גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש במכשיר חדש וכל עניין המסך מגע מאוד קורץ לי אז מהאפשרויות שמוצעות לי בסלקום מה כדאי Samsung F480 LG Kc910 Renoir Lg Viewty Samsung I900 Omnia או לחכות למאי לNokia 5800 שאמרו לי בסלקום שיגיע להם נורא חשוב לי עניין הממשק שלא יהיה איטי ושהמסך יהיה רספונסיבי גם חשוב לי שהמכשיר יוכל להוציא שמע באיכות דיי גבוהה דרך אוזניות כמובן ושהסוללה לא תגמר מהר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האלן אני צריך נגן שיהיו בו הדברים הבאים 4 גיגה לפחות עדיפות ל 8. איכות סאונד מעולה. ושאני יוכל לסדר את השירים לפי לליליסט וזאנרים.חשוב מאוד כי ב U20 לא היה לי את זה. ועדיפות לנגני MP. חשבתי ללכת על ה U20 אם מישהוא מכיר חנות במרכז שמוכרת אותו אני אשמח לדעת אלייה. וזהו בגדול התקציב עד 800 תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי היום NEXUS 6P מ KSP וקיבלתי מטען של LG שמספק 1.8 אמפר הבנתי שהמטען המקורי אמור לספק 3 אמפר היכן ניתן לקנות את המטען המקורי? והאם יש אפשרות לדרוש מ KSP את המטען המקורי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם קניתי לאחי CX-10 של SYMA: הוא עבד סבבה עד שהוא ריסק אותו ואז התחלנו להחליף חלקים שגם זה היה מגניב, זה חלק מההתעסקות... אבל באיזה שהוא שלב כשהמנוע התנתק לא הצלחנו להחלים שוב את המוליכים לבוארד. וותרנו עליו ומאז לא נגענו בזה. עכשיו יש לו בר מצווה ויש לי תקציב כדי לקנות לו מתנה, חשבתי לתת לו קוואדקופטר רציני יותר. התחלתי לחפש והבנתי שזה לא יקר מידי בשביל מתחילים (כלומר כלים פשוטים יחסית) אני חושב שאני יכול לקנות שניים או אולי שלושה קוואדקופטרים. ככה אנו נתנסה ונשתפשף באופן קצת יותר אינטנסיבי בהשוואה לאחד בלבד. . . חשבתי על אלה: JJRC H31 - עמיד במים יחסית לא נשבר בקלות מאוד מהיר וזול בצורה משמעותית: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC מנצלת את הגמישות של מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל ליצירת הצעה ייחודית ותחרותית ביותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על הסמארטפון הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב של עד 1000 ש"ח, מוכן לחרוג קצת אם זה כדאי. יש דבר כזה? אני בתכלס לא עושה שימושים מי יודע מה בסמארטפון, אני לא משחק או משהו אני רק מחפש סמארטפון איכותי שעושה את העבודה שלו כי בגדול כל השדרוגים וכל הבולשיט הזה הכל אותו דבר ולא משנה לי. חשוב רק שהמסך יהיה איכותי. יש הצעות? תודה רבה מראש חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיסוי סמארטפון שיודע להדפיס תמונות מיד - האם זה באמת מה שהיה חסר בחיים עתירי הטכנולוגיה שלנו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הקמור והמרהיב של סמסונג מוצע באיביי בעבור 660 דולר, ויש גם אפשרות למשלוח לישראל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-s6-edge-נמכר-באיביי-בהנחה-של-כ-100-דולר/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יצרניות המכשירים משיקה רשמית את ה-Droid Turbo, אחיו המוקטן של הנקסוס 6 שמציע גם סוללה בקיבולת אדירה - אך גם בלעדי למפעילה האמריקאית Verizon, לפחות לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-kyocera-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%95%d7%93-%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות Xiaomi MI3. הפלאפון החדש של החברה הסינית. אני טס לארה"ב בסוף החודש הזה. שמעתי מחבר על פרילנסרים שקונים את הפלאפונים האלו בסין, ואח"כ מוכרים אותם באינטרנט מארה"ב. הם עושים שילוח לכל מדינה. שאלות: מישהו ניסה את זה? מתי יוצא ה-Xiaomi MI3 בארה"ב? איפה מוצאים מוכרים? איזה פורומים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה). אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד. עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח. עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ). אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB.. מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה? ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח.לשימוש ילדה בחדר קטן.צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד).רצוי: רדיו.תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אלו אנשים כרגע נמצא בתאילנד ומגיע לmbk בקרוב. ברשותי ברשותי גלקסי 1 ואני רוצה לרכוש מכשיר חדש. ההתלבטות העיקרית היא בין הנקסוס לhox בגלל שמחירם נמוך יותר. מה דעתכם המנצח והכי כדאי לי לרכוש מביניהם? מבחינת ביצועים בעיקר והסתגלות קדימה.(דעות על סמך ביקורות יתקבלו בברכה). איך נכנס פה הלומיה - כדאי לחכות ולרכוש או לא? תודה Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-