עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yakim Peled,

יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yuvalm2,

לצערי הסלולרי שלי נפל באזור סלעי, והצליח להיסדק. לדעתי, נפגעה הזכוכית החיצונית של המסך, וגם ה-LCD שמתחתיה (כיוון שאני רואה דליפת צבע בסדקים שנוצרו). כמו כן, החל מנקודת השבר ומטה, מסך המגע אינו מתפקד. (להוציא את שני הלחצנים התחתונים) אני משער שמדובר בהחלפה של המסך - מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות ואיפה כדאי לי לעשות את זה? (האם חשוב לעשות את זה אצל היבואן המקורי, וכמה זה יעלה אצלו?) אלא אם זה ממש פשוט, ואני מנחש שזה לא, אעדיף שלא לבצע את התיקון בעצמי, ולהיעזר במעבדה. (רשמית או לא רשמית)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by mc_elad,

אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. כמו בכותרת, אני טס לארצות הברית סוף שבוע ומתכנן לקנות טאבלט (עד היום לא היה לי טאבלט או סמרטפון). אני צריך המלצה לטאבלט הכי משתלם בתקציב שלי (250$), מעדיף לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג בכלל התקציב במקור הוא 200$, אבל שכנעתי את עצמי להוסיף עוד קצת). השימושים העיקריים היו משחקים וקריאה. חשבתי על הנקסוס 7 גרסת ה-16GB (על ה-8GB אני לא יכול להניח את ידי, לפי מה שהבנתי), מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום יש ברשותי מכשיר סלולרי Samsung S8300 Ultra Touch , ורציתי לדעת האם אני יכול להתקין עליו איזו תוכנת נייוט (GPS) חינמית , אם כן אז איזו תוכנה ומאיפה אפשר להוריד אותה ועוד משהו , אם אני לא טועה אז במכשיר שלי יש GPS מובנה , האם זה איכשהו משפיע אשמח לעזרתכם בנושא , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shimronfio,

היי, קניתי לפני כחודשיים אקסטימר לחדר, היום בערך בצהריים לקחתי את הסטריר וחיברתי לטלוויזית HD שיש לי בבית עם כבל HDMI לא מזהב, והסטרימר לא עלה לי, לפני כמה שעות חיברתי אותו בחיבור AV לטלוויזיה שלי והסטרימר לא נדלק לי, הנורית תקעת על צבע כתום מהבהב והמכשיר לא עולה, נסיתי להוציא את כל מה שמחובר לסטרימר ועדיין הוא לא עולה, אפילו נסיתי לחבר אותו למחשב דרך כבל USB ועדיין הסטרימר על כתום מהבהב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by sabosal,

שלום. יש לי הרגשה שמנסים לעבוד על אמא שלי, ואני מנסה לעזור לה. לפני כשנה הציע לה סוכן נלהב מסלול משתלם ביותר (חיילים), במקום התוכנית הקיימת שלה, שבה היא מחוייבת לשלם כ-200 ש"ח על בנק דקות. אחרי ש"קנה" אותה, נזכר לספר לה כי אין אפשרות לבטל את התוכנית הקודמת, ואין אפשרות לנייד את המספר שלה, ולכן היא נשארה עם 2 טלפונים, כאשר אחד באמת משתלם, אך השני עולה המון כסף. ברוב טובו הוא "הצליח" להוריד את התשלום החודשי ל-150 ש"ח. עכשיו, אחרי שנגמרה ההתחייבות במכשיר הישן, ולאחר שאימי גילתה שהעלו את התעריפים בלי ידיעתה, היא רוצה לבטל את הקו, ולהצריח בין המספרים, כדי להישאר עם המסלול חיילים, אבל עם המספר הישן והאהוב. בפלאפון טענו שאין אפשרות לעשות הצרחה מכיוון שהמכשיר לא היה ברשת GSM, והח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.

13. Started by crow3d,

הייתי רוצה המלצה על מכשיר סלולרי (לחבר) במחיר של עד כ- 1500 שח אני רוצה שיהיה מכשיר טוב, אמין, עם WIFI ו - GPS אם אפשר סמארטפון ושיהיה מכשיר טוב אבל לא חובה סמארטפון מכשיר שיהיה בעיצוב נוח , או מסך מגע או גם אפשרות לסלייד עם מקלדת או אם זו מקלדת QUERTY נוחה ולא כדוגמת הnokia E72 למשל קונה דרך חנות פרטית לא דרך רשת סלולר אשמח לתגובות נ.ב מבין המכשירים הבאים אילו עדיפים, וגם אשמח להצעות משלכם סוני אריקסון ELM סוני אריקסון W995 סמסונג S5620 MONTE נוקיה N95 8GB סוני אריקסון XPERIA X10 MINI סוני אריקסון VIVAZ HTC WILDFIRE סוני אריקסון XPERIA X8

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ackohen,

שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by momi2004,

מחפש אנדרואיד זול, עם מסך לא גדול (4.3 זה גדול בשבילי) וכמובן במינימום תקציב. מתכנן עליו עבודה בסיסית לא משהו מורכב מדי. http://www.htc.com/www/product/wildfires/overview.html אם יש דגמים תקציביים נוספים שאתם חושבים שכדאי לשקול אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ov3rkill,

קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן כולם איפה ניתן להשיג בארץ x10 mini pro עם מקלדת פיזית שחרוטות שעליה גם האותיות בעברית ? האם סלקום משווקים ? האם רק חנות הדגל של סוני אריקסון בארץ ? איפה היא נמצאת אגב ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. קרתה לי איזה שהיא בעיה בהתליך התקנת ה ROM ורציתי עזרה בצורה מהירה. עשיתי את המדריך הזה: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ונתקעתי בשלב 8 ואני לא מצליח לעשות Wipe למכשיר... הוא כותב לי כבר 10 דקות: ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 --Installing SDCARDilotxWie3.0.zip Finding Update Package... מה צריך לעשות ?? בבקשה תעזרו לי... [br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 22:12:53 טוב פתרתי את הבעיה.. למי שנתקל גם בבעיה הזו, מה שצריך לעשות זה להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה שוב ולנסות לעשות Wipe שוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לרכוש SGS ,הגעתי לכאן : http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=580 ויש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין תמיכה בעברית לעברית מלא? 2. האם אני יכול לשדרג גרסא לבד? (לקנות 2.1 בזול ולשדרג ל - 2.2) 3. כמה זיכרון פנימי כדאי? (מה הממוצע שבדרך כלל קונים) 4. האם כדאי גם כרטיס זיכרון? אם כן איזה גודל) 5. האם ה- בלותות' שהם מציעים שווה? 6. האם המחיר לאחר התוספות שווה ? 7. האם אתם מכירים מקום יותר טוב לרכוש בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם! לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון. באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..) הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית. אז ככה: זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי . GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה). כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי כרגע Nokia 5230 והוא משעמם מאוד, ואני רוצה להשתדרג לאייפון או למכשיר אנדרואיד לא יקר אך טוב מאוד, המיילסטון. רציתי לדעת מי מביניהם עדיף לי, בכללי... בשניהם יש מליון אפליקציות, ככה שזה לא מה שבאמת משנה. מבחינה כללית של חומרה, באגים, וכדומה, בהנחה שיש באייפון את גרסאת iOS החדשה ביותר (4.3 אאל"ט?) ובמיילסטון אנדרואיד 2.3. בנוסף, רציתי להביא את המכשיר מיד שניה ממישהו (משכורת צבאית ftw) - האם זה בסדר/לא בסדר, מה כדאי לבדוק לפני שקונים (מבחינת מקוריות המכשיר וכדו'). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by jacob300,

שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים