עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ronili2,

הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mc_elad,

http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש אפליקציות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על אפליקציות כאלו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. רציתי לדעת אם יש בגלקסי (אס 1) את הg-sensor (זה שאחראי על קליטת תזוזה של המכשיר) ואם יש למה אני לא יכול להשתמש בהם במשחקים modern combat 3 ו brothers in arms בדקתי בהגדרות שלהם ולא מצאתי כלום. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש סמארטפון חדש ואמין והלכתי לאיבוד עם כל מה שיש לבחירה. אין צורך במשחקים. אבל גם לא רוצה לקנות משהו שירגיש זול. תודה (:

6. Started by zoyaniv,

אני אשמח אם מישהו שהשתמש כבר במערכת החדשה ויכול להביע דיעה על התמיכה בעברית מבחינת כתיבה קריאה והודעות SMS יספר קצת כי אני שוקל לקנות את ה DESIRE HD ולא רוצה להתעסק עם רומים מותאמים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jochman,

נכון חברים, לא בדיוק תיקון, אבל עדיין כל הכבוד ASUS. הוציאו טאבלט, יצא דפוק, פתרון תוכנתי לא עבד. אז אסוס מספקת פתרון חומרתי, כל מי שברשותו TF201 מוזמן לקבל אנטנט GPS (או דונגל, ע"פ אסוס). רק צריך להרשם לאתר של אסוס ולאמת את הטאבלט ע"פ S\N. הניווטים יהפכו להרבה יותר פשוטים מעכשיו.... http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לעובד באג, למרות השכר העלוב, יש עדיין מספר פריווילגיות. אחת מהן היא לראות כל מיני מחשבים ניידים/גאדגטים רק כשהם מגיעים לארץ. אין פה שום שיווק של הרשת. אני רק רוצה לחלוק תמונות עם אוהבים גאדגטים בפורום. Kohjinsha (כן, אני יודע, גם אני שוברים את השיניים) היא חברה יפנית המייצרת מחשבים UMPC במחיר שווה לכל נפש. זה המשלוח הראשון של המחשבים לארץ. אני מאמין שאף פעם לא שמעתם על החברה. נתחיל במפרט: Intel® processor A100(600MHz) Memory 512MB Hard Disk 120GB Bluetooth Ver,2.0+EDR Wireless LAN: IEEE802.11 b/g 7" Wide TFT Color LCD (LED Back light) with Touch Screen Resolution (standard display) WSVGA (1024×600) מצלמת רשת 1.3M. סוללה 3 תאים המספיקה ל-3 שעות עבודה. אי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא ציינתי תקציב במכוון, כי שמתי לב שהמחיר לא גבוהה גם כך, אז הוא לא רלוונטי. חשבתי לקנות כרטיס זיכרון 8GB לפלאפון Nokia N85, אבל חיפוש בזאפ מעלה המון אפשרויות שונות. כך שאני צריך המלצה לכרטיס טוב, ואם אפשר בחנות במרכז (ת"א, ראשל"צ וכו'). תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by timac,

איפה אפשר לקנות אייפון 4 באיטליה? ומישהו יודע מחירים והאם הוא פתוח סימפריי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by OmerNeu,

שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלושה מכשירי ביניים חדשים במחירים של בין 600 ל-1,000 שקלים יכולים להתאים לכל אלו שנוטים להשמיד את הסמארטפונים שבבעלותם בקצב מהיר לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אחרי שהפכתי את הסמסונג F480 שלי למשקולת נייר בעדכון קושחה כושל... המכשיר פועל, מסך המגע מגיב (על פי צלילים בעת מגע) אבל מסך שחור. אני צריך המלצה למכשיר חדש. דרישות מהמכשיר: דור שלישי - לא מעניין, יש לי סים של דור שני. WIFI - רצוי מאוד אך לא הכרחי. GPS - רצוי מאוד אך לא הכרחי. אין לי חבילת גלישה בכלל, האם קיים GPS שאינו צריך חיבור לרשת ? מצלמה - כולשהי. מסך מגע - חובה, התמכרתי ולא יכול להשתמש במשהו אחר. רצוי captive ולא resistive אבל מוכן להתפשר. רשת - סלקום, אם כי רצוי ללא Branding . שישמש כנגן מוזיקה - לא יזיק, לא הכרחי. מחיר - 1500ש"ח, אבל גמיש. כנראה שלא אקנה אותו מחברת סלולר. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by blackorder,

איך מסדרים את האפליקציות בסדר שאני רוצה עם האפליקציה nova launcher prime

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MEGI,

מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amit2006,

שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).

18. הנוזקה, בשם WireLurker, מגיעה אל המשתמש תחילה דרך אפליקציה שהורדה מחנות האפליקציות הלא רשמית של OS X ומתפשטת משם למכשירי אייפון המשוייכים למחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%a7%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by saar3,

מה יותר שווה עבור המחיר שלו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yairbh,

אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן שיתן לי את המקסימום מבחינת סאונד, סאונד נטו זה מה שחשוב לי. יש משהו בשוק בארץ שמבחינת סאונד יותר טוב מה-IPOD TOUCH?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by baraksol1,

יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by danihaif,

שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים