עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Aviad6,

אני רוצה לקנות סוףסוף מכשיר עכשיו העניין שמצאתי אחד ביד שנייה עם מטען כבל אוזניות הכול אורגינלי. אבל אין קופסא או הוכחת קנייה. שאלת המיליון היא האם יש דרך לברר אם המכשיר גנוב אולי למה הבנתי שאם הוא גנוב אני לא יכול להשתמש באקונט אצל אפל. האם האקונט באמת כזה נצרך? או שיש דרך להשיב סיסמא שלו או משהו למה גם אם הוא לא גנוב אולי מישהו פתח על המכשיר משתמש כבר ולא יהיה לי גישה אליו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by The Dom,

אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SoapSeller,

המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arik100,

שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ben060,

אני צריך שינגן בפורמט avi divx xvid dvd מישהו מכיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה. חשוב לי מבנה דק יחסית. לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר. אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט. מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש. כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה. מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח. אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sgt_flippy,

שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nemesis,

אני מנסה להחליט כרגע בין 2 מכשירים: 1. ה-Bluebird BM-150R http://www.bluebird.co.kr/bluebird_E/products/bm_150r/default.asp לא הצלחתי בכלל למצוא ביקורות ברשת, אבל החזקתי אותו ביד הוא נראה נחמד (חוץ מזה שהוא גדול) 2. ה-HTC TyTn II היותר פופולרי http://www.htc.com/product/03-product_tytn_II.htm עקרונית תיכננתי על ה-TyTn II, אבל כשראיתי את ה-Bluebird התחלתי להתלבט. ה-Bluebird מכשיר מוקשח, ונראה שבניגוד ל-HTC ישרוד בכבוד כמה וכמה נפילות - פיצ'ר חשוב עבורי. מצד שני, הוא גדול ומסורבל יחסית. יש למישהו דיעה/היכרות עם המכשירים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by cleric,

http://www.dragonkicks.com/product_info.php?products_id=7473 אני חייב לציין שזה אחד הזיופים היותר טובים שראיתי: http://www.youtube.com/watch?v=59kFfubw2Vk

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני בטוח שיש על זה דיון קודם פה בפורום אבל בעמל רב לא הצלחתי למצוא ולכן אני מעלה אחד חדש. יש לי כתובת למשלוח לארה"ב ואני מעוניין לרכוש NEXUS4 שיגיע אליה כדי שחבר שיוצא לחופשה יוכל לאסוף אותו ולהביא אותו ארצה. מאיזו חנות יהיה הכי זול לקנות את המכשיר, והאם ניתן לבצע את ההזמנה מהארץ? במידה והתשובה היא גוגל פליי - איך עוקפים את איסור ההזמנה מהארץ? תודה רבה, מתן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by thebestof2005,

אז ככה, אני צריך עזרה קצת בחיפוש לקנות פלאפון חדש, אני נוסע לארהב עכשיו לשבועיים אז על הדרך ככה לפנק את עצמי במשו חדש. אני מחפש כבר הרבה זמן פלאפון שיהיה עם מקלדת מלאה, סוג של סליידר, או שהטלפון נפתח כאילו מהצד כזה. כמה שיותר קטן יותר טוב, כמובן שלא יהיה כבד וגם מחיר הגיוני (יש לי כסף להשקיע אבל לא להתפרע יותר מידי). למישהו יש הצעות, מכיר ראה טלפונים כאלה? יש כמה כאלה בארץ בסלקום, אבל הם גם גדולים מאוד וגם דפקו להם תג מחיר מטורף. אני מכוון למשו יותר "צעיר" כזה, לא משוכלל יותר מידי. רק מקלדת מצלמה רגילה וmp3. לדוגמה הטלפון הזה:http://us.lge.com/products/model/detail/mobile%20phones_select%20by%20carrier_verizon_ENV.jhtml שאם הוא לא היה עובד CDMA והוא היה תומך בסים הייתי קו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avivm,

שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sh_Dor_Lq,

לפני 3 ימים התחילה אצלי בעיה של צריכת סוללה במכשיר HTC U11. עד לפני 3 ימים הייתי מסיים את היום שלי סביב ה70% סוללה. היום אני צריך להטעין פעמיים באמצע היום ואני מסיים את היום עם 40%-50% סוללה. לפני השינה אני מטעין את הפלאפון ל100% ובבוקר (לאחר 8 שעות בערך) אני מוצא את הפלאפון עם 70%-80% סוללה. נכנסתי להגדרות צריכת חשמל ובראש הבראשונה מופיעה האפליקציה WHATSAPP שמבזבזת לי עשרות אחוזים מהטעינה המלאה האחרונה. חוץ ממנה הכל נראה שגרתי. הורדתי הרבה סוגים של אנטי וירוס וגם אנטי מלוור והפעלתי את המכשיר מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר לי לפתור את הבעיה. האם גם לך יש בעיה לאחרונה עם WHATSAPP או שהייתה לכם בעיה דומה? אגב יש לי אנדרואיד 8.0 אשמח אם תציעו פתירונות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בכתבות ישנות ראיתי שהוא כבר הגיע,אבל משום מה אני עדין לא רואה זאת בזאפ. במידה ולא,האם ידוע לכם מתי הוא אכן יגיע רשמית?.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Pc1ko,

מה הנגן הכי טוב במחיר הזה מבחינת סאונד+פיצ'רים (לא ווידיאו!)?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by galr52,

שלום ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595963 ועכשיו גלשתי לי לתומי ומצאתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 בדקתי גם ב Ebay : http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX-55...er_Accessories http://cgi.ebay.com/Street-Headphone...er_Accessories ורציתי לדעת איך זה יכול להיות שבמקום אחד זה 360 שקל ובאחר 12 דולר (פחות ממאה) אשמח לדעת גם איך האוזניות האלו בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pchoresh,

שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

נסו באחריותכם המלאה ! (אצלי זה עובד יופי) http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=41134

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.