עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  2. שלום אנשים. באתי כדי לספר לכם על בלוג ביקורות למשחקי אנדרואיד שאני מריץ כבר... פרק זמן כלשהו, עם ביקורות למשחקי אנדרואיד. כלומר, ביקורות. למשחקים. של אנדרואיד. You get the picture. הביקורת האחרונה היא למשחק הממש חדש (לאנדרואיד, בכל אופן) Shoot Many Robots, משחק שבו לא, למרבה ההפתעה, מחבקים הרבה זומבים. עם יש עניין אני אשמח לעדכן פה בכל פעם שיש ביקורת חדשה. אהלן!

3. Started by nore0,

Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by yoavbd123,

אהלן, ראיתי את הפרסומת של אורנג' כבר כמה פעמים והיא משכה את תשומת ליבי... יש לי מכשיר ישן למדי ואני אשמח להפטר ממנו ... השאלה שלי היא כזאת, האם המבצע של אורנג' משתלם, ואם כן האם ה SMARTPHONES שהם מציעים טובים בכלל ? אם כן כמובן איזה... עם עדיפות ל ANDROID , שיהיה אפשר להתקין HONEYCOMB (כדאי ? ) אם לא מה הסמארטפון הכי מומלץ היום ? אני שוקל גם לקנות את ה NEXUS S במחיר יחסית נח מארה"ב , אבל הבנתי שבגלל שהמכשיר לא נמכר בארץ אז זה יחסית בעייתי לקבל עליו החזר כספי חודשי וההחזר בכל מקרה יהיה נמוך למדי, ככה שאולי התשלום החודשי יהיה גבוה מדי... בקיצור כל מידע שאתם יכולים להביא לי בנושא יעזור לי מאוד... אם זה רלוונטי אז אני חייל, אם יש תוכנית ספציפית, ואני צריך חבילת גלישה ג…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכולם, בקיץ (יולי-אוגוסט) אני מתכנן לעשות טיול באירופה לפני הצבא, ובין היתר בגרמניה. מכיוון שאני כבר צריך להחליף פלאפון אבל יכול לחכות עם זה כמה חודשים, שקלתי לא לקנות את האייפון בארץ בחנויות פרטיות, ביד שניה או עם יותר מדי חבילות שלעולם לא אשתמש בהן, אלא UNLOCKED בגרמניה בחנות רשמית של אפל. השאלה שלי היא אם זה כדאי וההבדל במחיר באמת יהיה משמעותי, או שאפשר לקנות גם בארץ אייפון UNLOCKED במחיר סביר? כרגע בגרמניה אייפון 4 עולה 630 יורו ואייפון 3GS עולה 520 יורו, אבל אני מחכה ליציאת הדגם הבא ואז בהתאם לפיצ'רים ולמחירים אחליט איזה דגם אני צריך. הבנתי שהאחריות בינלאומית אבל אם יש עוד משהו אשמח לדעת עליו... ובארץ אני יכול לקנות כרטיס מיקרו סים עם אותו מספר או שעדיף לגזור את…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה

8. ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בכוונתי להזמין את המתאם הבא למחשב: http://cgi.ebay.com/Edimax-Bluetooth-V2-0-Class-1-USB-Adaptor_W0QQitemZ270435828799QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item3ef73b443f&_trksid=p3286.m63.l1177 מחפש אוזנייה המקיימת: ניתנת לסנכרון בו זמני עם 2 מכשירים לפחות עוצמת ווליום חזקה יחסית קומפקטית ובעלת יכולת לשרוד בכיס מכנסי ג'ינס זמן סוללה ארוך מוכן לחרוג בתקציב אם יש צורך/משתלם תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם אני מביא אייפון 4 עכשיו מארצות הברית והוא נעול לat&t עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפתור אותו לשיחות בארץ כי לפי מה שאמרו לי באורנג' "תביא את המכשיר וקבלה ואז נשים סים שלנו" (אני מניח שזה בגלל החוק החדש שיצא ) עכשיו השאלה שלי אם זה משנה להם אם המכשיר נעול לat&t? בתודה מראש רזיאל נ.ב אני מקווה שיש לזה פתרון מכוון שאין מכשירים שהם סים פריי בארצות הברית ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות .

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש נקסוס 4, 16GB. ביבוא של רונלייט - 2050 ש"ח באריזה אטומה + מטען לרכב, דרך מועדון לקוחות. (או 2080 ש"ח בחנות סטנדרטית ללא מטען לרכב) האופציה השניה - איליין, כ 1850 ש"ח. אריזה פתוחה, מטען חליפי. בסה"כ מדובר ב200 ש"ח עבור קופסה אטומה, ואחריות שאקווה לא להשתמש בה. דעתכם? רעיונות אחרים? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום, הגיע לי לא מזמן נוקיה 2730, הוא פועל תקין אבל שאני שולח הודעות בעברית הן מתקבלות ריקות בצד השני. מצאתי את השרשור הבא http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=96353&page=2 שמסביר כיצד ניתן לתפעל את הבעיה בעזרת P2KTOOLS אבל אני גם לא מצליח להתקין את התוכנה כמו שצריך ולא מבין איך בכלל מפעילים אותה, ולא מוצא שום מדריך בנושא. אם מישהו יודע איך אני מתקן את הבעיה או לחילופין גורם לתוכנה המדוברת לפעול אשמח מאוד מאוד לעזרה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. קינדל אל מול טאבלט, מה יהיה עדיף לקריאת ספרים דיגיטליים ? האם חוסר התאורה בקינדל מהווה יתרון או חסרון מול טאבלט מואר ? אודה לתשובות גם מניסיון של משתמשים *בהתחשב שהתקציב מאפשר את שניהם.

• 22 תגובות
    • 22.4k צפיות
  15. Started by HilaX3,

שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה. מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה. בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם.. אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת. מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNow מפרט טכני - *שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצג נתוני מסך: גודל מסך: "32 יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה) רזולוציה: 1366X768 HD READY מעבדי תמונה: Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה 3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונה Super Dynamic Noise Reductio…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שני המכשירים עולים שם ~2500, וחבר נוסע ביום ראשון. הS4 מוכר יותר, תהייה לו תמיכה רחבה יותר בקהילת המפתחים (אני הולך להחליף את הrom שמגיע עם המכשיר בסיכוי טוב מאד), יש לו חריץ הרחבה (למרות שאני מתכנן לשמור את רוב הדברים שלי בענן אז זה לא מאד רלונטי) אבל הסוללות שלו בעייתיות נורא הG2 לעומתו מציג סוללה חזקה בהרבה (מביקורות עולה שהיא מחזיקה יום ויותר יחסית בקלות), המסך שלו נראה לטעמי יותר טוב, והמעבד בו חזק יותר. עם זאת, יש לו רק 16GB אכסון פנימי, הוא רק יצא, ולא ברור מה תהייה התמיכה בו בחוץ... מה דעתכם? מה כדאי לי לקנות? יש שיקולים שאני לא מודע אליהם? תודה על העזרה! נ.ב אני כרגע על Galaxy S1, והוא גוסס.

17. Started by amit.w1986,

אהלן, יצא לי לקרוא איפשהו ( אני לא זוכר איפה) שהנקסוס 5 שנמכר באירופה לא מתאים לרשת בארץ. האם יש אמת בדבר או שזה אמור לעבוד בצורה תקינה ? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה

19. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!

20. יש מישהו שמשתמש בו?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

אני מכיר שיש חבילה באורנג' המאפשרת לרכוש נווט GPS ולהשתמש בו, השאלה שלי היא אם אני ארכוש נווט כזה מחוץ לאורנג' ואשתמש בו עם התוכנה של אורנג' זה יעבוד?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, יש לי COWON D2 [מן הסתם] והורדתי אליו הרבה מאוד דיסקים בפורמט FLAC וכמוכן הורדתי דיסק של BERLIOZ מסדרת ה-50 של PHILIPS שמוקלט בפורמט 96KHZ 24 BIT מיוחד, אבל הורדתי את זה למחשב כ-FLAC רגיל [44.1KHZ 16BIT] וכשהעליתי את זה לנגן, כל פעם שאני מנסה לנגן את זה הנגן פשוט נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבה אותו... יש מספיק מקום ריק ככה שזו אינה הסיבה... כמוכן אני מחקתי את האלבום והעליתי אותו חזרה מספר פעמים ובכל זאת אין הבדל =\ אשמח לקבל פיתרון / תשובה לבעיה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. $300 לדגם ה-16GB. החיסרון הכי גדול הוא גודל המכשיר. זה מכשיר די ענק, בערך בגודל של ה-Note 3, ככה שהוא לא מתחרה ישירות במכשירי הדגל היותר קומפקטיים. מצד שני, המחיר די מדהים. http://www.gsmarena.com/oneplus_one_is_official_runs_custom_cyanogenmod_11s-news-8349.php מפרט מלא: http://www.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php

24. שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  25. שלום רב, כרגע ראיתי בערוץ הקניות את מוצר היום, GPS שמפורט בכותרת וגם כאן למטה. אפשר להזמינו רק עד היום בערב בלבד. האם מישהו מכיר את המכשיר, את החברה ויכול להמליץ? הזמנתי בעבר מערוץ הקניות מוצר והשירות היה מצויין, הביאו לי עד הבית אז אין בעיה של שירות. פרטים: - חברה ודגם: NOVOGO T700 - מסך מגע 3.5 אינץ' - כולל 1GO (תוכנת ניווט לישראל) - בעברית - כולל כפתורי קיצורים - אנטנה פנימית נשלפת - מטען לרכב להטענה ע"י המצת - כבל USB להטענה באמצעות המחשב - זרוע נדבקת בוואקום לשמשה קדמית (תוצרת גרמניה) זהו מוצר היום בערוץ הקניות, דורשים עליו 1596 ש"ח שאפשר לחלק לתשלומים: 444 ש"ח ל- 6 חודשים. בסרטון בערוץ הקניות זה נראה מצויין כולל ההדגמה. מה אתם אומרים, להזמין? הינה קישור לסרטון מערו…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.