עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by vincecarter,

החלטתי בכל זאת לפחות דיון חדש בקשר למכשיר הנ"ל אז ככה בגדול אני מחפש לשדרג את ה Xperia S שלי . מה שאני מחפש במכשיר החדש זה שיעבוד חלק ולא יתקע בהפעלת אפיקציות ( וואטסאפ, פייסבוק,וייז) אני לא משחק יותר מידי במחשבים בטלפון במיוחד לא במשחקים FHD וכו. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי ושיהיה 5 אינץ. זמן סוללה חשוב אבל לא יותר מידי( שיהיה סביר) מישהו הזמין או מכיר את המכשיר שכתבתי בכותרת? אני יודע שהוא חדש אבל בכל מקרה מה ידוע על החברה? אמינה? ומה ידוע על המעבד טורבו שיש בתוכו? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by K1ko7,

שלום, אני מעוניין להחזיר את הפלאפון שלי למצב הרגיל שלו ללא רוט או ריקברי(יש לי twrp) ואני רוצה לעשות גיבוי השאלה שלי אם הגיבוי LGBackup הוא טוב. כלומר אם הוא לא יחזיר לי פתאום רוט או דברים כאלה ( אני לא מבין בזה כל כך) תודה לעוזרים. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yoni Portnoy,

היי לכולם! אני פונה להתייעצות לאחר שבשני הסמארטפונים האחרונים פשוט נפלתי, ואני מקווה למצוא מכשיר טוב שיתאים לצרכים שלי. דבר ראשון - התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח וגודל המסך הרצוי אמור להיות עד 5 אינץ'. מעבר לכך, השימושים שלי הם בעיקר שימושים "רגילים" - דוא"ל (של העבודה, מחובר דרך מיקרוסופט אקסצ'יינג'), וייז, פייסבוק, Runkeeper, PVSTAR, יוטיוב וכו'. מה שקורה הוא שלפעמים אני מפעיל מספר אפליקציות במקביל, ואז המכשיר הקיים שלי (סמסונג גלקסי S3 מיני) פשוט נתקע. כמובן שאשמח שהמכשיר החדש יהיה עם חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, לגבי העיצוב והעמידות אפשר להתפשר מבחינתי. המכשירים האחרונים שלי הם כאמור אותו גלקסי מיני, ולפני כן היה לי HTC Legend (פשוט מכשיר רע!). תודה לכל העוזרים י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SoapSeller,

המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MoSQuiTo,

מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nemesis,

חנות מומלצת? אחריות יבואן כן/לא? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amisha,

היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alexsajno,

שלום רציתי לדעת מי יודע מה ההבדל במהירות בטעינת גלקסי 5 עם כבל USB 3 או 2 מחובר לחשמל. אני יודע שהעברת נתונים היא כ-10 פעמים מהירה יותר עם USB 3.0 אבל בטעינה עם המתאם שמגיע עם הטלפון והכבל שאפשר לקנות זה מהיר יותר? ומה ההבדל בטעינה במחשב ביחס לחשמל. תודה מראש, אשמח לתשובה עם נימוק למה זה ולא השערות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. המותג הטרי מבית לנובו חושף את הסמארטפון השני שלו, שמרשים הרבה יותר מהדגם הקודם ואמור להוות יריב משמעותי מאוד ל-Mi 5 הנהדר של Xioami לנובו היא לא השם הראשון (או השני) שקופץ לראש כשמדברים על היצרניות של הסמארטפונים המתקדמים והעוצמתיים ביותר בשוק – אך כל זה עשוי להשתנות בקרוב מאוד, באופן עקיף, עם השקתו של ה-Zuk Z2 Pro, אשר נשמע כמו אחד מהמכשירים החכמים המרשימים ביותר לשנת 2016. למבולבלים, נזכיר כי Zuk היא חברת ספין-אוף שיצרה לנובו בשנה שעברה, במטרה לספק תחרות ישירה למתחרות צעירות דוגמת שיאומי ו-OnePlus עם סמארטפונים מתקדמים, משתלמים ובינלאומיים. הדגם הראשון היה ה-Zuk Z1 והיה אלטרנטיבה מעניינת עם סוללה נדיבה מאוד, נפח אחסון פנימי גדול ושבב Snapdragon 801 מעט …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי יש לי N95 8GB וחיבור האוזניות דרך חריץ ה3.5mm קצת מציק החלטתי להתפנק באוזניות סטריאו BT השאלה איזה דגם כדאי ועדיף? מן הסתם שיראה טוב ושיתן סאונד באיכות טובה. אלו הדגמים ששמתי עליהם את העין השאלה עד כמה הם טובים MSI FS510 http://global.ebay.com/MSI_FS510_Bluetooth_v20_Wireless_Stereo_Headset_A2DP/320372982304/item NextLink Spider http://global.ebay.com/NextLink_Spider_Bluespoon_Stereo_Bluetooth_Headphones/120424120568/item Motorola HT820 הוותיק http://global.ebay.com/Motorola_HT820_Bluetooth_Stereo_Headphones_Headset_ep88/320374422371/item Nokia BH-503 http://global.ebay.com/Nokia_BH-503_Bluetooth_Stereo_headset_Headphone_BH503/180359393075/item או שפשוט לקנות קליפס …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך לרכוש 2 מכשירים (לא חובה שיהיו זהים), אחד עכשיו ואחד בעוד כחודש וחצי ואני מתלבט בין 3 מכשירים 2 הסמסונגים כבר יצאו וה N900 אמור לצאת בנובמבר. הדרישות שלי מהפלאפון הן 1. מסך גדול ונוח לעבודה, בעיקר לאינטרנט 2. עדיפות למסך נגיעה ולא מסך שממש צריך ללחוץ חזק בשביל שהוא יגיב 3. מסך שעובד טוב גם באור יום 4. רמקול חזק 5. איכות שמע טובה לשיחות 6. סוללה חזקה 7. פלאפון מהיר שלא נתקע (עד כמה שאפשר) 8. עבודה נוחה עם קבצי (Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF, עדיפות לאפשרות עריכה שלהם 9. תמיכה בעברית גם לזכרונות וגם ל SMS - לא חובה אבל יהיה יותר נוח כמובן שיהיה נחמד אם יהיו גם משחקים טובים לעומת זאת איכות המצלמה פחות חשובה לי אשמח לשמוע תגובות על 3 המכשירים שציינתי, יתרונו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kuBBia,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hadarelk,

שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בכתבות ישנות ראיתי שהוא כבר הגיע,אבל משום מה אני עדין לא רואה זאת בזאפ. במידה ולא,האם ידוע לכם מתי הוא אכן יגיע רשמית?.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by moshmushon,

אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

אני מחפש שם של תוכנה או לינק לתוכנה שהופכת את הפון לשלט s60 3rd זו הגרסה של הסימביאן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by danihaif,

שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BetZeFer,

קליפים של מוזיקה הכוונה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים