גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לגלוש מכל מקום ואני משום מה לא מצליח אם הוא לא מחובר לרשת אל חוטית.... אני לא מוצא את ההגדרה.... המכשיר הוא 3GS 16GB...פרוץ עם 3.1.3 יש לי אפליקציה שנקראת SBSETTING...אבל עידכנתי אותה לאחרונה והאיקון של הגילשה ב3G לא קיימת יותר מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ליקראת קניית פלאפון ואני לא כזה מבין בזה אבל אני יודע שיש כמה דברים שחשובים לי : -MP3 -מצלמת וידאו, לא כזה חשוב האיכות. -חיבור למחשב - שיהיה קל וקטן, כלומר E815 לא בא בחשבון. יש לכם משהו להציע ? אני יכול להיתפשר קצת אבל לא יותר מידי, כנ"ל במחיר. ד"א, אני משלם את כל הפאלפון בתשלום אחד כך שלא מעניין אותי יותר תשלומים\פחות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר בפברואר אורנג' הבטיחו להשיק את HD2 , אבל ..נאדה.. אולי הם דחו את מועד ההשקה ואני פשוט לא מעודכן? מישהו יודע/שמע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אימי רכשה לפני מספר ימים את ה ASUS A636N. למחשיר ישנה מערכת GPS, אך אני לא בטוח איזה תוכנה להתקין לה. אני ניתקלתי אצל כל מיני חברים בתוכנות מאוד לא מדויקות וציקות לפעמים. התוכנות ששמעתי עליהן היו nav & go ו destinator. האם אלו תוכנות טובות?? או שיש תוכנות טובות יותר? מקווה שזה שייך לפורום הזה ולא לתוכנות. המון תודה, ניב..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש איזה דירוג של איכות ועוצמת הקול של פלאפונים(הרמקול המובנה)..? (ניסיתי לגאגל ת'נושא אבל לא ממש מצאתי :\) תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002243,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא לא מושלם, אך המבקרים משוכנעים כי המכשיר החכם של חברת הגיימינג הוא אחד מהמשמעותיים ביותר שהושקו בתחום בשנה החולפת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב כף יד ובו destinator איך אני יכול להתקין לשם את מפת ניו יורק תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הטלפון ה"סוף הדרך"! הבא של נוקייה http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php ויש את זה http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php ב 6121 קלאסיק בחרו לציין גם 3.6 Mbps למה ? אני הרי יודע שה N95 הוא דור 3.5 ובמהירות גלישה של 3.6 גם כן מה אתם אומרים ? האינטרנט והמהירות מאוד חשובים לי וה n95 8gb הוא הסלולארי הקלאסי עבורי כי יש לו גן WIFI נורא יבאס אותי אם הגלישה היא במהירות נמוכה THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המכשיר מיבואן רשמי גלקסי S8+ ומהרגע שקיבלתי אותו הוא לא מפסיק לעשות צליל של התראה בלי שיש התראה באמת. ביטלתי את ההתראות החכמות ותזכורת להתראה ועדיין יש את הבעיה. אפילו ביטלתי את העוצמת התראה (רק להתראה כלומר אם מתקשרים יש צלצול אבל התראות כמו וואטסאפ וכאלה על 0) ועדיין יש רעש של התראה ברמה של הצלצול. הדבר הזה נורא נורא מעצבן האם מישהו נתקל והצליח לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום מכריזה רשמית על המודם הראשון בעולם אשר תומך בטכנולוגיית LTE בקטגוריה 10, אותה ניתן לתרגם למהירויות הורדה דמיוניות כמעט של עד 450 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-450-%d7%9e%d7%92%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישמש לרוב לצפיה בסרטים בנסיעות רבות ועוד קצת אינטרנט איזה דגם מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכוונה היא לחבר את המכשיר למסך '42 FHD עם מערכת רמקולים נפרדת. חשובים לי הדברים הבאים: # מחיר - עד 1400 ש"ח (במחיר הזה אני יכול לקנות מחשב נייד שיענה על כל הדרישות - אסוס X101CH - בו לי את כל הבונוסים של מערכת ניידת לחלוטין לנסיעות וכו') # אינטרנט מלא ע"י wifi: לבדוק דואר, יוטיוב, פייסבוק וצפייה ישירה כמו גם סתם לגלוש באתרים (עדיף גם מצלמת רשת לשיחות סקייפ). # תמיכה מלאה בווידאו FHD על כל הפורמטים המקובלים כיום ב- 1080. # חיבור HDMI. # כניסה לדיסק נייד חיצוני. # מקלדת ועכבר אלחוטיים. # שקט, לא מתחמם וחסכוני בחשמל (פועל ללא הפסקה, כנראה בתוך ארון סגור) שמעתי שיש מכשירים מבוססי אנדרואיד כגון FASTGO MK802 שיכולים להתאים - האם הם עונים על הנ"ל? אילו אופציות אחרות קיימו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה תוכנית שיש תוכנה שמדמה מכשיר סלולרי על המחשב הביתי. נדמה לי שזו הייתה תוכנה שמדמה מכשיר htc. מישהו יודע על תוכנה כזו? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נגן חדש וברגע שהתחלתי לקרוא פשוט הלכתי לאיבוד! אני הולך להתשמש בנגן בעיקר לספורט והכי חשוב לי זה איכות. מספיק לי 16 GB, מעדיף שיהיה רדיו ולא כל כך חשוב לי כמה הוא ג'אג'טי הוא יהיה! עד עכשיו היה לי Iriver מבוסס סוללה והייתי דיי מבסוט. השאלה היא אם הדגמים היותר מתקדמים שלהם גם טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-