עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו מכיר את השעון החכם martian notifier עכשיו ב 29 דולר ועוד 4 דולר משלוח בארצות הברית. אחרי זה צריך להוסיף משלוח לישראל האם יש מצב לקבל גם התראות בעברית? https://www.tanga.com/deals/c3deb1945ea1/martian-notifier-smartwatch?sdtid=8470495&affiliate_network=tanganetwork&click_id=624acb2caddfd9e7fe00df5ba944a790&affiliate=slickdeals&utm_source=tanganetwork&utm_campaign=slickdeals

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הכירו את אחד ממכשירי האנדרואיד היקרים ביותר שנחתו בארץ הקודש עד היום לכתבה

3. הי, יש לי טאבלט Blaupunkt 32GB דגם BP-6010. המצלמה הקדמית שלו גרועה מאוד (0.3m) ואי אפשר להשתמש בה לשיחות זום. האם יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית? לטאבלט יש חיבור בלוטוס עבור מקלדת אלחוטית. האם אפשר להשתמש בחיבור גם למצלמה? יש גם כניסת מיקרו usb. האם אפשר לחבר מתאם USB to Micro USB, ולחבר את מצלמת האינטרנט ל USB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות למועד ההשקה - ואנחנו מקבלים איתותים אפשריים לכך שהשיפורים שלו יהיו משמעותיים יותר ממה שניבאו לנו בתחילת הדרך לכתבה

5. Started by bati6,

מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by exquisite,

היי,אני מחפש ג'י פי אס,לצערי הידע שלי בנושא מצומצם,לכן אני פונה לעצתכם. מהו הג'י פי אס הכי משתלם שיש כיום? התקציב הוא עד 1500 שקל,עדיף אבל כמה שיותר זול משום שהכיס לוחץ... אעריך כל תובנה,תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-רעה-הטאבלט-העצום-של-סמסו/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום מה אתם אומרים על הנגן COWON I7? ועוד משהו איך הוא בהשוואה לSANSA CLIP? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by matanch,

שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kletsman,

שלום מעוניין בחוות דעת לטאבלט que TBQ1006 http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=18185&nldi=13618 עלות 299 ש"ח. האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ExenTex,

שלום, אני זקוק להמלצה על הסמארטפון הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב של עד 1000 ש"ח, מוכן לחרוג קצת אם זה כדאי. יש דבר כזה? אני בתכלס לא עושה שימושים מי יודע מה בסמארטפון, אני לא משחק או משהו אני רק מחפש סמארטפון איכותי שעושה את העבודה שלו כי בגדול כל השדרוגים וכל הבולשיט הזה הכל אותו דבר ולא משנה לי. חשוב רק שהמסך יהיה איכותי. יש הצעות? תודה רבה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by spitzi,

סוללה שמספיקה להרבה זמן. מסך 5.1-5.2 אינץ'. משקל עד 140 גרם. רצוי עם קורא טביעת אצבע, אם זה חוסך שחרור נעילה על המסך. תקציב: לא ממש מוגבל, בתנאי שהמכשיר שווה את הכסף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by psybrain,

http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Liran.D,

שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ovid,

אני צריך טאבלט שיעבוד ברוסיה עם סקייפ. אפשר לחבר טאבלטים לרשת סלולרית רגילה אגב? או שהם עובדים רק על גבי wifi ? תקציב : עד 1000 ש"ח, אני מניח שזה יספיק לשימושים כאלה צנועים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by huber,

לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?

25. Started by yadinS,

שלום יש לי Archos SA A9 קיבלתי אותו עם ווינדוס 7 סטרת,אז החלפתי ל ווינדוס 7 מולטי סבבה הכל עובד כל הדרייברים פועלים חוץ מי אחד... וזה המגע.. הוא פועל עכשיו כמו ''מחשב רגיל'' מישהו יכול לעזור לי לסדר תמגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים