עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by saar3,

תגידי אם פי ארבע אם אני שם בוא סרט הוא יוכל לקרוא תרגום עברית(מובנה או לא מובנה)?! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רציתי לברר מספר דברים לפני שאני רוכש א המכשיר הזה: 1. מה המחיר הכי זול כרגע שלו בארץ דרך מפעיל סלולארי ? 2. האם יש לו נגן לשמיעת שירים כמו שיש בסוני אריקסון? 3. האם הסוללה שלו מחזיקה יותר זמן מהדגם הקודם? 4. השאלה הכי חשובה לי- במידה ויש לי דיסק מקורי של התוכנה i go לGPS. האם זה נכון שאני יכול להתקין אותה במכישר ולהשתמש בו כGPS לכלכ דבר?? (בלי תשלומים כולשהם למעיל הסלולארי?) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by huber,

כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by matanch,

שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JeW BoY,

בקרוב אבקר בארצות הברית ביררתי איך כמה וכאלה לגבי קניית האיפון אבל חשבתי לשאול אולי דווקא לגבי הקנייה בEBAY זה אפשרי? יש מגבלות? למישהו יש ניסיון אישי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hen1235,

תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אבינר,

חיפשתי באינטרנט ביקורות על המכשיר, ומצאתי רק 2.. למישהו יש את המכשיר והוא ממליץ עליו? איפה אני יכול למצוא ביקורת רצינית? כולם מתמקדים רק במצלמה, וזונחים את השאר..

9. Started by yadinS,

שלום יש לי Archos SA A9 קיבלתי אותו עם ווינדוס 7 סטרת,אז החלפתי ל ווינדוס 7 מולטי סבבה הכל עובד כל הדרייברים פועלים חוץ מי אחד... וזה המגע.. הוא פועל עכשיו כמו ''מחשב רגיל'' מישהו יכול לעזור לי לסדר תמגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-desire-826-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-ultrapixel/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eran1980,

שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם אופנת המכשירים החכמים שמכוונים לחובבי משחקים עומדת לפרוץ אל המיינסטרים בסיוען של היצרניות הסיניות? לכתבה

14. יש לי התלבטות בין 2 נגנים ואשמח אם תעזרו לי. creative zen vision w and cowon a2 הדברים החשובים אצלי זה זמן בטריה ואם קל להחליף אותה כאשר היא נגמרת לחלוטין (לא כמו באייפוד ) עוד משהו שאני רוצה לדעת על 2 הנגנים האלה הם התמיכה בכתוביות, איזה סוגים (SRT, SUB) והאם יש תמיכה בעברית.. תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז יש לי אפשרות שידרוג בואו נגיד למה שאני רוצה.. אני רוצה מצלמה טובה מכשיר מוזיקה טוב אינטרנט שיהיה חזק ואמין ורצוי קונסולת משחקים חמודה.. מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by -LosNir-,

היי, הרגע הגיע ה Sandisk Sansa c250 החדש שלי תמונות: 1) הקופסא המגניבה 2) תקריב 3) מגניב, הגיע דולק 4) כל החברה 5) איזו השתקפות 6) הנגן עייף, צריך טעינה - הגיע הזמן להוציא את המטען USB שלי! 7) כן, חוץ ממדבקה גאוותנית הוא יודע להטעין! 8) יאללה.. עכשיו הוא נטען בנחת, מחר התקנת RockBOX!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי אייפון ויקח קצת זמן עד שאני אחבר אותו לרשת סלולרית(אגב, איזו חברה הכי משתלמת?). רציתי לדעת אם בינתיים אפשר לעשות איתו משהו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. איך אפשר לעשות? גירסה 2.3.7 או אם יש אפליקציה קטנה שעושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני זקוק לנגן חדש ואני חשבתי על האייפוד נאנו האחרון שיצא. השאלה היא איך איכות הצליל שלו? ברשותי כרגע נגן קואון D2 ואני מאוד נהנה מזמני הסוללה שלו ואיכות צלילה חביבה בהחלט. האוזניות הן Etymotic hf5 ו-Westone ES3X. חשוב לי גם שלא יהיה רעש רקע סטטי ושהצליל יהיה נקי ומאוזן (אין לי כל עניין באקווילייזרים כאלה או אחרים). בתודה מראש. (נ.ב. - אין לי דרך להאזין לנגן נכון להיום כיוון שאני לא מכיר מישהו שהנגן נמצא בבעלותו)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לרומא בעוד שבועיים וחצי ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מכשירים סלולריים ברומא, אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר משמעותית מהארץ (הושק שם לפני חודש וחצי ובארץ יתחיל להגיע רק בעוד שבוע). אני מתמקד ב-HTC ONE החדש. תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תמונות חדשות שצצו ברשת מצביעות על כך שדגמי האייפון הבאים יקבלו אפשרות צבע חדשה ולא ממש צפויה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חולמים-על-אייפון-ורוד-בקרוב-זה-עשוי-לקר/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. [h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.