עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YKaflalo,

לאחי הקטן קנו סמארטפון מסוג wave 2 והוא שכח את הסיסמא /: עכשיו בחנות רוצים 200 שקל בשביל לאפס את הפלאפון... מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה בעצמי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי אייפון 4 8 ג'יגה מחנות פרטית, האייפון אמור להיות פתוח, לקחתי את הכרטיס SIM שלי (דור 3) וחתכתי אותו לפי הדוגמא בזהירות, כשאני מכניס אותו לאייפון הוא עדיין לא מזהה לי את הכרטיס ורק רושם לא הוכנס כרטיס SIM, כדי להפעיל את האייפון הכנס כרטיס SIM שקוד ה-PIN שלו אינו נעול בדיוק כמו שהוא רושם כשאין בכלל כרטיס במכשיר, אני אמור לעשות משהו אחר אולי ? אגב הכרטיס החתוך עדין עובד טוב במכשיר הישן שלי (נוקיה)

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום ראיתי בבאג את ה ARCHOS 5 , רשום שם שיש תמיכה מלאה בעברית , והכל נראה בו טוב. הנה הקישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8568 בן דוד שלי יכול להביא מארה"ב את ה ARCHOS 7 ב340 דולר (שזה פחות מה5 בארץ). השאלה שלי היא אם אני יכול לשים לו תמיכה מלאה בעברית גם כן , ואם כן איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by ragee,

אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by danielzy,

היי, מחפש טאבלט עד 1K השימושים: סדרות, גלישה באינטרנט וקריאה של מאמרים כאלו ואחרים (סטודנט) באוטובוס לא סובל את Apple אז לא להציע מוצרים שלהם.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by chap123,

יש ברשותי מכשיר GPS מהדגם שרשמתי בכותרת האשכול... אני מעוניין לפרוץ אותו אבל אין לי מושג איך מבצעים את הפריצה. אני רוצה להתקין את IGO8 החדש ולכן דרושה לי פריצה... אם אפשר לקבל הסבר + לינקים להורדת מפות... ואיזה גודל של כרטיס זיכרון דרוש לי כדי לאחסן כל מיני מפות?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%95%d7%90/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עובד אצלי קשה משום מה לא רץ חלק על Sg1s plus

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי טאבלט סיני של חברת PIPO דגם P1 הטאבלט עצמו טוב מאוד ואני מרוצה ממנו, לאחרונה התחילה לי בעיה שנורת הפלאש LED לא עובדת. לא במצלמה וגם לא כפנס פשוט לא נדלקת. חשבתי שזאת בעיית תוכנה וביצעתי עדכונים כולל החלפת ROM והבעיה לא נפתרה, לכן אני מניח שהבעיה היא חומרתית. ניגשתי למעבדה ליד הבית אבל הם לא רצו לטפל כי אין להם חלקים למכשירים שלא משווקים בארץ. פחדו קצת לגעת בסיני. אני מחפש מעבדה מקצועית ואמיצה שתדע לטפל בבעיה. אני גר בפתח תקוה, אשמח לשמוע המלצות למקומות במרחק סביר כולל תל אביב. תודה רבה, צביקה

10. Started by Lirans,

היי עריכה: נשארתי רק עם ה5800. אני מעוניין לקנות את אחד מהמכשירים שמצויינים בכותרת, אבל יש לי כמה התלבטויות: קראתי שה5800 הוא איטי באופן כללי. לעומת זאת ל5530 יש מעבד מהיר יותר שמשפר באופן משמעותי את השימוש. מחיפושים באינטרנט, מתברר של5530 יש בעיות שקשורות לסנסורים שלו וזה גורם למכשיר להיכבות/להיתקע. מעוניין בחוות דעת מכם על 2 הטלפונים האלה, באופן כללי, וגם האם ב5530 באמת ישנן הרבה בעיות והאם הן תוקנו בעזרת שידרוג firmware או פיתרון אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רואה בחניות בהונג קונג שאין שם S3. יש HTC One X באזור ה-2500 שקל או S2 באזור ה-2000 שקל... מתי צפוי להיות זמין ה-S3? ויש משהו שאני צריך לבדוק ברכישה? כלומר יש לו דגמים/סוגי רשתות/2100-850-900 ושטויות כאלו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. תהיתי מה בדיוק ההבדל בשימוש בטלפון דור 3 עם סים ישן לעומת סים "חכם" של דור 3. למרות שכתוב בפירוש על הפלאפון שאין להפעיל אותו עם סים שאינו סים "חכם" של דור 3 הוא פועל עם סים ישן ואפשר לבצע אותי שיחות והכל. אז מה בעצם ההבדל ? לא יהיה ניתן לעשות שיחות וידיו ושאר ירקות של דור 3 בלבד ?

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  14. יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

מה ההבדלים בין הSHUFFLE דור שני לדור שלישי?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by assaf181,

שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. ה-Nokia N1, מתחרה האייפד מיני שהחל את דרכו במזרח הרחוק, זמין עתה גם באנגליה. לרוץ ולקנות? לא בטוח לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טאבלט-האנדרואיד-של-נוקיה-מגיע-לאירופה/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה המספר שאני צריך להתקשר אליו כדי לשמוע מה היתרה בחשבון הBig talk שלי? (ORANGE) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by Cyanide,

אני לא מרוצה מהX6 בכלל, מרגיש לי כמו סתם פלאפון יוצא שחוץ משיחות ושימוש מועט במצלמה אני לא עושה איתו כלום. אני מעוניין בפלאפון עם מבחר רב של אפליקציות שיעביר טוב את הזמן, פחות חשוב לי פונקציות טלפוניות אלא שיהיה מכשיר שיהיה אפשר לראות סרטים, הרבה זיכרון, מסך טוב אבל לא גדול מידי 3.5-3.7", מצלמה סבירה, שיהיה נוח לגלוש ושוב אפליקציות נראה לי זה הכי חשוב ושיהיה אפשר להתקשר לא צריך כל מיני פונקציות מיוחדות מעבר לזה. חשוב לי שלא יהיה גדול מידי גודל כמו של נקסוס או אייפון זה סביר, HD2 או גלקסי S זה גדול מידי. לגבי תקציב, ראיתי שהמכירים נעים סביב 2000 ל3500 אז סכום כזה זה בסדר. חשבתי על אייפון כי יש לי טאצ' דור ראשון ואני מאד מרוצה מהמגוון של האפליקציות אבל אני פתוח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן וסהלן יא סחבים, אני מעוניין לשדרג את מכשיר הסלולר שלי ברשותי למשהו חדשני יותר. לצערי, יש לי את המכשיר הנוכחי, Nokia 6070, כחצי שנה לערך, ולכן אינני זכאי למבצע המהמם של סלקום(הרשת שבה אני נמצא) בו אני זכאי לשדרג לכל מכשיר דור 3, בעלות של 20 ש"ח לחודש בלבד(על האינטרנט הסלולארי יעני). מה כן, ברשת דינמיקה (משווק מורשה של סלקום) הציעו לי את אותו מבצע, עם הגבלה על מספר המכשירים ביניהם אני יכול לבחור... אינני מצליח לעשות את הבחירה לצערי המכשירים הם: Motorola K3 Nokia E65 Sony Ericsson K610i LG KU 580(לא מוצא אתר "רשמי", כנראה שהוא Discontinued, מה שמעלה אצלי את החשד שהוא לא משהו) אני פשוט לא מצליח להחלטי ביניהם.. המוטורולה נראה חמוד, אבל האתר די זוועתי ולא כ"כ אפש…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by xytkhi,

היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Pilp3l,

אהלן חברים, אני מחפש מגן טוב לSony Xperia Z5. משהו שיראה טוב וגם יגן על הפלאפון בצורה טובה. חיפשתי בebay אבל לא מצאתי משהו ששווה את ליבי ובמחיר שפוי (: אשמח אם יש פה למישהו המלצה כלשהי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by DAVIDKI19,

דרישות! המכשיר צריך להריץ SKYPE מצלמה טובה! עם אוטופוקוס WIFI תקציב שלי הוא עד 350$ אני קונה בחו"ל המחירים פה(אוקראינה) 230-5530דולר X-6 נוקיה 310 דולר חשבתי ללכת על אחר המכשירים האלה.... מוזיקה בכלל לא מעניית אותי.... הX-6 שוווה את ההשקעה או ש5530 יספיק? איך הסמסונג הזה Samsung Jet S8000 Rose Black או SE SonyEricsson U10 Aino blac 320 דולר -390 דולר U5i Vivaz Cosmic Black הסוני ה2 יוצא קצת מהתקציב אבל זה הגבול אם ממש שווה תודה...........

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by PriorTak,

הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.