עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moshmushon,

אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן! אני חושב אולי לקנות את המכשיר רציתי רק לשאול כמה שאלות לפני... *העברת הקבצים למכשיר נעשית בצורה רגילה כמו כונן נייד?? אפשר לראות את השירים במכשיר כמו שהם במחשב או רק בעזרת סידורי אלבומים \זמרים?? *איך זמן הבטריה של הנגן? *יש משהו בחבילה שמגן חיצונית על הנגן והמסך?? קו כללי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, האם ישנו טאבלט שיכול לקרוא מידע (סרט למשל) מדיסק און קי? הרעיון לשמור את המידע ב-DOK ולהתחבר בכבל מתאים לטאבלט ולצפות שם. האם ישנה אפשרות כזאת? אם כן באיזה מכשיר? תודה לעונים

6. לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה

7. Started by Sh_Dor_Lq,

לפני 3 ימים התחילה אצלי בעיה של צריכת סוללה במכשיר HTC U11. עד לפני 3 ימים הייתי מסיים את היום שלי סביב ה70% סוללה. היום אני צריך להטעין פעמיים באמצע היום ואני מסיים את היום עם 40%-50% סוללה. לפני השינה אני מטעין את הפלאפון ל100% ובבוקר (לאחר 8 שעות בערך) אני מוצא את הפלאפון עם 70%-80% סוללה. נכנסתי להגדרות צריכת חשמל ובראש הבראשונה מופיעה האפליקציה WHATSAPP שמבזבזת לי עשרות אחוזים מהטעינה המלאה האחרונה. חוץ ממנה הכל נראה שגרתי. הורדתי הרבה סוגים של אנטי וירוס וגם אנטי מלוור והפעלתי את המכשיר מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר לי לפתור את הבעיה. האם גם לך יש בעיה לאחרונה עם WHATSAPP או שהייתה לכם בעיה דומה? אגב יש לי אנדרואיד 8.0 אשמח אם תציעו פתירונות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amit2006,

שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).

9. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש סמארטפון חדש ואמין והלכתי לאיבוד עם כל מה שיש לבחירה. אין צורך במשחקים. אבל גם לא רוצה לקנות משהו שירגיש זול. תודה (:

10. Started by dodihob,

שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שימושים עיקריים:שיחות טלפון,פייסבוק,וואטסאפ,מיילים,יו טיוב,צילום,שומע המון מוזיקה אז צריך לפחות 32 ג'יגה וסוללה שתחזיק להרבה. קראתי שהרבה ממליצים כל lg g2 אבל אולי כבר יש משהו עדיף בטווח מחירים הזה גם חשוב שהקניה תהיה בארץ כי אני כרגע בלי פלאפון. המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LalyGirl,

היי כולם, אני רוצה לקנות סוללה חיצונית לאייפוד טאץ' 4 שלי, ויש דגם מסויים שאני רוצה: Foldable Power Dock http://www.dexim.net/us/products/P-Flip.html כפי שאתם רואים יש 4 דגמים לסוללה, ואני לא יודעת איזה מהם מתאים. 1) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DPA065.html 2) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA165.html 3) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA132.html 4) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA177.html באף אחד מהם לא רשום תאימות לאיפוד 4, אך אוליי בכל זאת לפי הנתונים שרשומים אתם תדעו מה יתאים. * אני חושבת שהראשון יתאים כי הוא היחיד שמותאם לאייפון 4, אך אוליי יש הבדל בין איפון לאיפוד ולא תהיה תאימות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים: 1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!) 2. [table][tr][td] Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos [/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם?? 3.[table][tr] [td] LG Optimus One P500 [/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\ אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו... עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uskatin,

שלום עבד לי האייפון 4 שלי. אז אני מתלבט איזה מכשיר לקנות? החלטתי לעבור לאנדרויד מה אתם ממליצים בסביבות ה 1500-2000 ש"ח בערך סמסונג או ה LG G3? או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alergic,

אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arkady,

יום טוב. אני מעוניין בנגן Mp3 בתקציב של 300 ש"ח. חשבתי על הנגן הבא: M250 של Sansa האם הוא טוב? האם זה מחיר משתלם? [300 ש"ח ל2 ג'גה] תודה רבה ולילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by do_k,

שלום אני מחפש נגן MP3 ודי מתלבט. הידע שלי בתחום, מאוד בסיסי ואודה אם תענו על כמה שאלות בעניין. נדמה לי שנגן בנפח 4 ג'יגה יספיק... חבר ממליץ על נגן שמאפשר החלפת סוללות, כלומר עם גישה לסוללה. האם זה כל כך חשוב? והייתי מעדיף נגן עם יכולות תיוג . לא הצלחתי למצוא בחיפושים, סינון לפי סוג הסוללה.. תודה מראש על עזרה והבהרות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי אני מתלבט בין 3 דגמים: Samsung Z720 \ Sony Ericsson W850i \ Nokia E65 הסתכלתי על ביקורות וכל אחד אומר שזה גועל וזה יותר טוב, אני קצת מבולבל כבר.... בעיקרון לא מדבר אליי כל הRINGTONES והמשחקים וכל ה TEENAGERS STUFF, יותר חשוב לי המצלמה, הסינכרון עם המחשב של הפגישות והכל, RSS ומסנג'ר\איסיקיו וכאלה. בקיצור, יותר ביזנס.... למישהו יש את אחד מהמכשירים האלו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם? האם יש בהם תוכנת ניווט? אודה לכם אם תעזרו לי לבחור.... (הכסף הוא לא העיניין אז לא לקחת את זה בתור גורם)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

אני צריך המלצה לתוכנות למחשבי כף יד... ורציתי גם לדעת אם אפשר להתקין win mobile 6 על imate jam ו-hp h6325 (כרגע יש על המכשירים (win mobile 2003 בעיקרון התוכנות שאני צריך הם גם למכשירים האלא תוכנת אופיס או דומה לה בעיקר פוואר פוינט ואני כימעט בטוח שאין לJAM מקלט GPS אבל לHP אני צריך תוכנת ניווט טובה.. ואני רוצה גם עוד סתם כמה משחקים ודברים שימושיים תודה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הארדיסק שלו נדפק ונראה לי שלא כדאי לתקן חשבתי לקנות Apple iPod Nano 4GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1hz23232323232&ref=slrkjwxssncm7jf&banner=knaswbwxhetl7lb&ts=tsslrkjwxssncm7jft

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pchoresh,

שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gil28,

לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arik100,

שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.