עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TaMiRn2,

שלום אני בקרוב מאוד מקבל את האוזניות freepulse שלי ורציתי לדעת אם אני אקנה חיבור usb של BT וארצה לחבר את האוזניות למחשב אני צריך להתחשב במשהו מיוחד שיהיה לחיבור?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זוכרים את המכשיר המתכתי הראשון של סמסונג? כעת הוא זמין לרכישה בפחות ממחצית ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-alpha-המתכתי-זמין-בארץ-במחיר-נמוך-במיוחד/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. לעובד באג, למרות השכר העלוב, יש עדיין מספר פריווילגיות. אחת מהן היא לראות כל מיני מחשבים ניידים/גאדגטים רק כשהם מגיעים לארץ. אין פה שום שיווק של הרשת. אני רק רוצה לחלוק תמונות עם אוהבים גאדגטים בפורום. Kohjinsha (כן, אני יודע, גם אני שוברים את השיניים) היא חברה יפנית המייצרת מחשבים UMPC במחיר שווה לכל נפש. זה המשלוח הראשון של המחשבים לארץ. אני מאמין שאף פעם לא שמעתם על החברה. נתחיל במפרט: Intel® processor A100(600MHz) Memory 512MB Hard Disk 120GB Bluetooth Ver,2.0+EDR Wireless LAN: IEEE802.11 b/g 7" Wide TFT Color LCD (LED Back light) with Touch Screen Resolution (standard display) WSVGA (1024×600) מצלמת רשת 1.3M. סוללה 3 תאים המספיקה ל-3 שעות עבודה. אי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by vincecarter,

החלטתי בכל זאת לפחות דיון חדש בקשר למכשיר הנ"ל אז ככה בגדול אני מחפש לשדרג את ה Xperia S שלי . מה שאני מחפש במכשיר החדש זה שיעבוד חלק ולא יתקע בהפעלת אפיקציות ( וואטסאפ, פייסבוק,וייז) אני לא משחק יותר מידי במחשבים בטלפון במיוחד לא במשחקים FHD וכו. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי ושיהיה 5 אינץ. זמן סוללה חשוב אבל לא יותר מידי( שיהיה סביר) מישהו הזמין או מכיר את המכשיר שכתבתי בכותרת? אני יודע שהוא חדש אבל בכל מקרה מה ידוע על החברה? אמינה? ומה ידוע על המעבד טורבו שיש בתוכו? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by GoldFish,

בתודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amit2006,

שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).

7. Started by saar3,

מה יותר שווה עבור המחיר שלו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kdani,

הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם אני הורדתי חבילה בשביל RESTORE של IOS 5.1 ואין לי משתמש של מפתח, האם כדאי לי בכל זאת להתקין? האם זה יכול ליצור בעיות? איך בכלל הולך כל הסיפור? (הפלאפון המדובר הוא ה4S, אני אומנם בעל נסיון בעולם האייפונים כי היה לי את ה2G למשך כמעט 4 שנים עד ששדרגתי, אבל אני קצת מבולבל עכשיו...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי אני מתלבט בין 3 דגמים: Samsung Z720 \ Sony Ericsson W850i \ Nokia E65 הסתכלתי על ביקורות וכל אחד אומר שזה גועל וזה יותר טוב, אני קצת מבולבל כבר.... בעיקרון לא מדבר אליי כל הRINGTONES והמשחקים וכל ה TEENAGERS STUFF, יותר חשוב לי המצלמה, הסינכרון עם המחשב של הפגישות והכל, RSS ומסנג'ר\איסיקיו וכאלה. בקיצור, יותר ביזנס.... למישהו יש את אחד מהמכשירים האלו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם? האם יש בהם תוכנת ניווט? אודה לכם אם תעזרו לי לבחור.... (הכסף הוא לא העיניין אז לא לקחת את זה בתור גורם)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by marinazl,

באג, אידיגיטל, אופיס דיפו או KSP? האם האחריות שנותנת אידיגיטל כנציגות הרשמית של אפל (ללא תשלום נוסף) שווה משהו? יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בחנויות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, הגעתי לפורום הזה כשחיפשתי מידע על מערכות הפעלה חלופיות לאייפוד (מתנצך מראד אם המינוח שלי לא נכון, אני דיי בור בנושא) יש לי את האייפוד קלאסיק (120 ג'יגה) והוא דיי סבבה, הבעיה היחידה היא שאני לא סובל את itunes או את השיטה המרגיזה של הנגן לסדר שירים לפי הinfo ולא לפי התיקיות, (עד כה הייתי משתמש בiAudio עתיק של 20Gb, וחוץ מזה שהוא נראה כמו בלטה, שקל כמו אחת כזאת, והיה לו מסך קטן עם רזולוציה נמוכה, הסתדרתי עם המערכת הפעלה שלו רק בגגל שהיא סידרה את השיריום לפי תיקיות, ולא ניסתה לעזור לי בפולניות חונקת. הבנתי שיש איפודלינוקס ורוקבוקס, ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שכדאי להשתמש בו, והאם כדאי להתשמש במשהו כזה למרות שהאחריות עדיין לא פגה. (ואם בכל זאת אני אוכל לחזור למערכת ההפעל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kuBBia,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by צביקה3,

שלום חברים. מצאתי היום כרטיס זיכרון של פלאפון ואני מחפש את הבעלים שלו. יש מצב שיש על הכרטיס קובץ מקודד כלשהו שמכיל מידע על בעל הכרטיס? אנשי קשר, מייל או מספר טלפון? יש על הכרטיס מערכת קבצים של אנדרואיד וכמה תיקיות של נוקיה. יש על הכרטיס כמה תמונות שצולמו במכשיר גלקסי 2 אבל אין לי מושג מי מצולם בהם. יש למישהו רעיון לאתר את בעל הכרטיס? תחשבו אם לכם היה נאבד כרטיס עם חומר, כמה מאמץ הייתם משקיעים לחפש אותו, אז בבקשה למי שיש רעיון שיכול לעזור - שיכתוב פה תודה

15. שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה

16. Started by dddddd,

איזה נגן הכי איכותי בעולם מכינת סאונד נטו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alergic,

אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shlomi XD,

אני רוצה נגן חדש.. יש לי בסביבות ה100$ (קונה בארץ) שזה איזה 430 שקל. חשבתי על הסאנסה E250 אבל אין לי מספיק.. כדי להשקיע כדי להגיע אליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moshmushon,

אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofek7,

אני רוצה לקנות מתאם bluetooth למחשב ויש כל-כך הרבה ואין לי מושג איך בוחרים. אז הבקשה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה למחשב בתקציב של 100-150 ש"ח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ModChiP,

האם גב הזכוכית של איפון 4 זהה לזה של איפון 4S? לפי התמונות הם לא נראים זהים http://www.ebay.com/itm/221095576364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/White-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-W-Frame-Repair-Kit-for-iPhone-4S-/180981864105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a235c16a9 זה אותם ברגים לפתיחה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gil28,

לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shibby15,

כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zohar678,

האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.