עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by עוד מישהו,

שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???

2. Started by liav25,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות BLUETOOTH (עדיפות גדולה לשתי אוזניות אבל אם אין מה שאני מחפש במחיר שאני צריך אז אפשר גם אוזניה אחת) שתוכל להסתנכרן עם המחשב. שכל הסאונד של המחשב יישמע דרך האוזניות. לצורך העניין חשבתי להזמין מיני דונגל מDX שלא יתפוס לי הרבה מקום מאחורה ואני אוכל עדיין להצמיד את המארז לקיר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16229 ראיתי באינטרנט את המוטורולה HT820 - בזאפ אצל חלק מהמגיבים האוזניה עבדה מצוין עם המחשב אבל ראיתי שהרבה אנשים הסתבכו איתה והיא לא עבדה. בנוסף היא קצת חורגת מהתקציב שלי (עד בערך 150 שקל) אבל ראיתי אותה בEBAY בערך בסכום הזה. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guy81,

יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by jonbir2,

יש איזו אפשרות לגרום לפליי סטור לזהות את המכשיר בתןר מכשיר אחר? (גלקסי 3 או נקסוס) כי יש אפליקציות שהמפתח לא הוסיף תמיכה ל sgs2 ואני לא מצליח להוריד אותם ואם הפליי סטור יזהה את המכשיר בתור sgs3 למשל זה כן ירד.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי K800i.. רוצה לקנות אוזניות קשת שיתאימו ולא יעלו יותר מדי.. שיהיו יציבות מספיק לרכיבת אופניים. ה-HT820 הן קצת יותר ממה שאני מקווה להשקיע (כמעט 400 ש"ח). ראיתי בבאג את אלו ב-250 ש"ח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2998&ser=1 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? המלצות אחרות אולי? האם אלו של Logitech הפשוטות שמתאימות לנגן MP3 מתאימות גם לפלאפונים בלי צורך לחבר את המתאם? תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by d1v,

שלום לכולם,הצלחתי לארגן קבוצת רכישה לגלאקסי 3 במחיר הנמוך בארץ 2600 ש"ח ל 10 אנשים ראשונים, אם כמות האנשים תגדל ,המחיר ירד בהתאם. תפיצו לכל מי שאתם מכירים !! http://www.facebook.com/groups/154024131407983/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש ברשת לא מעט הוכחות לכך שאפילו סמארטפונים עדכניים עם 6GB של זכרון RAM מתקשים להביא אותו לידי שימוש וביטוי משמעותי, אך לפי הדיווחים זה לא ממש מפחיד את היצרנית הסינית העולה LeEco, אשר לכאורה מתכננת להשיק סמארטפון עם 8GB של זכרון LPDDR4 עוד השנה - ממש כמו שתוכלו למצוא במחשב נייד קומפקטי מודרני. אנחנו לא מכירים אף יצרנית שמציעה נפח שכזה עבור סמארטפונים כרגע, אך סביר להניח שאם זה אכן יקרה תהיה זו מובילת התחום, סמסונג, שתגרום לזה להפוך למציאות. גימיק מיותר לגמרי, או צעד נוסף אל העתיד הבלתי נמנע שבו סמארטפונים יוכלו להחליף באופן מלא את המחשבים האישיים? https://goo.gl/8t5PLH

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  9. שלום, ברשותי נוקיה 6680, בזמן הקרוב אני הולך לקחת לעצמי את ה N82, ולמכור את המכשיר הישן. הייתי רוצה שכאשר אני המכור את המכשיר הישן לא ישארו שם שום קבצים ששיכים לי, את ערכות הנושא התמונות והמוזיקה שלי אני המחק ללא שום בעיה. רציתי רק לדעת האם אני לא שוכח משהו? למשל בזמנו עשיתי גיבוי של המכשיר לכרטיס זיכרון ואני לא רואה שום אופציה למחוק גיבוי זה. כמו כן הייתי רוצה לדעת האם מספריי הטלפון שלי נמצאים על כרטיס ה Sim או על זיכרון המכשיר ואם הם רק על הזיכרון של המכשיר איך אני מעביר אותם לsim ומוחק אותם מזיכרון המכשיר. *אני דיי בטוח שיש עוד דברים שאני שוכח למחוק או שיש דרך יותר פשוטה פשוט לאפס את כול המכשיר, איך אני עושה זאת? תודה מראש.

10. Started by xlSnaK,

אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by CroCoDile,

למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, שדרגתי את המכשיר שלי. היה לי נוקיה 6288 והייתי מרוצה ממנו, הוא ענה על הדרישות שלי מטלפון סלולרי - התפעול שלו קל ונוח, הוא לא עשה לי בעיות משום סוג והוא נגן מוסיקה סביר ביותר. לא הייתי צריך יותר מזה עד שבסלקום הציעו לי לשדרג במבצע החדש שלהם ולא לשלם על המכשיר החדש בשנה הראשונה, אז הלכתי על זה... רכשתי מכשיר נוקיה 6600 סלייד. אני לא מפונק מידי כשזה מגיע לטלפונים סלולריים, אבל במכשיר הזה נתקלתי בכמה בעיות שהרגיזו אותי והביאו אותי להחלטה שאני מחזיר אותו (איזה מזל שהזמנתי אותו מהאינטרנט וזכיתי ל-14 ימי ניסיון...). אם תרצו אני אפרט את הבעיות שלו, אבל הן לא קשורות לשאלה ולכן אני לא אכניס אותן לכאן... אז עכשיו אני מחזיר אותו ואני יכול או לבחור מכשיר …

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. משהו נחמד שמצאתי בפורום של XDA כעקרון זה יצא למכשיר ה HTC HD, אבל זה מתאים גם למכשירים עם רזולוציות שונות "supports VGA, QVGA, WQVGA and WVGA displays" כלומר מתאים גם לבעלי DIAMOND וכדומה. לינק לווידאו הדגמה של התוכנה.. http://www.youtube.com/watch?v=mmzMwVzxZuQ לינק לדף ב XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522179 לינק להורדה http://www.1800pocketpc.com/2009/06/08/hdwobble-iwobble-iboob-for-htc-touch-hd-pre-release-version.html תהנו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rinor81,

אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tal14,

אמא שלי רוצה לקנות אחד מהשניים 2500 ש"ח כמובן זה המחיר של האייפד 4 זה גם לפטופ במחיר הזה. מה יותר משתלם ? כמובן לבית. ז"א פייסבוק קצת משחקים שטותיים כאלה אימייל וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  17. ברחבי הרשת מדווחים כי היצרנית השלישית בגודלה בשוק החלה בייצור המוני של שבבי ה-Kirin 970 שלה, לקראת ההשקה של מכשיר ה-Mate 10 גדול המימדים לכתבה

18. נגמר לי המקום על הפלאפון ואני צריך כרטיס הרחבה לצורכי אחסון תמונות, וידאו ומוזיקה, וגם כתיבה ישירה מאפליקציית המצלמה לכרטיס (בתקווה שזה אפשרי מבחינת המכשיר, עוד לא בדקתי). קראתי קצת ברשת והגעתי למסקנה שאני צריך 32GB Class 10. לגבי הנפח, אני תמיד חושב קדימה יותר, ואני לא רוצה בעתיד להיתקע שוב כי יש לי יותר מדי שירים ותמונות, אני מעדיף לשלם כפול ושיהיה לי יותר מקום. חוץ מזה, הכרטיס ישמש אותי גם להעברת קבצים רנדומליים בין מכשירים (מחשבים, פלאפונים, טאבלטים וכו'). אני מקווה שהגעתי למסקנה הנכונה, אם לא, אני פתוח להכוונה הייתי היום בכמה חנויות בקניון המקומי, כמו Samsung, קרביץ, באג ועוד כמה חנויות גאדג'טים ואלקטרוניקה, וכולן מוכרות אך ורק כרטיסים של Sandisk. קראתי קצת חוו"די…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hardgore1,

ל LG G3 אילו סוגים יש? מה נחשב טוב? מה פחות? .. תודה

20. Started by n9555,

1)מצלמה טובה 2)נגן mp3 3)בטריה סבירה+ זה הסדר של האופציות. קודם כול צלמה טובה אח"כ נגן mp3 ואז בטריה

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי, מצאתי את עצמי מציץ במכשיר שלי יתר על המידה מתוך פחד לפספס התראות כשאני במצב שקט. שעון חכם מעט מסורבל ויקר בשבילי. אני רק צריך צמיד שיתן לי ויברציה קטנה על היד כשמתקבל נוטיפיקיישן. יש המלצה למשהו ספורטיבי עשוי גומי נגד מים וזול? אגב חיסרון נוסף זה הנושא של בלוטוס. אחר כך בעיה להתחבר לרכב באופן אוטומטי. חשוב להימנע מהניגוש הזה, יש פתרונות בשבילי ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by neogod,

ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by הדוד משה,

http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Pilp3l,

לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by lompy,

האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב

• 0 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.