גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תתחשבו בזמן בטריה איכות שמע פיצ'רים אוזניות שבאות בד"כ עם המוצר מחיר תוחלת חיים תוך כמה זמן המוצר נהרס. אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 נגנים ואשמח אם תעזרו לי. creative zen vision w and cowon a2 הדברים החשובים אצלי זה זמן בטריה ואם קל להחליף אותה כאשר היא נגמרת לחלוטין (לא כמו באייפוד ) עוד משהו שאני רוצה לדעת על 2 הנגנים האלה הם התמיכה בכתוביות, איזה סוגים (SRT, SUB) והאם יש תמיכה בעברית.. תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרבות ימים נשבר לSANSA E280 שלי המסך ואכשיו אני מחפש נגן חדש.... אני רואה בזאפ כל מיני מכשירים זולים מאוד עם הרבה מאוד דברים טובים לדוגמת http://reltronics.shopy.co.il/products/108513 זה מזוייף ?זה לא טוב? לא פועל ? בבקשה תענו לי אני מתחרפן,בחברה אמרו לי שישדרגו לי לSANSA VIEW 8GB ב430 אבל אני לא יודע אם זה שווה אחרי שאני רואה את אלה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 2 מכשירים (לא חובה שיהיו זהים), אחד עכשיו ואחד בעוד כחודש וחצי ואני מתלבט בין 3 מכשירים 2 הסמסונגים כבר יצאו וה N900 אמור לצאת בנובמבר. הדרישות שלי מהפלאפון הן 1. מסך גדול ונוח לעבודה, בעיקר לאינטרנט 2. עדיפות למסך נגיעה ולא מסך שממש צריך ללחוץ חזק בשביל שהוא יגיב 3. מסך שעובד טוב גם באור יום 4. רמקול חזק 5. איכות שמע טובה לשיחות 6. סוללה חזקה 7. פלאפון מהיר שלא נתקע (עד כמה שאפשר) 8. עבודה נוחה עם קבצי (Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF, עדיפות לאפשרות עריכה שלהם 9. תמיכה בעברית גם לזכרונות וגם ל SMS - לא חובה אבל יהיה יותר נוח כמובן שיהיה נחמד אם יהיו גם משחקים טובים לעומת זאת איכות המצלמה פחות חשובה לי אשמח לשמוע תגובות על 3 המכשירים שציינתי, יתרונו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי מעוניינת בטלפון חדש, שלה גם גרוע וגם מתפגר. חשוב שיכיל: מצלמה כמה שיותר איכותית, המינימום 3MB כמובן שמדובר בפיצ'ר ולא במשהו שישמש בתור המצלמה הראשית שלה. אפשרות לגלוש בWIFI. אפשרות להוספת זיכרון ע"י כרטיס מיקרו SD. עדיף גם: מסך מגע אלא אם מישהו יודע להמליץ חזק נגד כעיקרון יש העדפה או לNOKIA או לטלפונים שמריצים את WINDOWS MOBILE. הטלפון יכיל את הSIM העכשיוי שלה, שהוא לא SIM של דור 3. אם מישהו יודע גם להמליץ על חנות כמה שיותר קרובה לכפר סבא, מה טוב. תודה. עדכון: G810 של TOSHIBA הוזמן ממגה פון כפר סבא. סקירה בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף עם אפשרות לשידרוג הפירמוור, למרות שלא חובה על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה.. לאחר שהוצאתי את הבטריה , הכנסתי והדלקתי את המכשיר.. המסך כולו לבן (לא מהבהב), אבל אני יכול לקבל שיחות ולהוציא! חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש באמת בעיה להרבה אנשים, אבל הבעיה היא שהמסך מהבהב או מסך לבן. הפתרון לפי מה שראיתי הוא לצרוב גירסא חדשה בזיכרון של המכשיר. השאלה היא... האם בגלל שאני מקבל שיחות ומוציא (למעשה אפשר לעשות כל פעולה במכשיר אם יודעים את סדר המקשים, אפילו לצלם).. הבעיה האמיתית שלי היא שהמסך נדפק? מה שכן, זמן קצר לפני שזה קרה.. נוצרו לי 3 פסים לבנים לאורך המסך בצד שמאל, ועכשיו כשאני משחק עם המכשיר רואים פסים כהים לאורך המסך. משהו יודע אם לאלה שיש את הבעיה הנפוצה יכולים לשחק עם המכשיר? (הכוונה לעשות פעולות רגילות) או שהמכשיר לא מגיב בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום הנכון תעבירו אותי בבקשה לנכון...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בשוק הביניים עם הכרזה על סדרה חדשה, שעשויה להיות תחליף גם למשפחת ה-Galaxy E של שנה שעברה וגם למשפחת ה-Galaxy A של השנה הנוכחית כפי שהיה צפוי מבעוד מועד, סמסונג השיקה צמד סמארטפונים חדשים לשוק הבינוני-גבוה, שמהווים את תחילתה של משפחה חדשה בשם Galaxy C – ומרגישים כמו דגמי הביניים המשתלמים ביותר של סמסונג, מאז שביצעה רענון למיתוגים שלה בתחילת השנה שעברה. ה-Galaxy C5 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, בדומה ל-Galaxy A5 לשנת 2016, בתוספת לשבב Snapdragon 617 בעל שמונה ליבות Cortex A53 בתדר 1.5GHz וליבה גראפית מסוג Adreno 405, נפח אחסון נדיב של 32GB או 64GB שניתן להרחבה בכרטיס microSD, זכרון RAM בנפח נדיב לא פחו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון של HTC Desire HD, אך מה שמפריע לי (תגובות בבקשה, אולי אני סתם נתפס לקטנות..) זה שהמסך העצום אינו Amoled, וצפיתי בהרבה סרטונים ב youtube ומתברר שאיכות השמע בהקלטת וידאו על הפנים. חוץ מזה הוא מושלם. אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לדעת. כאמור ללא הגבלת תקציב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנוידיה מעלה הילוך בשוק המובייל ומציגה את הדור הבא של שבבי הטגרה המפורסמים שלה, שבב ה-Tegra X1 מתומן הליבות, המבוסס על ארכיטקטורת Maxwell המוצלחת לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94-tegra-x1-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%99-%d7%9c%d7%a2/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פעם אחרונה שרכשתי מכשיר מסלקום קיבלתי אותו עם מדבקה של הלוגו של סלקום על המכשיר ובעת ההפעלה יש ניגון של הלוגו שלהם וגם יש בה המון אפליקציות של החברה ולא של החברה (get taxi למשל) שלא ניתן להסיר מהמכשיר..האם המצב יהיה דומה בקניית אייפון 6 מרשת פלאפון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים לנחש מה יהיה מחירה של ההרפתקאה הרשמית הראשונה של השרברב האיטלקי הכי מפורסם בעולם במכשירים חכמים? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לבנות אפליקציה לאייפון יש לי אתר מוכן ואני צריך שהוא יקושר לאפליקציה. הבנייה בתשלום נא ליצור קשר במייל :hensh2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: רציתי לדעת חוות דעת על הנגן iAUDIO G3 1GB איך הווליום שלו גבוהה נמוך.. איכות צליל טובה וכו' לרוב החברים שלי יש נגנים גנרים שחורים כאלו עם חיבור ישיר ל USB ומסך מחליף צבעים די עלוב.. :s05: ווליום עד 31 נמוך מאוד אם איכות צליל עלובה.. בגדול איך ה- iAUDIO G3 1GB תכונות ייחודיות ועוד.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-