גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
זה נכון שכל פלא' שקונים היום אי אפשר לגנוב אותו כי אפשר לחסום גם את המכשיר היום? ואם זה באמת ככה הגיע הזמן באמת..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על הסמארטפון הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב של עד 1000 ש"ח, מוכן לחרוג קצת אם זה כדאי. יש דבר כזה? אני בתכלס לא עושה שימושים מי יודע מה בסמארטפון, אני לא משחק או משהו אני רק מחפש סמארטפון איכותי שעושה את העבודה שלו כי בגדול כל השדרוגים וכל הבולשיט הזה הכל אותו דבר ולא משנה לי. חשוב רק שהמסך יהיה איכותי. יש הצעות? תודה רבה מראש חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנוזקה, בשם WireLurker, מגיעה אל המשתמש תחילה דרך אפליקציה שהורדה מחנות האפליקציות הלא רשמית של OS X ומתפשטת משם למכשירי אייפון המשוייכים למחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%a7%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%aa/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תתחשבו בזמן בטריה איכות שמע פיצ'רים אוזניות שבאות בד"כ עם המוצר מחיר תוחלת חיים תוך כמה זמן המוצר נהרס. אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במערכת הפעלה CM11 4.4.4, אחרי 5 נסיונות כושלים של התבנית, אפשר ללחוץ על אופציה משנית להיכנס אליו. בגירסה הקודמת והדוחה של סאני, זה היה מייל + סיסמה. ב CM11 4.4.4, לעומת זאת, כתוב להשים שם משתמש (בסוגרים כתוב מייל) ואז סיסמה... ניסיתי והוא טען שזה לא נכון. מה הוא מבקש בדיוק? את הג'ימייל שלי? את החשבון של CM? איך אני יכול לאפס את הסיסמה הזאת ליתר בטחון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכר מבוגר בעובדה שנהיה חובב סאונד פתאום אחרי שראה אותי ועוד מישהו מסתובבים עם סנהייזר cx500, הוא קנה לעצמו 300 cx.. ועכשיו הוא מחפש לעצמו איזה נגן בשביל להשתדרג. אתם בטח מכירים את הפרסומות בעיתון של חנויות החשמל שמציעות הרבה מוצרים, ושם הוא ראה נגן Iriver (יש לו דודה לIriver אחרי שעבר לו מסנהייזר) בסביבות 370 שקל. הקטע הוא שלא מצוין שמה דגם בכלל של המכשיר ואני חושב שבכלל לא כדאי גם ככה לרכוש בחניות כאלה נגנים. עכשיו רציתי לדעת על איזה דגם מסוג Iriver תמליצו ב400 ככה שהוא ינצל טוב ת'אוזניות או שאם יש אלטרנטיבה טובה יותר אשמח לקבל אותה גם תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרבות ימים נשבר לSANSA E280 שלי המסך ואכשיו אני מחפש נגן חדש.... אני רואה בזאפ כל מיני מכשירים זולים מאוד עם הרבה מאוד דברים טובים לדוגמת http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 זה מזוייף ?זה לא טוב? לא פועל ? בבקשה תענו לי אני מתחרפן,בחברה אמרו לי שישדרגו לי לSANSA VIEW 8GB ב430 אבל אני לא יודע אם זה שווה אחרי שאני רואה את אלה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שיש על זה דיון קודם פה בפורום אבל בעמל רב לא הצלחתי למצוא ולכן אני מעלה אחד חדש. יש לי כתובת למשלוח לארה"ב ואני מעוניין לרכוש NEXUS4 שיגיע אליה כדי שחבר שיוצא לחופשה יוכל לאסוף אותו ולהביא אותו ארצה. מאיזו חנות יהיה הכי זול לקנות את המכשיר, והאם ניתן לבצע את ההזמנה מהארץ? במידה והתשובה היא גוגל פליי - איך עוקפים את איסור ההזמנה מהארץ? תודה רבה, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את האייקונים של הקיצורים בעמודי הבית? [לא בעמוד האפליקציות] בעיקרון יש לי את התמונות שאליהן אני רוצה לשנות את האייקונים בגלריה/על הפלאפון רק לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Vivo מציגה עוד דגם סמארטפון מסקרן ומיוחד - עם זוג מסכים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת התוכנה של פאלפון לא פועלת הדיפי של אחי למרות שהוא משלם על זה ויש לו GPS או AGPS אין לי מושג אולי בגלל שהסלולרי לא ניקנה מהם הם עושים בעיות בכל מקרה צריך תוכנה שפועלת בארץ ולא רק מפות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המרשים מבית היצרנית הטאיוואנית הפך למרשים עוד יותר תודות לעיצוב משופר וייחודי, ואתם יכולים לרכוש אותו כעת במחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/ליהנות-מהמיטב-של-אסוס-כבר-עכשיו-ה-zenfone-2-deluxe-זמ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיתן לי את המקסימום מבחינת סאונד, סאונד נטו זה מה שחשוב לי. יש משהו בשוק בארץ שמבחינת סאונד יותר טוב מה-IPOD TOUCH?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחסל מכשירי הדגל החדש כבר כאן, עם חומרה מהמפוארות ביותר שניתן לבקש ותג מחיר של 400 דולר בלבד ההמתנה סוף סוף הסתיימה – ויש לנו מכשיר OnePlus חדש, אשר ינסה לשבור את השוק פעם נוספת, ולסייע לנו לרכוש מכשיר עם חומרה, איכות ועקביות של מכשיר דגל במחיר נמוך הרבה יותר ומבלי להתפשר (כפי שהמוטו המקורי של היצרנית הסינית הפציר). המפרט הטכני של ה-OnePlus 3 ככל הנראה לא יפתיע אף אחד מאלו שעקבו אחרי הדגם במהלך החודשים והשבועות האחרונים, אך הוא עדיין מלא בכל טוב עם שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות שהוא העוצמתי ביותר שניתן למצוא בתחום נכון להיום, זכרון RAM בנפח אחד ויחיד ונדיב במיוחד של 6GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שאינו ניתן להרחבה אך כן מתבסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, מסך מסוג Opti…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם גב הזכוכית של איפון 4 זהה לזה של איפון 4S? לפי התמונות הם לא נראים זהים http://www.ebay.com/itm/221095576364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/White-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-W-Frame-Repair-Kit-for-iPhone-4S-/180981864105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a235c16a9 זה אותם ברגים לפתיחה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שנפתחו כל מיני אשכולים פה על טאבלטים אבל לא מצאתי בהם את התשובות הקונקרטיות שאני צריך. בעיקרון אני מתלבט בין 2 דגמים סינים: 1. Ainol Novo 10 Hero 10.1" Tablet pc Android 4.1 dual core 1.5GHz 1GB 16GB Bluetooth dual camera WIFI HDMI (ראיתי כמה סקירות ב יוטיוב וראיתי שQUAD CORE של HERO2 מגיב ברוב המקרים יותר לאט מה DUALCORE של HERO1 ולכן החלטתי דווקא להשאר בדגם ה"חלש" יותר. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) 2. Cube U30GT 10" RK3066 Dual Core 1.6GHz tablet pc android 4.1 Bluetooth HDMI Dual camera WIFI בעיקרון מה שאני הולך לעשות בטאבלט זה הרבה גלישה באינטרנט ( WIFI ביתי) מעט מאוד משחקים ( לא משהו בגראפיקה מטורפת) וכמו כן ניהול של קבצי אופיס(רוצה לעשות בתוכו מעקב ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-