גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש ברכב טלפון קבוע של חברת מוטורולה מדגם m990 שנרכש מחברת סלקום. לפני כחודש אבא שלי עבר לחברת אורנג' ורציתי לדעת איך אוכל להחליף את הסלקום נויגייטור בתוכנת הניווט של אורנג' (אורנג' gps) שניהם של חברת טלמפ. תודה רבה לכל העוזרים!v
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר ולעבוד איתו ברשת של אורנג' אבל באורנג' או שלא יודעים כלום או שבכוונה לא נותנים מידע (שני האפשרויות לא נראות לי מוגזמות...אלוהים מה עברתי עם התמיכה הטכנית שלהם). מה שאני מחפש זה מידע על תאימות מכשירים לשימוש ברשת רגילה או דור שלישית. איך אני יודע אם כרטיס SIM מתאים לטלפון הספציפי, אילו נתונים צריכים להיות לו? סוגים של SIM? אני מחפש אתר בסגנון hwzone (מספר 1!) רק לטכנולוגיות סלולריות. הוא צריך להיות ישראלי כי אני רוצה לעבוד עם רשת ישראלית. מישהו מכיר אתר בסגנון? או אולי יודע בעצמו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה פתוח לכל הרשתות? איך אפשר לדעת אם זה פתוח לכל אם אני קונה בחנות פרטית, המוכר בעצמו לא ברור לו? מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול מה גודל חלק הייצור של חברת סמסונג ב-A6 באייפון 5 לפי מה שהבנתי עד כה עד עכשיו זה עמד על קצת יותר מרבע החומרה שכלל את זיכרון הפלאש ה-DRAM וכו' האם יש לסמסונג חלק ייצור כזה או אחר באייפון החדש? נ.ב. שאלה נוספת: אם אפל איננה מייצרת את הרכיבים אשר מרכיבים את המוצרים שלה או מרכיבה אותם למוצר סופי אז מה החלק שלה למעשה בשבב ה-AX? לפי הציטוט מויקיפדיה ניתן להבין כי סמסונג מייצרת וסמסונג מעצבת, מעצבת את מה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שסמארטפונים עם מערכי צילום כפולים הפכו לאופנה הבולטת החדשה, האם יש סיבה להיות מופתעים מנסיון לקחת את המגמה צעד נוסף קדימה? מבחינת Vivo זה נראה טבעי ומתבקש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות BLUETOOTH (עדיפות גדולה לשתי אוזניות אבל אם אין מה שאני מחפש במחיר שאני צריך אז אפשר גם אוזניה אחת) שתוכל להסתנכרן עם המחשב. שכל הסאונד של המחשב יישמע דרך האוזניות. לצורך העניין חשבתי להזמין מיני דונגל מDX שלא יתפוס לי הרבה מקום מאחורה ואני אוכל עדיין להצמיד את המארז לקיר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16229 ראיתי באינטרנט את המוטורולה HT820 - בזאפ אצל חלק מהמגיבים האוזניה עבדה מצוין עם המחשב אבל ראיתי שהרבה אנשים הסתבכו איתה והיא לא עבדה. בנוסף היא קצת חורגת מהתקציב שלי (עד בערך 150 שקל) אבל ראיתי אותה בEBAY בערך בסכום הזה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלקסי של סמסונג(איזה מספר תגידו אתם), או אייפון, נקסוס וכ ואיזה הכי הרבה חלקים נדרשים לתיקון במעבדות השונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה די ברורה, אני רק אציין שאני שואל בכלליות לגבי הבדלי המחירים בין הארץ לסינגפור. האם יש משהו שממש שווה להביא משם? (נגיד נגן MP3 או GPS)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחיו החורג הטרי של ה-LG V20 האיכותי מגיע אל החנויות, עם מסך קומפקטי יחסית והגנה ממים ואבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. אשמח לדעת אם הטאבלט הבא שווה את המחיר שלו : לא מצאתי אותו בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול מה ההבדל בין טאבלט 7 אינץ ב200-250 לבין טאבלט בסביבות ה800-900 , ברור שהרמקולים והמצלמה יהיו יותר איכותיים אבל לשימוש אינטרנטי רגיל ואוזניות מה יהיה ההבדל? אני גם חושש לריגול וחדירה קלה באמצעות מערכות מפורסמות כמו גוגל ואחרות,מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית, אוכל ללכת לחברה סלולרית ולבקש את מסלול החיילים שהם מציעים או שאוכל לקבל רק את המסלולים המוצעים לכלל האוכולוסיה? או שזה לא תקף במסגרת ניתוק זיקה? כי קראתי משהו באתר שאומר שזה לא תקף: על-פי פרשנות חברות הסלולר, כאשר חברת הסלולר משווקת מסלול לקהל יעד מסוים ולא אל כלל האוכלוסיה, היא רשאית להתנות את ההצטרפות למסלול ואת כל ההטבות הכלולות בו, ברכישת מכשיר אצל החברה. בהתאם לכך, לא חייבים לאשר הצטרפות למסלול כלשהו במידה שלא נרכש מכשיר מהם, ומכאן שחוק ניתוק זיקה לא חל על מסלולי מבצעים אלו .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב בכל מכשירי הביניים סביבנו? שבב ה-Helio החדש של החברה הטאיוואנית מתיימר להציע יכולות מתקדמות מאי פעם לשוק הבינוני-נמוך עליו היא שולטת ביד רמה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a6%d7%9d-mediatek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-helio-p10/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/meizu-mx2-dream-launch-in-israel/ מה החסרונות שלו מול טלפונים חכמים אחרים ? האם רזולוציה1,280×800 למסך כל כך קטן מול 1080P נראית ? האם יש משהו טוב יותר בטווח עד 3000 ש"ח ולמה ? האם דור 4 משנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלומצ'יק , עד היום אמי התנהלה עם נוקיה 6280 ישן אך מוצלח , החזיק למעלה ל 7 שנים . הגיע הזמן להתקדם . על המכשיר להיות חסין בפני נפילות באופן כמעט טוטאלי ( בין אם ע"י כיסוי מגן או כאחת הפונ' של המכשיר ) מסך ברור וקריא מצלמה קדמית + אחורית באיכויות טובות . לא מסובך מידי להפעלה , לדעתי שווה לתת ניסיון לטאצ' . תקציב 1200-1000 , גמיש לפה ולשם . באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציה חדשה וחדשנית בשם PhotoMath סורקת ופותרת משוואת בשמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/photomath-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%aa%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%a0%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במכשיר mp3/mp4 שלי רציתי לעדכן אותו בעזרת ה Firmware upgrade וככה"נ עידכנתי אותו בקובץ של דגם אחר ומאז הוא המכשיר לא נדלק ומזוהה במחשב כdiskonkey בלבד ולא כנגן mp3 הנגן שלי הוא מחברת Dantax בגודל 2GB הדגם שלו זה 1024dx slim הפיתרון שיכול לתקן את המכשיר הוא שאני יתקין שוב את ה Firmware upgrade אבל הפעם של הדגם שלי, הדגם הנכון...והבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו המכשיר עצמו הוא די נפוץ ומשווק בהרבה חברות(מצורפת תמונה) אם מישהו יוכל להשיג את קובץ ה Firmware upgrade של הדגם הזה זה יציל אותי, הקובץ הוא מסוג fw.* או bin.* רשמתי בכותרת די דחוף כי אני צריך את זה עד מוצ"ש כי אחר כך אני חוזר לבסיס ושם אין לי אינטרנט ואם אני ישלח לחברה זה יחזור אלי עוד הרבה זמן …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-