גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נכון חברים, לא בדיוק תיקון, אבל עדיין כל הכבוד ASUS. הוציאו טאבלט, יצא דפוק, פתרון תוכנתי לא עבד. אז אסוס מספקת פתרון חומרתי, כל מי שברשותו TF201 מוזמן לקבל אנטנט GPS (או דונגל, ע"פ אסוס). רק צריך להרשם לאתר של אסוס ולאמת את הטאבלט ע"פ S\N. הניווטים יהפכו להרבה יותר פשוטים מעכשיו.... http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הארדיסק שלו נדפק ונראה לי שלא כדאי לתקן חשבתי לקנות Apple iPod Nano 4GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1hz23232323232&ref=slrkjwxssncm7jf&banner=knaswbwxhetl7lb&ts=tsslrkjwxssncm7jft
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון שכל פלא' שקונים היום אי אפשר לגנוב אותו כי אפשר לחסום גם את המכשיר היום? ואם זה באמת ככה הגיע הזמן באמת..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנו טאבלט שיכול לקרוא מידע (סרט למשל) מדיסק און קי? הרעיון לשמור את המידע ב-DOK ולהתחבר בכבל מתאים לטאבלט ולצפות שם. האם ישנה אפשרות כזאת? אם כן באיזה מכשיר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ההורים שלי מחפשים להתחדש הפלאפון ולצערי אני כבר מזמן לא מכיר מה הולך.. לא אכפת חו"ל או בארץ, שיהיה טלפון עם עברית, זה הכל. עד אלף שקל בבקשה ואם למישהו יש קישור מה טוב, עדיפות למשהו ממבצעי הסייבר מונדיי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי במכשיר HTC 8X אתמול ו... אין אפליקציות! כאילו יש אבל לא מספיק. כרגע מה שהכי חסר לי זה WAZE ו TUNEIN (אני יודע שWAZE אמור לצאת ברבעון השני של 2013) מלבד זה המכשיר דיי מגניב וקליל... רק נראה לי שהסוללה לא הכי חזקה שיש... בכל מקרה יש פה אנשים עם WP8 ויכולים לתרום בנושא? כמו אפליקציות או פריצות למינהם למכשיר... נ.ב. סתם למי שתוהה. יש משולש מעצבן בשורה למעלה איפה שנמצאת החווי של הסוללה והשעון שבעצם מראה שאני נמצא על ROAMING (אני בגולן טלקום) מקווה שימצאו אפליקציה שתסתיר את זה כי זה דיי מעצבן בעין וכמו כן הכפתורים הפיזיים דיי שקועים במכשיר, אז דיי קשה לזהות אותם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני חושב אולי לקנות את המכשיר רציתי רק לשאול כמה שאלות לפני... *העברת הקבצים למכשיר נעשית בצורה רגילה כמו כונן נייד?? אפשר לראות את השירים במכשיר כמו שהם במחשב או רק בעזרת סידורי אלבומים \זמרים?? *איך זמן הבטריה של הנגן? *יש משהו בחבילה שמגן חיצונית על הנגן והמסך?? קו כללי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מאחי הגדול n86 לבן בגירסה 21.006 שכנראה גנוב... הבעיה שלי היא כזאת, אני מנוי לפלאפון והמכשיר סגור על סלקום ככה שהסים שלי לא עובד ואין לי מה לעשות עם הפלאפון עצמו... קיבלתי הצעה מחנות פרטית שהוא מוכן לפתוח לי אותו בתמורה ל-200 ש"ח... א' - זה לא קצת יקר? ב' - אם המכשיר גנוב אני יכול לקחת אותו לחנות של פלאפון/סלקום שיפתחו לי אותו בלי שיעשו לי בעיות? ג' - יש אופציה אחרת?.. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות מתנה לבר מצווה נגן מוסיקה ווידאו בעלות של עד 700 שקל +/- יש למישהו הצעה על איזה נגן? אני לא ממש הגדרתי לעצמי מה בדיוק לקנות, ככה שכל הצעה תתקבל בברכה. אני חשבתי אולי על סגנון הנגנים עם המסך מגע. תודה לעוזרים. זה דיי דחוף לי אז אשמח לתגובה מהירה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שם של תוכנה או לינק לתוכנה שהופכת את הפון לשלט s60 3rd זו הגרסה של הסימביאן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות על רכישה של אייפון 6 פלוס בארץ. האם יש בעיה לרכוש את אייפון 6 פלוס עם 64 גיגה בארץ? כלומר היתה בעיה בזיכרון של גירסת 128 ואפל היו אמורים להחליף את המכשירים, אבל יכול להיות שבארץ עדיין מוכרים את המכשירים עם הזכרון התקול? בנוסף, איפה כדאי לקנות? ומה בדבר אפשרות לקנות אייפון 6 פלוס בעזרת תושב אילת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עבד לי האייפון 4 שלי. אז אני מתלבט איזה מכשיר לקנות? החלטתי לעבור לאנדרויד מה אתם ממליצים בסביבות ה 1500-2000 ש"ח בערך סמסונג או ה LG G3? או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
לפני 3 ימים התחילה אצלי בעיה של צריכת סוללה במכשיר HTC U11. עד לפני 3 ימים הייתי מסיים את היום שלי סביב ה70% סוללה. היום אני צריך להטעין פעמיים באמצע היום ואני מסיים את היום עם 40%-50% סוללה. לפני השינה אני מטעין את הפלאפון ל100% ובבוקר (לאחר 8 שעות בערך) אני מוצא את הפלאפון עם 70%-80% סוללה. נכנסתי להגדרות צריכת חשמל ובראש הבראשונה מופיעה האפליקציה WHATSAPP שמבזבזת לי עשרות אחוזים מהטעינה המלאה האחרונה. חוץ ממנה הכל נראה שגרתי. הורדתי הרבה סוגים של אנטי וירוס וגם אנטי מלוור והפעלתי את המכשיר מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר לי לפתור את הבעיה. האם גם לך יש בעיה לאחרונה עם WHATSAPP או שהייתה לכם בעיה דומה? אגב יש לי אנדרואיד 8.0 אשמח אם תציעו פתירונות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות אייפון 4 באיטליה? ומישהו יודע מחירים והאם הוא פתוח סימפריי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-