גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי היום NEXUS 6P מ KSP וקיבלתי מטען של LG שמספק 1.8 אמפר הבנתי שהמטען המקורי אמור לספק 3 אמפר היכן ניתן לקנות את המטען המקורי? והאם יש אפשרות לדרוש מ KSP את המטען המקורי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות מודלפות חדשות מציגות לנו כביכול את מכשיר ה-One החדש של HTC, בשם קוד \"M9\", שצפוי להיחשף רשמית בכנס ה-MWC השנתי שבברצלונה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנוידיה מעלה הילוך בשוק המובייל ומציגה את הדור הבא של שבבי הטגרה המפורסמים שלה, שבב ה-Tegra X1 מתומן הליבות, המבוסס על ארכיטקטורת Maxwell המוצלחת לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94-tegra-x1-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%99-%d7%9c%d7%a2/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה את הנגן, האמת הוא אחלה יחסית למחיר הזול שלו, הדבר היחידי שמפריע קצת זה המערכת הפעלה שלו, יעני, התפריטים דיי לא נוחים, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותם במשהו נוח יותר על ידי התקנה של משהו על הנגן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמשתמש בonenote בטח ניסה להתקין APK לאנדרואיד וגילה שאין תמיכה לrtl, וממש חבל כי זו תוכנה מעולה בסך הכל... עכשיו חשבתי לעצמי: יכול להיות שאפשר לערוך את האפליקיצייה בדרך כלשהי כדי להוסיף תמיכה ידנית? דרך xposed אולי? אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל למכור את המשחק שאני עובד עליו בתור אלפא בGOOGLE PLAY. מה המינימום שאתם דורשים ממשחק במצב אלפא כדי שתהיו מוכנים לשלם עליו כסף? המשחק הוא סוג של הוקי דשא לשני שחקנים. משחקים אחד נגד השני דרך האינטרנט עם כתובת IP. רציתי גם לעשות משחקים מדרוגים ושיהיה מעקב אחריי נצחונות והפסדים, בלי זה לא שווה בכלל למכור את המשחק? כרגע המשחקים הם לא מדורגים. האם צריך גם אפשרות לשחקן יחיד בשביל להתאמן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . האם מכשיר כזה ניתן לפתוח אותו בארץ - עם תוככנות הפריצה ו / או דרך משווקים ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחותי רוצה לשדרג את ה iAudio U2 שלה בגלל הזיכרון המועט (1G), חשבתי על ה Sandisk Sansa E270 - כמה שאלות - 1. האם הזיכרון (6G) הוא זיכרון פלאש?. 2. מה משקל הנגן? (לא מצאתי בשום מקום...). 3. האם זה נגן משתלם ביחס למחירו? (כ-1100שח). 4. בהנחה שהנגן ירכש עם אוזניות איכותיות, איכות הסאונד שלו לא תיפול מהאיכות של ה U2? 5. האם התפריט של הנגן נוח? אפשר לסדר הכל בתקיות ולהתמצא? 6. עד כמה הוא שביר? כמו שאפשר להבין, חשוב שיהיה זיכרון פלאש, משקל לא גדול (כדי שלא יהיה הבדל ענק מה U2) ואיכות הסאונד, האם הנגן מספק את כל זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלוצת המכשירים החכמים עם המסגרות הזעירות חוזרת להראות לכולם איך עושים את זה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור? הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו בסביבות מחיר של הN73 ושיהיה אפשרות לשחק משחקי גים-בוי ואנגאג' יש לכם פלאפון יותר טוב? כי שמעתי שיש לו המון באגים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוללה שמספיקה להרבה זמן. מסך 5.1-5.2 אינץ'. משקל עד 140 גרם. רצוי עם קורא טביעת אצבע, אם זה חוסך שחרור נעילה על המסך. תקציב: לא ממש מוגבל, בתנאי שהמכשיר שווה את הכסף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב - 1000 ש"ח ומעטה. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כדאי שיהיה מצלמה טובה/סבירה ומעלה. המטרה העיקרית שהיא תוכל לעשות שיחות וידאו בסקייפ ולגלוש באינטרנט. עדיף שיהיה נוח לשימוש. היא מאוד מתקשה מטבע הגיל שלה. חשוב עמידות כי יש לה נטייה להפיל את המכשירים שלה ולבשל איתם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול ב-N97. איזה דברים מומלצים יש למכשיר הזה? סוף שבוע נעים לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיתוף פעולה בין מדליף נודע ואתר בשם uswitch יצר לנו הדמיות של ה-Galaxy Note 7 העתידי, בהתבסס על השמועות והדיווחים אודותיו נכון לעכשיו - עם חיבור USB Type C לראשונה במכשיר של סמסונג, מסך Super AMOLED קמור משני צדדיו שיהיה זמין בכל הדגמים ולא רק בגירסה ייעודית ויקרה יותר, מעטפת מתכתית שתהיה צרה במקצת מזו של ה-Galaxy Note 5, סורק לרשתית העין וכמובן גם עט מגע בלעדי שיושב בגוף המכשיר. ההשקה? כנראה כבר באוגוסט או בספטמבר הקרובים. https://goo.gl/F2cbpO
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-