גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה על הברכות שכנראה יבואו. בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1. ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקניית אייפון 4 32 גיגה על איזו חנות אתם ממליצים ? באמת זה לא בקטע של פירסום בשביל לעזור לבן אדם עם החלטות קשות.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://market.android.com/ גוגל ממשיכה לבצע שינויים במארקט. נראה שגם קיימת האפשרות לעשות web install כמו שהיה אפשר מתישהו עם app brain.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי אייפון 3GS שהתקלקל במסגרת האחריות.והוחלף למחודש! לאחר שבועיים של שימוש שוב התקלקל .הלכתי למרכז שירות 6 פעמים ולא עזר.התקשרתי ואמרו שהם בודקים החלפת מכשיר לחדש.במשך חודש שלם לא חזרו אליי.והתקשרתי לשירות כל יום והם אמרו שיחזרו אך לא חזרו.היום חזרה אליי נציגה של סלקום ואמרה לי שוב אין לנו מכשרים במלאי. אני אמרתי לה אז תנו לי משהו אחר לא איכפת לי גם סמסונג גלגסי וגם זה אין היא אמרה.לאחר בדיקה באתר של סלקום מתברר שיש מלאי.אבל לא לי רק ללקוחת חדשים.אני אמרתי זהו תשלחי טופס ניתוק אמרה לי אני לא שולחת תחכה נבדוק לך ונחזור אלייך כרגיל מה שאני רוצה לומר לכם אני כבר חודש וחצי מטורטר מהם.אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 41 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חקרתי ומצאתי שדרך אמאזון יעלה לי הכי זול. אבל מישהו יודע איך עניין האחריות עובד? אני מקבל אחריות בינלאומית? לאן אני הולך אם צריך לתקן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפל (Appel) יוצאת בעוד צעד אפל (afel) ושנוי במחלוקת. לנו, הצרכנים כנראה שלא יוטב. האקט ישפיע בעיקר עלמכירת מדיה- סרטים, ספרים דיגיטליים, מוזיקה וכו' ובין היתר יושפעו ישירות סוני ואמאזון. למי שאין כוח לקרוא: אפל אוסרת על מפתחי אפליקציות למכור תוכן באפליקציות שלהם, מחוץ ל-AppStore. כך לדוגמה סוני לא תוכל למכור שירים ישירות דרך האפליקצייה שלה אלא תצטרך למכור אותו דרך אפל. אפל מרוויחה 30% על כל מכירה ובדרך מחסלת מתחרות- Win-Win. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1787601
-
- 41 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כולם פה מכשירים מיושנים ולא חדישים מדי אבל אני מחפש משהו בטווח מחירים בין 200-500 שח בערך (עם אפשרות לחריגה קלה) , השאלה אם בטווח מחירים הזה לא עדיף כבר יד 2 ואולי למצוא משהו יותר נורמלי..., הייתם קונים יד 2 מכשיר סלולרי? קיצר זו הרשימה... Nokia 2220 ב399 שח בבאג מחשבים Motorola WX288 ב269 שח בבאג מחשבים Motorola WX290 ב369 שח בבאג מחשבים נוקיה 2680S ב539.99 שח בהום סנטר Motorola EM325 ב598.99 שח בהום סנטר נוקיה 1208 ב250 שח בהום סנטר Sony Ericsson, W300 ב398.99 שח באופיס דיפו Nokia, 2323 ב449 שח באופיס דיפו Sony Ericsson, W205 ב599 שח באופיס דיפו Nokia, 2700 ב599 שח באופיס דיפו האם המכשירים האלה בכלל שווים את המחיר הזה? כמו כן מצאתי ביד 2 נוקיה N95 או 5800 בסביבות 500-60…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מכשיר חדש , כרגע ההתלבטות בין DESIRE ,DESIRE HD ,SGS ואם ירד המחיר בצורה דראסטית אש NEXUS S . על מה הייתם ממליצים האם עדיין כדאי לקחת את הדזייר או שכבר עבר זמנו ? או שעדיף להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה SGS ? והאם יש יתרון כלשהו לHD על פני SGS ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
"מערכת ההפעלה מבית גוגל עברה לראשונה בפופולריות שלה את סימביאן, מה שהופך אותה למובילה בעולם" [מדובר כמובן על סמארטפונים]. "מהפך בעולם מערכות ההפעלה הסלולריות. ברבעון האחרון של 2010 עברה לראשונה מערכת ההפעלה אנדרואיד מבית גוגל את נתח השוק של מערכת ההפעלה סימביאן בה משתמשת נוקיה. 32.9 מיליון מכשירים עם אנדרואיד נמכרו ברבעון הרביעי של 2010, מה שהופך את אנדרואיד למערכת ההפעלה הפופולרית ביותר בשוק הסלולר כיום – מעמד אותו חוזים האנליסטים מזה זמן. כבר לפני מספר שבועות העריכה חברת המחקר Canalys, שמפרסמת נתונים אלו היום, כי אנדרואיד תמשיך לצמוח בקצב מהיר יותר ממתחרותיה ב-2011, זאת למרות הגעתו של מכשיר האייפון לרשת ורייזון האמריקאית וניסיונותיה של נוקיה להשיק מכשירי מגע חדישים ומשו…
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490043.0 כיצד אפשר באנדרואיד/IOS4 לעבוד רק ב-2G בזמן שיחות ולעבור ל-3G אך ורק אם אין קליטה ב-2G (לא קורה) ואין WIFI במקרה שגולשים? רצוי מאוד משהו אוטומטי או בלחיצת אצבע אחת אם אפשר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מכיר את הטיעונים ש"SAR זה שטויות ממילא" ו"תקנה אוזניה וזהו" אז אלא אם יש לכם משהו מוחשי ומבוסס לחדש בעניין, אפשר להמנע מלדון בזה שוב... למי שמדבר הרבה ה-SAR לא שטויות לדעתי ומסיבות כאלה ואחרות אוזניה זה לא מעשי במיוחד. למיטב ידיעתי הסמארטפון עם ה-SAR הנמוך ביותר הוא ה-Samaung GALAXY S עם SAR בסביבות של 0.3W/Kg HEAD- תלוי את מי שואלים: תקן אירופי: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php תקן אמריקאי/קנדי: http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs זה בפער אדיר משאר מובילי השוק כמו איפון4, נקסוס, דזייר, DEFY ואחרים שרובם בסביבות ה-1.12-1.4 ומעבר לכך. 1. מישהו מכיר טבלת דירוג של סמארטפונים לפי SAR (בשני התקנים)? 2. יש דגם אחר מלבד ה…
-
- 16 תגובות
- 8k צפיות
-
-