גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (כמובן עדיף 8.1). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב. השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית, גלישה וכו'. רצוי אפשרות לחיבור מקלדת (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH). יש המלצות? אם אני קונה בארה"ב ויש בעיה, מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כחודש נהרס לי Creative Zen Micro. לצערי אין לי כרגע ממש תקציב ולכן אני מעוניין לקנות נגן כמה שיותר זול. כרגע אני מתלבט בין sansa c250 (עם 2GB זיכרון בהרחבה), מול נגן 4GB של Clubin. הבנתי כי האיכות של הסנסה היא סבירה ותו לא. השאלה היא איך היא מול נגן ג'נרי כזה? האם יש הבדל? והאם נגן גנרי עם אוזיות סבירות יותר (משהו בסביבות ה 150 שקל) יהיה עדיף על הסנסה, עם האוז' שבאות עם הנגן, לדעתכם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשגולן טלקום דיווחה לפני מספר ימים על 80,000 מינויים, הרבה מאוד גבות הורמו. בין השורות של הדיווחים היה ניתן לקרוא חוסר אמון במספר הזה ורמיזות על כך שהוא בפועל מפוברק. דוגמא לכך ניתן למצוא כאן - http://www.themarker.com/hitech/1.1748394 אני דווקא מאוד מאמין במספר הזה. ראשית, בסוף השבוע סייעתי לזוג חברים בהזמנת שני SIM-ים - מספרי ההזמנה היו סביב 84,000. מעבר לכך, ההכרזה של פלאפון היום שהם יוצאים בתוכנית לא מוגבלת בעלות של 99 שקלים (עם לא מעט כוכביות ושורות קטנות), מוכיחה עד כמה הלחץ בחברות הוותיקות גדול. אם גולן לא היה מצליח כל כך, לא היינו רואים את אורנג', סלקום ופלאפון מיישרות קו איתו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000766050
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשירי ה-Lumia 950 וה-Lumia 950 XL עתידים להיחשף בשבוע הקרוב, אך נראה כי במיקרוסופט עצמה כבר העניקו לנו את כל המידע המעניין אודותיהם לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-הסמארטפונים-החדש-של-מיקרוסופט-נחש/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מכשיר אני צריך לקנות כדי שיעבור בתדרים של הארץ ?(מצורפת תמונה) תודה!:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא לא מושלם, אך המבקרים משוכנעים כי המכשיר החכם של חברת הגיימינג הוא אחד מהמשמעותיים ביותר שהושקו בתחום בשנה החולפת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות פלאפון מארה"ב (את ה n95) אין לי מושג של איזו חברה אבל עדיין אין אותו בארץ. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1.חברות הסלולר בארץ יכולות לספק לו שירותי שיחות רגילות למרות שהוא מביא את המכשיר מחו"ל? 2. האם יש דרך שהמכשיר ידע לקרוא ומלכתוב בעברית? 3. האם יש אפשרות לתקן אותו בארץ אצל הספק המורשה שלו אם הוא נקנה בחו"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הארכיטקטורה החסכונית מבית אינטל עבור מכשירים אולטרה ניידים תנסה לחזור אל מרכז העניינים מכיוון מפתיע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס. נמאס שהחברות מגדילות את המסך על חשבון המקלדת. נמאס שדוחפים לסלולרים עוד ועוד מעבדים שטוחנים את הסוללה. נמאס לראות תפריטים על גבי תפריטים עם מיליון ואחת פונקציות שאף משתמש פשוט לא צריך. נמאס מהמחיר המופקע. נמאס מספקיות הסלולר שדורשות ממני לשלם בחודש על חבילת אינטרנט שאני בכלל לא צריך. נמאס שדווקא לא מוכרים יותר מכשירים דור 2.5 דווקא כדי לסחוט ממני 40 שקלים בחודש. בצבא היה לי מכשיר של נוקיה דגם 3100. מכשיר מעולה. פשוט, זול ואיכותי. הטענתי אותו פעם בשבוע, מקלדת נוחה, רמקול חזק, איכות שמע מעולה והכי חשוב עמיד ברמה מטורפת. המכשיר נפל מעמדת שמירה על הכביש והדבר היחיד שנשבר זה פאנל מתחלף שעולה 20 שקלים בתחנה מרכזית בבאר שבע. 3100 שירת אותי בנאמנות ארבע שנים עד שקיבלתי מבצ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: רדיו ( AM + FM ) עם אפשרות לקביעת Stero / Mono. WIFI - לקליטת שידורי רדיו מהאינטרנט. תכונת SLEEP - כיבוי אוטומטי של המכשיר לאחר פרק זמן כלשהו. אפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו + מ WIFI (כלומר תכנות הקלטה ל-משעה עד שעה לתחנה מסויימת) הצורך העיקרי הוא הקלטות של תוכניות מלל מהרדיו, כך שלא מעניינות אותי תכונות של וידאו / איכות צלילים או גודל של מעל 2GB. כמובן שאם התכונות שאני מחפש או חלק מהן נמצאות בנגנים עם עוד הרבה תכונות שאינו חשובות לי, הייתי מעוניין בהמלצה... תודה לממליצים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין כמעט אף משחק בסיגנון קלאסי, למעט משחקים לקונסולות עתיקות שיבאו אותם למובייל. אין כמעט RPG קלאסי, אין משחקי מכות סגנון FINAL FIGHT. אני מנסה לחפש משחקים לשחק בהפסקת הצהריים כשאני ממתין לאוכל, אבל אין כמעט שום דבר מעניין. יש הרבה משחקים "מוביילים". או משחקים אונליין מתישים או כל מיני שטויות וגמיקים שאומרים לשעשע אותך בערך חצי שעה עד שאתה משלם על IN APP אחד. יש משחקים בסגנון יותר קלאסי במובייל? אני לא מוצא משחקים טובים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בפורום שאלות ותשובות ולא הגעתי להבנה. יש תוכנה שאני יכול להעביר קבצים מזכרון אמצעי אחסון מערכת לזכרון USB שהוא הגדול(הזכרון של ה 16 גיגה) ולא הכוונה שלי לא לזכרון ה SD שהוא חציוני בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת. הכי חשוב איכות סאונד והאוזניות שמגיעות איתו. בתודה מראש חברים=]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-+HTC One M9, עם מסך QHD ומערך מצלמות עם חישת עומק, יצא מגבולות המזרח הרחוק ויגיע גם לאירופה. והמחיר? זו התעלומה הגדולה כאן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-המתקדם-ביותר-של-htc-מגיע-לאירו/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון נחמד משחק אבל אני לא ממש בטוח שהוא יגרום להרבה הכנסות הקטע זה שעוד לפני שאני מתחיל בכלל אפל רוצים 100 דולר בשנה על דמי מפתח ברגע שהמשחק יהיה מוכן אני יוכל לשלם את הסכום כדי לנסות לפרסם אותו אבל השאלה שעלתה לי זה איך יכול להיות שיש כל כך הרבה אפליקציות דביליות חינמיות שלא עושות כלום? יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום של 100 דולר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-