גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר) אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 2 מכשירים (לא חובה שיהיו זהים), אחד עכשיו ואחד בעוד כחודש וחצי ואני מתלבט בין 3 מכשירים 2 הסמסונגים כבר יצאו וה N900 אמור לצאת בנובמבר. הדרישות שלי מהפלאפון הן 1. מסך גדול ונוח לעבודה, בעיקר לאינטרנט 2. עדיפות למסך נגיעה ולא מסך שממש צריך ללחוץ חזק בשביל שהוא יגיב 3. מסך שעובד טוב גם באור יום 4. רמקול חזק 5. איכות שמע טובה לשיחות 6. סוללה חזקה 7. פלאפון מהיר שלא נתקע (עד כמה שאפשר) 8. עבודה נוחה עם קבצי (Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF, עדיפות לאפשרות עריכה שלהם 9. תמיכה בעברית גם לזכרונות וגם ל SMS - לא חובה אבל יהיה יותר נוח כמובן שיהיה נחמד אם יהיו גם משחקים טובים לעומת זאת איכות המצלמה פחות חשובה לי אשמח לשמוע תגובות על 3 המכשירים שציינתי, יתרונו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים עיקריים:שיחות טלפון,פייסבוק,וואטסאפ,מיילים,יו טיוב,צילום,שומע המון מוזיקה אז צריך לפחות 32 ג'יגה וסוללה שתחזיק להרבה. קראתי שהרבה ממליצים כל lg g2 אבל אולי כבר יש משהו עדיף בטווח מחירים הזה גם חשוב שהקניה תהיה בארץ כי אני כרגע בלי פלאפון. המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לחבר את השלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי דרך המיקרו USB עם מתאם לUSB וזה עובד חלק. אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק עם שני שלטים על הNEXUS 7 והאם אפשר גם לחבר במקביל את הNEXUS 7 למסך הטלווזיה דרך הHDMI?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מהארץ שני מכשירי אנדרואיד (XPERIA ACRO S + SOLA) למשלוח בתוך ארה"ב ממש בימים הקרובים. מלבד אמאזון שם הם עולים בערך 410$ ו-230$ בהתאמה, מהיכן מומלץ להזמין? תודה רבה! איך האתר http://negrielectronics.com למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שנפתחו כל מיני אשכולים פה על טאבלטים אבל לא מצאתי בהם את התשובות הקונקרטיות שאני צריך. בעיקרון אני מתלבט בין 2 דגמים סינים: 1. Ainol Novo 10 Hero 10.1" Tablet pc Android 4.1 dual core 1.5GHz 1GB 16GB Bluetooth dual camera WIFI HDMI (ראיתי כמה סקירות ב יוטיוב וראיתי שQUAD CORE של HERO2 מגיב ברוב המקרים יותר לאט מה DUALCORE של HERO1 ולכן החלטתי דווקא להשאר בדגם ה"חלש" יותר. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) 2. Cube U30GT 10" RK3066 Dual Core 1.6GHz tablet pc android 4.1 Bluetooth HDMI Dual camera WIFI בעיקרון מה שאני הולך לעשות בטאבלט זה הרבה גלישה באינטרנט ( WIFI ביתי) מעט מאוד משחקים ( לא משהו בגראפיקה מטורפת) וכמו כן ניהול של קבצי אופיס(רוצה לעשות בתוכו מעקב ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות מודלפות חדשות מציגות לנו כביכול את מכשיר ה-One החדש של HTC, בשם קוד \"M9\", שצפוי להיחשף רשמית בכנס ה-MWC השנתי שבברצלונה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מכשיר ניווט קולי. אין לי כל ידע והבנה בנושא , ולכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר מוצלח.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרבות ימים נשבר לSANSA E280 שלי המסך ואכשיו אני מחפש נגן חדש.... אני רואה בזאפ כל מיני מכשירים זולים מאוד עם הרבה מאוד דברים טובים לדוגמת http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 זה מזוייף ?זה לא טוב? לא פועל ? בבקשה תענו לי אני מתחרפן,בחברה אמרו לי שישדרגו לי לSANSA VIEW 8GB ב430 אבל אני לא יודע אם זה שווה אחרי שאני רואה את אלה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון ע מצלמה 5 מגה פיקסל וגודל מסך סביב 3.7" במחיר סביב 1000-1500 ש"ח. חשבתי על: htc aria htc 7 galaxy y wave y LG c900 LG TP509 LG ME p350 Motorolla Defy Motorolla Atrix מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני מבקש מאד מאד שתעזרו לי כמה שיש מהר בבקשה זה דחוף עד מחר בבוקר. יש מצבע בוואלה שופס על IPAD MINI הינה: http://new.wallashops.co.il/%D7%9E%D...adminiwifi32GB (אותו דבר רק מפרט יותר ברור: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) עכשיו אני מתלבט מה לקנות ומה יותר עדיף ואם יש הבדל מאד גדול. מה יותר כדי? IPAD MINI 32GB כמו שיש בקישור למעלה? או IPAD MINI 32GB עם תצוגת RETINA שהוא עולה 2349 שקלים. (הבדל מדויק של 1000 שקלים) (קישור http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) השימושים הם לצפייה בסרטי ילדים, משחקים. לא עבודות ומשהו כבד. חובה חובה חובה 32GB ! השאלה היא מה כדי? ואם בשביל הדגם עם התצוגת RETI…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגיית LiDAR חדשה, שבב עוצמתי, מקלדת משופרת ועוד נמצאים במרכז ההשקה שמגיעה בזמן מאתגר עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות nexus 4 דרך ebay יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכלו לענות לי. 1. כמה מכס אני אצטרך לשלם. 2. האם בחישוב של המכס צריך להכניס גם את המישלוח (המישלוח לבד 40 דולר) 3. האם אני לוקח סיכון שאני מזמין מישם. (אפשר להביא את המכשיר 16G- כולל מישלוח ב 1300 שקל). תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח אני מחפש נגן, אבל אני חייב שהוא ישמש גם ככונן קשיח נייד... המועמדים שמצאתי הם: IPOD Video Microsoft Zune Creative Zen Vision M IAUDIO X5L אם יש עוד אופציות תגידו... אם אפשר את היתרונות והחסרונות של כל נגן. תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המדובר אמור להציע סוללה בקיבולת משופרת מעט, תוך קיצוץ במימדים הפיזיים הכלליים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סוללה-גדולה-בגוף-צנום-עוד-פרטים-אודות-ה/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-