גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש במחשב בתור אוזניית bluetooth? המכשיר מחובר למחשב, ואני מעוניין להשתמש באוזניות והמיקרופון של המחשב. זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מטאיוואן מצליחה להקדים את המתחרה האמריקאית הגדולה שלה בעיתוי ההכרזה - ונראה כי הפעם היא עשויה להקדים אותה גם בכל היבטי הביצועים בתור תוספתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי LG G2 כמה חודשים והייתי מרוצה עד הגג. הבטריה החזיקה לי יותר מיומיים והייתי שמח ומאושר. לפני כמה ימים, לפתע פתאום, הבטריה החלה ליפול כמו זבובים. כל כמה דקות יורד אחוז. ניסיתי את כל הטריקים - לכבות ולהדליק, לסגור אפליקציות, תוכנות של בטריה, למחוק את הCACHE, לסגור אפליקציות דרך ההגדרות ועוד - ללא הועיל. בתוכנה של הבטריה הוא כותב שמערכת אנדרואיד לוקחת מעל 30% ואין לי מושג על מה. אני משתמש בLG רק לצורכי עבודה - סמסים, ווטסאפ, קצת סרטונים וזהו. שום אפליקציות מיותרות, כלום. אני לא יודע מה לעשות - איך אני מחזיר את הLG להיות כפי שהייתה. כרגע הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק, ואין לי מושג למה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג בגבולות הטעם הטוב). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את ה UMPC הזה בקרוב השאלה בכותרת כי הוא ישמש גם לצפייה בוידאו ובכלל כנגן לכל דבר... ההתלבטות שלי היא האם לקנות אותו ולהשתמש בו גם כנגן וגם כמחשב או לקנות A3 שיהייה רק נגן ויציג וידאו במסך יותר קטן... עזרה דחוף בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לחבר לקנות אייפון מבנאדם שהוא לא מכיר,הוא אמר שהאייפון ריק ואין בו כלום שיכולים להעיד שהיה בשימוש או משהו. אשמח לשיטות לבדוק אם האייפון אכן גנוב או שהוא תקין ואפשר לקנות ללא בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Vibe Shot Z של לנובו, שמתיימר לספק חוויית ואיכות צילום ראויה במחיר הגיוני, ניתן להזמנה מוקדמת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-שמרגיש-כמו-מצלמה-זמין-לרכיש/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה שמועות לגבי כל מיני דגמים שונים חדשים של HTC , החלטתי לפתוח נושא אחד ולרכז פה את כולם 1. HTC VISION - מצלמה 8 מ"פ ,מעבד דו-ליבתי בתדר 800mhz ,מסך 4.3" ,ואנדרויד 3.0 Gingerbread . למעשה ,זהו המכשיר הראשון הצפוי להגיע עם אנדרויד 3. 2. HTC Olympian / HTC Scorpion - מעבד 1.5Ghz Qualcomm QSD8672 בטכנולוגיית 45nm, אנדרויד 2.2 , מסך WSXGA (1440 x 900) מצלמת 12 מ"פ . צפוי לתמוך ב1080p פלייבק (מן הסתם, עם מעבד שכזה..) *יש גם שמועות שזהו למעשה נטבוק . 3. HTC HD3 - רובכם כבר כנראה שמעו עליו , הדבר הזה יכיל בתוכו מעבד 1.5GHZ , גיגה אחד של RAM , מסך 4.5 אינצ’ AMOLED 1280×800 , מצלמת 8 מ"פ תומך צילום באיכות HD , ווינדוס מובייל 7 , סוללה 1800mah המכשיר צפוי להגיע בא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר ףתחתי דיון בנוגע מציד רטט אבל אני מבין שאין היענות כי לא נפוץ בשוק מוצר אז שעון חכם. חשוב שאקבל ויברציה בזמן התראה בווטזאפ וכו'. זה סטנדרט לכולם ? כי אני יודע שבסוני אין את זה :/.. בכל אופן עניין הכי מהותי בשיבלי זה הדיבורית בלוטוס ברכב איך דואגים שהשעון לא יגנוב בלעדיות על חיבור הבלוטוס שלי בטלפון כך שהרכב בכל זאת יתחבר אוטומטי ? זה באמת על חשבון ? יש ףתרון.? זה תלוי דגם ?? אני לא כל-כך יודע באיזה מישור להתחיל לחפש את עצמי בתחום. הבנתי שגרמין ז הדיבור. מה יקרה עם הבעיות שלי מול שעון כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה, כיצד לבצע עדכון קושחה (Firmware) לטלפון סלולרי מסוג Samsung Sgh-M310?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.... אני מתכוון לרכוש את גלקסי S2 באחת החנויות שלעיל... למישהו יש ניסיון ישיר או עקיף עם החנויות? אני מחפש בעדיפות ראשונה חנות אמינה עם אחריות טובה... מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים הפרש בשביל לקבל שירות אמין... תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר במכשיר שהגלישה תעשה דרך ה WIFI בלבד ולא דרך הרשת הסלולרית - ואם כן, כיצד ? כמו כן, אשמח לדעת איך מגדירים שירים ב"ריבוע המוסיקה" תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין S5 מ ebay יש המון דגמים... SM-G900X כאשר במקום X מופיעות האותיות H\I\J ועוד... מה ההבדל בין הדגמים השונים? ושאלה נוספת - מישהו יודע מהו אחוז המיסוי על מכשירים סלולרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש סמארטפון שמבוסס על מערכת זאת מפני שאני לא יכול לסבול יותר את אנדרואיד וגם לא את ios . האם ב wp 8.1 ,ניתן להגביל באופן פרטני את ההרשאות של כל אפליקציה שאני מתקין ? האם ניתן לבטל בתוך מערכת ההפעלה התקנים שונים שיכולים לשמש למעקב זדוני נגד המשתמש , כמו המיקרופון והמצלמה המובנים ? האם ניתן לחסום בפני האפליקציות את הגישה לכרטיס הזיכרון החיצוני , לתמונות ולתיקיות מסויימות ? האם ניתן במערכת הפעלה זאת להריץ אפליקציות באופן וירטואלי לחלוטין כמו sandbox או כמו vmware / virtual pc , וכך לנטרל לחלוטין את הגישה הישירה שלהם לחומרה של הסמארטפון ? האם ניתן לחבר עכבר ולהשתמש בו באופן מלא , קרי קליק ימני וקליק שמאלי ? (בדקתי באנדרואיד ועכבר חוטי אומנם עובד , אולם רק הקליק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיעבוד עם Bluetooth סוללה טובה קליטה מהירה תאימות ל LINUX+MAC+PC+Symbian אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נגן MP4 עד 2000 רצוי פחות שיהיה לו מסך גדול נפח גדול וסוללה סבירה + שוב רצויי פחות מ 2000 כי בתוכנית CX300 ויהיה לי בעיה לבזבז יותר....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה ל2 פלאפון חובה שיהיה תמיכה בWIFI אחד בסביבות ה1200 שקל ואחד עד 2000 ועדיף שיהיה מצלמה, לא צריך משהו טוב במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-