גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להחליף את הפלאפון שלי אני מחפש פלאפון עד 1500 שקל פלאפון אמין בעל אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס מצלמה סבירה מסך גדול יחסית אפשרות לשמיעת מוזיקה באוזניות כמובן שיתמוך ברשת סלקום אין העדפה לחברה מסויימת יש למישהו הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא שיאומי ולא סמסונג - דווקא חברת ZTE היא זו שמצליחה לפרוץ קדימה לפני כולם עם דגם ה-Axon החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94-google-now/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בגלל שאני אשמח להשתדרג לאנדרואיד התחלתי להסתכל על השוק, אני אוהב טלפונים קטנים, כאלו שיושבים בכיס בכיף, עכשיו יש לי סליידר של נוקיה ואני באמת נהנה מחוסר הגודל שלו. אני לא לחוץ לקנות כרגע (אולי תתאפשר הבאה מארה"ב בעתיד) אז אני יכול לחכות לדגמים עתידיים ראיתי מכשירים כמו htc aria לדוג' והwildfire, איך הם ביחס לאחרים הגדולים? (הARIA נשמע מפתה אבל אני רואה שהוא לא מופיע בשום מקום) ואם יש משהו ששווה לחכות כמה חודשים זה גם אפשרי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהגלאקסי הרבה יותר חדש, חזק וכו' וכו'... אבל אייפון זה פשוט יותר, נוח יותר, ושל אפל. הבנתי גם שיש לו הרבה יותר אפליקציות ושלגלאקסי יש בעיות עם הפריצה. מה מומלץ יותר? ואני לא מדבר מבחינה טכנולוגית כי אני משער מה תהיה התשובה. פשוט שאלה של התנסות, אם מישהו ראה/השתמש ויכול לתת חוות דעת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) האם ניתן לרכוש עבורו כרטיס זיכרון זול יותר מאשר Memory Stick Micro™ (M2™)? אולי MEMORY PRO DUO? 2) מהו הפורמט בו ניתן לראות סרטים באיכות הכי טובה בנייד? 3) מהם ההגדרות המקסימליות מבחינת איכות ה - VIDEO והסאאונד שכדאי להגדיר בעת ההמרה של קבצי וידיאו (שמעבר להם אין משמעות)? 4) כשאר הנייד מחובר ב-USB למחשב, הסוללה נטענת. האם זה פוגע בחיי הסוללה כמו כל טעינה אחרת בזמן שהסוללה לא התרוקנה? 5) האם קיימת תוכנה להגברת הסאוונד במכשיר? א. מהי? ב. האם זה בא על חשבון משהו? (למשל, על חשבון חיי הסוללה)? 6) רוצה לקנות Memory Stick Micro™ (M2™) 1GB א. היכן הכי זול בארץ? ב. היכן הכי זול בחו"ל ואמין!!! עם אפשריות שליחה לארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגיה של חברה צעירה בשם Elliptic Labs מגייסת את הספקטרום העל-קולי לשליטה אינטואיטיבית ונוחה יותר במכשירים החכמים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי המון דברים שאין לי זמן להעביר בהקלדות ואני מאבד לפעמים דברים חשובים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שרשור קודם שפתחתי התוודעתי ל ROCKBOX, ועלתה האפשרות שאקנה SANSA FUZE ואתקין עליו ROCKBOX. אשמח למידע בנושאים הבאים (חלק על הנגן וחלק על ה ROCKBOX 1. איך איכות הסאונד של המכשיר ביחס לנגנים של COWON? 2. לא הצלחתי למצוא מידע על משקלו של הנגן. מהו? 3. ראיתי שה ROCKBOX ל FUZE עדיין לא הושלם. במה ארגיש את זה? 4. האם ROCKBOX ל FUZE תומך בעברית? 5. אם הבנתי נכון אין הקלטה ל ROCKBOX. האם הקושחה המקורית ממשיכה להתקיים לצידו? 6. האם ה ROCKBOX תומך בהשמעת OGG? 7. האם הוא ידידותי? 8. האם יש מגבלה לכרטיס הזיכרון שאפשר להתקין על המכשיר? 9. האם יש הבדל בין נגינה מהכרטיס לנגינה מזיכרון המכשיר (זמן הטענה וכו')? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש במחשב בתור אוזניית bluetooth? המכשיר מחובר למחשב, ואני מעוניין להשתמש באוזניות והמיקרופון של המחשב. זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://space-balloon.net/live/?utm_source=twitter&utm_medium=timeline&utm_campaign=tw_live
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי LG G2 כמה חודשים והייתי מרוצה עד הגג. הבטריה החזיקה לי יותר מיומיים והייתי שמח ומאושר. לפני כמה ימים, לפתע פתאום, הבטריה החלה ליפול כמו זבובים. כל כמה דקות יורד אחוז. ניסיתי את כל הטריקים - לכבות ולהדליק, לסגור אפליקציות, תוכנות של בטריה, למחוק את הCACHE, לסגור אפליקציות דרך ההגדרות ועוד - ללא הועיל. בתוכנה של הבטריה הוא כותב שמערכת אנדרואיד לוקחת מעל 30% ואין לי מושג על מה. אני משתמש בLG רק לצורכי עבודה - סמסים, ווטסאפ, קצת סרטונים וזהו. שום אפליקציות מיותרות, כלום. אני לא יודע מה לעשות - איך אני מחזיר את הLG להיות כפי שהייתה. כרגע הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק, ואין לי מושג למה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על LG G3 32GB asus zenfone 2 32GB ONE PLUS ONE 64GB האם יש המלצות נוספות ואחרות ששוות? ואם לא מה הכי מומלץ בין השלושה והאם כדאי להוסיף עוד 500 שקל ולקנות LG G4 ?( האם ההוספה מצדיקה את המחיר) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי לעכשיו רק את ה photo editor אבל הבנתי ככה שלאחר עריכה זה מוריד/חותך ברזולוציה ומעדיף שלא יש עוד אפליקציות יותר איכותיות לעריכת תמונות גם בסגנון האינסטוגרם ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו? יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי? ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)? ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-