עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם הסלולרי פולט יותר הספק כשהו מחובר למטען? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, ברצוני לקנות פלאפון חדש, התקציב הוא באיזור ה1500 ש"ח. ה HTC - Wildfire עומד במסגרת התקציב, ראיתי אותו בחנות והוא היה נחמד מאד. האם יש לHTC - Wildfire יכולת של זיהוי קולי כמו של נוקיה בדגש על תמיכה בעברית? למשל כשאר אומרים את שם המשתמש והוא יודע לבד לחייג לפי רשימת הקשר אפילו שהשם רשום בעברית. זאת התכונה החשובה ביותר כי הוא יתחבר לדיבורית לרכב ע"י bluetooth. במידה ואין האם יש אפליקציה שמבצעת את התכונה הנ"ל? בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אנטנת הGPS שלו? האם היא טובה , כלומר קולטת מהר ויחסית מדויקת? האם יהיה ניתן להתקין עליו את גרסה 2.2 של אנרואיד? אשמח לשמוע על עוד דגמים או אופציות קיימות בשוק במסגרת התקציב ( ניתן לחרוג אך לא בהרבה). תודה מראש, גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RoyShefy,

אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה. המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה. הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל. אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה? הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן. תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. סמסונג ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בשוק הביניים עם הכרזה על סדרה חדשה, שעשויה להיות תחליף גם למשפחת ה-Galaxy E של שנה שעברה וגם למשפחת ה-Galaxy A של השנה הנוכחית כפי שהיה צפוי מבעוד מועד, סמסונג השיקה צמד סמארטפונים חדשים לשוק הבינוני-גבוה, שמהווים את תחילתה של משפחה חדשה בשם Galaxy C – ומרגישים כמו דגמי הביניים המשתלמים ביותר של סמסונג, מאז שביצעה רענון למיתוגים שלה בתחילת השנה שעברה. ה-Galaxy C5 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, בדומה ל-Galaxy A5 לשנת 2016, בתוספת לשבב Snapdragon 617 בעל שמונה ליבות Cortex A53 בתדר 1.5GHz וליבה גראפית מסוג Adreno 405, נפח אחסון נדיב של 32GB או 64GB שניתן להרחבה בכרטיס microSD, זכרון RAM בנפח נדיב לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען אלחוטי מחו"ל במחיר סביר וכמובן עדיף כמה שיותר זול. אני חושב לקנות את המטען הזה או את זה. המחיר של זה מ aliexpress נראה לי זול מדי מכדי שיהיה אמיתי, מה לדעתכם כדאי לקנות? והטלפון שיוטען זה nexus 4.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפש נגן תקציב 340 ש"ח מחפש כמה שיותר זול התקציב כולל אוזניות! מה שאני צריך זה 1.איכות שמיעה טובה רצוי שיגיע עם אוזניות טובות 2.לא פחות מ 2gb 3.שיהיה כמה שיותר קטן או דק(בקיצור שאני לא ירגיש אותו עליי) 4.שיהיה חזק כמה שיותר(רצוי שלא ישרט בקלות ושלא ישבר מנפילה מהיד נגיד) 5.ניהול תיקיות חשבתי אולי על משו כזה קטן בלי מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597687 או כזה קטן עם מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597688 או משו יותר רציני כמו זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים בסביבת המחירים הזאת? תודה רבה מראש!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by saar3,

תגידי אם פי ארבע אם אני שם בוא סרט הוא יוכל לקרוא תרגום עברית(מובנה או לא מובנה)?! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xxdragonxx,

כשאני מוריד משחק אז בשביל להעביר אותו אני צריך להשתמש בתוכנה שבאה עם הפלאפון של נוקיה. והשאלה שלי היא האם זה עולה כסף שמעבירים את המשחק בעזרת התוכנה הזאת? כי זה כותב מתחבר וכל מיני דברים כאלה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofcourse,

היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ItachiSan,

היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ghost93,

היי במהלך חיפושי ברשת אחר סמארטפון חדש הגעתי לדגם הזה: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_ls970-4751.php LG Optimus G LS970 הידוע גם בשם LG Optimus G (Sprint) השאלה היא כזו: בהנחה שאני מצליח להשיג מקום לקנות ממנו, האם הטלפון הזה יעבוד בארץ? אם כן, תחת איזה רשתות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by exquisite,

היי,אני מחפש ג'י פי אס,לצערי הידע שלי בנושא מצומצם,לכן אני פונה לעצתכם. מהו הג'י פי אס הכי משתלם שיש כיום? התקציב הוא עד 1500 שקל,עדיף אבל כמה שיותר זול משום שהכיס לוחץ... אעריך כל תובנה,תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים: 1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!) 2. [table][tr][td] Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos [/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם?? 3.[table][tr] [td] LG Optimus One P500 [/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\ אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו... עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orila,

שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר) אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yonatan.mendelson,

היורש של מכשיר הדגל משנה שעברה הושק רשמית - אך עם מפרט של דגם ביניים לכתבה

23. Started by bati6,

שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by german103,

מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים