עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Alonleibo,

מישהוא יכול להסביר לי מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אני מדבר על פיזית מכירה בחנויות, או במסלולים של אורנג'/פלאפון/סלקום) והאם שווה להמתין עד אז ולא ללכת עכשיו על ה-S הרגיל. (שוב, כן, תמיד אפשר להמתין לנצח, בלה בלה בלה... מדובר לפי הבנתי על חודש או פחות....)

• 420 תגובות
    • 53.4k צפיות
  2. הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by shay1098,

מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by avz,

היי קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Nahum2,

אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. נפטר לי האייפון 4 קצת נשבר לי ממערכת ההפעלה שלהם שחונקת ולמרות שלל חומרת אפל שברשותי (כולל אייפד 2) החלטתי לערוק. הכיוון המתבקש היה כמובן מכשיר מבוסס אנדרוייד אלא שבבדיקות גב אל גב שערכתי לסאמסונג גלאקסי S מול אייפון 4 התאכזבתי קשות מרמת ליטוש ממשק המשתמש של מערכת האנדרוייד (2.3). ייתכן ולרבים תצוגה קופצנית בהגדלת/הקטנת תוכן הדפדפן, פונטים שאינם מלוטשים דיו לאחר הגדלה או ארגון מסכים שלדעתי סובל מחוסר סדר וארגון אינם מהווים סיבה טובה להדיר אצבעותיהם ממערכת הפעלה שעל פניו נראית לא רעה אולם לי חוסר הבשלות בנקודת זמן זו של המוצר הנוכחי הביאה אותי לשקול מכשיר מבוסס WP7. סירטונים שראיתי ברשת מציגים מערכת הפעלה ממוקדת וברורה שנראה כי רמת הליטוש והתצוגה בה קרובה יותר לרמת iOS4…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by alexrta,

לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ilanb0,

מה ההבדל בין דגם 850 לדגם 720 באוזנייה של מוטורולה, ואיזה חדש יותר?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. http://www.apple.com/ios/ios5/includes/video-ios.html#video-ios כל מה שהיה חסר, עכשיו כבר לא

• 270 תגובות
    • 24.6k צפיות
  12. אני מנסה להמנע מרכישת נטסטיק וחבילת גלישה נפרדת לטובת הנייד, ומעוניין להשתמש במכשיר הסלולרי כמודם. האם ישנה עדיפות לאחד מהסמארטפונים בשימושו כמודם? הדגמים הנבדקים: בלקברי 9700/9780, סמסונג גלאקסי S, אייפון 4. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  14. נאמר שבספטמבר המכשיר יושק אז למה אין עליו מיידע בנט עוד???

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. Started by Nahum2,

הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by SeaMonster,

אני יודע שאפליקציית הפייסבוק עושה זאת אוטומטית, אבל רק לאנשי קשר שהשם שלהם מופיע באותה השפה בשני המקומות. הבעיה שלי היא שכל השמות של החברים שלי בפייסבוק הם באנגלית, ובאנשי קשר רשמתי אותם בעיברית. האם יש דרך כלשהי לסכרן בינהם ידנית? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by brighi,

נראה לי שזה המקום הנכון, אני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה לרכב שכוללת את 3 הדברים שרשמתי למעלה, אני לא מחפש משהו מקצועי, אלא משהו שיעשה את העבודה שלו בצורה סבירה. הבעיה שלי זה שאני לא יודע איך אפשר לבדוק אם המכשיר מתחבר לרמקולים של הרכב או לא. הרכב הוא פולו קלאסיק 2001. והמערכת שאני רוצה זה משהו כזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-3-Bluetooth-Portable-Car-GPS-Navigator-FM-2GB-SD-Map-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27baee276fQQitemZ170639894383QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by doker,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש עד 1400 ש"ח יש אופציה לקנות פלאפון מהונקקונג,חשבתי ששם המחירים יהיו זולים יותר השאלה שלי היא איזה דגם לא מצאתי אתר עם המחירים שם והדגמים חשבתי על הM9 ששם הוא בסביבות 1300 ש"ח מישהו להביע דעה על הפלאפון הזה או על פלאפונים אחרים שאני יכול לקנות תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איפה אפשר לקנות מעמד לקטנוע שלי (עדיפות לקליפס שיתפוס את המשקף), וכמה זה עולה? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לרכוש טאבלט + מקלדת. הכי קורץ לי בינתיים זה הASUS EEE PAD TRANSFORMER - אבל עד עכשיו לא ברור לי איך האופיס שלו בעברית....ובכלל הבנתי שאין לHONEYCOMB בכלל אפליקציות ומשחקים :'( :'( :'( העניין הוא - לי הכי חשוב האופיס , שאני אוכל להקליד בו בעברית כמו במחשב , המטרה שלי להיעזר בו כמו לאפטופ ללימודים , אני לא רוצה מחברת אני רוצה להקליד...זה יותר מהר ! אז השאלה הנשאלת - האם יש תוכנת אופיס לטאבלטים שעובדת בעברית בצורה חלקה - אם זה לאייפד או לXOOM או לכל דבר אחר ?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Galit17,

שמתי לב שכל יום יורד לו המחיר עכשיו הוא עולה 3199. האם יש לו בעיות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by EagleX,

היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. בשלושת הרשתות ולהלן החבילה בכל אחת: סלקום- 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה איפון 4 בהחזר מלא מחיר: 225 ש"ח שנה ראשונה. 245 ש"ח למשך שנתיים נוספות. פלאפון- 400 דקות 400 SMS חבילת גלישה 2GB איפון בהחזר מלא מחיר: 200 ש"ח שנה ראשונה. 220 ש"ח למשך שנתיים נוספות. אופציה שניה: 500 דקות 500 SMS חבילת גלישה 1GB איפון בהחזר מלא מחיר: שנה ראשונה 180 ש"ח. 200 ש"ח למשך שנתיים נוספות. אורנג'[החצופים]- 400 דקות 400 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה סלולרי Nokia 6500S טרייד אין [המכשיר הנוכחי שלי דרכם] מחיר: 277 ש"ח לחודש. אופציה שניה: הכל כנ"ל מלבד חבילת גלישה - 1GB מחיר: 210 ש"ח לחודש. *** עכשיו, שום חבילה לא באמת מושלמת פה, בטח לא באורנג'. בכל אחת מהרשתות …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים