גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לרכוש 2 מכשירים (לא חובה שיהיו זהים), אחד עכשיו ואחד בעוד כחודש וחצי ואני מתלבט בין 3 מכשירים 2 הסמסונגים כבר יצאו וה N900 אמור לצאת בנובמבר. הדרישות שלי מהפלאפון הן 1. מסך גדול ונוח לעבודה, בעיקר לאינטרנט 2. עדיפות למסך נגיעה ולא מסך שממש צריך ללחוץ חזק בשביל שהוא יגיב 3. מסך שעובד טוב גם באור יום 4. רמקול חזק 5. איכות שמע טובה לשיחות 6. סוללה חזקה 7. פלאפון מהיר שלא נתקע (עד כמה שאפשר) 8. עבודה נוחה עם קבצי (Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF, עדיפות לאפשרות עריכה שלהם 9. תמיכה בעברית גם לזכרונות וגם ל SMS - לא חובה אבל יהיה יותר נוח כמובן שיהיה נחמד אם יהיו גם משחקים טובים לעומת זאת איכות המצלמה פחות חשובה לי אשמח לשמוע תגובות על 3 המכשירים שציינתי, יתרונו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרגע הגיע ה Sandisk Sansa c250 החדש שלי תמונות: 1) הקופסא המגניבה 2) תקריב 3) מגניב, הגיע דולק 4) כל החברה 5) איזו השתקפות 6) הנגן עייף, צריך טעינה - הגיע הזמן להוציא את המטען USB שלי! 7) כן, חוץ ממדבקה גאוותנית הוא יודע להטעין! 8) יאללה.. עכשיו הוא נטען בנחת, מחר התקנת RockBOX!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שם של תוכנה או לינק לתוכנה שהופכת את הפון לשלט s60 3rd זו הגרסה של הסימביאן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביג טוק, מחובר לNOKIA 6120C. שאני מנסה להתקשר הוא רושם לי פניות פעילות ואז השיחה לא אפשרית" סמסים זה כן שולח. בפלאפון אחר ניסיתי וזה נתן לי (דור 3.5) יש לציין שהפלאפון, שולח סמסים, לא מקבל סמסים. ולא נותן לי להתקשר ל*111.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לבלוטות' של K800 ולחצתי דיבורית והוא מחפש מחפש ולא מוצא שום דיבורית.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שיש על זה דיון קודם פה בפורום אבל בעמל רב לא הצלחתי למצוא ולכן אני מעלה אחד חדש. יש לי כתובת למשלוח לארה"ב ואני מעוניין לרכוש NEXUS4 שיגיע אליה כדי שחבר שיוצא לחופשה יוכל לאסוף אותו ולהביא אותו ארצה. מאיזו חנות יהיה הכי זול לקנות את המכשיר, והאם ניתן לבצע את ההזמנה מהארץ? במידה והתשובה היא גוגל פליי - איך עוקפים את איסור ההזמנה מהארץ? תודה רבה, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 4G, מה שמוזר לי כי חשבתי שהמגבלה היא בחומרה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בדפדפן של הפלאפון הוא אומר שהflash ישן איך אני מעדכן אותו?אם אפשר מדריך מפורט זה יעזור לי מאוד. הורדתי opra לפלאפון וכשאני רוצה לראות סרטון הוא מפעיל את נגן הrealplayer אבל הנגן אומר שאי אפשר להתחבר אז אם אפשר עזרה גם בזה. תודה רבה כפיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות nexus 4 דרך ebay יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכלו לענות לי. 1. כמה מכס אני אצטרך לשלם. 2. האם בחישוב של המכס צריך להכניס גם את המישלוח (המישלוח לבד 40 דולר) 3. האם אני לוקח סיכון שאני מזמין מישם. (אפשר להביא את המכשיר 16G- כולל מישלוח ב 1300 שקל). תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיסוי סמארטפון שיודע להדפיס תמונות מיד - האם זה באמת מה שהיה חסר בחיים עתירי הטכנולוגיה שלנו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
במערכת הפעלה CM11 4.4.4, אחרי 5 נסיונות כושלים של התבנית, אפשר ללחוץ על אופציה משנית להיכנס אליו. בגירסה הקודמת והדוחה של סאני, זה היה מייל + סיסמה. ב CM11 4.4.4, לעומת זאת, כתוב להשים שם משתמש (בסוגרים כתוב מייל) ואז סיסמה... ניסיתי והוא טען שזה לא נכון. מה הוא מבקש בדיוק? את הג'ימייל שלי? את החשבון של CM? איך אני יכול לאפס את הסיסמה הזאת ליתר בטחון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות פלאפון חדש, התקציב הוא באיזור ה1500 ש"ח. ה HTC - Wildfire עומד במסגרת התקציב, ראיתי אותו בחנות והוא היה נחמד מאד. האם יש לHTC - Wildfire יכולת של זיהוי קולי כמו של נוקיה בדגש על תמיכה בעברית? למשל כשאר אומרים את שם המשתמש והוא יודע לבד לחייג לפי רשימת הקשר אפילו שהשם רשום בעברית. זאת התכונה החשובה ביותר כי הוא יתחבר לדיבורית לרכב ע"י bluetooth. במידה ואין האם יש אפליקציה שמבצעת את התכונה הנ"ל? בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אנטנת הGPS שלו? האם היא טובה , כלומר קולטת מהר ויחסית מדויקת? האם יהיה ניתן להתקין עליו את גרסה 2.2 של אנרואיד? אשמח לשמוע על עוד דגמים או אופציות קיימות בשוק במסגרת התקציב ( ניתן לחרוג אך לא בהרבה). תודה מראש, גל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-