גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי אס 2 I9100 , בדקתי את המודם שלו ומתברר שזה מודם של אורנג ... האם כדאי לשנות את המודם לזה של סלקום ?? האם זה ישפר את הקליטה ואת האינטרנט ?? ואיזה מודם מומלץ ?? יש פה רשימה של המודמים של החברות
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרום של המפעיל הרגיל אני רוצה לעשות רום של MIUI והחלפתי את הקרנל, עכשיו המכשיר עושה לי רק ריסטרטים, אני לא יכל להגיע לתוכנה בכלל, הוא רק מראה את המסך הזה שרשום Galaxy S ואז הוא פשוט שחור ועושה את זה שוב ... מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום עברתי רשמית לגולן - השיחות והאס אמ אסים עובדים, האינטרנט עדיין לא. ניסיתי להגדיר את הAPN כמו שמופיע במדריכים באתר של גולן - ועדיין לא הצלחתי. מישהו יכול לסייע?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר בעיקר ללימודים כדי לכתוב בשיעורים (טקסט ומעט מתמטיקה) בצורה נוחה. לצורך כתיבה, הקלטה וצילום מהלוח יהיה מאוד נוח לעבוד עם מכשיר אחד שמשלב את כל התכונות האלה, במיוחד אם קיימת אפליקציה שכל אלה נשמרים בה באופן כרונולוגי. ישמש גם לגלישה, עריכת קבצי office והצגת pdf. כתבתי טאבלט בגלל יתרון הניידות (גודל ומשקל) ובגלל האפשרות לכתוב ולשרטט עם עט. אשמח לשמוע גם על מכשירים שמוגדרים אחרת אם הם מתאימים לצרכים הבאים. הכתיבה בעט (מוכן לקנות בנפרד) צריכה להיות נוחה וכמה שיותר קרובה למציאות. להקלדות ארוכות, יתרון גדול למקלדת מובנית/נסתרת/נשלפת, אבל לא צעצוע. עדיפות למכשיר עם עורך Excel מתקדם שתומך בעריכת פונקציות. גודל מסך - כ-10". סוללה - לפחות 7 שעות ללא Wi-f…
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
רק אתמול שמעתי בפעם הראשונה על ה-Jellybam הזה. הבנתי שזה רום שמבוסס גם על AOKP וגם על CM10 ואמור לקחת ולשלב את כל הטוב מכל אחד מהם. מישהו התנסה ויכול להמליץ או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומצ'יק , עד היום אמי התנהלה עם נוקיה 6280 ישן אך מוצלח , החזיק למעלה ל 7 שנים . הגיע הזמן להתקדם . על המכשיר להיות חסין בפני נפילות באופן כמעט טוטאלי ( בין אם ע"י כיסוי מגן או כאחת הפונ' של המכשיר ) מסך ברור וקריא מצלמה קדמית + אחורית באיכויות טובות . לא מסובך מידי להפעלה , לדעתי שווה לתת ניסיון לטאצ' . תקציב 1200-1000 , גמיש לפה ולשם . באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-