גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה תוכנית שיש תוכנה שמדמה מכשיר סלולרי על המחשב הביתי. נדמה לי שזו הייתה תוכנה שמדמה מכשיר htc. מישהו יודע על תוכנה כזו? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו הוא כבר בעלים של מכשיר כזה בארץ? שיכול לתת רשמים ממנו? בדגש על תמיכה לעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר הבא מחברת Essential, ובראשה האבא של מערכת האנדרואיד שהפך לדמות שנויה במחלוקת, יוצר הדים ברשת - ולא בהכרח מהסיבות הנכונות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון חוברת ההוראות שהגיעה עם הנגן מסריחה ברמות ולא מספקת שום מידע על הפונקציות שלו אצטרך לשאול כאן אוקיי בחלק מהשירים על הנגן במקום שיהיה כתוב כמה KBPS השיר כתוב לי את האותיות VBR ולמשהו על פס הזמן יש קו איפשהו בהתחלה שהשיר מתחיל ממנו בכלל ואני לא יכול לעשות הרצה קדימה או אחורה כמו בשירים שכתוב בהם מה ה KBPS מישהו שיש לו את הנגן יכול לעזור אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 3000 שח מתי מתוכננת הרכישה: בסיומו של הBLACK FRIDAY מהארץ או מחו"ל: לא משנה רק שלא יחרוג מ3000 שח (מכס ועניינים) זמן אחריות רצוי:2 שנים מערכת הפעלה מועדפת: אין צורך במערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: מספיק לי SSD וזהו. תדירות שינוי מיקום המחשב: מחשב לסטודנט חובה שיהיה קל לתזוזה ונוח לזמן מרובה בשימוש. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב 6 שעות + גודל הצג: לא משנה, העיקר שיהיה נוח לשימוש רב. אפשרויות נוספות במחשב: אין כרגע. אני מודה מראש לכל מי שמחפש ועוזר לי. תודה רבה זה חשוב לי מאד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעובד באג, למרות השכר העלוב, יש עדיין מספר פריווילגיות. אחת מהן היא לראות כל מיני מחשבים ניידים/גאדגטים רק כשהם מגיעים לארץ. אין פה שום שיווק של הרשת. אני רק רוצה לחלוק תמונות עם אוהבים גאדגטים בפורום. Kohjinsha (כן, אני יודע, גם אני שוברים את השיניים) היא חברה יפנית המייצרת מחשבים UMPC במחיר שווה לכל נפש. זה המשלוח הראשון של המחשבים לארץ. אני מאמין שאף פעם לא שמעתם על החברה. נתחיל במפרט: Intel® processor A100(600MHz) Memory 512MB Hard Disk 120GB Bluetooth Ver,2.0+EDR Wireless LAN: IEEE802.11 b/g 7" Wide TFT Color LCD (LED Back light) with Touch Screen Resolution (standard display) WSVGA (1024×600) מצלמת רשת 1.3M. סוללה 3 תאים המספיקה ל-3 שעות עבודה. אי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מסדרים את האפליקציות בסדר שאני רוצה עם האפליקציה nova launcher prime
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אסוס מציגה את דור ההמשך למכשירי ה-ZenFone עם מעבד אינטל 64 ביט וארבעה גיגה-בייט של זיכרון RAM, בנוסף לדגם חדש עם יכולות צילום משופרות לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94-zenfone-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מעבדה לפריצת samsung s4 נעול לחברת וריאנט האמריקאית באזור מודיעין או תל אביב. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אנו עומדים עכשיו לפני רכישת כ-9 מכשירים חדשים (סמארטפונים כמובן) עבור טכנאים בחברה (עקב התיישנות המכשירים הקיימים) ואני מעוניין בהמלצה של מביני עניין. הצרכים המשמעותיים ביותר: 1) אמינות - ללא תקלות ידועות ככל שניתן. 2) עמידות - העבודה היא פיזית, ויתכן שהטלפונים יפלו מדי פעם, אני כמובן לא מתייחס לנפילות משמעותיות שיגרמו לכל טלפון לצאת מכלל פעולה. 3) זמן דיבור ארוך ככל האפשר. 3) אורך חיי סוללה. חשוב שהמכשירים יהיו זולים (סביבות 1300), עדיפות לתמיכה ברשת LTE. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נגן חדש וברגע שהתחלתי לקרוא פשוט הלכתי לאיבוד! אני הולך להתשמש בנגן בעיקר לספורט והכי חשוב לי זה איכות. מספיק לי 16 GB, מעדיף שיהיה רדיו ולא כל כך חשוב לי כמה הוא ג'אג'טי הוא יהיה! עד עכשיו היה לי Iriver מבוסס סוללה והייתי דיי מבסוט. השאלה היא אם הדגמים היותר מתקדמים שלהם גם טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגעתי לפורום הזה כשחיפשתי מידע על מערכות הפעלה חלופיות לאייפוד (מתנצך מראד אם המינוח שלי לא נכון, אני דיי בור בנושא) יש לי את האייפוד קלאסיק (120 ג'יגה) והוא דיי סבבה, הבעיה היחידה היא שאני לא סובל את itunes או את השיטה המרגיזה של הנגן לסדר שירים לפי הinfo ולא לפי התיקיות, (עד כה הייתי משתמש בiAudio עתיק של 20Gb, וחוץ מזה שהוא נראה כמו בלטה, שקל כמו אחת כזאת, והיה לו מסך קטן עם רזולוציה נמוכה, הסתדרתי עם המערכת הפעלה שלו רק בגגל שהיא סידרה את השיריום לפי תיקיות, ולא ניסתה לעזור לי בפולניות חונקת. הבנתי שיש איפודלינוקס ורוקבוקס, ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שכדאי להשתמש בו, והאם כדאי להתשמש במשהו כזה למרות שהאחריות עדיין לא פגה. (ואם בכל זאת אני אוכל לחזור למערכת ההפעל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הרגע הגיע ה Sandisk Sansa c250 החדש שלי תמונות: 1) הקופסא המגניבה 2) תקריב 3) מגניב, הגיע דולק 4) כל החברה 5) איזו השתקפות 6) הנגן עייף, צריך טעינה - הגיע הזמן להוציא את המטען USB שלי! 7) כן, חוץ ממדבקה גאוותנית הוא יודע להטעין! 8) יאללה.. עכשיו הוא נטען בנחת, מחר התקנת RockBOX!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קישור לדיונים והקבצים בפורום הפריק: http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=FSPDA;action=display;num=1185921158 http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=FSPDA;action=display;num=1185828741 התקנתי ובינתיים הכל נראה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-