גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו בקנדה ומצאתי IPHONE לא דור 3 ב-600$ שווה לקנות את זה? או שלחכות שהדור השלישי יצא בלי התחייבות כך שאוכל לקנות אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גאוני או קריפי? אפליקצית שעון מעורר תבקש מאנשים זרים שאתם לא מכירים להעיר אתכם בבוקר. שעון מעורר… אולי האפליקציה הכי שנואה בטלפון שלכם. מה אם נספר לכם שיש לכם אפשרות להפוך את האפליקציה השנואה הזאת לאופצית הכרויות מעניינת שתגרום לכם להכניס את הדייט הפוטנציאלי שלכם ישירות למיטה? הכירו את WAKIE. איך זה עובד? בקלות: לאחר הפעלת האפליקציה מגדירים את מספר טלפון שלכם ואת שעת ההשכמה, והולכים לישון. למחרת בבוקר תקבלו שיחת טלפון מפתיעה מאחד מהמשתמשים האחרים באפליקציה, שהגדירו את עצמם כזמינים להשכמה. שיחה אמיתית, לא מוקלטת, של אדם בשר ודם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלשום הלכתי עם האוזניות למכון ללא המכשיר והשארתי את האוזניות בתוך כיס המכנסיים שלי... יום למחרת בבוקר אמא שמה את המכנסיים בכביסה ואני שכחתי מהאוזניות ולכן המכנסיים התכבסו ביחד עם האוזניות.. כלמקרה, הוצאתי את האוזניות רטובות לגמרי וישבתי אותם כמה זמן עם פן.. לאחר מכן הפעלתי אותן ובאוזניה אחת עדיין שמעו ממש חלש(בשניה שמעו בסדר) אז נשפתי לתוך האוזניות עם הפה ואז שמעו נורמאלי בשניהם(לא כמו מקודם) אז חיברתי אותם למחשב אתמול בלילה ונתתי לPLAYLIST שלי לרוץ איתן כל הלילה.. מין BURN IN רק בלי מטרה מסויימת.. בבוקר שקמתי האוזניות היו פשוט אני לא יודע מה קרה אבל איכות השמע שלהם וגם העוצמה נהיו כאילו יותר חזקים מאי פעם ושומעים בהם פשוט מדהים! אני לא יודע מה איתכם אבל הם יצאו מהסיפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה רציתי לדעת בבקשה אם, תוכנת SKYPE וOOVOO הינם חינמיות ומאובטחות? זתומרת אם אני מתקשר מסקייפ לסקייפ באנדרואיד זה חינם ללא הגבלה? או מאובו.. ורציתי לדעת גם אם זה מאובטח ,נגיד שיחת וידאו מישהו יכול לעלות על זה או משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/golden-shellback-weatherproof-coating-now-on-sale/ זה מדהים, הם לוקחים מכשיר (ipod/ black berry/מחשבים ניידים) והופכים אותם לחסיני מים לחלוטין!! זה אפילו לא עולה מליונים...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח. אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח. וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו. קישור לסקירה של המכשיר:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי בחנות פרטית מכשיר סלולר חדש LG, נפח אחסון ברוטו 4 GB. הזיכרון הזמין הוא 1.5GB. בפורום אחר נאמר לי שמערכת ההפעלה צורכת כ 1.5GB , ולכן אם נשאר לי פחות מ 2.5 ( כאמור יש 1.5 זמין) יתכן וזה סימן לטלפון משופץ ולא חדש. כמו כן , כשפותחים אותו יש על המסך לוגו של חברת הסלולאר האיטלקית TIM. האם אלה אינדיקציות שמה שנמכר לי הוא טלפון מחודש ולא חדש ? הטלפון הגיע באריזה של LG , נראה בהחלט חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצועה חכמה עם סטופר ? יש חיה כזאת? סה"כ אני מאוד אוהב את הקונספט של רצועה וזה מצוין לי לאימונים אבל הייתי רוצה למצוא משהו שיכיל גם סטופר בשביל המנוחה בין סטים בחד"כ. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו שקנו את הנגן שלהם בארץ, רובכם קיבלתם אותו בגירסא אירופאית (ללא רדיו), רוצים להוסיף רדיו? אין בעיה, רק צריך לעדכן firmware. נבדק ועובד על 2 מכשירים, m230 שלי ו m240 של חבר. 1) שנו את מצב ה USB ל MSC. (כנסו לתפריט, אח"כ ל Settings, אז ל USB ותבחרו ב MSC) 2) חברו את הנגן אל המחשב. 3) פתחו את הקובץ SYS_CONF.DNC בפנקס רשימות (Notepad), ושנו את גירסאת ה firmware בהתחלה ל 2.0.0A. 4) הורידו את תוכנת העידכון: http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe 5) תעדכנו, תוציאו מהמחשב, תכבו ותדליקו - ויש לכם רדיו! הגירסא הזאת לא הכי עדכנית, אז אפשר לעדכן לגירסא המעודכן של ה firmware האמריקאי: http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376 (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנוקיה 6131 שלי מסנן שיחות באופן סלקטיבי, והגעתי למסקנה שהבעיה במכשיר ולא בסים, לכן אני מחפש לקנות מכשיר פשוט אמין וזול ואשמח לייעוץ... השימושים היחידים שלי הם שיחות וSMS, לא צריך מצלמה ולא MP3 כו' הדרישות (לפי סדר חשיבות) -אמינות -זול -BLUETOUTH -עיצוב (דק ככול הניתן) אשמח להמלצות...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממתגת את מוצר הדגל העתידי שלה בתור "יותר מסמארטפון", ואחת מהסיבות לכך תהיה יכולת להפעיל מעטפת דמוית מחשב נייד שעונה לשם Mirabook לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אני כרגע לכוד בחברת סלקום לפרק זמן של יותר משנה [אלא אם אני משלם 1400 שח קנס יציאה]. יש לי מכשיר דור 2 פשוט שהתיישן ואני רוצה להחליפו. במכשיר החדש שאני יקנה באחת החנויות אני יוודא שתהיה לו תמיכה גם בדור 3 תדר 850Mhz. ככה אני יוכל לעבור איתו [שההתחיבות לסלקום תפוג] לכל חברה סלולארית בארץ. אני מעונין במכשיר שישמש בעיקר לשיחות, לא רוצה חבילת גלישה וגם לא לשלם על חבילת גלישה, בחיפוש ברשת עלה NOKIA C2-01 בדגם שתומך בתדר דור 3 850Mhz, אבל כל מכשיר אחר עם ספיקר עוצמתי שתומך בתדר הזה יתקבל בברכה. השאלה שלי היא [ותסלחו לי אם זאת שאלת קיטבק, אני לא מבין בזה], אם אני משתמש במכשיר דור 3 לשיחות טלפון בלבד, האם אני מקבל חיובים על גלישה? אני מתכוון כאן לכל רשת שהיא: סלקום, פלא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתלבט בקניה מכשיר טאבלט. https://www.hist.org.il/business.aspx?catnumber=19940 business.aspx?catnumber=19940 הדגם MG952LL/A business.aspx?catnumber=1 המכשיר הינו מחודש -שנה אחריות מחיר 1240 משלוח חינםhttp://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=6020&siteurl=http%3a%2f%2fwww.mtmobile28.co.il%2fitems%2f1566721&modelid=930202&prodId=152472652&platform=2 מה ההבדל בין יבואן רשמי לבין מקביל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצע לי הנגן הבא: bross , דגם ma2181gb פיצ'רים עיקריים מאתר החברה: - מסך ענק "2 - נפח 1GB. - אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס זיכרון SD 2 חיבורי אוזניות. - רמקול פנימי. - עברית מלאה. - אפשרות לקריוקי. - מציג שמות שירים. מה ששמתי לב בחנות : - סוללה פנימית. - עברית הפוכה - וידאו בפורמט AMV . מה זה ? - המסך באמת גדול מאד , אבל לא איכותי. - ללא אזניות ניתן לשמוע כמו בטרנזיסטור . - איכות שמע עם אזניות ממש גבוהה. כל הסיפור הזה ב-369 ש"ח. בחנות אמרו שניתן לקבל בנוסף כרטיס SD של 1GB בתוספת 49 ש"ח. מה אתם אומרים ? מה זה הנגן הזה :s05:? מישהו מכיר ? על פי הפיצ'רים נשמע כמו עסקה סבירה פלוס. עפ"י השם ? וואלה , לא יודע . ??? עוצו עיצה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=GT-I9000RWYORG&srchword=GT-I9000%2fRW8 העלו USER MANUAL לגירסה החדשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-