = parser.getXMLReader(); // instantiate our handler RSSHandler theRssHandler = new RSSHandler(); // assign our handler xmlreader.setContentHandler(theRssHandler); // get our dat…

23. Started by hilatza,

היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני בימים הקרובים מתכנן לקנות אייפון 3GS 16GB יד"ש ורציתי לדעת מהקונים היותר רציניים ממני בשוק היד"ש איזה טיפים או כללי זהירות יש לנקוט בעת קניית סלולארי יד"ש ובטח ובטח בקניית מכשיר כמו אייפון. יש לציין שאני מעט חושש במסירה של סכום של סביב ל-1500 ש"ח לאדם זר תמורת מכשיר שבתקווה רבה יהיה תקין, וזהו למעשה עיקר החששים שלי. כעיקרון אני חשבתי על כמה כללים בסיסיים, אם יש לכם עוד עצות אשמח לשמוע... *העסקה תתבצע במקום ציבורי, עדיף מרכז קניות/קניון כי יש WIFI. *לשלם חלק מהתשלום בצ'ק (לא כל המוכרים אוהבים צ'אקים, מעט בעיה). *בדיקת אריזה. אם המוצר מגיע ללא אריזה זה מעורר חשד לכך שהמכשיר עשוי להיות גנוב! *לצלם את ה-ת.ז של המוכר במקרה של הונאה שיהיה לי את פרטיו. בנוסף לזה חשבתי…

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???

דיונים חדשים בפורומים