עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הדור הראשון של מוטורולה תחת לנובו מציע קונספטים מעניינים מאוד, שגם מבהירים לנו שמודולריות היא הטרנד החם החדש של השוק שיתוף הפעולה בין לנובו למוטורולה החל רשמית עם הצגתם של שלושת דגמי ה-Moto G החדשים בחודש שעבר, אך נראה שהעידן החדש והמעניין הזה החל באופן מעשי רק עכשיו – כשהצמד חשף את מכשירי ה-Moto Z וה-Moto Z Force, שהם צמד סמארטפונים עם חומרה מתקדמת מאוד ומודולריות שמהווה תחרות ישירה לזו של ה-LG G5. ה-Moto Z הסטנדרטי הוא הישג הנדסי מסחרר,עם מעטפת מתכתית בעובי של 5.2 מילימטרים בלבד (לא כולל בליטה משמעותית עבור המצלמה האחורית) שמאכלס מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD עם חיפוי Gorilla Glass 4, שבב Snapdragon 820 (יהיה מעניין מאוד לראות כיצד מכשיר דק …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by s_b54,

קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by The Red Panda,

מישהו יודע האם ומתי גלקסי a80 מגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AvalonX,

http://space-balloon.net/live/?utm_source=twitter&utm_medium=timeline&utm_campaign=tw_live

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by levelone,

שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by The Dom,

NOKIA 6280, NOKIA 6288?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yonm13,

שלחו לי הודעה פרטית עם מייל (או פה באשכול), הראשונים יקבלו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי OP3T ואני מרוצה ממנו האמת והוא מאוד מהיר. הקטע שאני עכשיו יכול לקבל S9 ללא עלות... זה שווה את ההחלפה? יש מצב שהוואן פלוס אפילו יהיה מהיר יותר? מה גם שאולי הסוללה בוואן תהיה טובה יותר והטעינה תהיה מהירה יותר? או שלחילופין עדיף לי למכור את ה-S9 החדש ולהוסיף לא הרבה בשביל דגם הפלוס / OP6 ?

12. Started by gtx980sli,

יש ברשותי 5 סוללות של פלאפונים . כולם 3.7 v יש למשהו רעיון יצירתי כיצד להשתמש בהם? ( ליצור סוללה למכונית על שלט או משהו בסגנון ) ואם למשהו יש רעיון הוא יכול להדריך אותי כיצד לבצעו? או שאפשר ליצור מהם מטען נייד לסמארטפון שלי? למשהו יש רעיון איך ליצור את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by simla101,

מממ אוקי..הגיע הזמן לשדרג ת'נוקיה העתיק שלי... הקטע שיש לאבא שלי איזושהי קומבינה משונה שבה הוא משיג איזה טלפון שהוא רוצה מסלקום (אולי למעט הבלאקברי אבל אולי אפילו אותו) עכשיו...מכיוון שלא ידוע לי שסלקום הולכת לשווק את הK800I...אז אני לא יודע כ"כ מה לבחור מצד אחד הבנתי שה-N73 הוא אחלה...אבל עם כל'מני באגים מעצבנים בשימוש יומיומי... מצד שני אין אף טלפון "הייאנד" אחר (אולי ה-W800I אבל אני לא מתלהב ממנו בעיקר מפני שהפיצ'ר הראשי שלו שזה ה-MP3 לא רלוונטי כי יש לי H340) בכל אופן...מה שאני מחפש בפלאפון זה נוחות בשימוש יומיומי (יענו לא ממשק מוטורולה נוראי) ובעיקר מצלמה... יהיה נחמד צלילי MP3 אבל זה באמת סתם בונוס נחמד...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Nahum2,

אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, היום היתי אצל סלקום ועברתי לקו רגיל, כולל מבצע של SMS מוזל ב 10 ש"ח לחודש.. היתי לפני במסלול קו טוקמן כיוון שחיכיתי לחזור לצבא ולעשות מסלול חייל שזול בהרבה יותר (לא יצא לפועל אבל לא משנה). בכל מקרה, מאז שהתחברתי לקו הרגיל, מופיע לי גם כן הסימן H למעלה מצד ימין ליד האייקון של הסוללה, לפני זה כשהיתי עדיין מחובר כטוקמן, הופיעה האות G ולא H, האם יש קשר? להתקשר ניתן חופשי, אך SMS לא. מתקבלת ההודעה שלא ניתן לשלוח SMS TEXT. כשדיברתי עם הנציגה של סלקום בחנות שלהם, היא אמרה לי שכ 20 דק' מרגע ההתחברות הכל יתעדכן ויהיה בסדר, אמנם השיחות חזרו אך ההודעות SMS לא. הודעות אימייל לא ניסיתי כיוון שלא יצא לי להשתמש עדיין, אבל לא נראה לי שזה קשור? אגב, מדוע כשאני מתחבר ל WI…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by p1nHas,

לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by omerbr,

אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by liran2003,

נתקלתי בפורום אחר במקרה של בחור שקנה לכאורה גלקסי S4 דרך יד 2, ובדיעבד גילה שמדובר בחיקוי סיני זול עם חומרה חלשה. הצורה החיצונית ומערכת ההפעלה נראות ממש כמו המקור. הדברים שכן ניתן להבחין בהם - מצלמה גרועה ורוזולציה נמוכה יותר מהמקור. כמו כן חשוב לבדוק שמספר הIMEI שמתחת לסוללה תואם למספר בתוכנה (#06#*). את הביצועים ניתן לבדוק ולהשוות דרך אפליקצית בנצ'מרק כמו auntutu.

20. Started by card,

שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card

21. האיש שהיה אחראי יותר מכל על לידתה של מערכת ההפעלה הניידת הפופולרית ביותר מכין לנו מכשיר חכם עם מסך שמגיע ממש עד הקצה לכתבה

22. Started by oz25,

מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by .nimiking.,

יש לי sandisk sansa e260 כבר חודש וחצי בערך והוא עובד בסדר שלשום הורדתי עדכונים ועברית לנגן מהאתר של sandisk. אחרי זה הנגן התחיל לעבוד ממש לאט מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מהר יותר? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by card,

שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם הטלפון כולל את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.