גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות פלאפון מארה"ב (את ה n95) אין לי מושג של איזו חברה אבל עדיין אין אותו בארץ. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1.חברות הסלולר בארץ יכולות לספק לו שירותי שיחות רגילות למרות שהוא מביא את המכשיר מחו"ל? 2. האם יש דרך שהמכשיר ידע לקרוא ומלכתוב בעברית? 3. האם יש אפשרות לתקן אותו בארץ אצל הספק המורשה שלו אם הוא נקנה בחו"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום לכול. אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nm ככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mw בקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיבי וכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריך או שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר החדש של סמסונג מוסיף להרשים אותנו גם בימים אלו - לפני שהוצג בצורה רשמית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה סלולארי יותר מומלץ: samsung a50 או samsung a7 ? או שכדאי מכשיר אחר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום מכריזה רשמית על המודם הראשון בעולם אשר תומך בטכנולוגיית LTE בקטגוריה 10, אותה ניתן לתרגם למהירויות הורדה דמיוניות כמעט של עד 450 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-450-%d7%9e%d7%92%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היצרנית האמריקאית מבצעת שידרוג משמעותי נוסף לעיצוב של הנייד היוקרתי שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Mediatek ממשיכה להרחיב את ההיצע המתקדם שלה עם צמד דגמים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברשותי מכשרי sonny ericsson W705 ורציתי לדעת אם אפשר להיכנס דרכו למסנג'ר (MSN)..חיפשתי ולא מצאתי דברים שעובדים. אשמח לעזרה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר בפברואר אורנג' הבטיחו להשיק את HD2 , אבל ..נאדה.. אולי הם דחו את מועד ההשקה ואני פשוט לא מעודכן? מישהו יודע/שמע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-