גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
מניית אפל יורדת בוול סטריט, על רקע הערכות כי החברה עשויה להורות על מבצע איסוף של הטלפון החכם אייפון 4, לאחר שמגזין הצרכנות המשפיע "קונסיומר ריפורט" הודיע אתמול כי לא ימליץ על המכשיר עקב בעיות קליטה שהתגלו בו מניית אפל (-2.6% , 250.59) יורדת כעת ב-2.7% בוול סטריט, על רקע הערכות כי החברה עשויה להורות על מבצע איסוף של הטלפון החכם אייפון 4 לאחר שמגזין הצרכניות המשפיע "קונסיומר ריפורט" הודיע אתמול כי לא ימליץ על המכשיר עקב בעיות קליטה שהתגלו בו. פרופ' מתיו סיגר מאוניברסיטת ויין סטייט, מומחה לשיווק, העריך היום כי תדמיתה של אפל נפגעה בעקבות בעיות הקליטה שהתגלו בדגם החדש של האייפון ואמר כי מבצע איסוף הוא בלתי נמנע, לאחר שלדבריו החברה הגיבה באופן חסר אחריות ופגום לתקלה, אם ברצונה …
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר מבחנים למעבד ולסוללה, האייפון 6 והמצלמה שלו עומדים במבחן הזמן - האם אפל הצליחה לשפר את המצלמה בהשוואה לדורות הקודמים? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%99-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9b%d7%9b%d7%94/
-
- 37 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל דבר שיש באייפון כלומר תוכנות, משחקים ודברים חדשים שיוצאים לאייפון שמראים בטלוויזיה יש גם ל Samsung Galaxy S ולמכשירים מתקדמים כמוהו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדליף טוויטר מעניק לנו פירוט טכני מרוכז עבור משפחת ה-Galaxy A של החברה לשנת 2022, החל מה-A23 ועד ל-A73לכתבה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
- 1 follower
-
-
הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אותו מערך צילום משוכלל בחצי המחיר - בקרוב נדע האם זו באמת הדרך הנכונה לליבם של ההמונים בעולם הסמארטפונים המודרני לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
יש כאן טבלאות של סכומי כסף בהפסדים על מכירת סלולר לא רק שאני לא רואה פשיטות רגל כל יום מצטרפות עוד חברות לשוק רק לאחרונה חזרו לשוק אנדרואיד מוטורולה , נוקיה ( ברבעון 4 ) http://www.tgspot.co.il/apple-and-samsung-are-the-only-companies-making-money-from-smartphones/ זה אומר הרבה על יצרניות סיניות רבות שמוכרות בחצי מחיר ופחות ולך תדע אם יהיה אבא ואמא לתקן את הסלולר וזה גם מסביר למה העידכונים איטיים עד לא קיימים ביצרניים סיניים ( זולים ) סמסונג אמרה לפני שנה השוק נהיה עמוס מידיי ויהיו פשיטות רגל
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דגם V20 הושק היום בארה"ב ומציע הרבה אלמנטים חדשניים שנותנים שדרוג סמארטפון הבאתי כמה מסרטי הוידאו היותר מסברים על תפעולו : הארוע של LG V20 בשידור חוזר http://tech.walla.co.il/item/2995066 https://www.youtube.com/watch?v=5K-g4w_O7YA https://www.youtube.com/watch?v=dZp3I0jgGHQ
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי כולם, היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר. כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים. כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה. מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר. אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים. האופציות שלי הן - Sony Ericsson W705 Sony Ericsson W595 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson T707 Samsung Magic Touch Sony Ericsson C510 Sony Ericsson …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לא הרבה זמן אחרי ש-HTC החלה לחלק הזמנות לאירוע השקה רשמי של מכשיר ה-One החדש שלה, האתר Upleaks מדליף שלושה סרטונים רשמיים של המכשיר המציגים כמה מתכונותיו העיקריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%a0/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
למרות ההדלפה המוקדמת - במיקרוסופט בכל זאת הצליחו להפתיע אותנו לטובה במסגרת טאבלט החלונות החדש והמוביל שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-