גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כבר פעם רביעית ולא מצליח.. מקבל את ההודעה הזו בנגן : USB Busy Do Not Disconnect וזו התמונה של התוכנה כשהיא מעדכנת ונתקעת על 25% ואז נסגרת בגלל ההודעה הזו : מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לעדכן לעזעזל את הקשוחה של המכשיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי iPod classic 120gb וכשניסיתי היום לסנכרן אותו (לא פעם ראשונה) עם האייטונס הוא הביא לי שגיאה. ניסיתי לעשות restore והוא לא מצליח, אני גם לא מצליח לפרמט תמכשיר דרך המחשב ובנוסף ניסיתי את כל מה שאפל מציעים. עוד 24 שעות אני טס ל5 חודשים למרכז אמריקה והמחשבה שאני טס בלי המוסיקה גורמת לי לרצות להתאבד.. אז לפני שאני קופץ מהחלון, אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך באתר אבל הוא עדיין מראה שאין Root. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי אייפון 3GS עם הבוטרום הישן ופרוץ על ספיריט הבנתי שכדי לפרוץ עם sn0wbreeze-V1.6.1 לגירסא 4 אז צריך שהאייפון יהיה פרוץ אבל לא עם ספיריט כל הזמן שאני מנסה לפרוץ אותו אני לא מצליח נגיד עם redsn0w0.9.4 זה טוען כמה דברים ואז איך שזה אמור לסיים את הפריצה וליהיות את התמונה הזאת של הכונן(ניראה לי) על האייפון זה ניתקע ויש מסך שחור באייפון ועם blackra1n יש לי את הבעיה שלא מופיע התמונה של גיאוהוט אז ראיתי את 2 המדריכים האלו http://cydiaupdates.wordpress.com/2009/10/13/blackra1n-not-working-for-you-stuck-on-running-or-entering-recovery-mode-the-blackra1n-checklist-get-your-idevice-jailbroken-now/ וזה עדיין לא עובד עם כל תוכנה ניסיתי לפרוץ איזה 15 פעם(בלי להגזים) ועשיתי מל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נאמר לי שסיסמאת ברירת המחדל היא 12345. והמכשיר ממשיך לרשום לי שהסיסמא שגויה. אשמח לפיתרון. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם הייתי עושה את זה עם STUMP ROOT וזה תמיד עבד כשהיה צורך ועכשיו 5.0.2 הוא אומר לי THIS DEVICE IS PATCHED SORRY!!. מה זה אומר ומה עושים? ניסיתי גם TOWELROOT ולא עזר וניסיתי גם דרך הקובץ IROOT ולא הלך. אנא עיזרו לי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי כחלק מקניית מחשב לפני מספר חודשים חיפשתי תוספות ומצאתי - תקן USB לקליטת TV במחשב קניתי! מעולם לא הצלחתי לקלוט TV רק רדיו - אולי אתם תוכלו לעזור עם הוראות מפורטות או בעיות ידועות לגבי המתקן שלי? פרטים: avermedia hybrid volar HX Windows Vista אולי לא בחרתי באופציות הנכונות? HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי טלפון - מ Asus Zenfone 2 ל Sharp Aquos S3. עשיתי את הפעולות הבאות: 1. גיביתי את ה WhatsApp (צ'אטים ומדיה) אתמול בלילה (11 ביוני) - חלק אחד באמצעות WIFI והשאר על נתונים סלולריים - הייתי צריך לצאת. 2. מאוחר יותר בערב ניסיתי לשחזר מהגיבוי הזה לטלפון החדש, וקיבלתי את ההודעות הבאות: א. “Looking for backups. This is taking longer than expected. Check your network connection and wait, or skip.” ואז, אחרי כמה רגעים, זה מתחיל שחזור, נתקע ב 24% ואומר: “Unable to restore your chats from this backup. Do you want to restore your chats from an older backup?” 3. בשלב…
-
- 7 תגובות
- 18.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי) ההגדרות APN זהות לחלוטין לשלי למעט שדה זה (רשום NOT SET) ובו ניתן לגלוש בעוד שבשלי אין חיבור כלל. האם יש אפשרות לאתחל את הגדרות ה - APN ל - NOT SET? (…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אפל ID אחד, אבל קראתי שאפשרי לתקשר בין כמה מכשירים אם מגדירים כל אחד על אימייל שונה. נכנסתי לאתר של אפל ל-ID שלי והוספתי אימייל (שלישי) שלי ובכל אחד מהאייפודים פתחתי איש קשר חדש, באחד האימייל הראשי ובשני האימייל האחרון שהוספתי לאפל ID וזה עדיין לא עובד. כשאני מתקשר מאחד, זה אומר שהאחר תפוס וכשאני מתקשר מהשני זה אומר לי שהמכשיר (האחר) לא תומך בפייסטיים. באפליקציה "Messages", אפשר לשלוח ולקבל הודעות בין שני המכשירים. שניהם IOS 5.0. עזרה בבקשה. תודה. עריכה: אוקיי הצלחתי חלקית. אחד מהם מוגדר על האימייל הראשי והאייפוד השני על אימייל משני, אבל אני יכול להתקשר רק מהמכשיר שמוגדר על המייל המשני אל הראשי, ב- Contacts, המכשיר הראשי מופיע עם אייקון קטן של המצלמה, האחר לא. אז רק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצליחה לגלוש דרך 3G אבל כשאני מנסה להכנס לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית בבית זה לא מצליח לפתוח שום אתר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גלקסי s4, קניתי אותו בארץ איך שהוא יצא. לאחרונה הוא נהיה איטי והחלטתי לעדכן אותו. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הטלפון, אני מקבלת הודעה שאומרת "your device has been modified, software update are not available". המליצו לי לעשות factory reset, אבל אני עדיין מקבלת את ההודעה הזאת. ניסיתי לעדכן גם דרך המחשב בעזרת keys , וגם עם smart switch ועדיין לא מצליחה. בדקתי עם אפליקציה, המכשיר לא עבר root. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5. לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון. הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון. ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו. עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF. יש פעמים שעולה לי מסך "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי מכשיר נוקיה 6280, ולחברתי סמסונג. אני באוראנג' היא בסלקום. הכל היה בסדר, SMSים שלחתי וקיבלתי בלי בעיות. עד שהגיע יום חמישי האחרון ומאז אני לא מקבל מחברתי SMSים. אני יכול לשלוח לה והיא מקבלת, אני יכול לשלוח לאחרים והם מקבלים. אחרים שולחים לי ואני מקבל, היא שולחת לאחרים והם מקבלים. רק ממנה אלי היא לא מצליחה לשלוח. כתוב שההודעה נשלחה, אבל נאדה. למישהו יש מושג קלוש מה הבעיה??? תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-