עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי חבר שחוזר בקרוב מקנדה ואני רוצה שיביא לי מכשיר . כרגע אני מתלבט (דיי הרבה זמן ) בין ה SGS לNEXUS S , מה המחירים שלהם בקנדה ? וכמו כן , מה המחירים של איפון 4 סימפרי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by danihaif,

שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. המכשיר הקודם שלי -הנוקיה E52, הלך לעולמו(הלך לו הלוח ) ועברו כבר שנתיים כך שאין ממש דרך לממש אחריות, מה שאומר שצריך מחליף. מה שחשוב במכשיר החדש שאני מחפש כרגע לקנות בחנות פרטית: *קליטה טובה *WIFI *מצלמה טובה *כניסת אוזניות סטנדרטית *מערכת הפעלה שאפשר להתקין דברים בקלות(SYMBIAM או אנדרואיד) דברים שלא חובה *מסך נגיעה *GPS(למרות שיהיה נחמד אם זה יהיה קיים) ובגדול זהו.. חשבתי בהתחלה לכיוון סמסונג גלקסי הראשון, אבל ראיתי הרבה תתי דגמים והלכתי קצת לאיבוד... אחרי זה חשבתי לקחת איזה נוקיה, אבל מכשיר נורמאלי שלא נתקע ועם מצלמה סבירה לא מצאתי.. ופה אני צריך את עזרתכם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haviv822,

שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי באיזה תוכנית שיש תוכנה שמדמה מכשיר סלולרי על המחשב הביתי. נדמה לי שזו הייתה תוכנה שמדמה מכשיר htc. מישהו יודע על תוכנה כזו? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש לקנות נגן חדש וברגע שהתחלתי לקרוא פשוט הלכתי לאיבוד! אני הולך להתשמש בנגן בעיקר לספורט והכי חשוב לי זה איכות. מספיק לי 16 GB, מעדיף שיהיה רדיו ולא כל כך חשוב לי כמה הוא ג'אג'טי הוא יהיה! עד עכשיו היה לי Iriver מבוסס סוללה והייתי דיי מבסוט. השאלה היא אם הדגמים היותר מתקדמים שלהם גם טובים? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EMXMAN,

קניתי אתמול מוטורולה L2 חדש והחברה ויש לי איך להעביר קבצים אבל בעיה אין לי מושג איך אני מקודד וידאו שיעבוד לפלאפון הצלחתי פעם אחת אבל יצא בלי קול אממ עם איזה תוכנה אפשר לקודד ואיזה רזולוציה וכל זה צריך לכוון אין לי מושג אם מישהו מוכן לעזור אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by malcolmx9,

אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

אני אשמח אם מישהו שהשתמש כבר במערכת החדשה ויכול להביע דיעה על התמיכה בעברית מבחינת כתיבה קריאה והודעות SMS יספר קצת כי אני שוקל לקנות את ה DESIRE HD ולא רוצה להתעסק עם רומים מותאמים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ghtm,

שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מכשיר ולעבוד איתו ברשת של אורנג' אבל באורנג' או שלא יודעים כלום או שבכוונה לא נותנים מידע (שני האפשרויות לא נראות לי מוגזמות...אלוהים מה עברתי עם התמיכה הטכנית שלהם). מה שאני מחפש זה מידע על תאימות מכשירים לשימוש ברשת רגילה או דור שלישית. איך אני יודע אם כרטיס SIM מתאים לטלפון הספציפי, אילו נתונים צריכים להיות לו? סוגים של SIM? אני מחפש אתר בסגנון hwzone (מספר 1!) רק לטכנולוגיות סלולריות. הוא צריך להיות ישראלי כי אני רוצה לעבוד עם רשת ישראלית. מישהו מכיר אתר בסגנון? או אולי יודע בעצמו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הוא לא מושלם, אך המבקרים משוכנעים כי המכשיר החכם של חברת הגיימינג הוא אחד מהמשמעותיים ביותר שהושקו בתחום בשנה החולפת לכתבה

17. Started by nt1,

שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה

18. Started by omri_ro,

נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by no_way,

תקציב: 3000 שח מתי מתוכננת הרכישה: בסיומו של הBLACK FRIDAY מהארץ או מחו"ל: לא משנה רק שלא יחרוג מ3000 שח (מכס ועניינים) זמן אחריות רצוי:2 שנים מערכת הפעלה מועדפת: אין צורך במערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: מספיק לי SSD וזהו. תדירות שינוי מיקום המחשב: מחשב לסטודנט חובה שיהיה קל לתזוזה ונוח לזמן מרובה בשימוש. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב 6 שעות + גודל הצג: לא משנה, העיקר שיהיה נוח לשימוש רב. אפשרויות נוספות במחשב: אין כרגע. אני מודה מראש לכל מי שמחפש ועוזר לי. תודה רבה זה חשוב לי מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yairbh,

אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by שלוי1,

יש לי טבלט 7 של אסוסרציתי לנהל דרכו אתר שאני מנהל. הבעיה רק שכאשר אני נכנס לניהול האתר המסך לא נותן לי את כל האפשרויות - משבצות להכנסת פרטים. האם יש מה לעשות? האם אצטרך כעת להחליף לטבלט אחר? לאיזה?

22. Started by MEGI,

מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Graver88,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אנו עומדים עכשיו לפני רכישת כ-9 מכשירים חדשים (סמארטפונים כמובן) עבור טכנאים בחברה (עקב התיישנות המכשירים הקיימים) ואני מעוניין בהמלצה של מביני עניין. הצרכים המשמעותיים ביותר: 1) אמינות - ללא תקלות ידועות ככל שניתן. 2) עמידות - העבודה היא פיזית, ויתכן שהטלפונים יפלו מדי פעם, אני כמובן לא מתייחס לנפילות משמעותיות שיגרמו לכל טלפון לצאת מכלל פעולה. 3) זמן דיבור ארוך ככל האפשר. 3) אורך חיי סוללה. חשוב שהמכשירים יהיו זולים (סביבות 1300), עדיפות לתמיכה ברשת LTE. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.