עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ShahafH,

שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 8us.co.il,

היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ? הסבר : נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק.. זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת .. אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות . אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד .. תודה לעוזרים .. אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by leornadav,

היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. החל מה-21 באפריל תוכלו להזמין מאתרה של אלקטל את מכשיר הדגל החדש שלה, ה-OneTouch Idol 3, מכשיר שלא מאבד את הראש גם בסיבוב של 180 מעלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%9c-alcatel-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי תוכנה בשם "עמוד ענן" על כרטיס זכרון מקורי כשהוא מוכנס למחשב כף היד mio דגם p-550 התוכנה עובדת אבל כשניסיתי להעתיק את קבצי התוכנה לכרטיס זכרון אחר היא לא עובדת. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה נתקלתי במוצר הזה בDX http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48203 מישהו מכיר אותו או נתקל בו? הדבר שהכי מטריד אותי במוצר הזה זה מהי רמת הקרינה שהוא פולט. בגלל ש"האנטנה" של המכשיר היא בעצם יציאת ה3.5 מ"מ שהסבו אותה לאנטנה, אז אני מניח שאולי הקרינה שנפלטת מהמכשיר תהיה יותר גדולה על מנת לפצות על האיכות הירודה. אשמח לתגובות או מידע.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום, היום עברתי רשמית לגולן - השיחות והאס אמ אסים עובדים, האינטרנט עדיין לא. ניסיתי להגדיר את הAPN כמו שמופיע במדריכים באתר של גולן - ועדיין לא הצלחתי. מישהו יכול לסייע?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by א אוהל,

מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by k22,

שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by r.b.y,

שלום יש לי מיו 168 הוא מאוד איטי ולא מעודכן\יש אפשרות לעדכן לגירסה חדשה ולא אצל היצרן כי זה יקר בערך 500 שח תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by niv0us,

מישהו מהמשפחה שלי טס שבוע הבא לסינגפור, ושאל אותי אם אני רוצה משהו. אני כבר הרבה זמן חשבתי על לקנות PMP. קראתי את כל התגובות לגבי הנגנים של creative zen vision w, cowon a2, archos av500,archos 604 השאלה שלי האם בחו"ל(בדגש על סינגפור) שווה אולי לקנות דגמים יותר טובים/מתקדמים? והאם זה בכלל משתלם לקנות את זה בחו"ל בגלל בעיות אחריות, הפרשי מחירים לא כל כך משמעותיים וכו'? המון תודה, ניב..

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

W660I VS K610I מי יותר טוב מבין שניהם? מבחינת הכל...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שלום, הורדתי תפריטים שבאים עם הערכת נושא שהורדתי, אין לי שמץ איך איך אני מתקין את זה בפלאפון. הודה מאד אם יעזרו לי בזה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש , הדגם שהמליצו לי עליו הוא האסוס A639 , רציתי שתגידו לי אם זה המכשיר הכי טוב בשוק כרגע בטווח המחירים הזה. ושנית , האם מישהו יודע איפה הכי משתלם לי לקנות אותו... (אולי מישהו מכיר חנות טובה שלא מפורסמת בזאפ)... תודה רבה ויום נעים!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by benor,

השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by skyd,

שלום, מקריאה פה בפורום, ומהשוואה בין שני הדגמים, נראה שב-G2: - אין הרחבת זכרון (לא קריטי לי) - המכשיר מעט קטן יותר (אין תלונות) - אין וידאו 4K (שלא מעניין אותי) אבל צילום HD הוא 60fps לעומת 30fps ב-G3. - המעבד מעט חלש יותר, אבל נראה שזה מתבטא בחיי סוללה ארוכים יותר משמעותית. כל ההבדלים לא נראים לי חשובים, לכן רציתי לשאול האם אני מפספס משהו כמו רשת דור3 מול דור4 (שלא מצאתי בהבדלים) או סיבה אחרת שבגללה לא כדאי לקנות את ה-G2, ודווקא ה-G3 עדיף בהרבה? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - טוב.. קראתי עוד קצת ומצאתי שכבר עשו פה השוואה ביניהם. ה-G3 אכן זולל יותר סוללה ויש בעיית בהירות, אבל נראה לי שבשביל שאני לא אצטער שקניתי מכשיר מדור ישן יותר וגם בגלל שקראתי שהווליום ב-G2 לא טוב וה…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Danits1,

יש במשפחתי כ-15 מכשירים, חלק מהם נקנו מחברות הסלולר הוותיקות. הבעיה היא שנוצר מצב מונע תחרות, המכשירים נעולים לחברות אחרות. ידוע כי אפשר להתקשר לחברה הוותיקה ושיפתחו (על פי חוק!) את המכשיר לכל הרשתות (להלן: סים פרי) אבל יש כמה בעיות קטנות: 1. יש אנשים מבוגרים שלא יודעים בדבר המכשיר הנעול בידיהם, וכך לא יכולים לשפר את התנאים שלהם בפשטות. 2. יש המון אנשים שקיבלו מכשיר שעובד על רשת סלקום לדוגמא, אבל הוא נתקבל ממישהו שכבר נייד את עצמו לחברה אחרת, כך שהוא כבר לא לקוח בחברה הישנה בכדי לפתוח. 3.זמני ההמתנה בלתי נסבלים, של 40 דקות, מונעים מאנשים להתקשר. בקיצור יש המון חסמים! שלחתי מכתב למשרד התקשורת בכדי ליצור שקיפות בקודים של המכשירים, מה עוד שמדובר לרוב במכשירים דור 2, שמחיר ה…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.