גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו ממליץ עליו או שהוא גרוע? הGPS שלו עובד עם העדכונים האחרונים? לא ראיתי ביקורות ברשת עדכניות עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי נגן סנדיסק סטנדרטי של 2 ג"ב, והוספתי לו כרטיס זכרון ובו אלפי קבצי MP3, אך הוא תמיד נתקע באתחול. כשניסיתי למחוק קצת קבצים ולהפחית מהעומס, הוא הצליח לאתחל. עושה לי רושם שהוא מוגבל במס' הקבצים אותם הוא יכול להכיל. עם כל זה גם כשהוא עולה, מספר תיקיות הוא לא מראה. [הקבצים נמצאים בודאות בכרטיס הזכון נבדק גם במחשב וגם במכשיר פלאפון]. אודה למי שנתקל בבעיה או יודע על פתרון!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי COPY IPHONE שקניתי בסין, הוא ממש אחד לאחד ויש לי שאלה. יש אפשרות לשים את התוכנה של האייפון המקורי בחיקוי? הסיבה שאני רוצה לעשות זאת מפני שאין לי מושג איך להוסיף עברית לתוכנה שקיימת כרגע בטלפון... אז רציתי לדעת, זה אפשרי?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסמארטפון שרוצה לקבע את מעמדו בתור נער הפוסטר של דגמי הגיימינג במובייל מקבל תמחור (קשוח) בשוק המקומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני קונה סלולרי בחנות פרטית לא דרך סלקום אז אני אוכל להשתמש בו בסלקום או שרק אם כתוב "פתוח לסלקום" או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי דרך לשדר תכנים לטלוויזיה שלי ללא הצורך לחבר את המחשב (ובכללי להיפתר מכבלים מיותרים) חבר אמר לי שקיים הכרומקאסט. מבירור קצר בגוגל עולה שיש גם את רוקו וגם את הפייר tv. קראתי, התעמקתי ובסוף יצאתי מבולבל יותר האם אלו מתחברים לטלוויזיה ואפשר לשדר אליהם תכנים מהמחשב (הצלחתי להבין שרק מהטאבלט או הפלאפון)? האם הם גם מאפשרים שידור תכני טלוויזיה כמו עידן פלוס? ואם כל התשובות נכונות אז איזה סטיק מומלץ? באמת שאני אובד... אשמח לכל סיוע ועצה אבי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגם של מכונת עיצוב זקן? לא מעוניין לעשות משהו מיוחד אלא שתהיה אפשרות לקבוע אורך זיפים ושיהיה יעיל ונוח (מקווה שזה המקום הנכון לפרסום) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש מצטערת! אני חושבת שזה לא המקום הנכון לשאול את השאלה הזאת ויש סיכוי גדול שכבר שאלו את השאלה הזאת איפהשהו אבל לא מצאתי תשובה.... היום בכל מקום שאני רוצה להוריד משחק או תוכנה או כל דבר כמעט אני לוחצת על קישור להורדה ואז יש דרישה להשלמת הצעות: "PLEASE COMPLETE A SIMPLE OFFER BELOW" ורשימה של הצעות של פרסומות שאני צריכה להזין שם את הפלאפון שלי וכדומה. האם יש דרך לעקוף את זה? מה עושים? איך ממשיכים עם ההורדה. אני לא מצליחה לבטל את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
בואו ללמוד על הדרך הקלה והמהירה ביותר להשיג הרשאות רוט (root) במכשיר הגלקסי S6 שלכם, שתאפשר לכם לנצל את מלוא יכולותיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a8%d7%95%d7%98-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6/
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני בתהליכי רכישת samsung galaxy s3 ואני תוהה לגבי נרתיק מומלץ עבורו. אני מכירה את כיסויי הסיליקון הבסיסים ביותר מאיבי אבל אני תוהה עד כמה הם מגינים. בכל אופן מדובר על מכשיר לא זול וברצוני לשמור עליו מוגן. אני תוהה אם יש חברות המציעות כיסויים האמורים לספק הגנה מעבר למינימלית ובכלל מה מומלץ. בכוונתי לרכוש בחול, איביי, אמזון או משהו אחר (אמין מומלץ ולא יקר) ואוכל לשלוח לארה"ב כך שזה פותח עבורי אפשרויות נוספות. רצוי שהכיסוי לא יהיה במחיר מטורף ויתן תמורה למחירו. הן אם מדובר על הגנה, אבל גם עיצוב חביב (בנוסף להגנה, לא במקומה ולא כתכונה עקרית) יהיה רצוי. שמעתי משהו על נרתיקים של חברת case-mate אשמח לדעת מה היתרון בהם ואם יש חברות או דגמים מסוימים אחרים שכדאי לי לשקול…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-