גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
במחיר של 1500 ש"ח. לפי מה שהבנתי, במחיר הזה, זה הנגן עם הכי הרבה אפשרויות. המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי חיפוש אחר סמרטפון זול, הבנתי שחו"ל היא האופציה ההגיונית, ויש לי מישהו מארה"ב שיכול להביא לי את גרסת ה-8GB ב-179 דולר. מה דעתכם? במחיר כזה, יש לו מתחרים?
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855613001 נראה טוב לא רק 166$ יחסית זול
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן שיספק לי את הדברים הבאים: איכות שמיעה טובה, נפח גדול, מציג תמונות (חשוב שיהיה אפשרות לעביר ישירות ממצלמה לנגן), וזמן סוללה טוב ממה שבדקתי שלוש הנגנים הנ"ל עונים פחות או יותר על הדרישות. מה לדעתכם עלי לבחור?
-
- 45 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך המלצות על מכשיר GPS/כף היד MIO C520. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח ואני יכול לרכוש מכשיר מחו"ל עד 1000 שקל בערך.. האם זה יצא הרבה יותר משתלם מהארץ? יש מכשירים אמינים בסביבה?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מפתח אפליקציות לאנדרויד ואני אוליי גם מעוניין לפתח לWINDOWS MOBILE 8.1 ראשית יש מעט בילבול כי המערכת הפעלה של ווינדוס היא גם למוביל וגם לDESKTOP או שיש לה כמה גירסאות. אם אני לא טועה לפלאפונים יש גירסאת RT כבר שכחתי. בכל מקרה המטרה שלי היא לפתח אפלקציות לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס בשימוש של C++. מה אני צריך בשביל להתחיל לפתח אפלקציות כאלה? הבנתי שחייבים וונידוס 8 בשביל לפתח אפלקציות ווינדוס 7 לא מספיק. אז אני צריך מחשב עבודה ומכשיר שאני יכול להריץ עליו ולבדוק את האפלקציות. מה אתם ממליצים? הייתי רוצה לפתח לWINDOWS 8.1 אז צריך מכשיר שתומך.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה לעבור לSSD, החלטתי שזה הזמן. אני צריך: 256~GB TRIM ביצועים טובים מספיק ואמינות תמיכת דרייברים טובה (כולל לינוקס) אני מוכן להשקיע מעל המחיר הממוצע של SSD בנפח הזה בשביל כונן שיחזיק לאורך זמן עם ביצועים טובים. נכון לעכשיו אני ישתמש בו דרך SATA-II. אני רציתי לקנות controller card של pcie לSATA3 אבל לא מצאתי כל כך בחנויות ישראליות, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מה האפליקציה / וידג'ט שמראה הכי טוב preview של סמסים / שיחות שלא נענו על גבי מסך הנעילה של lg g2?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
-
אני שוקל קניית סמארטפון ראשון - נוקיה 808. בעיקרון אני לא חסיד של touch ומעדיף כפתורים פיסיים אבל בשביל המצלמה של ה-808 אני חושב שאוכל לעשות את הויתור הזה. אם אחליט לקנות אותה אז בשבילי זו תהיה מצלמה עם טלפון ולא להיפך. הקטע הוא שהיא הושקה עם Symbian Belle וכל העולם ושכנו טוענים שהיא מערכת הפעלה מיושנת. אני לא מפקפק בכך (אם כולם אומרים כנראה שזה נכון - הגשש החיוור ;D ) אבל אני מאד מעוניין לדעת איך זה מתבטא בשטח. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-