גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש בטרייה חיצונית לאייפון 4, קטנה שככל שניתן ושתתן את התמורה הכי גבוהה ביחס לגדול מה אתם אומרים על השניים הבאים ? Anker® Astro Mini 3000mAh Portable Lipstick-Sized External Battery או Anker® Astro 5600mAh או http://www.amazon.com/Kensington-Battery-Extender-Charger-iPhone/dp/B002OEBMZM/ref=sr_1_49?s=wireless&ie=UTF8&qid=1386423247&sr=1-49&keywords=mini+external+battery התקציב הוא עד 30 דולר, עדיפות לאמזון.. והייתי שמח אם גם לא היה מעורב כבל בכל העניין והיה חיבור ישר לאייפון..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם שתי גירסאות חומרתיות משתלמות ופלסטיקיות בוהקת שלא תמצאו בשום מקום אחר, המוטו G החדש נחשף רשמית סוף סוף ומצליח להלהיב אותנו לכתבה: http://hwzone.co.il/המלך-מוטו-השלישי-ה-moto-g-חוזר-להיות-מודל-לח/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי טאבלט KAYA 7 אינצ' שהמערכת לא עולה היא תקועה על המילה אנדרואיד. האמת שהטאבלט חזר מתיקון ואמרו שהתקינו לו מערכת הפעלה עד שאחי הקטן דאג לקלקלו שוב. העסק של השליחה והחזרה ארך חודש ימים וזה המון זמן האם ניתנת אפשרות להתגבר על הבעייה בלי לשלוח אותו שוב? המון תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכותרת. הכי חשוב איכות סאונד והאוזניות שמגיעות איתו. בתודה מראש חברים=]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלקסי של סמסונג(איזה מספר תגידו אתם), או אייפון, נקסוס וכ ואיזה הכי הרבה חלקים נדרשים לתיקון במעבדות השונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הנ"ל לפני כשלושה חודשים (תחילת אוגוסט) המכשיר עבד מעולה עד שכנראה חטף יותר מדי מכות ועכשיו הוא לא מוציא שיחות, גם לא למשטרה ולא לשום דבר אחר. בלוטות' ורשת אלחוטית עדיין עובדים. הלכתי למעבדה של המכשיר (סלדון) והראיתי להם את המכשיר, אמרו שיכול להיות שהתיקון יעלה כסף כי המכשיר יצא מאחריות בגלל השברים שלו. עד כאן הכל בסדר והגיוני. כשחזרתי לאסוף את המכשיר הפקידה אמרה לי שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר כי זה נזק שאני גרמתי. ניסיתי להסביר לה כמעט אלף פעמים שאני מוכן לשלם על התיקון, מפה לשם אני תקוע עם טאבלט \ פאבלט \ בלטה. מה עושים עם הבזיונות הזאת? אני חייל והלוואי והיה לי זמן לריב איתם, פשוט אין לי מאיפה להמציא את השעות המיותרות האלו.. יש איזשהו חוק שמחייב אותם לת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קניתי את המכשיר Samsung Galaxy Nexus i9250 בקיצור חיי הסוללה שלו כפי שבטח חלק ממכם יודעים הם חיים קצרים מאוד מאוד ...אז הציעו לי לקנות סוללה מורחבת .. אמרתי וואלה למה לא.. וגם זה בא עם חלק אחורי מורחב שזה סוגר את הפינה הזאת שהמכשיר לא צריך ליהיות חשוף.. רק אמרו לי להזהר עם חברות לא טובות של סוללות כדי שלא יעביר לי מטח אחר משהו כזה (אני לא מבין גדול בחשמל) ושלא יהרוס לי את הפלאפון... הציעו לי ללכת על חברת Hyperion אך בדקתי שוב ושוב ולרוע המזל כל המוצרים שלה לא מגיעים לישראל אבל ראיתי את הסוללה הזו http://www.ebay.com/itm/Trexcell-Samsung-Galaxy-Nexus-3800mAh-Extended-Battery-with-NFC-FOR-VERIZON-/271125015601?pt=PDA_Accessories&hash=item3f204f6c…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Honor 6X החדש כולל צמד מצלמות ראשיות, מעטפת מתכתית ושבב עיבוד עדכני במחיר התחלתי של פחות מ-150 דולר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה היי כל מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: שהתוכנה תפתח דף אינטרנט, והמשתמש יוכל גם לשלוט, הכוונה להכנס לדפים וכו'. משם אני כבר ב"ה יסתדר. הרעיון הוא שאני מתכנת אתרים, ואני מעדיף לבנות את התוכנה שאני רוצה לבנות אותה ב PHP ו HTML.. שפות שאני בערך מכיר ויש לי ניסיון.. אני עכשיו מוריד אקליפס ו ANDROID SDK וכל הבלאגנים.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון איך לעשות את זה? הדבר הזה יעזור לי? http://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתראות במכשיר הסמארטפון שלנו יכולות להיות מעצבנות ו-Ping, מהיוצרים של האפליקציה Secret, מנסה לשנות זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%a4%d7%a9%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר ולעבוד איתו ברשת של אורנג' אבל באורנג' או שלא יודעים כלום או שבכוונה לא נותנים מידע (שני האפשרויות לא נראות לי מוגזמות...אלוהים מה עברתי עם התמיכה הטכנית שלהם). מה שאני מחפש זה מידע על תאימות מכשירים לשימוש ברשת רגילה או דור שלישית. איך אני יודע אם כרטיס SIM מתאים לטלפון הספציפי, אילו נתונים צריכים להיות לו? סוגים של SIM? אני מחפש אתר בסגנון hwzone (מספר 1!) רק לטכנולוגיות סלולריות. הוא צריך להיות ישראלי כי אני רוצה לעבוד עם רשת ישראלית. מישהו מכיר אתר בסגנון? או אולי יודע בעצמו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, אחרי עוד כמה לילות לבנים הצלחתי לפתח עוד רעיון , אשמח לקבל מכם חוות דעת. האפליקציה לוקחת כל תמונה שתתנו לה מהגלריה, וממירה אותה לתמונה שמורכבת מאותיות. כמובן שגם היא בחינם, ותוכלו להוריד אותה מפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.psyfase הנה דוגמא:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפילו הבינלאומי של ה-Xperia Z4 מגיע עם טכנולוגיה שמאפשר למסך המגע להמשיך לפעול בצורה תקינה, גם כשהוא מכוסה בטיפות מים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xperia-z3-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום; האייפוד שלי עושה לי צרות, היום בעבודה הקשבתי לאייפוד במשך כ4 שעות ברצף, והסוללה דיי התרוקנה (היא לא הייתה מלאה מהתחלת השמיעה), אז כאשר חזרתי אל בייתי חיברתי אותה למחשב (זה היה בסביבות השעה שלוש), עכשיו, לאחר מעל 6(!!!!) שעות, האייפוד לא מגיב, ועל הצג יש הודעה :"Very low battery", מה אפשר לעשות? קניתי את המוצר בארה"ב, אם הוא דורש תיקון (רוב הסיכויים שכן) איפה אפשר לתקן אותו? מישהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-android-one-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%90%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגן cowon A3 נהדר שלי הלך לעולם יותר טוב ואני רוצה להחליף אותו בS9 האם יש התרשמויות כלשהן מהמכשיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-