גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-iQOO Neo7 הטרי הוא דגם מבית חברת האם של Realme, Oppo ו-Vivo שבהחלט היינו רוצים לראות כאן בישראללכתבה
-
- 2 תגובות
- 361 צפיות
- 2 followers
-
-
מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כעת תוכלו להנות מ-Shadowrun ומ-Knights of the Old Republic בכל מקום, ובפחות מ-24 שקלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התוכנה לא מצלמת לי שאני שם עם פלאש... זה פעל בגירסא הקודמת ופתאום זה הפסיק לעבוד לעוד מישהו זה עושה בעיות?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן חברה, אחרי עוד כמה לילות לבנים הצלחתי לפתח עוד רעיון , אשמח לקבל מכם חוות דעת. האפליקציה לוקחת כל תמונה שתתנו לה מהגלריה, וממירה אותה לתמונה שמורכבת מאותיות. כמובן שגם היא בחינם, ותוכלו להוריד אותה מפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.psyfase הנה דוגמא:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו, והיות ואני משתמש רק בGPS בנייד שלי, אין לי איזו ברירה תהיה טובה יותר לאוטו. תוכלו בבקשה לתת לי כמה המלצות למכשיר GPS אמין שמכירו לא יעלה על 550 ש"ח? בתודה מראש, בוריס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקוה שכאן הפורום הנכון יש לי טלויזיה LG סקארלט 42" עם כניסת USB האם יש דרך לעדכן את הדרייוורים כך שתוכל לקרוא פורמטים נוספים? ראיתי שפעם היה משהו אך הוא הוסר מאתר ח.י. - זה נכון? מה אתם אומרים - יש לכם עדכון שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לי ולאחי נהרסו טלפוני ה3220 של נוקיה. אנחנו פאנבויס של נוקיה (כל המשפחה שלנו), בכל מקרה, אין לסלקום את ה3220 במלאי לכן הם מציעים את הטלפונים החלופיים הבאים: NOKIA 6070 (שהוא ממש דומה לטלפון שלנו) NOKIA 6085 (שדיי ישן, אבל תכונות לא רעות, אין להם את ה6125) SAMSUNG E250 (פשוט עם רדיו, ומסך 65) ולבסוף, הMOTOROLA Z3 (עיצוב יוקרתי ומצלמה 2מגה-פיקסל) אני דיי מתעניין בMOTOROLA, עם 2 מגה פיקסל, סליידר וביקורות טובות, אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. אור כהן
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין השניים ? עד היום השתמשתי ב-C902 שברשותי אך היום קיבלתי במתנה את ה Samsung Monte s5620 הייתם נשארים עם הC902 או מחליפים ל S5620 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-