עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Anat Casoy-Hatvany,

הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?

2. Started by moshmushon,

אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arik100,

שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pchoresh,

שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by huber,

כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היצרנית הבטיחה ומקיימת, עם כוכבית: היום ניתן יהיה להזמין את הסמארטפון החדש והמדובר ללא צורך בהזמנה מראש, אך ישראל לא ממש נכללת בתוכנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רק-היום-חלון-של-שעה-לרכישת-ה-oneplus-2-ללא-הזמנה/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kletsman,

איזה מכשיר עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ביג טוק, מחובר לNOKIA 6120C. שאני מנסה להתקשר הוא רושם לי פניות פעילות ואז השיחה לא אפשרית" סמסים זה כן שולח. בפלאפון אחר ניסיתי וזה נתן לי (דור 3.5) יש לציין שהפלאפון, שולח סמסים, לא מקבל סמסים. ולא נותן לי להתקשר ל*111.

10. Started by KF,

שלום מעוניין בהמלצה לנגן MP3 שיתן איכות שמע טובה.. (לא כמו TEAC ושאר עלומי שם..) כרגע יש לי אוזניות כפתור של סנהייזר שמספקות את הסחורה. אין צורך בניגון סרטים וכד'.. 4GB אפילו יספיקו למרות שגם 8GB יהיה נחמד אבל לא ממש נחוץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by K1ko7,

שלום, אני מעוניין להחזיר את הפלאפון שלי למצב הרגיל שלו ללא רוט או ריקברי(יש לי twrp) ואני רוצה לעשות גיבוי השאלה שלי אם הגיבוי LGBackup הוא טוב. כלומר אם הוא לא יחזיר לי פתאום רוט או דברים כאלה ( אני לא מבין בזה כל כך) תודה לעוזרים. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. גם תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 4G, מה שמוזר לי כי חשבתי שהמגבלה היא בחומרה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dan-pc,

שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות

14. Started by zeez100,

ברשותי איפון 4 איך אני ממיר שירים לרינגטונים בצורה פשוטה ולא מסובכת כמו באפלקציות IRINGTONE MAKER אלא באפלקציה שברגע שאני ממיר את השיר לרינגטון הוא נכנס אוטומטית לספרית הציצולים מחכה לעזרתכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dddddd,

איזה נגן הכי איכותי בעולם מכינת סאונד נטו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ohad5g,

שלום לכולם הייתה לי בעיה בזיכרון היה רשום שנתור לי 100mb חופשי הלכתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל הפלקציות אבל הם היו סגורות בדקתי הכל היה סגור ואין לי מוסג מה לקח לי הרבה זיכרון בקיצור המוכר ניסה לבידוק מה הבעיה ולסוף איפס לי את המערכת מחק לי הכל ! הטלפון די חדש אז לא היו לי הרבה דברים . 1) מה ההבדל מה מערכת הפעלה רום לבין המערכת הרגילה (האם היא חוסכת יותר בסוללה) 2) כמה מערכת הפעלה צריכה לקחת מהזיכרון (אצלי mb453 מהזיכרון בשימוש ולא התקנתי כלום זה לא הרבה ?) 3) האם לנאצרים לוקחים הרבה זיכרון 4)כיצד אני יכול לבטל תהליכם שאני לא משתמש שמותקנות עם מערכת הפעלה לדוגמה video hub זה לא תומך בארץ ועדיין לוקח לי זיכרון של מערכת הפעלה 5) עכשיו יש לי בין 317mb לבין 286mb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Elad87,

טוב אז יש לי N85 סיימתי להתלהב מכל שאר הדברים הרגילים והפשוטים שיש בטלפון הבנתי שסמביאן זה פתוח להכל ואני יכול להתקין הרבה דברים כמו windows אז מה עושים? אני רוצה משחקים ערכות נושא תוכנות מעניינות שהמסנג'ר יעבוד עם ה wifi ולא עם הGPORTAL איך אני מתקין דברים כאלו ואיפה אני יכול למצוא אותם? שחכתי לציין שזה יהיה דברים חוקיים כמובן כדי שלא יהרס המכשיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לקנות פלאפון חדש, התקציב הוא באיזור ה1500 ש"ח. ה HTC - Wildfire עומד במסגרת התקציב, ראיתי אותו בחנות והוא היה נחמד מאד. האם יש לHTC - Wildfire יכולת של זיהוי קולי כמו של נוקיה בדגש על תמיכה בעברית? למשל כשאר אומרים את שם המשתמש והוא יודע לבד לחייג לפי רשימת הקשר אפילו שהשם רשום בעברית. זאת התכונה החשובה ביותר כי הוא יתחבר לדיבורית לרכב ע"י bluetooth. במידה ואין האם יש אפליקציה שמבצעת את התכונה הנ"ל? בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אנטנת הGPS שלו? האם היא טובה , כלומר קולטת מהר ויחסית מדויקת? האם יהיה ניתן להתקין עליו את גרסה 2.2 של אנרואיד? אשמח לשמוע על עוד דגמים או אופציות קיימות בשוק במסגרת התקציב ( ניתן לחרוג אך לא בהרבה). תודה מראש, גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מבצע על מכשיר http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-products-C250-overview.htm ורצתי לדעת איך הוא ואם צריך לדעת משהו על MIO בכללי או על תוכנת הניווט שלה?? ולמה המחיר שלו יחסית זול (ללא המבצע). אני מקבל אותו עם תוכנת ניווט ועידכון חד פעמי בשנה . בעיקרון המחיר של המבצע הוא ממש זול ואבל אני לא רוצה לקנות זבל. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dodihob,

שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LalyGirl,

היי כולם, אני רוצה לקנות סוללה חיצונית לאייפוד טאץ' 4 שלי, ויש דגם מסויים שאני רוצה: Foldable Power Dock http://www.dexim.net/us/products/P-Flip.html כפי שאתם רואים יש 4 דגמים לסוללה, ואני לא יודעת איזה מהם מתאים. 1) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DPA065.html 2) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA165.html 3) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA132.html 4) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA177.html באף אחד מהם לא רשום תאימות לאיפוד 4, אך אוליי בכל זאת לפי הנתונים שרשומים אתם תדעו מה יתאים. * אני חושבת שהראשון יתאים כי הוא היחיד שמותאם לאייפון 4, אך אוליי יש הבדל בין איפון לאיפוד ולא תהיה תאימות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם, נדפק לי היום הK610I שהיה לי.. תכלס הייתי מרוצה ממנו ומבחינתי הייתי נשאר איתו גם עוד 100 שנה. רק שמשוה הוא לא ורצה לזהות לי כרטיסי SIM יותר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אני אשמח לשמוע. בכל מקרה, אני מחפש מכשיר בסגנון שלו, שיתמוך במוזיקה, סרטונים, מצלמה וכאלה, אבל לא יותר מזה. קיצר מכשיר אפילו משנה שעברה או משהו כזה שאתם יודעים אבל שנחשב איכותי וטוב.. אם מישהו מבין אותי ויודע מה הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב שלי(עם אפשרות ליד שניה..) אז אני אשמח לשמוע. תודה

24. Started by avivm,

שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ofcourse,

היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.