עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ON…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

פלאפון סמסנוג i600 black jack עוד בעיה משומה הוא לא נותן לי לפתוח קבצי SIS... הוא רושם שחסר קובץ

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by K1ko7,

שלום, אני מעוניין להחזיר את הפלאפון שלי למצב הרגיל שלו ללא רוט או ריקברי(יש לי twrp) ואני רוצה לעשות גיבוי השאלה שלי אם הגיבוי LGBackup הוא טוב. כלומר אם הוא לא יחזיר לי פתאום רוט או דברים כאלה ( אני לא מבין בזה כל כך) תודה לעוזרים. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני חושב לקנות סלולרי זול שישמש למילואים\טיולים וכו'. לחלק מהסלולרים הזולים יש שקע אוזניות רגיל, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש באוזניות סטריאו רגילות בתור דיבורית? כלומר, לשמוע את השיחה דרך האוזניות ולדבר דרך המיקרופון של המכשיר עצמו. אם מישהו יכול לענות\לוודא עבורי את העניין אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by huber,

הי חברים. הבנתי ששוחרר רישמית ICS לגלקסי S2. כרגע יש לי מכשיר שנרכש בתאילנד ושעליו הותקן רום של אורנג. עד היום לא יצא לי להתעסק עם רומים חלופיים ושידרוגים אך אני מעוניין לשדרג ל ICS. כמה שאלות: 1. מתוך הנחה שיש רום רישמי של ICS למכשיר, היכן ניתן להורידו ואיך מתקינים אותו? ב KIES לא מצאתי שום אופציה. 2. אם חייב לעשות רוט למכשיר, אשמח להפנייה למדריך מסודר ולהמלצה לרום הכי יציב כרגע ל ICS למכשיר הנ"ל. אין ממש צורך בממשק עיברי.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Domovoi,

מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  7. אני בעליו הגאה של COWON D2 ומרוצה ממנו מאוד, משרת אותי בנאמנות כבר שנתיים... אבל לאחרונה הוא התחיל להראות סימני גסיסה, ולכן אני מעוניין לקנות נגן חדש אבל ללכת על זה בגדול, תרתי משמע, אני רוצה מסך גדול (עדיף שיהיה מגע, כי ככה התרגלתי) ווידאו ומוזיקה שלא נופלים מהD2, אני מאוד רוצה שיהיה בו אינטרנט, ומקום איכסון גדול (מבוסס HDD ולא FLASH). על כל זה אני מוכן להוציא עד 2000ש''ח עדיף כמה שפחות, (חייל אני מקווה שאתם מבינים אותי).

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Netanel o_0,

מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ORBIT,

במדור חדשות באתר ישנה כתבה מתאריך 16.09.2008 על מקרן יד http://hwzone.co.il/news/1221587348/75259/ 'פיליפ' מתגובה מספר שלוש הציג קישור ביוטיוב למקרן יד לייזר בגוף הכתבה (כאן באתר) לא הייתה התייחסות למקרן הנ"ל, בכתבה ביוטיוב (הועלה לפני כשמונה חודשים) נאמר שהמכשיר אמור להיות משווק בעוד כשנה (כלומר, בעוד כארבעה חודשים) ועלותו כ-60 דולר כמכשיר המובנה בטלפון סלולרי, וכפריט בודד כ-200 דולר. האם יש למישהו מידע מעודכן לגבי המכשיר הנ"ל? מתי ישווקו אותו באופן סופי יחד עם מחיר סופי? אני לא מפסיק לפנטז על המקרן הזה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?

14. Started by zahiz007,

צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. תענו בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. טאבלט איכותי מבית טוב או עוד סיני לאוסף? טאבלט ה-Mi Pad 2 בגירסת החלונות זמין לרכישה כעת עוד ועוד יצרניות מתחילות להתעניין בטאבלטים מבוססי חלונות, והמצטרפת הטרייה לעגלת הטרנד הזו היא שיאומי (Xiaomi), עם טאבלט ה-Mi Pad 2 המעניין שלה. גירסת החלונות 10 של הטאבלט התאחדה כעת עם גירסת האנדרואיד, והחלה להימכר במדינת המקור סין – וגם בחנויות הסיניות הבינלאומיות הבולטות. ה-Mi Pad 2 מציע מסך IPS בגודל 7.9 אינץ' וברזולוציה של 2,048×1,536 פיקסלים, שבב אינטל אטום x5-Z8500 מרובע ליבות מדור ה-Cherry Trail, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 64GB וגם סוללה בקיבולת 6,190mAh. ללא חיבור ייעודי למקלדת וללא כניסות USB או HDMI (פרט לכניסת Type C בודדת לטעינת הטאבלט ולחיבו…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…

19. Started by ALÞHA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום ילדודס. איך ממירים לפלאפון משחקים וקליפים? יש לי 6230I אל תשכנעו אותי להחליף! ויש לו 1גי'גה זיכרון.

21. שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון. בעיקר חסרונות ויתרונות שלו. (יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי). עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. היצרנית הסינית הכי גדולה בשוק המכשירים החכמים מתיימרת לדלג לראשונה מעל יריבותיה בכל מה שקשור לביצועים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.