גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש יום הולדת חודש הבא והחלטתי לפנק אותו במשהו שהוא כבר רוצה הרבה זמן-קורא ספרים אלקטרוני. היחידי שאני מכיר הוא ה-KINDLE שגם מבחינת תקציב הוא מתאים לי הבעייה זה רק האחריות. רציתי לדעת העם יש עוד מכשירים כאלו מומלצים שגם אפשר לקנות אותם בארץ? התקציב שלי עומד על ~800ש"ח וחשוב שתהיה לו גם תמיכה בשפה הרוסית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק נקווה שכל הגליצ'ים והבאגים שהיו בבטה הסגורה גוהצו החוצה, אחרת כמו שהיא הותקנה, ככה היא תעוף. http://goo.gl/hv82h זמינה להורדה מהמארקט, חפשו את Viber.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות אפליקציות לאייפון. אלא שאז למרבה חרדתי גיליתי את הבעיה הגדולה מכולן: ע"מ לפתח אפליקציות, רצוי להשתמש בתוכנה XCode, שעובדת רק על Mac OSX. לשמחתי אני משתמש PC רגיל. תהיתי - האם יש דרך להפעיל את Xcode על מחשב שמריץ Win7? ו\או האם יש סביבת עבודה אחרת שמאפשרת לתכנת אפליקציות לאייפון?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום-המכשיר מסרב להידלק הוא ממש מת-מסך שחור. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה??הטענתי אותו כ 3 שעות ועדיין יש אור אדום אבל הוא לא נדלק!!!!פתאום סתם ככה החליט א להידלק יש למישהו רעיון מה קרה? זה ייתכן שהמכשיר מת לאחר 3 ימים?? יש לעודש מישהו את המכשיר ויודע אולי מה הבעייה??עריכה-אפשר לנעול סידרתי את הבעייה.הכל עובד.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
בעקבות נסיעה לברלין בקרוב חשבתי לקנות שם את ה SGS2 המדובר... יש למישהו המלצות על חנויות (כאלו שמאפשרות קבלה של המע"מ חזרה בשדה התעופה ומוכרות את המכשיר אטום באריזה המקורית בלי לפתוח אותו כמו שעושים בחנויות בארץ), מה המחיר של המכשיר שם... וכו... כל המלצה תתקבל בברכה תודה
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-ושלום קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים,והאמת שאני דיי מרוצה הוא נחמד בסה"כ,השאלה שלי היא כזו יש לי ANDROID 2.1 ECLAIR וכשאני מתקין משחקים עם סיומת של APK אז המשחקים הרציניים כמו נגיד ASSASIN CREED עובדים ממש לאט ועם מלא באגים ואנגרי בירדס למשל לא עולה בכלל,השאלה מה הבעייה?ו האם יש משחקיםן עם תאימות שונה למכשיר"? כי המשחקים שיש לי הם במקור של פלאפונים.. אודה לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
S2 פלאפון חזק ,כנראה הכי חזק כיום ללא ספק. מניסיון עבודה איתו - מפריע לי קצת העובדה שהוא לא חלק כמו אייפון וקצת מסורבל. אין ספק שמול אייפון 4 , ה S2 לוקח בכל תכונה כמעט. אבל ההשוואה האמיתית היא מול iphone5. אז השאלות שלי: 1. האם שווה לחכות? ידוע לכם על פרטים אודות iphone 5? 2. אם אני רוצה S2 , אני צריך למהר עם זה? (הכוונה לפני שזה יגיע לספקיות) * אגב אל תגידו שלחכות תמיד אפשר כל כל זמן יוצא פלאפון חדש (אני מודע לעניין ). תודה
-
- 48 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים הSE C510 הלך לעולמו והגיע הזמן להחליף אותו. תקציב דיי מוגבל אבל נסתדר עם מה שיש. כמה תכונות חשובות מהפלאפון: בטרייה חזקה ( ושלא תיגמר אחרי יום יומיים) מצלמה "סבירה +" ה510 איכזב רצח (עלק 3.2 MP) קליטה טובה קרינה נמוכה לגביי המסך, אני מתלבט אם לקחת TOUCH. ממה שאני מבין המסכי TOUCH בתקציב הזה לא משהו ולכן אולי כבר עדיף כפתורים וזהו (תקנו אותי אם אני טועה) תודה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפוסט בבלוג של גוגל מובייל: מקורות: http://googlemobile.blogspot.com/2011/07/download-map-area-added-to-labs-in.html http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=813774
-
- 26 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני נוסע די הרבה לחול ויוצא שיש לי כרטיס סים לפלאפון עבור המון מדינות. מישהו מכיר נרתיק או קופסת פלסטיק לשמירה על הכרטיסי סים? אשמח לקבל לינק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ידעתי שזה מה שיהיה ,רמי או חברת סמסונג תחמנים,הוא נותן להם את המכשיר במחיר 3000 אלף שקל זו ממש זילזול בבני אדם. http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers אם מישהו רוצה ליצור קבוצת רכישה לקניה בחנות פרטית ואז נקבל חתיכת הנחה אז נראה לי שזה פתרון פצצתי.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-