עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by vale,

שלום לכל חברי הפורום, רכשתי היום מסלקום פלאפון חדש של סוני אריקסון מדגם C902. הנציגה שעשתה איתי את העסקה לקחה את כרטיסי הSIM החדש והישן והעבירה אל החדש את הזכרונות ומספרי הטלפון השמורים מהישן. לפני שהלכתי היא אמרה לי שאני אקבל הודעות עידכון ואני צריך לשמור אותם . יצאתי משם, קיבלתי את ההודעות והיתה לי אופציה של להתקין ולחצתי על להתקין אבל אם אני זוכר נכון הופיעה הודעה שדיברה על בעיית אימות או תאימות ועכשיו אין לי זכרונות של מספרי טלפון בכלל, וזה דבר לא נעים בכלל. ניסיתי להוציא את הכרטיס SIM ולהכניס אותו מחדש אבל זה לא עזר. אני מתכוון לפנות אליהם שוב לסניף או לתמיכה הטכנית בטלפון(ביום ראשון) אבל עד אז אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לחסוך לי את זה אני אשמח מאוד, תודה! הבהרה קטנה: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yigalk,

היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב בגלל שאני אשמח להשתדרג לאנדרואיד התחלתי להסתכל על השוק, אני אוהב טלפונים קטנים, כאלו שיושבים בכיס בכיף, עכשיו יש לי סליידר של נוקיה ואני באמת נהנה מחוסר הגודל שלו. אני לא לחוץ לקנות כרגע (אולי תתאפשר הבאה מארה"ב בעתיד) אז אני יכול לחכות לדגמים עתידיים ראיתי מכשירים כמו htc aria לדוג' והwildfire, איך הם ביחס לאחרים הגדולים? (הARIA נשמע מפתה אבל אני רואה שהוא לא מופיע בשום מקום) ואם יש משהו ששווה לחכות כמה חודשים זה גם אפשרי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spitzi,

סוללה שמספיקה להרבה זמן. מסך 5.1-5.2 אינץ'. משקל עד 140 גרם. רצוי עם קורא טביעת אצבע, אם זה חוסך שחרור נעילה על המסך. תקציב: לא ממש מוגבל, בתנאי שהמכשיר שווה את הכסף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by galh_5,

חיברתי אותו דרך כמה usbים במחשב ויש את הצליל שכונן חדש התחבר למחשב ונפתח לי החלון של השמע שירים אל תעשה כלום ובמחשב שלי הנגן בכלל לא מופיע מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Liran.D,

שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לאחר שראינו את האייפון 6 מתמודד היטב מול יריביו הגדולים ביותר בביצועי המעבד, האתר Tom\'s Guide בודק את ביצועי הסוללה של האייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דרוש מסך של לפחות 4inch , תמיכה ברומים ממפתחים עצמאים , חברה אמינה , מצלמה סבירה עם פלאש , תמיכה בכרטיס זיכרון והחלפת בטריה (החיסרון הגדול ביותר של הנקסוס , כמה משחקים +שירים flac ואתה תקוע בלי זיכרון , וענן זה לא אופציה מספיק נוחה , במיוחד שאלא אם כן אני מביא אותו מחו"ל בלי מע"מ ומס קנייה, המחיר שלו יקר מדי בשביל הדרישות שלי והחסרונות שלו) , מעבד לפחות כפול ליבה עם 1 גיגה ראם ומעבד גרפי מספיק בשביל היום , ואלו הדרישות בערך... לי יש galaxy s2 ואני צריך סלולרי שיהיה ברמה שלו בערך , לא משהו יקר במיוחד , זה מתנה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by VortexD,

אני רוצה להתחדש במכשיר חדש וכל עניין המסך מגע מאוד קורץ לי אז מהאפשרויות שמוצעות לי בסלקום מה כדאי Samsung F480 LG Kc910 Renoir Lg Viewty Samsung I900 Omnia או לחכות למאי לNokia 5800 שאמרו לי בסלקום שיגיע להם נורא חשוב לי עניין הממשק שלא יהיה איטי ושהמסך יהיה רספונסיבי גם חשוב לי שהמכשיר יוכל להוציא שמע באיכות דיי גבוהה דרך אוזניות כמובן ושהסוללה לא תגמר מהר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dean7,

שלום , אני כבר כמה חודשים מחפש מידע על סמארטפונים במטרה לקנות אחד בסוף החודש. אני חושב לקנות את הHTC DESIRE , אבל אני לא מבין כלום בכל מה שקשור לעניין הSIMים ,פריצות והתאמה לחברה סלולרית וכל מה שסמארטפון דורש כדי שהוא יוכל לתפקד כמו פלאפון רגיל. חבר שלי קנה את האייפון וננעל לו המכשיר, הוא לא יכל לפתוח אותו חצי שנה. אז לא מדובר באייפון, אבל עדיין. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כל העניין הולך? ואם כבר פתחתי נושא אז יש חנויות בארץ ספציפיות שאתם ממליצים עליהם שאפשר לקנות שם את הHTC DESIRE? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. סמסונג חושפת את מכשיריה החדשים לשוק הבינוני, שיודעים להציע עיצוב מרענן, שבבי 64 ביט וגופים מתכתיים דקיקים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shablull,

קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ItachiSan,

היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם שלוש מצלמות בחלק האחורי הן הבסיס החדש עבור סמארטפונים ב-2020? ה-Galaxy A11 שבדרך מהווה עדות טובה בעניין לכתבה

18. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פרוייקט Ara השאפתני לא יחל בפיילוט השנה כמתוכנן, אך עם זאת מבטיח לנו קאמבק זוהר בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-אבדה-תקוותנו-פרוייקט-הסמארטפון-המו/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SilentBob,

שיתוף פעולה בין מדליף נודע ואתר בשם uswitch יצר לנו הדמיות של ה-Galaxy Note 7 העתידי, בהתבסס על השמועות והדיווחים אודותיו נכון לעכשיו - עם חיבור USB Type C לראשונה במכשיר של סמסונג, מסך Super AMOLED קמור משני צדדיו שיהיה זמין בכל הדגמים ולא רק בגירסה ייעודית ויקרה יותר, מעטפת מתכתית שתהיה צרה במקצת מזו של ה-Galaxy Note 5, סורק לרשתית העין וכמובן גם עט מגע בלעדי שיושב בגוף המכשיר. ההשקה? כנראה כבר באוגוסט או בספטמבר הקרובים. https://goo.gl/F2cbpO

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Avivo,

אני מתלבט בין ה7 לd2, ואני נוסע עוד מעט לסין לדעתכם יש שם כבר את הגרסאות הגדולות יותר? (ה16 ג'יגה וה8 ג'יגה?) ואם לא, מה עדיף בכל מקרה? לא נראה לי שאני אראה בזה סרטים כ"כ... ככה שעל פניו ה7 יותר טוב (יותר סוללה, קל יותר) אבל אני לא בטוח בקשר לממשק, וגם בקשר לאיכות שמע יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זוכרים את המכשיר המתכתי הראשון של סמסונג? כעת הוא זמין לרכישה בפחות ממחצית ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-alpha-המתכתי-זמין-בארץ-במחיר-נמוך-במיוחד/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.