גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
המסך החדשני מצליח לדחוס רזולוציה של 2560x1600 פיקסלים בגודל אלכסוני של 4.1 אינץ\' ומקבל את התואר \'המסך הצפוף בעולם\' - בהפרש ניכר מהתחרות הקיימת לכתבה: http://hwzone.co.il/sharp-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-736-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם גב הזכוכית של איפון 4 זהה לזה של איפון 4S? לפי התמונות הם לא נראים זהים http://www.ebay.com/itm/221095576364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/White-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-W-Frame-Repair-Kit-for-iPhone-4S-/180981864105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a235c16a9 זה אותם ברגים לפתיחה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב מאוד מקבל את האוזניות freepulse שלי ורציתי לדעת אם אני אקנה חיבור usb של BT וארצה לחבר את האוזניות למחשב אני צריך להתחשב במשהו מיוחד שיהיה לחיבור?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוףסוף מכשיר עכשיו העניין שמצאתי אחד ביד שנייה עם מטען כבל אוזניות הכול אורגינלי. אבל אין קופסא או הוכחת קנייה. שאלת המיליון היא האם יש דרך לברר אם המכשיר גנוב אולי למה הבנתי שאם הוא גנוב אני לא יכול להשתמש באקונט אצל אפל. האם האקונט באמת כזה נצרך? או שיש דרך להשיב סיסמא שלו או משהו למה גם אם הוא לא גנוב אולי מישהו פתח על המכשיר משתמש כבר ולא יהיה לי גישה אליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המותג הטרי מבית לנובו חושף את הסמארטפון השני שלו, שמרשים הרבה יותר מהדגם הקודם ואמור להוות יריב משמעותי מאוד ל-Mi 5 הנהדר של Xioami לנובו היא לא השם הראשון (או השני) שקופץ לראש כשמדברים על היצרניות של הסמארטפונים המתקדמים והעוצמתיים ביותר בשוק – אך כל זה עשוי להשתנות בקרוב מאוד, באופן עקיף, עם השקתו של ה-Zuk Z2 Pro, אשר נשמע כמו אחד מהמכשירים החכמים המרשימים ביותר לשנת 2016. למבולבלים, נזכיר כי Zuk היא חברת ספין-אוף שיצרה לנובו בשנה שעברה, במטרה לספק תחרות ישירה למתחרות צעירות דוגמת שיאומי ו-OnePlus עם סמארטפונים מתקדמים, משתלמים ובינלאומיים. הדגם הראשון היה ה-Zuk Z1 והיה אלטרנטיבה מעניינת עם סוללה נדיבה מאוד, נפח אחסון פנימי גדול ושבב Snapdragon 801 מעט …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגעתי לפורום הזה כשחיפשתי מידע על מערכות הפעלה חלופיות לאייפוד (מתנצך מראד אם המינוח שלי לא נכון, אני דיי בור בנושא) יש לי את האייפוד קלאסיק (120 ג'יגה) והוא דיי סבבה, הבעיה היחידה היא שאני לא סובל את itunes או את השיטה המרגיזה של הנגן לסדר שירים לפי הinfo ולא לפי התיקיות, (עד כה הייתי משתמש בiAudio עתיק של 20Gb, וחוץ מזה שהוא נראה כמו בלטה, שקל כמו אחת כזאת, והיה לו מסך קטן עם רזולוציה נמוכה, הסתדרתי עם המערכת הפעלה שלו רק בגגל שהיא סידרה את השיריום לפי תיקיות, ולא ניסתה לעזור לי בפולניות חונקת. הבנתי שיש איפודלינוקס ורוקבוקס, ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שכדאי להשתמש בו, והאם כדאי להתשמש במשהו כזה למרות שהאחריות עדיין לא פגה. (ואם בכל זאת אני אוכל לחזור למערכת ההפעל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצה לנגן MP3 שיתן איכות שמע טובה.. (לא כמו TEAC ושאר עלומי שם..) כרגע יש לי אוזניות כפתור של סנהייזר שמספקות את הסחורה. אין צורך בניגון סרטים וכד'.. 4GB אפילו יספיקו למרות שגם 8GB יהיה נחמד אבל לא ממש נחוץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחזיר את הפלאפון שלי למצב הרגיל שלו ללא רוט או ריקברי(יש לי twrp) ואני רוצה לעשות גיבוי השאלה שלי אם הגיבוי LGBackup הוא טוב. כלומר אם הוא לא יחזיר לי פתאום רוט או דברים כאלה ( אני לא מבין בזה כל כך) תודה לעוזרים. LG G2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני פונה להתייעצות לאחר שבשני הסמארטפונים האחרונים פשוט נפלתי, ואני מקווה למצוא מכשיר טוב שיתאים לצרכים שלי. דבר ראשון - התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח וגודל המסך הרצוי אמור להיות עד 5 אינץ'. מעבר לכך, השימושים שלי הם בעיקר שימושים "רגילים" - דוא"ל (של העבודה, מחובר דרך מיקרוסופט אקסצ'יינג'), וייז, פייסבוק, Runkeeper, PVSTAR, יוטיוב וכו'. מה שקורה הוא שלפעמים אני מפעיל מספר אפליקציות במקביל, ואז המכשיר הקיים שלי (סמסונג גלקסי S3 מיני) פשוט נתקע. כמובן שאשמח שהמכשיר החדש יהיה עם חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, לגבי העיצוב והעמידות אפשר להתפשר מבחינתי. המכשירים האחרונים שלי הם כאמור אותו גלקסי מיני, ולפני כן היה לי HTC Legend (פשוט מכשיר רע!). תודה לכל העוזרים י…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח אני מחפש נגן, אבל אני חייב שהוא ישמש גם ככונן קשיח נייד... המועמדים שמצאתי הם: IPOD Video Microsoft Zune Creative Zen Vision M IAUDIO X5L אם יש עוד אופציות תגידו... אם אפשר את היתרונות והחסרונות של כל נגן. תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-