גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למיקרוסופט יש הרבה פטנטים בתחום המובייל, עליהם קיבלה מיליארד דולר מסמסונג בשנה שעברה, וכעת החברה תובעת פיצויים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשבר לי כבר סופית מה- Nokia שלי, אני מחפש לקנות סמארטפון יעיל בכמה שפחות כסף. נקסוס 4 ירד מהפרק כי אין מי שיביא לי אותו מחו"ל. התכונות שחשובות לי: - עמידות גבוהה (הטלפונים שהיו לי נטו להתפרק) - איכות שמיעה טובה (גם שהוא על מצב רמקול) - תמיכה ב- Google-Play - אני לא הולך לגלוש שם יותר מדי באינטרנט, אני מוכן להתפשר גם על מסך שהוא קטן מ- 4 אינץ' - עדיפות למקלדת מובנת (לא ממש מצליח להסתדר עם המקלדת של ה- Touch למינהם) - מכשיר שהוא לא רגיש יותר מדי למגע (ה- Htc one S למשל, כל נגיעה הכי קטנה גורמת לו להשתולל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר ולעבוד איתו ברשת של אורנג' אבל באורנג' או שלא יודעים כלום או שבכוונה לא נותנים מידע (שני האפשרויות לא נראות לי מוגזמות...אלוהים מה עברתי עם התמיכה הטכנית שלהם). מה שאני מחפש זה מידע על תאימות מכשירים לשימוש ברשת רגילה או דור שלישית. איך אני יודע אם כרטיס SIM מתאים לטלפון הספציפי, אילו נתונים צריכים להיות לו? סוגים של SIM? אני מחפש אתר בסגנון hwzone (מספר 1!) רק לטכנולוגיות סלולריות. הוא צריך להיות ישראלי כי אני רוצה לעבוד עם רשת ישראלית. מישהו מכיר אתר בסגנון? או אולי יודע בעצמו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאה של מספר תגובות ושאלות של אנשים הזמנתי סוף סוף נגן חדש שאני אוכל להנות ממנו לאחר שהג'נרי שקניתי התפגר (למרות שהחזיק שנה וזה יפה) אז אחריי כל ההמלצות פה הלכתי על http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%20B19A5067606047F5A8A5EF9876 sansa clip 4gb 230 שקלים כולל משלוח נראה לי סביר ואני מקווה שאני יהיה מבסוט ממנו כמו כל שאר האנשים. תודה לכולם, עוד 14 יום תקבלו ביקורת ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציפינו לכך שהיצרנית הסינית תכריז על וריאציה של ה-Redmi Note 2 המשתלם עם מעטפת מתכתית, אך מה שקיבלנו בפועל הוא סמארטפון חדש שפשוט לא משאיר שום סיכוי למתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/נגמרו-לנו-התארים-ה-redmi-note-3-של-xiaomi-הוא-מכשיר-חסר/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים את המכשיר המתכתי הראשון של סמסונג? כעת הוא זמין לרכישה בפחות ממחצית ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-alpha-המתכתי-זמין-בארץ-במחיר-נמוך-במיוחד/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המכשיר הזוועה שלי מדגם סמסונג A5 מגמגם ולא מספק את צרכיי, מעוניין לקנות מכשיר שיספק אותי לתקופה ארוכה ואלו הלבטים: מחפש מכשיר חזק מאוד, אני מכור לטלפון, מוציא למכשירים את המיץ, פורומים, פייס, צילום, מוזיקה, משחקים וכו, חשוב שהסוללה תהיה חזקה ותחזיק כמה שיותר, חשוב לי מסך גדול, מצלמה כמה שיותר איכותית גם בסלפי, עט מגע לא הכי קריטי למרות שיעזור לי בעבודה בלי להוריד כפפות מהידיים, ספיקר חזק חייב ורמקול חזק באוזנייה גם חשוב שיהיה, עמידות לא כזה קריטי כי יש אחריות דרך העבודה. 1. במקום העבודה יכול לקחת סמסונג 8 פלוס ב1673 שקלים כולל אחריות במידה ויש שבר, גניבה או כל דבר אחר. העניין הוא שקראתי ביקורות לא הכי טובות עליו מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבריה אני חושב להחליף המכשיר , המחירים בארץ יקרים מאד ויש אתרי מכירות בחו"ל במחיר נורמלי האם כדאי לרכוש בחו"ל למי יש ניסיון בזה אשמח לקבל מידע בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש טאבלט זול (500-600 שקל) ללימודים כדי לקרוא מאמרים, לא צריך משחקים ולא כלום, רק שיהיה לו אפשרות לגלישה באינטרנט ושאוכל לקרוא איתו עברית, ושיהיה כמה שיותר נוח לקרוא בו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במכשיר mp3/mp4 שלי רציתי לעדכן אותו בעזרת ה Firmware upgrade וככה"נ עידכנתי אותו בקובץ של דגם אחר ומאז הוא המכשיר לא נדלק ומזוהה במחשב כdiskonkey בלבד ולא כנגן mp3 הנגן שלי הוא מחברת Dantax בגודל 2GB הדגם שלו זה 1024dx slim הפיתרון שיכול לתקן את המכשיר הוא שאני יתקין שוב את ה Firmware upgrade אבל הפעם של הדגם שלי, הדגם הנכון...והבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו המכשיר עצמו הוא די נפוץ ומשווק בהרבה חברות(מצורפת תמונה) אם מישהו יוכל להשיג את קובץ ה Firmware upgrade של הדגם הזה זה יציל אותי, הקובץ הוא מסוג fw.* או bin.* רשמתי בכותרת די דחוף כי אני צריך את זה עד מוצ"ש כי אחר כך אני חוזר לבסיס ושם אין לי אינטרנט ואם אני ישלח לחברה זה יחזור אלי עוד הרבה זמן …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טס עוד הלילה ולא מצליח להגדיר ניווט להולך רגל - מה שעלול להיות מאוד שימושי במרכז העיר תודה למשיבים ולקוראים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה די ברורה, אני רק אציין שאני שואל בכלליות לגבי הבדלי המחירים בין הארץ לסינגפור. האם יש משהו שממש שווה להביא משם? (נגיד נגן MP3 או GPS)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמעתי לי מוזיקה בנגן ופתאום הוא הפסיק לעבוד. חשבתי שבטעות לחצתי על כיבוי כי לפעמים זה קורה לי, אבל לא, ניסיתי להחיות אותו אך זה היה מאוחר מידי. אחרי כמה שעות ניסיתי להדליק אותו והוא החליט לעבוד כבר תכננתי לקנות נגן חדש. מעניין אותי למה זה קרה ? איך זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-android-one-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%90%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלומצ'יק , עד היום אמי התנהלה עם נוקיה 6280 ישן אך מוצלח , החזיק למעלה ל 7 שנים . הגיע הזמן להתקדם . על המכשיר להיות חסין בפני נפילות באופן כמעט טוטאלי ( בין אם ע"י כיסוי מגן או כאחת הפונ' של המכשיר ) מסך ברור וקריא מצלמה קדמית + אחורית באיכויות טובות . לא מסובך מידי להפעלה , לדעתי שווה לתת ניסיון לטאצ' . תקציב 1200-1000 , גמיש לפה ולשם . באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-