עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Offset,

שלום, ראיתי פה: http://www.aliexpress.com/store/product/Sanei-N10-IPS-Android-4-0-10inch-Tablet-pc-Allwinner-A10-1GB-RAM-16GB-ROM-HDMI/103919_360121673.html שהם שולחים לישראל וסה"כ זה עולה 220 דולרים. ואז קראתי עוד קצת ורשום משהו שאולי יהיה מיסים. אם יש מיסים, על איזה מיסים מדובר? ובכמה הם ייקרו את הטאבלט? אני שואל כי אולי אני אקנה את זה בקרוב. תודה מראש, עודד

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by J0n1,

על מנת שמכשיר יעבוד גם בGSM וגם בUMTS צריך שהמכשיר יתמוך ב900 וב2100? או ששני אלו הם תדרים רק לדור 3? ויצא למישהו לקנות טלפון דרך איביי? (להזמין למישהו בארה"ב)

• 16 תגובות
    • 9.3k צפיות
  3. לפי מה שכתוב בוויקיפדיה הנקסוס 4 תומך ב-LTE חומרתית, אבל התוכנה שלו לא מאפשרת את זה. מישהו יודע מה כרוך באיפשור של LTE במכשיר כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

http://www.ebay.com/itm/Original-EU-Wal ... 2598a9c192 זה עולה ממש זול.. בארץ המתאם הזה עולה 95 שקל באייבורי. לדעתכם זה מטען מקורי כמו שמגיע בקופסה של הגלקסי? עם 2A

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by alex28,

אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yoni_h,

לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני עם נקסוס 4 כבר כמה שנים (רובן טובות:), סה"כ עושה את העבודה, רק שלאחרונה כאשר יורד מתחת ל-50% סוללה הוא מתנתק מהרשת או כבה. בשבוע האחרון כבה מידי פעם והדרך היחידה להפעילו היא דרך מצב boot. מתלבטת בין לרכוש סוללה מקורית - https://il.ebay.com/b/Batteries-for-LG-Nexus-4/20357/bn_1636585 ובין לרכוש טלפון חדש. אז אם החלפתם לנקסוס 4 סוללה וזה עשה את העבודה - אשמח לשמוע. ואם לא, אשמח להמלצה על סמארטפון "נקי" עם אורך חיים לפחות כמו של הנקסוס (משמש לשיחות, ווטסאפ ולוייז; מצלמה ושאר ירקות פחות חשובים לי). בזמנו המליצו לי על הנוקיה, השאלה היא איזה מביניהם - https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Nokia-71-vs-Nokia-81-vs-Nokia-8-vs-Nokia-7 תו…

8. שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף. מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה, אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי? כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה.. אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.

10. סמארטפון ביניים חדש של המותג הפופולרי יהפוך להיות הדיל הטוב ביותר בסביבה התמורה לסכום של כ-1,000 שקלים? יכול להיות שכבר מחר תהיה לנו תשובה רשמית לכךלכתבה

11. אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה

12. Xiaomi משיקה סמארטפון חדש וזול במיוחד שינסה להמשיך את הצלחתו הכבירה של ה-Redmi 4A לכתבה

13. היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה

14. Xiaomi לא מבזבזת זמן - ומתכננת להתחיל למכור את אחיו של ה-Redmi Note 11 במחיר התחלתי של פחות מ-700 שקלים כבר מחרלכתבה

15. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה

19. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  21. יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. אני מניח שזה אולי תקף לכל מכשיר אנדרויד. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? כרגע אני לא מצלי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cateye,

היי, יש לי HTC CRUISE ואני יודע שיש אפשרות לגלוש ממנו במחשב, אם אני מחבר אותו למחשב שלי, נכון? אני יודע שאני ישלם לאורנג' על הגלישה....אבל מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. הכירו את המוצר שרוצה לאפשר לכם להיות בבקרה מתקדמת על המצב הבריאותי שלכם - מבלי שתצטרכו לצאת מהבית (או מחדר השירותים)לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.