גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
http://space-balloon.net/live/?utm_source=twitter&utm_medium=timeline&utm_campaign=tw_live
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן שמימדי הפגיעה מחיסולו של ה-Note 7 רק מתחילים להתגלות, הפאבלט הבא של היצרנית הקוריאנית נמצא בדרכו לחשיפה רשמית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 בעקרון ראיתי עכשיו באתר של ארקוס שיש הרבה דגמי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש בקרוב נגן מוזיקה שיתמוך בכל הקבצים (כולל flac) , והדגש הכי חשוב זה איכות הסאונד - שעליה אני לא מוכן להתפשר , וכמובן שבנוסף לנגן יצטרפו גם אוזניות איכותיות אחרי הרבה חיפושים ברשת ובפורומים התרשמתי בעיקר משני הנגנים הנ"ל , רק שההבדל במכיר בקנייה בארץ הוא פי שתיים (הנגן של קריאייטיב יקר יותר ) , אך מבחינת התשבוחות שקראתי מדובר באחד הנגנים הטובים ביותר שנמצאים בארץ. בהתחשב בשימוש הרב שלי בנגנים , אני שם את המחיר בצד - אך הדילמה היא האם בעצם מדובר בהבדל עד כדי כך משמעותי ? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=948&subcategory=958&product=17810 תודה לכולם ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין עד 800 ש''ח (אפשר עד 1000 אם ממש שווה את זה) לא משתמש כבד מדי בטלפון (לא משחקים ולא אפליקציות כבדות אחרות). שימוש עיקרי לשמוע מוזיקה, ווטסאפ, שיחות (כמובן) וגלישה בדפדפן. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה באוזניות למוזיקה. תודה רבה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש מכשיר סלולרי זול לאמא שלי. דרישות: 1. אנדרואיד... 2. ידידותי למשתמש 3. עמיד וחזק ביחס למחיר 4. כמובן תכונות בסיסיות שיש בכל אנדרואיד - יוטיוב, וכו' - שייפעלו בצורה סבירה. 5. מסך בגודל סטנדרטי עדיף. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GREAT DISCOUNTS ON NEW GADGETS. Apple iPhone X 256GB and Samsung Galaxy S9/9Plus Available. Apple iPhone X (64/256GB) $550 Samsung Galaxy S9 64Gb/S9+ 128Gb $550 Sony Playstation 4 PRO 1TB $230 Dji Phantom 4 Pro Plus $400 EVGA GeForce GTX 1080 Graphics Cards $250 Brand New (Factory Sealed) If you have any questions or concerns, please feel free to contact Us! Thank you Call.Text and Whatsapp : +256704096518 / +1 613-706-5737 Bazarphones@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94-google-now/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש את עזרתכם בקניית פלאפון לאישתי, אם מישהו יכול לתרום כמה שקלים... סתם סתם אני "מצחיק" על הבוקר.. מחפש לקנות לה מכשיר אנדרואיד חדש מחנות סלולר ולא מהחברה חס ושלום. חשבנו על הגלקסי 2 רק שהוא מעט יקר בסביבות 2400 ש"ח בארץ, וגם על ה Atrix שזול יותר אבל אני לא סגור על טיבו, האם יש דגם אחר שהייתם ממליצים עליו עד סביבות 2500 ש"ח ? או האם בכלל שווה לחכות למשהו חדש שיצא בקרוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-