גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6230i חדש אני רוצה למכור בכמה להציע אותו? כמה כסף לדרוש עליו מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר) אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, קניתי את ה iPod בסין ואין לו שום תמיכה בעברית. אני לא מעוניין להתקין קושחה חדשה או משהו כזה רק שאוכל לראות עברית, לדוגמא באתרים ישראליים כמו ynet. כרגע, במקום העברית מופיעים ריבועים. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 4G, מה שמוזר לי כי חשבתי שהמגבלה היא בחומרה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח רמי לוי ורוצה לקנות רק ממנו מכשיר סמרטפון כרגע יש לי מכשיר די חלש עם 256MB RAM ו 528MHZ מעבד. עם מצלמה פשוטה ומערכת אנדרואיד 2.2 IDEOS GOOGLE המכשיר לפעמים נתקע בוויז ובWHATSAPP אני רוצה לשדרג ולתת אותו לאחיינת שלי. (בכללי הוא עובד בסדר) מה עדיף גלקסי מיני 2 (עולה 649 ש"ח) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/90 או Samsung Galaxy Young S6310 ׁ(עולה 690) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/111 אני צריך את המכשיר בעיקר בשביל GPS ככה שאם לאחד מהם יש בעייה בתדרים/קליטה תיידעו אותי בבקשה! תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המדובר אמור להציע סוללה בקיבולת משופרת מעט, תוך קיצוץ במימדים הפיזיים הכלליים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סוללה-גדולה-בגוף-צנום-עוד-פרטים-אודות-ה/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על מבצע של 25 אחוז הנחה על אייפודים כאשר מחזירים מכשיר ישן של אפל זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן: אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי. כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות. שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V. לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון. מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. אשמח לדעת אם הטאבלט הבא שווה את המחיר שלו : לא מצאתי אותו בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה הנגן הכי טוב במחיר הזה מבחינת סאונד+פיצ'רים (לא ווידיאו!)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שבחול הוא עולה 199 דולר מהאתר אם משפחה שלי קונה לי אותו בחול ושולחת אותו כמה צריך לשלם בנוסף על משלוח מכס אני יודע איך זה הולך אם מישהו יכול להסבירררררר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תתחשבו בזמן בטריה איכות שמע פיצ'רים אוזניות שבאות בד"כ עם המוצר מחיר תוחלת חיים תוך כמה זמן המוצר נהרס. אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף עם אפשרות לשידרוג הפירמוור, למרות שלא חובה על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין ב-MP3 עם אפשרות להקלטת דוברים בחדר. דרישות: מיקרופון רגיש ככל האפשר - שיהיה מסוגל להקליט שיחות בחדר. זמן הקלטה ארוך - מספר שעות ברציפות. קומפקטי במידת האפשר. מחיר נמוך ככל האפשר. כפתור הקלטה יעודי - מאוד רצוי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי N85 סיימתי להתלהב מכל שאר הדברים הרגילים והפשוטים שיש בטלפון הבנתי שסמביאן זה פתוח להכל ואני יכול להתקין הרבה דברים כמו windows אז מה עושים? אני רוצה משחקים ערכות נושא תוכנות מעניינות שהמסנג'ר יעבוד עם ה wifi ולא עם הGPORTAL איך אני מתקין דברים כאלו ואיפה אני יכול למצוא אותם? שחכתי לציין שזה יהיה דברים חוקיים כמובן כדי שלא יהרס המכשיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-