עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. צילומים חדשים מוכיחים לכאורה כי מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית אכן יגיע עם מערך מצלמות כפול בחלקו האחורי ב-LG נחושים לשפר בשנה הנוכחית את מעמדם בשוק המכשירים החכמים, לאחר שסיימו את שנת 2015 עם מכירות כמעט זהות לאלו של שנת 2014 ועם הפסד נקי (כ-59.7 מיליון מכשירים שנמכרו וכ-117 מיליון דולרים שהופסדו ברבעון הרביעי בלבד), ונראה כי הם מאמינים שגימיקים מסויימים הם אלו שיסייעו להם להתעלות אל מול התחרות המרובה. מספר תמונות חדשות שהגיעו אל הרשת מציגות את מה שלכאורה מהווה את ה-LG G5, מכשיר הדגל הגדול הבא של החברה שיחשף בעוד קצת פחות מחודש, כשהוא עטוף במעטפת פלסטיק עבה וכעורה שמהווה טקטיקה מוכרת אשר נועדה להסתיר את המראה הסופי הרשמי של הסמארטפון. אם נניח שזהו אכן ה-G5…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by trmh12,

האם ישנה אפשרות לקבל התראה לאייפון שלי, כאשר אחד מהחברים שלי מחוברים לווטס אף ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ItachiSan,

היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bati6,

שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nisimm,

שלום אני צריך נגן סרטים גדול בעיקרון בלי הגבלה בתקציב חשבתי על COWON A3 אבל הבעיה היא שהוא לא מסך מגע ואז היא אפשר לקפוץ לחלקים בסרט, והוא גם כבד לא נכנס לכיס יש גם את הנגן COWON O2 אבל אמרו לי שיש לו בעיות טכניות ואני לא יודע אם הוא נכנס לכיס S9 חמוד אבל מסך קצת קטן...אפשר להתפשר עליו ארכוס 5 גם נחמד אבל גדול מאוד מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Liran.D,

שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. דרוש מסך של לפחות 4inch , תמיכה ברומים ממפתחים עצמאים , חברה אמינה , מצלמה סבירה עם פלאש , תמיכה בכרטיס זיכרון והחלפת בטריה (החיסרון הגדול ביותר של הנקסוס , כמה משחקים +שירים flac ואתה תקוע בלי זיכרון , וענן זה לא אופציה מספיק נוחה , במיוחד שאלא אם כן אני מביא אותו מחו"ל בלי מע"מ ומס קנייה, המחיר שלו יקר מדי בשביל הדרישות שלי והחסרונות שלו) , מעבד לפחות כפול ליבה עם 1 גיגה ראם ומעבד גרפי מספיק בשביל היום , ואלו הדרישות בערך... לי יש galaxy s2 ואני צריך סלולרי שיהיה ברמה שלו בערך , לא משהו יקר במיוחד , זה מתנה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר שבועות הזמנתי מנורת לד עם 12 צבעים, שלט וכו.. היום בבוקר(6/6/12) הלכתי להביא אותה מהדואר, הגעתי הביתה חיברתי אותה היא עבדה מצוין, באתי להוציא אותה כדי להחזיר את המנורה הישנה(עד שיגיע לי מתאם מבית מנורה אחת לשתי בתי מנורה) והיא יצאה לי רק חצי מנורה והחצי השני שלה היה בתוך הבית מנורה, הוצאתי אותו משם, חיברתי בחזרה את שתי החלקים של המנורה, חיברתי שוב לבית מנורה והמנורה כבר לא עובדת, יש בתוך המנורה כמה כבלים כנראה שצריך לחבר את הכבלים בין המנורה לחלק השני כדי שזה יעבוד, ואין לי מושג בזה אני די גרוע באלקטרוניקה. הנה כמה תמונות להמחשה: http://img15.imageshack.us/img15/8454/19814803.jpg http://img843.imageshack.us/img843/4475/85254655.jpg http://img252.imageshack…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. [h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]

13. Started by Nemesis,

לאחר שיטוטים ברשת קניתי לעצמי את ה-Plantronics Voygaer 520, בעקבות הביקורות הרבות אשר משבחות את האוזנייה. אולם, למרות שהגברתי את הווליום גם באוזנייה וגם במכשיר (Tytn II) עד הסוף, עוצמת השמע באוזנייה נמוכה יחסית. ניסיתי לחבר ל-N95, למכשיר של סוני ומכשיר מוטורולה, ובכולם שומעים חלש יחסית. ניסיתי להחליף עותק של האוזנייה, גם החדשה נשמעת אותו דבר. בדיקה של Motrola HS700 לעומתה, נשמעת הרבה יותר חזק. נתתי גם לאחרים לבדוק כדי לוודא שאני לא איזה חרש בהכחשה, וכולם מסכימים ששומעים חלש מדי. כיוון שאף אחד ברשת לא התלונן על עניין העוצמה - מה אני עושה לא נכון?! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ag43,

מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kletsman,

שלום מעוניין בחוות דעת לטאבלט que TBQ1006 http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=18185&nldi=13618 עלות 299 ש"ח. האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על MP4 בין המחירים 500-600 ש"ח שיהיה מינימום 2 ג'יגה שיהיה גם מוזיקה סרטים ותמונות וגם רדיו ומיקרופון מובנה ורציתי לשאול משהו... יש כאלה שכתוב שהם משמשים גם בתור כונן נייד אז מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by spitzi,

סוללה שמספיקה להרבה זמן. מסך 5.1-5.2 אינץ'. משקל עד 140 גרם. רצוי עם קורא טביעת אצבע, אם זה חוסך שחרור נעילה על המסך. תקציב: לא ממש מוגבל, בתנאי שהמכשיר שווה את הכסף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Jaaz,

רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לרומא בעוד שבועיים וחצי ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מכשירים סלולריים ברומא, אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר משמעותית מהארץ (הושק שם לפני חודש וחצי ובארץ יתחיל להגיע רק בעוד שבוע). אני מתמקד ב-HTC ONE החדש. תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכם, אני אחד שמגבה את הטלפון שלו פעם בחודש לפחות, אבל החודש, כבר כמה פעמים שתוכנת ה -Kies של סמסונג פשוט מסרבת לגבות את המכשיר לגמרי! (לפני כן הייתה בעיה בגיבוי הודעות SMS אבל 'פתרתי' אותה בכך שגיביתי את ההודעות בקובץ גיבוי נפרד) ניסיתי כל פתרון אפשרי ברשת: למחוק ולהתקין את KIES - לא עזר למחוק ולהתקין את ה-USB DRIVER של המכשיר עצמו - לא עזר להפעיל את KIES בתאימות ל-WIN 7 - לא עזר (המחשב שלי עם 8.1) - קצת מידע על המכשיר: המכשיר של אורנג' גרסה 4.3 ללא ROOT - איך מסדרים את KIES והאם יש עוד דרכים לא יותר מדי מסובכות לגבות את המכשיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.