גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שמעתם על האפליקציה שמראה לכם איך תראו כשתהיו זקנים ? אתה מצלם את עצמך ואז תוך כמה שניות הפנים נופלות ומתמלאות קמטים. מטורף. אני אומרת למה לא להמציא הפוך - בוטוקסאפס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הפקח יודע שהפעלתי אותה ולא נותן לי דו"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תיעוד מגוף תקינה סיני מבטיח לנו טכנולוגיה חדש ומעניינת מבית היצרנית הסינית - ועתה נותר רק לנסות ולנחש האם מדובר בדגם הבא במשפחת ה-Mi, בדגם חדש נוסף ממשפחת Mi Mix או במשהו שונה לגמרי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הממ ... יש דרך כלשהי להפוך את העברית שתהיה נורמלית ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש נהרס לי Creative Zen Micro. לצערי אין לי כרגע ממש תקציב ולכן אני מעוניין לקנות נגן כמה שיותר זול. כרגע אני מתלבט בין sansa c250 (עם 2GB זיכרון בהרחבה), מול נגן 4GB של Clubin. הבנתי כי האיכות של הסנסה היא סבירה ותו לא. השאלה היא איך היא מול נגן ג'נרי כזה? האם יש הבדל? והאם נגן גנרי עם אוזיות סבירות יותר (משהו בסביבות ה 150 שקל) יהיה עדיף על הסנסה, עם האוז' שבאות עם הנגן, לדעתכם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות GPS מחול (מארה"ב), עכשיו רציתי לשאול אם אני קונה GPS שהוא רק GPS כלומר לא מחשב כף יד, כמו MIO C320, האם אפשר להחליף לו את התוכנה ? כלומר להתקין MIO MAP של ישראל (בעברית כמובן) או IGO (בעברית גם כן)? אשמח לתשובה בר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, שאלה קצת מפגרת אבל שואל בשביל להרגיש בטוח, גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי (קייס דו שחבתי) - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק? נפל על הפינה ואז נשכב על הגב ולא על המסך... רעיונות? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך מגדירים הורדת תכנים לכרטיס הזיכרון הנוסף (SD CARD) ולא לזכרון הפנימי של המכשיר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני מעוניין בהמלצה לנגן MP4 איכותי מבית טוב (לא אפל) מבוסס פלאש עם זיכרון פנימי של לפחות 8GB (עדיף 16GB). אני רוצה נגן עם איכות מוסיקה טובה, איכות בנייה טובה, דק וקטן עם מסך גדול יחסית לגודל של המכשיר, ועיצוב יפה (שחור - רצוי מתכתי או פלסטיק מאיכות גבוהה). אני רוצה גם שיהיה לנגן ממשק פיסי ותוכנתי נוח לשימוש. חובה שהנגן יזוהה במחשב כMass Storage Device. חובה זמן סוללה ארוך של לפחות 18 שעות בניגון מוסיקה. חובה שהנגן יציג שמות של קבצים בעברית (לא עברית הפוכה). רצוי שהנגן ינגן גם קבצי FLAC וOGG, וגם MPEG בלי המרה. רצוי שלנגן תהיה יכולת הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון MicroSD (לא חובה). רצוי שלנגן יהיו רמקולים Built-in (לא חובה). רצוי מאוד שיציאת האוזניות של הנגן תהיה בחלקו העל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן mp3 זול (נניח שהתקציב הוא כ200 ש"ח אך ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את התוספת). הדרישות מהנגן הם: חיי סוללה של לפחות 6 שעות. נפח של 2GB לפחות, אך אין ממש צורך ביותר מ2GB. מסך שיאפשר לקרוא את שם השיר בלי לחכות יותר מידי לתצוגה לגלול אותו. יכלול אוזניות (כבל ארוך עדיף). נוכות שימוש בזמן ריצה, תופסן לחיבור לחולצה או רצועה לחיבור לזרוע או כבל אוזניות ארוך מספיק להגיע מהכיס לראש. כמובן שאני מחפש את המכשיר שיספק את האיכות הטובה ביותר בעל הדרישות הנ"ל, ניתן לחרוג מהתקציב למען איכות שמע. כרגע שמתי עין על ה Sansa Clip 2GB, אך הבנתי שהאוזניות המצורפות אליו לא מאוד אכותיות האם זה יורגש על שירי mp3 בקצב של 192-320kbps ? ואיך האכות של הנגן הנ"ל עם האוזניות המצורפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משפחת ה-P8 של היצרנית הסינית שומרת על רזולוציה לא יומרנית, משדרגת את המצלמה ומציעה, דרך ה-P8max, שטח מסך עצום וסוללה בקיבולת אדירה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9c%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%9d-%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המכשיר הנ"ל משתווה לשאר הסמרטפונים הנפוצים בשוק? בפרט מעניין אותי על אייפון 4 והגלאקסי S. למישהו יצא לנסות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-