גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הדיסק עם הדרייברים של הסנסה נעלם לי, לכן אני צריך את התוכנה להעברת סרטונים לסנסה, יש למישהו ? למרות שהייתי מעדיף תוכנה אחרת מאחר והתוכנה שאתה מקבל עם הסנסה עושה בעיות .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברשותי מכשרי sonny ericsson W705 ורציתי לדעת אם אפשר להיכנס דרכו למסנג'ר (MSN)..חיפשתי ולא מצאתי דברים שעובדים. אשמח לעזרה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות BLUETOOTH (עדיפות גדולה לשתי אוזניות אבל אם אין מה שאני מחפש במחיר שאני צריך אז אפשר גם אוזניה אחת) שתוכל להסתנכרן עם המחשב. שכל הסאונד של המחשב יישמע דרך האוזניות. לצורך העניין חשבתי להזמין מיני דונגל מDX שלא יתפוס לי הרבה מקום מאחורה ואני אוכל עדיין להצמיד את המארז לקיר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16229 ראיתי באינטרנט את המוטורולה HT820 - בזאפ אצל חלק מהמגיבים האוזניה עבדה מצוין עם המחשב אבל ראיתי שהרבה אנשים הסתבכו איתה והיא לא עבדה. בנוסף היא קצת חורגת מהתקציב שלי (עד בערך 150 שקל) אבל ראיתי אותה בEBAY בערך בסכום הזה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הטלפון ה"סוף הדרך"! הבא של נוקייה http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php ויש את זה http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php ב 6121 קלאסיק בחרו לציין גם 3.6 Mbps למה ? אני הרי יודע שה N95 הוא דור 3.5 ובמהירות גלישה של 3.6 גם כן מה אתם אומרים ? האינטרנט והמהירות מאוד חשובים לי וה n95 8gb הוא הסלולארי הקלאסי עבורי כי יש לו גן WIFI נורא יבאס אותי אם הגלישה היא במהירות נמוכה THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Mediatek ממשיכה להרחיב את ההיצע המתקדם שלה עם צמד דגמים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש בגלקסי (אס 1) את הg-sensor (זה שאחראי על קליטת תזוזה של המכשיר) ואם יש למה אני לא יכול להשתמש בהם במשחקים modern combat 3 ו brothers in arms בדקתי בהגדרות שלהם ולא מצאתי כלום. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני חושב לקנות את הנגן הזה, ויש לי שאלה: הסוללה נטענת רק דרך הUSB? האם יש מטען חיצוני לסוללה? ואם לא, האם אפשר לקנות סוללה חלופית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום... הרבה זמן לא הייתי פה.. אני הולך לקנות איזה נגן משוכלל כזה... הדרישות שלי ממנו הם שהוא ינגן MP3, ויוכל להקליט וידאו מכניסה אנלוגית (מצלמת קסדה לצורך העניין, שכבר קיימת.) מה שמצאתי בינתיים הם: Iaudio Cowon A3 60GB Archos 605 WiFi 80GB + תוסף להקליט וידאו.. אילו הם 2 הנגנים היחדים שמצאתי עד 2000 שקל +-, שמקליטים וידאו, אם יש עוד הצעות, אני ישמח לשמוע.. אשמח לשמוע המלצות, הערות, הארות, איך שומעים, איך רואים, אם יש למישהו סרט שהוא הקליט אם אחד מהם.. אני יותר מישמח לראות.. תודה תודה.. און..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגלוש מכל מקום ואני משום מה לא מצליח אם הוא לא מחובר לרשת אל חוטית.... אני לא מוצא את ההגדרה.... המכשיר הוא 3GS 16GB...פרוץ עם 3.1.3 יש לי אפליקציה שנקראת SBSETTING...אבל עידכנתי אותה לאחרונה והאיקון של הגילשה ב3G לא קיימת יותר מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002243,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות להחליף עכשיו פלאפון מהעבודה. הדרישה העיקרית לטלפון היא שקודם כל יהיה טלפון טוב, כלומר- נוח ופונקציונלי, שעון מעורר טוב וכו'. הדרישה המשנית היא שתיהיה מערכת הפעלה נורמלית, די נמאס לי מהנוקיות המתקדמים עם מערכות ההפעלה המוגבלות, יהיה יתרון לוינדוס. לאחר סריקה קצרה של המוצרים, הגעתי למסקנה שיש 2 מועמדים ל"אוסקר": הHTC, מסך מגע, טלפון יפיפה וכו'. האופציה השניה היא הסמסונג החדש שזה עתה הגיע לאורנג', המכשיר נקרא WIZ או אומניה, אני כבר לא סגור על זה. גם לו יש וינדוס, אך היה לי את הקודם לכמה ימים (הדור הקודם של הטאץ' הזה) והוא היה זבל זבלים, אני מקווה שזה לא ככה. השאלה היא, איזה לדעתם מומלץ ולמה? מצד אחד ראיתי את הHTC והוא קסם לי. מצד שני אולי הסמסונג טוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה הנגנים הכי טובים בתקציב שלהם אני לא צריך PMP מהסיבה הפשוטה שיש לי מחשב נייד לצרכים של צפיה, אני מחפש MP3 טוב ואיכותי עוד משהו מה ההבדל בין M5 לX5 שכחו מהנושא של L או לא L מה ההבדלים בינהם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ליקראת קניית פלאפון ואני לא כזה מבין בזה אבל אני יודע שיש כמה דברים שחשובים לי : -MP3 -מצלמת וידאו, לא כזה חשוב האיכות. -חיבור למחשב - שיהיה קל וקטן, כלומר E815 לא בא בחשבון. יש לכם משהו להציע ? אני יכול להיתפשר קצת אבל לא יותר מידי, כנ"ל במחיר. ד"א, אני משלם את כל הפאלפון בתשלום אחד כך שלא מעניין אותי יותר תשלומים\פחות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-