גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות נגן בסביבות ה-800ש"ח, אני שם דגש על איכות טובה, ועל באס חזק. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אהלן כולם איפה ניתן להשיג בארץ x10 mini pro עם מקלדת פיזית שחרוטות שעליה גם האותיות בעברית ? האם סלקום משווקים ? האם רק חנות הדגל של סוני אריקסון בארץ ? איפה היא נמצאת אגב ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 (לא MP4) חשוב לי מאוד איכות שמע ושיגיע לעוצמות טובות (שלא יהיה שקט). פחות חשוב לי נפח, טייפ מנהלים, רדיו, ספיקר, איקולייזר וכאלה אבל אם יש, עדיף. התקציב שלי עומד על 200 גג 300 ש"ח. ראיתי שהנגנים של SANSA, IROVER ו-CREATIVE מתאימים למחיר שלי. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את האיי פוד ווידאו 30גיג'ה ואין לי עברית יש אפשרות להתקין פאץ בעברית ? אם כן איך ואיך מעדכנים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבנו שהתחרות על התואר הזה תהיה בין סמסונג ל-OnePlus - אך יצרנית סינית אחרת חטפה את הבכורה והפכה לראשונה להכריז גם על מכשיר עם מוצר הדגל מבית קוואלקום וגם על מכשירים עם המתחרה הבכיר הטרי של MediaTekלכתבה
-
- 2 תגובות
- 376 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי את הפלאפון דרך איביי מסין ולא ידעתי לאיזה ברוך אני מכניס את עצמי. הוא מסרב לקבל רומים ולצורך העיניין גם רקבירי (ניסיתי רק twrp ו cmw כי אלה היחידים שאני מכיר שאפשר לסמוך עליהם), ניסיתי דרך אודין, דרך האפליקציה של twrp, להתקין רום דרך הרקבירי שהגיע עם המכשיר, דרך המחשב - נאדה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה עם מכשירים שהגיעו מסין - הם כמו ג'וקים, אי אפשר לנצח אותם... האמת היא שפשוט לא הצלחתי למצוא עדיין פתרון והבעיה היא שאני לא באמת מבין משהו בנושא, כל הניסיונות שלי הם מעקב של מילה במילה מכול מני מדריכים שמצאתי בחיפוש בגוגל. יש פה מישהו שיצא לו להחליף רום במכשיר מסין ויכול לתת לי הכוונה נ.ב הסיבה היחידה שאני מועניין להחליף רום היא שהמכשיר שלי מקבל שיחות…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי את המכשיר אתמול, ניסיתי לחבר אותו ל WIFI אצלי בבית - ללא הצלחה. הנחתי שאולי הבעיה אצלי בראוטר אך שללתי זאת מכיוון שהנייד ומכשיר אחר כן מתחברים ל WIFI. אך היום כשניסיתי להתחבר לרשת ה WIFI אצלנו בעבודה אני נתקל בדיוק באותה הבעיה. אני בוחר את הרשת, בוחר CONNECT, המכשיר מציין CONNECTING אבל במקום לסיים את ההתחברות הוא חוזר לתפריט של בחירת הרשתות ולא מתחבר. בכל אחד מהמיקרים אני נמצא ממש ליד הראוטר האלחוטי כך שזו לא בעיית קליטה. דברים שכבר ניסיתי: מחיקה של הרשת וזיהויה מחדש ביטול ה WIFI OPTIMIZATION בתפריט מתקדם מעבר מ AUTO ל 2.4GHZ ול 5GHZ בתפריט מתקדם סימון ה AVOID POOR CONNECTION אתחול של המכשיר אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך אתר למשחקים של נוקיה 6280 שכמובן יהיו בחינם. פעם היה iPhone-Forums אבל הוא נסגר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, לאחר סקר שוק מקיף, הגעתי למסקנה שהסלולרי היחידי שצולח את כלל הדרישות שלי היינו ה-Galaxy S3. אני מבין שיש שני דגמים, ומבין את ההבדלים בינהם - 2GB של ראם בגירסה המעודכנת ותמיכה בטכנולוגיית LTE, ומנגד, קהילת פיתוח מצומצמת משמעותית ( CM תומכים בו, זה העיקר ). מה שמשאיר סוגיה אחת פתוחה- האם גירסאת ה-LTE תתמוך בכלל הרשתות בארץ (עוד לא סגור על הרשת המומלצת) בצורה זהה לגירסה הרגילה? בנוסף, האם יש סוגיות נוספות שאני צריך להכיר? זמן סוללה שונה וכ"ו..? תודה מראש לעוזרים ויום טוב! נ.ב אשמח לתגובות ביממה הקרובה - מחר מזמין
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לשירים יש לי את ה-OMX70 (שקצת יותר טובה מה-CX300). יש בארץ משהו בגבול ה-350 שקל (גג 400) שעדיפות עליהם לסרטים? כמו שציינתי בכותרת, אני לא מעוניין באוזניות קשת\עורף ושאר חבריהם. תודה רבה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הענקית מטאיוואן מציגה את הגרסה האולטימטיבית של ה-ROG Phone 2 שלה - עם נפח אחסון פנימי שלא קיים אפילו בחלק מהמחשבים הניידים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרנית האופטיקה Carl Zeiss, שאחראית ללא מעט מהאופטיקה במצלמות הסמארטפונים שלנו, משיקה משקפי מציאות מדומה מתוצרתה בתג מחיר שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-vr-%d7%91-100-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-