עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by weissby,

יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by cool_g,

Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  4. Started by efialon,

שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  5. Started by Moshik144,

איזה recovery מותקן אצלכם במכשיר ??? יש כמה סוגים: CWM TWRP Philz Touch הברירת מחדל (סטוק)

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by MODY69,

אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

השימוש יהיה בעיקר אינטרנט, וידאו, קריאה וכדומה. לא חשובה סוללה חזקה במיוחד, חשוב לי 2 ג'יגה ראם. 4.4 וקהילת פיתוח פעילה הן בונוסים משמעותיים. מה הן האפשרויות המומלצות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. נהרס לי המכשיר מוטרולוה v3 אחרי שנתיים של שימוש. מחוסר ברירה אני צריך לקנות אחד חדש. אני מחפש מכשיר טוב, וזול ( לא דור 3) עם מצלמה סבירה ( לא חובה) וזהו... עדיף שיהיה צדפה כי אני כבר רגיל, אך אתפשר גם על בלוק טוב. תקציב: עד 500 שקל. 700 שקל רק אם באמת מדובר במכשיר בעל יתרונות בולטים על הזולים. אה אני באורגנ', אבל המכשיר אני קונה מחנויות פרטיות. זהו.

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. יש ברשותי LG G2 ואני מרוצה ממנו. אבל הבעיה שאני מחליף רומים כל שבוע וחצי-שבועיים בערך בגלל שאני סקרן ומנסה דברים חדשים שיוצאים. אני גם גולש כל היום ב-XDA כדי לראות מה חדש ופשוט מפליש. אני לא מסוגל להשאר על רום כי תמיד רוצה משהו חדש וזאת מכה כבר... לא שהמכשיר איטי, הוא מעולה אבל זו פשוט מחלה והתמכרות כי כל פעם יוצא אנדרואיד חדש. מה דעתכם? לפעמים חשבתי לעבור לאייפון רק בגלל זה חחח

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  13. אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by _Daniel_,

נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה?? (יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yoni321,

אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. נראה שיש המון אופציות, וזו המובילה (?), האם למישהו יצא לנסות את הדונגל הנ"ל, איך התפעול שלו על מסך טלויזיה בסלון, האם תומך בניגון HD מלא דרך WIFI, והאם תומך כתוביות עברית ? קישור למוצר לדוגמא : http://www.ebay.com/itm/MINI-ANDROID-4-0-PC-1G-DDR3-4GB-ROM-A10-HDMI-WIFI-GOOGLE-TV-BOX-MK802-Black-/230822815378?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item35be1ca692

• 91 תגובות
    • 20.9k צפיות
  18. Started by Makaveli_iL,

שלום, האם יש ביקוש למכשיר הנ"ל? בעתיד הקרוב מאוד יהיו ברשותי מספר מכשירים - מי שמעוניין נא ליצור קשר בפרטי (מעוניין להיפטר מהם )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by muam,

שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by hedva,

בלי לפרט יותר מידי! למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר. הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by benor,

עברתי על 2 הת'ראדים הגדולים שהיו כאן ורק יצאתי יותר מבולבל, חוץ מזה רוב ההמלצות שם מדברות על מכשירי ה- '7 הסיניים. בעקרון הדרישות הן כאלה: (עם עדיפות לקנות טאבלט מחברה מוכרת) - צפייה בסדרות/סרטים בדרכים. - משחקים - אינטרנט - קריאת PDF וספרים אלקטרוניים. זהו בגדול. מה דעתכם על העסקה הזאת למשל? (אני לא מתמצא בדורות של הזוום) http://www.ebay.com/itm/MOTOROLA-XOOM-MZ600-32GB-WI-FI-3G-VERIZON-ONLY-10-1IN-rc-BLACK-/150889225928?pt=US_Tablets&hash=item2321b2dec8

23. Started by matgam,

אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by o07,

קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.