גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, בימים האחרונים סקרתי את הDoogee X5 Pro שקניתי כטלפון גיבוי. בזמן הסקירה שמתי לב לאפליקציות שמקבלות הרשאות יתר (וזה לא רק במכשיר הזה). כתבתי את כל המידע בבלוג כאן: http://dannysolutions.tech/doogee-x5-pro-%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%AA-285-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/ אני חושב שגם אם הDoogee עצמו לא כ"כ מעניין אתכם - כדאי לכם לקרוא את הקטע בקטגוריית "מע' הפעלה, חווית משתמש ואזהרת ריגול" שנוגע לשלל מכשירים סיניים מבוססי Mediatek. אשמח לתגובות והערות, המשך סוף שבוע מעולה! - דני
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. חבר טוב שלי חוגג עוד מאט יומהולדת ולאחר הרבה מחשבות הגעתי לרעיון הנ"ל כמתנה צנועה. היה לו בעבר נגד IPOD שיצא מכלל שימוש. יש משהו ששווה השקעה בטווח המחירים הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לשדרג אייפון 4s מ-ios5.1.1 לios8 (הגרסה החדשה ביותר) ? המכשיר הינו פרוץ, ישנה גרסה ספציפית של ios8 מומלצת ? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שחררתי השבוע משחק באבלס כיפי וממכר: https://play.google.com/store/apps/details?id=bubbles.android אשמח לפידבק - תגובות, באגים, ובבקשה תכתבו review של 5 כוכבים אם אתם נהנים !! זה יעזור מאוד. תמונה מהמשחק:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה. ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק. אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח. השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך.... כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'. עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עלתה בראשי שאלה. למה אין פה אף אחד שמזכיר את HTC ? הרי יש להם הרבה מכשירים שכנראה הולכים להצליח, כמו HTC HERO ואני אישית חושב על ברצינות. מה דעתכם על החברה? ועל המוצרים שלהם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לחברה שלי נגן במתנה. הכיוון הוא נגד מבוסס זיכרון בסדר גודל של 1GB. יש יתרון לחנויות בקניון- מכיוון שאז אפשר לבקש פתקי החלפה וכו'. בכל מקרה, שמתי לב ל Sansa C140. אמנם לא מאוד משובח, אבל יעשה את העבודה. הבעיה- המכר ב 400 שקל באופיס דיפו בעוד שבחנויות רגילות עולה כ 300. בכל מקרה, אם אני אקנה אותו אני אקנה אותו ב 300. חבל לבזבז 100 שקל. בבאג יש את ה MPIO FY 600 ב 350 שקל. מי מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש(ויום) את הנגן הנ"ל הוא היה מעולה עד עכשיו כשהסרתי אותו מהמחשב דרך safely remove hardware הוא הסיר אותו הבעיה היא שהוא תקוע על refresh database חצי שעה ואין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעיה?! האם האחריות תקפה למקרה כזה? ואם לא אז מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות IPOD NANO 8G. בארץ זה עולה כ-1200 שקל ובארה"ב/קנדה עולה כ-800 שקל. אני מתכוון לנסוע במאי/יוני. IPOD TOUCH 16GB עולה בארץ 2500 ובארה"ב כ-1500. האם כדאי לקנות בארץ בגלל האחריות או לקנות בחו"ל שם יותר זול?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו בקנדה ומצאתי IPHONE לא דור 3 ב-600$ שווה לקנות את זה? או שלחכות שהדור השלישי יצא בלי התחייבות כך שאוכל לקנות אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערך הצילום המחומש (או משושה, אם תרצו) הראשון בעולם הסמארטפונים מבטיח לספק איכות שאינה מהעולם הזה - ואולי גם בסיס טכנולוגי שבקרוב יהיה הבסיס לכל המכשירים המובילים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-