גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
בקשר לעדכון אחרון לבלאקברי מישהו יודע מתי יצא עדכון בעברית ? ומה אפשר לעשות בקשר לחנות אפלקציות איזה פתרון יש לזה?ן
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, כבר יצאה גרסה רשמית של פרויו לגלקסי אס? יש רום שמסדר את הבעיה של ה GPS? כרגע אני עם JG8... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, אבא שלי מעוניין לקנות סמארטפון זול לענייני עבודה שיהיה קל לשימוש, לא חייב מקלדת, אמין, סוללה חזקה יחסית וזול. הוא יגלוש הרבה באינטרנט, Google maps, Word, מוזיקה וסרטים. חשוב שהפלאפון לא יהיה יקר מדי. על מה תמליצו? אני אישית עם מוטורולה מיילסטון A853 ואני מאוד מרוצה אבל יש קת בעיות (אנדרויד 2.1) וזה מפריע לאבא שלי. יש לי שאלה. הוא עובד בחול והוא נמצא פעם בחודש בערך בארץ לשבוע בערך. עכשיו, איך אשר לסדר את זה שהוא יוכל לעשות שימוש מלא (כולל שיחות,SMS, גלישה ברשת הסלולרית בחול) בחול. הוא צריך שיהיה לו אינטרנט באמצעות רשת סלולרית (החבילות של ה-512MB,1GB וכו'...) גם בארץ וגם בחול ושזה לא יצא מחיר מופרז. האם זה אפשרי בכלל? והאם כן, כמה זה אמור לעלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נכנסתי לאתר של באג כדי לראות אם ירד המחיר של הD2 (נגנב ממני) וראיתי שיש להם D2+ ??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5212&perur=2&t=12&c=373 והשאלות שלי הם: מתי יצאה הגירסה הזאת של הD2 ו האם היא מהדורה מוגבלת או משהו בסגנון? והאם יש עוד הבדלים בין הדגם החדש לישן חוץ מהסוללה? ומוזר שגירסת ה4 גיגה עולה 550 לפני שנה קניתי את הD2 שלי ב650 האם יש פו איזה קאצ'? כי הגירסה החדשה יותר טובה וגם יותר זולה מהגירסה הישנה תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
1. ביטוח - אם קרה שהמסך נשבר לדוגמא, איך מתקנים את זה? האם זה אומר שצריך לשלוח את הפלאפון לחנות שממנה הזמנתי ולשלם הרבה כסף? ואולי בכלל יהיה כדאי לבטח את הפלאפון 2. עברית - לפי מה שהבנתי בגירסא 2.2 של אנדרויד תהיה תמיכה בעברית. עד אז, האם תהיה לי אפשרות להוריד איזה תוכנה או איזה משהו מהמרקט שיוסיף לי תמיכה בעברית לפלאפון? 3. הגנה לפלאפון - האם יש אפשרות לקנות מגן מסך ולגרום לו להתאים לסאמסונג?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש SGS ,הגעתי לכאן : http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=580 ויש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין תמיכה בעברית לעברית מלא? 2. האם אני יכול לשדרג גרסא לבד? (לקנות 2.1 בזול ולשדרג ל - 2.2) 3. כמה זיכרון פנימי כדאי? (מה הממוצע שבדרך כלל קונים) 4. האם כדאי גם כרטיס זיכרון? אם כן איזה גודל) 5. האם ה- בלותות' שהם מציעים שווה? 6. האם המחיר לאחר התוספות שווה ? 7. האם אתם מכירים מקום יותר טוב לרכוש בו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את הפרסומת של אורנג' כבר כמה פעמים והיא משכה את תשומת ליבי... יש לי מכשיר ישן למדי ואני אשמח להפטר ממנו ... השאלה שלי היא כזאת, האם המבצע של אורנג' משתלם, ואם כן האם ה SMARTPHONES שהם מציעים טובים בכלל ? אם כן כמובן איזה... עם עדיפות ל ANDROID , שיהיה אפשר להתקין HONEYCOMB (כדאי ? ) אם לא מה הסמארטפון הכי מומלץ היום ? אני שוקל גם לקנות את ה NEXUS S במחיר יחסית נח מארה"ב , אבל הבנתי שבגלל שהמכשיר לא נמכר בארץ אז זה יחסית בעייתי לקבל עליו החזר כספי חודשי וההחזר בכל מקרה יהיה נמוך למדי, ככה שאולי התשלום החודשי יהיה גבוה מדי... בקיצור כל מידע שאתם יכולים להביא לי בנושא יעזור לי מאוד... אם זה רלוונטי אז אני חייל, אם יש תוכנית ספציפית, ואני צריך חבילת גלישה ג…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז כמו שאני מניח שרובכם כבר הספיקו לשמוע (ואולי גם לחוות) אפל שוב שחררה לא מזמן את הגרסא החדשה של מכשיר האייפון המפורסם שלה. כמו הרבה אנשים אחרים גם אני מעוניין לרכוש את המכשיר ובלמזלי אני מגיע אל ארה"ב בזמן הקרוב וקיוויתי להשיג אחד. חשבתי שיהיה טוב להבין טוב יותר כמה דברים לגבי המכשיר לפני שאני מחליט לקנות כדי לדעת כמה אני באמת רוצה לבצע את הרכישה. השאלה שלי נוגעת לקשר שבין הפריצה של המכשיר אל בין שיטות השידור (GSM, CDMA). לפי בירורים שעשיתי על האזור שבו אטייל אוכל לרכוש מכשיר סים פרי אשר פועל על CDMA, ולא על GSM מאחר והדגם הזה של המכשיר לא זמין כרגע, ועד שיגיע אני כבר לא אהיה באזור. בכל מקרה לפי מה שהבנתי מכשיר האייפון 4S שהיה עד לא מזמן הדגם החדש ביותר בגרסת ה-GSM שלו,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום! אני כרגע נמצא ברשת סלקום וברצוני לנייד להוט מובייל, יש לי כמה שאלות לאלה שנמצאים כבר בהוט מובייל: 1) איך הקליטה שלהם? 2) כמה המהירות גלישה לפני ההאטת קצב וכמה אחרי? (יותר חשוב לדעת כמה זה אחרי) 3) איך השירות לקוחות שלהם?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין מוצרי חשמל וגאדג'טים מחנויות בארה"ב שיכולות לשלוח לישראל.... מה אני צריך לדעת אם נגיד אני רוצה להזמין נגן מסויים או מצלמה מארה"ב? כמה צריך לשלם למכ"ס? ואם יש עוד קנסות? תודה למגיבים...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
א. בעת הזמנת הפלאפון יש חיוב של הסכום של הפלאפון (בסביבות ה2300 ש"ח), עכשיו איפה נכנס התשלום של המכס וכל שאר התשלומים שנלווים לקנייה? איך כל התהליך הזה מתבצע בעצם? ב. הגודל של המסך הוא 4" והבעיה היא שClove לא מוכרים כיסוי או איזה מגן לפלאפון הזה, איך אני אסתדר מהבחינה הזאת במידה ואני ארצה לקנות משהו כזה למכשיר? תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
קיבלתי את הטלפון שלשום ושיחקתי איתו קצת אבל אני מאמין שיש לו עוד הרבה לשחק... אבל יש כמה דברים מעצבנים שאני לא מצליח 1) אני לא מצליח לשנות את הצליל התראת הודעה למה שאני רוצה... כלומר שאני עושה אפשרויות על הצליל, יש לי רק בחר כסוג צלצול או לקשר את זה לאיש קשר. בנוקיה הקודם שלי הייתה גם את האופציה "הגדר צליל התארת הודעה" או משהו כזה. בנוקיה N97 אין את האופציה הזאת. כמובן שניסיתי גם דרך התאמה אישית של הפרופילים, אני לוחץ על התראת הודעה וזה פותח לי את התיקיה עם כל הצלצולים שבאו עם הטלפון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה התיקיה הזאת נמצאת על הטלפון, אם אני אדע, אז אני יכול פשוט להעביר לשם את הצלצול שאני רוצה ואז אבחר דרך שם (למרות שאני מעדיף לא להעתיק קצבים לכל מיני תיקיות שונות..…
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-