גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הסלולרי פולט יותר הספק כשהו מחובר למטען? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש. הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה? מבינים ? תנו דעתכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארצות הברית ביררתי איך כמה וכאלה לגבי קניית האיפון אבל חשבתי לשאול אולי דווקא לגבי הקנייה בEBAY זה אפשרי? יש מגבלות? למישהו יש ניסיון אישי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז אפל הכריזה והציגה את iOS7. עיקרי הדברים: * עיצוב חזותי חדש, "שטוח" יותר. בדומה לאנדרואיד - מעט הצללות. * שיפור במנגנון ריבוי המשימות (מולטיטאסקינג). אפליקציות ברקע יוכלו להתעדכן בצורה חכמה יותר, בהתאם לצורת השימוש של המשתמש בהן. כמו כן, עושה רושם שתצוגת היישומים הפתוחים שופרה ועכשיו היא נורמלית למדי. (ולא סתם קטנה מדי ומסורבלת מדי) * סירי... בלה בלה בלה. * שיפור מנגנון ההתרעות (notification center). מידע על מה קורה היום (ימי הולדת, אירועים מן היומן וכדומה). יהיה סנכרון בין מכשירים - אם התרעה הוסרה במכשיר אחד, היא לא תופיע שוב במכשיר אחר. * מנגנון בשם "Toggles" . סוויפ מלמטה למעלה יפתח חלון שמאפשר לשלוט על הגדרות המכשיר, מוזיקה, Air Play וכל שאר ה Air-ים של אפל.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על מבצע של 25 אחוז הנחה על אייפודים כאשר מחזירים מכשיר ישן של אפל זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות? גירסה 2.3.7 או אם יש אפליקציה קטנה שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אופנת המכשירים החכמים שמכוונים לחובבי משחקים עומדת לפרוץ אל המיינסטרים בסיוען של היצרניות הסיניות? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מי שבעניין לשלוח לי הודעה פרטית, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציעה את סמארטפון הביניים הטוב ביותר שלה, בתוספת שעון חכם, במחיר של 300 דולר בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ל-alcatel-יש-צמד-מכשירים-חכמים-במחיר-מבצע-מרש/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות. לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות. אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ? הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-desire-826-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-ultrapixel/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תיעוד מגוף תקינה סיני מבטיח לנו טכנולוגיה חדש ומעניינת מבית היצרנית הסינית - ועתה נותר רק לנסות ולנחש האם מדובר בדגם הבא במשפחת ה-Mi, בדגם חדש נוסף ממשפחת Mi Mix או במשהו שונה לגמרי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן: אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי. כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות. שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V. לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון. מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה לא מעודכן, אבל אחרי שHP קנתה את PALM במחיר אסטרונומי, למה היא לא מוציאה יותר מכשירים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המרשים מבית היצרנית הטאיוואנית הפך למרשים עוד יותר תודות לעיצוב משופר וייחודי, ואתם יכולים לרכוש אותו כעת במחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/ליהנות-מהמיטב-של-אסוס-כבר-עכשיו-ה-zenfone-2-deluxe-זמ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 פששש sandisk שחקו אותה איזה נגן מדליק , קטן יפה קומפקטי 2 גיגה בא עם רצועה איכותית לצוואר , אזניות טובות , בטריה ליתיום מובנת נטענת דרך ה usb וכל זה ב 285 ש"ח המלצה שלי לא תתאכזבו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-