עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lgmtk,

שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by taltarablus,

תמונות מודלפות חדשות מציגות לנו כביכול את מכשיר ה-One החדש של HTC, בשם קוד \"M9\", שצפוי להיחשף רשמית בכנס ה-MWC השנתי שבברצלונה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בקרוב בכל מכשירי הביניים סביבנו? שבב ה-Helio החדש של החברה הטאיוואנית מתיימר להציע יכולות מתקדמות מאי פעם לשוק הבינוני-נמוך עליו היא שולטת ביד רמה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a6%d7%9d-mediatek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-helio-p10/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CodeNinja,

היי אנשים, תגידו איך אני מעלים את הפס כותרת הזה מהאפליקציה? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20835066.png תודה, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by id3232,

ערב טוב! קניתי מכישר נוט 2 לפני יותר מחודש מרוצה מאוד מהמכשיר ממליץ לכולם! כרגע אני מחפש קייס בסגנון OTTERBOX להגן על המכשיר. איזה אתם ממליצים ומאיפה לקנות בהכי זול? האם לדעתכם האוטרבוקס דיפנדר יהפוך אותו לגדול מידי שלא יאפשר שימוש נורמלי? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ישמש לרוב לצפיה בסרטים בנסיעות רבות ועוד קצת אינטרנט איזה דגם מומלץ לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אוזניית BT שתומכת ב-A2DP. מבחינת עלות/תועלת נראית לי הכי משתלמת. למישהו יש אותה ויכול להמליץ/לבקר אותה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ovid,

אני כנראה לא מעודכן, אבל אחרי שHP קנתה את PALM במחיר אסטרונומי, למה היא לא מוציאה יותר מכשירים חדשים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היצרנית הסינית מציעה את סמארטפון הביניים הטוב ביותר שלה, בתוספת שעון חכם, במחיר של 300 דולר בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ל-alcatel-יש-צמד-מכשירים-חכמים-במחיר-מבצע-מרש/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הסמארטפון המרשים מבית היצרנית הטאיוואנית הפך למרשים עוד יותר תודות לעיצוב משופר וייחודי, ואתם יכולים לרכוש אותו כעת במחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/ליהנות-מהמיטב-של-אסוס-כבר-עכשיו-ה-zenfone-2-deluxe-זמ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by natee,

שואל בשביל חבר, שקנה אייםד מיני 5 והטעינה איטית בשבילו. יש כמובן מטען מהיר של אפל, שמצריך גם רכישה במקביל של כבל תואם, סיפור יקר. האם יש מטען מומלץ אחר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yoram Lev,

איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. תיעוד מגוף תקינה סיני מבטיח לנו טכנולוגיה חדש ומעניינת מבית היצרנית הסינית - ועתה נותר רק לנסות ולנחש האם מדובר בדגם הבא במשפחת ה-Mi, בדגם חדש נוסף ממשפחת Mi Mix או במשהו שונה לגמרי לכתבה

16. סמסונג ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בשוק הביניים עם הכרזה על סדרה חדשה, שעשויה להיות תחליף גם למשפחת ה-Galaxy E של שנה שעברה וגם למשפחת ה-Galaxy A של השנה הנוכחית כפי שהיה צפוי מבעוד מועד, סמסונג השיקה צמד סמארטפונים חדשים לשוק הבינוני-גבוה, שמהווים את תחילתה של משפחה חדשה בשם Galaxy C – ומרגישים כמו דגמי הביניים המשתלמים ביותר של סמסונג, מאז שביצעה רענון למיתוגים שלה בתחילת השנה שעברה. ה-Galaxy C5 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, בדומה ל-Galaxy A5 לשנת 2016, בתוספת לשבב Snapdragon 617 בעל שמונה ליבות Cortex A53 בתדר 1.5GHz וליבה גראפית מסוג Adreno 405, נפח אחסון נדיב של 32GB או 64GB שניתן להרחבה בכרטיס microSD, זכרון RAM בנפח נדיב לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחסל מכשירי הדגל החדש כבר כאן, עם חומרה מהמפוארות ביותר שניתן לבקש ותג מחיר של 400 דולר בלבד ההמתנה סוף סוף הסתיימה – ויש לנו מכשיר OnePlus חדש, אשר ינסה לשבור את השוק פעם נוספת, ולסייע לנו לרכוש מכשיר עם חומרה, איכות ועקביות של מכשיר דגל במחיר נמוך הרבה יותר ומבלי להתפשר (כפי שהמוטו המקורי של היצרנית הסינית הפציר). המפרט הטכני של ה-OnePlus 3 ככל הנראה לא יפתיע אף אחד מאלו שעקבו אחרי הדגם במהלך החודשים והשבועות האחרונים, אך הוא עדיין מלא בכל טוב עם שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות שהוא העוצמתי ביותר שניתן למצוא בתחום נכון להיום, זכרון RAM בנפח אחד ויחיד ונדיב במיוחד של 6GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שאינו ניתן להרחבה אך כן מתבסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, מסך מסוג Opti…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אורח לינוקספורדהפיפל
    Started by אורח לינוקספורדהפיפל,

מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xxdragonxx,

כשאני מוריד משחק אז בשביל להעביר אותו אני צריך להשתמש בתוכנה שבאה עם הפלאפון של נוקיה. והשאלה שלי היא האם זה עולה כסף שמעבירים את המשחק בעזרת התוכנה הזאת? כי זה כותב מתחבר וכל מיני דברים כאלה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אנשים. בשעה טובה רכשתי את הארקוס 605. ישר שקיבלתי אותו העמסתי אותו בכל טוב. עד היום הכל עבד נפלא ואני מרוצה מאוד מהמוצר, אבל היום כשניסיתי לנגן איזושהי סידרה, הנגן סירב ורשם לי: "quarter pixel" and "gmc" is not supported. יש למישהו מושג מה זה אומר ואולי איך פותרים את זה? אני מניחה שזה קשור לשיטת קידוד, זה אומר שאני אצטרך לקודד מחדש 7 עונות?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש נגן תקציב 340 ש"ח מחפש כמה שיותר זול התקציב כולל אוזניות! מה שאני צריך זה 1.איכות שמיעה טובה רצוי שיגיע עם אוזניות טובות 2.לא פחות מ 2gb 3.שיהיה כמה שיותר קטן או דק(בקיצור שאני לא ירגיש אותו עליי) 4.שיהיה חזק כמה שיותר(רצוי שלא ישרט בקלות ושלא ישבר מנפילה מהיד נגיד) 5.ניהול תיקיות חשבתי אולי על משו כזה קטן בלי מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597687 או כזה קטן עם מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597688 או משו יותר רציני כמו זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים בסביבת המחירים הזאת? תודה רבה מראש!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by saar3,

תגידי אם פי ארבע אם אני שם בוא סרט הוא יוכל לקרוא תרגום עברית(מובנה או לא מובנה)?! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רציתי לברר מספר דברים לפני שאני רוכש א המכשיר הזה: 1. מה המחיר הכי זול כרגע שלו בארץ דרך מפעיל סלולארי ? 2. האם יש לו נגן לשמיעת שירים כמו שיש בסוני אריקסון? 3. האם הסוללה שלו מחזיקה יותר זמן מהדגם הקודם? 4. השאלה הכי חשובה לי- במידה ויש לי דיסק מקורי של התוכנה i go לGPS. האם זה נכון שאני יכול להתקין אותה במכישר ולהשתמש בו כGPS לכלכ דבר?? (בלי תשלומים כולשהם למעיל הסלולארי?) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני עוד מעט אתגייס ואני מחפש כרגע משהו להעביר איתו את הזמן כשיהיה כרגע ראיתי שיש המון המלצות על הCOWON I7 והוא באמת נראה איכותי וגם יש בו המון מקום אבל השאלה היא האם עדיף פלאפון מולטימדיה כמו הW902 או N85 או אם יש פלאפונים אחרים באותו קטגוריה שלא נופלים באיכות השמע מזו של הCOWON

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ben060,

אני צריך שינגן בפורמט avi divx xvid dvd מישהו מכיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.