עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. שלום, רציתי להתיעץ לגבי תעריפים למול שימוש בגלישה סלולרית. לאחרונה רכשתי מכשיר סמרטפון באופן פרטי כאשר החבילה הנוכחית שלי היא 30 מגהבייט בעלות של 5 שקל חודשי. השימושים שלי באינטרנט הם לא מרובים (לא מולטימדיה, אלא יותר מיילים וכו', משתדל בעיקר לעבוד ב - WIFI) אולם אני כן הייתי רוצה להשתמש ב - WAZE כ - GPS לדוגמה. התקשרתי לנציגת השירות של החברה הסלולרית והיא נתנה לי את האפשרויות שדרוג הבאות: 100 מגה בייט ב - 29 שקל חודשי. 200 מגה בייט ב - 40 שקל חודשי. 5 ג'יגה בייט ב - 80 שקל חודשי. 20 ג'יגה בייט ב - 116 שקל חודשי. החשבון החודשי שלי עד כה עומד בממוצע על סביבות ה - 70 שקל לחודש. האם לנוכח השימושים שלי (WAZE ואי רצון מחריגה בטעות) יש פה חבילה שכדאית? להשאר עם …

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. http://www.gsmarena.com/htc_announces_evo_3d_with_3d_screen_evo_view_4g_tablet-news-2446.php נראה מכשיר חזק מאד. שיצא בגירסת GSM ועם מחיר שפוי ואני מחליף ת'נקסוס

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. השאלה בכותרת.. אז מה אתם הייתם עושים?

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. אני צריך תוכנה שתגדיר לי שאת כל האפליקציות יותקנו על הכרטיס sd שלי במקום על המכשיר.. יש לי מיילסטון עם 8gb sd אבל אין לי מספיק זיכרן על הפלאפון, יש אפשרות להתקין את כל התוכנות אוטומטית על sd במקום על הפלאפון??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לרכוש SGS ,הגעתי לכאן : http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=580 ויש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין תמיכה בעברית לעברית מלא? 2. האם אני יכול לשדרג גרסא לבד? (לקנות 2.1 בזול ולשדרג ל - 2.2) 3. כמה זיכרון פנימי כדאי? (מה הממוצע שבדרך כלל קונים) 4. האם כדאי גם כרטיס זיכרון? אם כן איזה גודל) 5. האם ה- בלותות' שהם מציעים שווה? 6. האם המחיר לאחר התוספות שווה ? 7. האם אתם מכירים מקום יותר טוב לרכוש בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sere,

disregard

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ben N,

חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי. הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש... אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש? תודה!

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1806132

• 25 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. יש לי כרגע מכשיר N85 שאני ממש לא מרוצה ממנו ומעוניין לשדרג. לבנתיים חשבתי על הסמסונג גלאקסי S, שנראה די טוב מבחינת התכונות, אבל הבנתי שבקרוב מאוד תצא גרסה חדישה יותר- S2. השאלה היא, כמה זמן בערך לפי ההשערות ברשת עד שהמכשיר יצא, וכמה זמן לוקח בממוצע עד שהוא מגיע לארץ? אם מדובר בחודש או שניים, אז מן הסתם שעדיף לחכות, אבל כנראה שמדובר בחצי שנה ומעלה? ההבדל הוא גדול עד כדי כך שעדיף להמתין תקופה ארוכה כזו? כשאני קונה מכשיר הוא לכמה שנים, אבל לא הייתי רוצה לקנות אחד היום, ובעוד חודשיים תהיה גרסה חדישה שלו בשוק :-/. ובאותה הזדמנות, שאלה שבטח מאוסה, אייפון 4 או גלאקסי S? מה היתרונות והסחרונות לכל אחד? סה"כ חשובה לי מאוד איכות המצלמה (כולל ווידאו)+MP3+אפשרות גלישה. נראה ששניהם די …

• 41 תגובות
    • 8.9k צפיות
  12. Started by yakirsh44,

שלום לכולם וערב טוב אני שמעתי שעומד לצאת ipod touch 5 ורציתי לשאול אם זה נכון ואם זה נכון אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האלא 1.מתי הוא יצא? 2.מה יהיו השינויים שלו מהדור הקודם

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by myeran,

היי, אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שנובעת מחוסר בקיאות בהבדלים ויכולות של שפות. קיים תהליך של פיתוח שרוצים להתחיל אותו כבר עכשיו ואני לא בטוח שאני יודע לאיזה כיוון ללכת. הרעיון הוא לפתח אפליקציה סלולרית לעסקים בעלת יכולות מסויימים שתעבוד מול מסדי נתונים. האם אפליקציות של בנקים כמו "ארנק אלקטרוני" כפי שקוראים לו מבוסס על פיתוח של שפה אחת מסויימת או שלכל מכשיר יש את הפיתוח הספציפי שלו. אכן השאלה עדיין לא ממוקדת אבל בהחלט זו השאלה הראשונה תודה למתייחסים

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קיצר, נשבר לי. נמאס לי לחכות, וראיתי שבכל ההכרזות עד עכשיו לא הוצג שום מכשיר שבאמת יהיה מושלם גם מבחינת פיצ'רים וגם מבחינת גודל. לא מבין כמה מסובך זה ליצור מכשיר בגודל של האייפון 4, עם אנדרואיד... נו מילא. בקיצור הגעתי למסקנה שהכי קרוב שאני יכול להגיע אליו זה ה-Desire S, שקצת יותר קטן מהדיזייר הקודם. אומנם הליין החדש של HTC היה דיי מאכזב (אגב זה הדיון היחיד בפורום שהוזכר בו "desire s"..) מבחינת חידושים, אבל בתכלס - גם הדיזייר הקודם לא היה רע בכלל. וכאן הם שיפרו אותו עוד קצת. מבחינת גודל הוא סביר. 115x60 שזה כמו האייפון 4, ועובי 11.6 עם משקל 130 גרם, שזה קצת מבאס אבל אני מניח שצריך להתפשר איפשהו.. יתרונות נוספים שיש לו על מכשירים מתחרים: - LED סטטוס שנדלק בקבלת הודעה/שיחה …

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by טובה100,

שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. האם יש סיכוי להצילו? אם לא, אלו חלקים צריך להחליף ומהי העלות שלהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, יש לי שני מכשירים 1)K800I - רשת אורנג 2)nokia 6210 navigator - רשת פלאפון כל אנשי הקשר נמצאים ב K800i ואני רוצה להעביר אותם לנוקיה נסיתי דרך ה BT אבל הוא מוכן רק שם אחד כל פעם. נייסיתי דרך התוכנה של סוני לשמור את אנשים הקשר אבל לא מצאתי אפשרות לשמור אותם בקובץ אוניברסלי. חשבתי על להעביר את הסים עם השמות ל NOKIA אבל הוא sim locked אני די מיואש, זה מעל 120 אנשים קשר אין לי כוח\ חשק להעביר אחד אחד תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. יש לי מכשיר של QUE NQ501 קניתי את המכשיר עם המפה שבאה עם ה GPS והיא של IGO 8 , MAY 11 2009 היא של ישראל ואירופה המזרחית . אני שואל האם כדאי לעדכן את המפה או שלא כדאי ועדיף לקנות GPS או PDA עם מפה מעודכנת . כמה יעלה לי לעדכן את המפה של ה QUE NQ501 ? וכמה יעלה לי לקנות GPS חדש עם מעבד חזק יותר ועם תוכנה טובה יותר וזיכרון חזק יותר . ואם אתםם ממליצים לי על קניית GPS או PDA תמליצו לי על איזה GPS או PDA .

20. שלום לכולם אני בכל IPHONE 2G ישן ובעל מסך שבור ועם בעיות סנכרון. אני מעונין לקנות מכשיר חדש עקב כך שאני מאוד אוהב את המערכת הפעלה IOS4 ואת המכשיר עצמו. המחירים יקרים לרכישת IPHONE4 אז אני חושב שאלך על הדגם הקודם IPHONE 3GS 32G כי גם אין לי שימוש גדול בסרטים ובמצלמה כך שלא ישנה לי המצלמה ונתוני המסך. פה אני צריך את עזרתם כי מאז שנשבר לי המסך של האיפון אני כבר לא מעודכן לגבי האיפונים בכלל ולכן אני צריך לדעת מספר דברים: 1. כמה שווה IPHONE 3GS 32GB כמה שווה IPHONE 3GS 16GB 2. איזה בדיקות לבצע שהמכשיר לא תקול מבחינת רשת סלולרית, רשת WI-FI, בעיות תצוגה וכל מיני יש מדריך מפורט למצוא שאין בעיות במכשיר ?. 3. אם אני רוכש מכשיר מאדם שכרש בארץ/ בחו"ל זה משנה לי ? { אני מעונין לפרוץ ב…

21. Started by מסבחה,

פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. צריך המלצה לרום ANDROID עבור HD2. ועדיף עם מדריך התקנה מא' עד ת'. מדובר בגרסאת המכשיר של T-MOBILE. זקוק גם למדריך בנושא העדכונים שיש לבצע למכשיר לפני ההתקנה ולהתקנה עצמה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום חברים.... האם באייפון 4 קיימת האפשרות לצלם ולהעלות את התמונה שצולמה ישירות לפייסבוק??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש סלולרי לא גדול, פשוט וטוב שיהיה עמיד וזול ככל האפשר - כל עוד הוא מומלץ לקניה ולא איזה חיקוי זבל. מעדיף סמארטפון עם מסך מגע אבל ממש לא חייב להיות בטופ מבחינת מסך, רזולוציה, ביצועים וכדומה. אם הוא גם עם SAR נמוך וגודל קומפקטי זה בונוס מצויין. בינתיים היחיד שמצאתי הוא ה-XPERIA X10 MINI בפחות מ-1000 ש"ח עם אנדרואיד 2.1 ועברית מצויינת: http://eline.co.il/aecommerce/c208/117562.php אשמח להמלצות - רצוי מאוד על מכשירים פשוטים וזולים יותר אם אפשר. זה מה שמצאתי בזאפ לדוגמה: http://sn.im/27i21i המומלצים שם לפי סדר יורד: XPERIA X10 MINI PRO עם ציון 8.5 ומחיר מינימום של 950 ש"ח: http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini_id4346 נוקיה 5800 http…

• 19 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים