גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הייי לכם! אני רוצה לקנות פלאפון(סמארטפון) חדש, המכשיר הקודם שלי (נוקיה 5800) מת סופית. אם יש למישהו המלצות, אשמח מאוד לשמוע: התקציב: 250 דולר. אני נמצא בניו-יורק כך שאוכל לקנות בכל מקום (amazon newegg וכו'). השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה (כמה שעות ביום ) גלישה באינטרנט ושיחות. זמן סוללה: רצוי שיחזיק ליום וחצי. תמיכה: שיעבוד על רשתות GSM גם בארץ וגם בחו"ל (אמריקה). מסך (טאצ'): בגודל של ה5800 או יותר בשביל אינטרנט וכו'. מצלמה: לפחות 3.2 MP וכן שהמכשיר יהיה קצת יותר מהיר מאשר ה5800 (בלי לזלזל בו ) אבל לא פחות ברמתו מה 5800. תודה מראש ושנה טובה, דובי. Xtract: תודה, ההודעה נערכה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש לערוק מאפל (אחרי שנה טובה עם האייפון 4 שלי) ואני מחפש מכשיר אנדרואיד.. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה מהטופ של החומרה.. אך גם הסוללה חשובה לי.. בגלל זה שמתי את העיין על הגלקסי אס 2 האם יש עוד מתחרים? הבנתי שהסנסיישן מעולה אך הסוללה פחות מחזיקה מהסמסונג..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי נמצאת באיזה קורס והיא צריכה לעשות מצגת על אפליקציה שימושית שפועלת על אנדרואיד וiOS ועדיף שתעבוד על עוד מערכות נאמר בלאקברי וכולי. הקטע שהיא צריכה אפליקציה שימושית אבל לא משהו שנפוץ כל כך מכיוון שיש כמה תלמידים ושלא יתנגש האחד בשני. יש לכם המלצות? פשוט היא צריכה לבחור עד מחר... תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מי שלא שמע על זה, אז בגדול זה טאבלט 7" עם כל הפיצ'רים של Kindle, מעבד כפול ליבה, מסך IPS עם רזולוציה 1024X600, ו7 וחצי שעות צפיה רצופות בווידאו כל עוד הWIFI מכובה, וכל זה, ב-999 ש"ח או $200 בחו"ל! מחיר מדהים. כמובן שהמכשיר מבית אמאזון, הוא יהיה עם הגרסא האחרונה של מערכת ההפעלה אנדרואיד לטאבלטים ויתמוך מן הסתם בכל הפיצ'רים של הקינדל. המכשיר יצא בנובמבר 15, וכבר ניתן לבצע הזמנה מוקדמת. מהאתר הראשי: http://www.amazon.com/Kindle-Fire-Tablet-Amazon-Tablet-Color/dp/B0051VVOB2 מהאתר הישראלי שמוכר ב999 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית: https://www.ushops.co.il/product/1262 האתר מומלץ ע"י ויזה cal ככה שהוא אמין. אני מצטער אם כבר פירסמו, לא ראיתי. סה"כ אני מאוד מתלהב מהעניין …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי דחיה של האירוע המקורי היציאה של הICS תתרחש בעוד פחות משבוע ב19/10/11 http://www.engadget.com/2011/10/13/samsung-confirms-ice-cream-sandwich-event-on-october-19/
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מהמכשירים האלה באותו מחיר של 200 שקל לחודש במבצע הזה http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/minisoldgers/wintermore/details/.aspx איזה מהם כדאי לקנות? אני לא חסיד של אייפון, אף פעם לא היה לי. מה שאני מחפש זה: מסך טוב שיציג מולטימדיה בצורה טובה, איכות מוזיקה טובה וחזקה באוזניות וברמקול, יופי, נוחות שימוש ואחיזה, קליטה ושמיעה טובה בשיחות, אינטרנט, אמידות לנזקים, אפליקציות ומשחקים. עוד משהו זה- שהמכשיר אולי ישמש כראוטר אלחוטי למחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/25815/רשמי-nokia-n9-עושה-את-דרכו-לישראל-עם-תמיכה-עבר/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש את עזרתכם בקניית פלאפון לאישתי, אם מישהו יכול לתרום כמה שקלים... סתם סתם אני "מצחיק" על הבוקר.. מחפש לקנות לה מכשיר אנדרואיד חדש מחנות סלולר ולא מהחברה חס ושלום. חשבנו על הגלקסי 2 רק שהוא מעט יקר בסביבות 2400 ש"ח בארץ, וגם על ה Atrix שזול יותר אבל אני לא סגור על טיבו, האם יש דגם אחר שהייתם ממליצים עליו עד סביבות 2500 ש"ח ? או האם בכלל שווה לחכות למשהו חדש שיצא בקרוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לגבי התוכנה החדשה.... אני קצת מבולבל. קראתי בכמה מקומות שזה תומך רק (!) באייפון 4GS ובכמה מקומות אחרים קראתי שזה תומך גם באייפון 3GS. מה משתי הטענות נכונה? :-\ ובמידה וזה כן תומך ב-3GS.... איך משיגים את התוכנה? לא מצאתי את האפליקציה ב-app store. טיינקס!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר נוקיה 6700 (מסך בעל רזולוציה 240x320). בקרוב צפוי לטוס לחו''ל ויש בעיה מסויימת- למכשיר אין תוכנות בסיסיות שיכולות לעזור בחי היום יום כגון מחשבון ו-сonverter. ואני בינתיים נמנע מלקנות סמארטפון... מישהו מכיר אתר בו ניתן להוריד אפליקציות Java למכשיר (לא משחקים)? כמו שאומרים... Please advice
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באג, אידיגיטל, אופיס דיפו או KSP? האם האחריות שנותנת אידיגיטל כנציגות הרשמית של אפל (ללא תשלום נוסף) שווה משהו? יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בחנויות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בחו"ל והתקנתי עליו את הרום של פלאפון שיש פה באתר. עכשיו יש לי הרבה בעיות שהאינטרנט לא עובד גם כשאפשר להתקשר ויש קליטה מלאה. לפעמים האינטרנט חוזר לעבוד לכמה שניות אם אני הופך את מצב רשת נתונים ללא פעיל ומחזיר לפעיל.. מה אפשר לעשות?? תודה הרבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי +sansa clip ובכל פעם כשאני מנתק את הנגן (Win 7) המחשב ברוב הפעמים קופא. אין לי אפשרות לנתק את הנגן באופן בטוח (בגלל שהוא על מצב mtp?) ??? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השבוע עברתי לסלקום מאורנג במסגרת חבילה אטרקטיבית שסלקום הציעו דרך מקום עבודתו של אבי. בתנאי החבילה רשום שיש זיקוי של עד 64 שקלים בחבילה זו. אני לא רכשתי מכשיר דרך סלקום אלא פשוט ביקשתי סים בלבד. ברצוני לדעת האם החוק מאפשר לי לקנות עכשיו מכשיר(אחרי החתימה) מחנות פרטית ללכת לסלקום עם הקבלה ולקבל החזרים עליו למרות שכבר כעקרון חתמתי על החבילה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-