גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא הרבה זמן אחרי ש-HTC החלה לחלק הזמנות לאירוע השקה רשמי של מכשיר ה-One החדש שלה, האתר Upleaks מדליף שלושה סרטונים רשמיים של המכשיר המציגים כמה מתכונותיו העיקריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%a0/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
למרות ההדלפה המוקדמת - במיקרוסופט בכל זאת הצליחו להפתיע אותנו לטובה במסגרת טאבלט החלונות החדש והמוביל שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות בקרוב את המכשיר החדש samsung galaxy s4 (אשמח לקבל עליו עוד פרטים כמו מתי הוא יגיע לארץ וכמה זיכרון יש לו ובכלל מה חדש בו) קודם לכן לא היה לי אף סמארטפון, למעשה גם עכשיו אין לי.. אז רציתי לשאול קודם כל מה עלי לדעת כדי לאבטח את הפאלפון כך שלא יפרצו עליו ויגנבו מידע, כל מיני וירוסים למינהם שכבר שמעתי שיש במקרה של גניבה של המכשיר איך אני יודע איפה הוא נמצא ולבוא לקחת אותו חזרה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
www.amazegps.com ה-url מוביל ל-http://dl.locationet.com/LNDownload/ אפשר לבחור משם גרסא לאירופה או לארה"ב (אין ישראל ) עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להגיע לאירופה או ארה"ב ומשם אני כבר אסתדר! גילוי נאות: אני עובד חברת locationet.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו מביניכם שאימצו איזה רחפן או 2 כתחביב חדש כמוני בוודאי מכירים את התחושה הכיפית המלווה בהטסה. אנחנו חושבים על רחפן כגאדגט ולעיתים מתעלמים מעובדה שזה יכול להוות סכנה ממשית - למטוסים ולבני אדם. רק בחודש שעבר דווח כי רחפן פגע במטוס נוסעים של British Airways בלונדון, תקרית שכמעט נגמרה באסון. לאחרונה רשות התעופה האזרחית פרסמה כללים והנחיות להטסת רחפנים. חשוב להכיר את הכללים על מנת לא לגרום לאסון ולהמשיך להנות מהטסת רחפנים כתחביב. כללים להטסת טיסנים מסוג רב להב- רחפן: קרא/י את חוברת ההפעלה של הרב להב והקפד/י על כללי הבטיחות של היצרן. הטס/י על פי מגבלות החוק. הטס/י בקשר עין בלבד! גובה מיריבי לה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני בימים הקרובים מתכנן לקנות אייפון 3GS 16GB יד"ש ורציתי לדעת מהקונים היותר רציניים ממני בשוק היד"ש איזה טיפים או כללי זהירות יש לנקוט בעת קניית סלולארי יד"ש ובטח ובטח בקניית מכשיר כמו אייפון. יש לציין שאני מעט חושש במסירה של סכום של סביב ל-1500 ש"ח לאדם זר תמורת מכשיר שבתקווה רבה יהיה תקין, וזהו למעשה עיקר החששים שלי. כעיקרון אני חשבתי על כמה כללים בסיסיים, אם יש לכם עוד עצות אשמח לשמוע... *העסקה תתבצע במקום ציבורי, עדיף מרכז קניות/קניון כי יש WIFI. *לשלם חלק מהתשלום בצ'ק (לא כל המוכרים אוהבים צ'אקים, מעט בעיה). *בדיקת אריזה. אם המוצר מגיע ללא אריזה זה מעורר חשד לכך שהמכשיר עשוי להיות גנוב! *לצלם את ה-ת.ז של המוכר במקרה של הונאה שיהיה לי את פרטיו. בנוסף לזה חשבתי…
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-